Så efterlängtad ...

Hej :]

Dagen börjar med att en nervös  mamma kommer in till min rum, vid halv 9 triden, och säger att min syster har fått värkar.
5 minuter mellan varje värk. Så imorgon bitti är Mosters Älskling född, förhoppningsvis. :] <3 Den lille är så efterlängtad .
Jag är helt 100 på att det är en liten pojke. En Melvin Brink :] . Det var den första tanken ssom kom upp i huvudet, " det är en kille" . Vi får se vad det blir ! Jag lär väl inte kunna sova inatt. Mamma är helt uppspelt. Första gången hon ska bli Mormor :D haha , helt sjukt att min mamma , blir mormor, vid 52 års ålder. Jag är ju bara 18 :( haha! Men men , så kan det gå.

Jag gick upp vid kl 1 , Satte på kaffe och gick ut o tog mig en cigg. Snackade med Emelie, och vi skulle mötas vid banken, för att jag skulle checka mitt konto. Det har vart en helt knas dag , Det blev krångel på banken o en massa. Jeje, orkar inte dra upp allt, för då skulle det bli en novell på 300 sidor :P

Mamma & Stefan , kom hem runt 15 tiden, efter att dom har vart iväg o handlat sedan kl 12 eller ngt..
När jag kom hem runt halv 4 kanske, så gick jag ut med vovven en långpromenad : ]  Det behöver verkligen jag.
Har nämligen börjat mitt "nya" liv. Ska gå ner i vikt nu, hade jag tänkt! Mår så fruktansvärt dåligt.
Jeje, mamma strällde sig med maten, när jag kom hem åt vi. Efter maten, gick jag bort till UM , och fixade lite piller o grejjer :]  Dagen har gått fort, men har hunnit o göra mkt ändå.
Sedan på kvällen, tog jag mig ett bubblande bad, kände att jag änna behövde det!

I helgen så var jag med min älskade bror på ishockey, Frölunda - Hv71 . 5 - 4 i Sadden :] Bästa matchen på länge!
Tack för upplevelsen , min kära bror ! Du betyder mer än något annat! Du är den dyrbaraste skatt jag har!

Jag saknar min själsfrände, som gick bort den 15 November 2008 , Jag har bara griiiinat nu ikväll, Känner att jag måste få ut det, för annars så blir det jätte jobbigt! Och så är det mkt i skolan, som jag ligger efter med. Orkar INGET!
Det är så jobbigt.

Jeje, tur att man har sina vänner som man kan prata med. Och imorn efter skolan så blir det att åka hem till Sandra <3 , Hon ska göra slingor och färga håret på mig. Men innan det så ska jag vara barnvakt för hennes syskon, Sandra & hennes mamma ska nämligen åka till Torslanda, och hämta ett halvkropps-solarium. :] Hon hade tänkt o blö bruuun.
Usch, det vill jag med vara !

Sedan på Torsdag, så blir det Lipz. Krogen :] Gud va roligt det skabli, har inte vart där på göör länge! Så det blir förfest hemma hos Emelie! Gud , vad kuuul, jag längtar verkligen!

Vad ska man göra när man är "Olyckligt" kär? Det är så sjukt, att man kan må så dåligt av kärlek? Men jeje, jag har verkligen ansträngt mig, men det är jätte jobbigt!

Ne, nu blir det väl sängen , men jag lär inte kunna somna pga att jag kommer och tänka på min kära syster :] <3
Men jag kommer att skriva imorn, så får ni veta vad det blir för ngt kön!



Ha det så bra alla bloggläsare!


Peace <3

puss Josefine Alinde Christine Johansson!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0