Gästblogg - Av (Sevencoloursoflife.blogg.se)



JAG BLIR Blogg-RAPED! Utav min ä l s k l i n g <3

Billiga Skal :)


Dag 07 – Min bästa vän

Ojojoj... Vad svårt!

Jag har rätt många vänner, som jag vill kalla min bästa vän.

Mina bästa vänner som jag har är:

Emmeli i Grästorp. Vi är & står mycket varandra nära. Vi vet precis vart vi har varandra. Vi har dock tappat kontakten pga flytt och barn. Vilket som är OERHÖRT tråkigt. Men vi satt alltså ihop när vi började i 8:an fram tills gymnasiet. Det var alltid vi 2. Alltså vi har verkligen gjort ALLT tillsammans! Vilka minnen, Emmeli! Hon är verkligen en otroligt snäll tjej, som man har as ball med :) Jag älskar dig Emmeli Sporring !



Sen så har vi Frida:

Också en utav mina bästa vänner. Vi har deffinitivt inte alls samma kontakt längre. Den bröts väl lite när hon flyttade till Norge och började jobba där i ett par år! Nu har hon äntligen flyttat hem till Sverige igen, men dock så bor inte jag kvar i hålat, och träffas pga det inte :( Vilket som också är oerhört tråkigt. Vi har också delat väldigt mycket tillsammans. Älskar dig Frida. Bjuder på en fyllebild, en gammal sådan också. Frida kängst t.v


Sen så har vi Jonas:

Som en broder för mig. Vi är fortfarande ganska tajta och har träffats ofta, måste jag säga, trots den långa vägen mellan oss. Och vilka minnen med dig! Jesus! Skrattar när jag bara tänker på det! Ja, vad mer kan man säga? Jag älskar dej Jonas! :)



Sen så har vi Sandra:
Träffades i gymnasiet. Mer i 2:an som vi börja umgås.. Sedan blev vi bästa vänner & bråkade aldrig. Sen på senare tid har det hänt incidenter mellan oss.  Sandra blev med barn, & flyttade ner till Göteborg. 9 månader senare kommer Leam till världen :) . Sen tappade vi mer och mer kontakten. Jag vet själv hur det är nu att ha barn. Man har mer förståelse nu liksom :P Men vi har också galna minnen ihop! <3<3


Nu på senare dagar har jag funnit en ny bästavän:

Frida, från föräldragruppen :) Vi förstår varandra mycket bra, och är världens gulligaste och den snällaste människan som finns :) Hon är en toppen mamma åt sin kära dotter Ronja också!
Så tacksam för att jag har fått lära känna dig, Frida :) Puss <3<3<3
Har dock ingen bild :(

Men min ALLRA BÄSTA VÄN är MIN POJKVÄN <3

Pierre! Vi gör allt tillsammans, vi skrattar, vi gråter,vi bråkar, vi lever ihop, vi har skapat ett barn tillsammans! Du är min bästa vän och kommer att vara det livet ut, oavsett vad som händer mellan oss! <3
Jag Älskar Dej, så otroligt mycket! <3



Det var typ de :) <3 På återseende imorn ;)

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Arbetarsången

:D


Dag 06 – Min dag

Min dag har sett ut såhär:

Vaknade vid o6:3o då Isabelle vaknade och fick välling. Och Älsklingen åkte till jobbet. Jag var rätt pigg en stund efter det, men låg kvar och somnade om, till halv 10-10 då (Isabelle ville gossa med mamma i sängen :) Hon blir överlycklig när man säger godmorgon och när man tar upp henne! Det kallar jag kärlek. Ett stort leende på läpparna på morgonen. Tänk om man själv hade ett sådant bra morgonhumör :) Men det håller nog inte i sig till hennes tonnår.. Bevare mig väl, jag vet hur jag va emot mamma :) Förlåt! <3 Vet liksom vad jag har o vänta mig.)



Sen gick vi upp efter en stund, och Isabelle fick sin frukostgröt. & jag åt också gröt :)
Älsklingen skulle komma hem vid lunch idag och äta hemma, så jag gjorde egen tomatsås & pasta till honom. Då blev han glad. Han stannade hemma till halv 1, och åkte sedan iväg till jobbet igen. Isabelle blir så glad när han kommer hem. Det är verkligen härligt o se :) <3



Sen tog jag på mig & Isabelle ytterkläder och tog den dagliga promenixen. Hon somnar nästan med en gång i vagnen. Hon somnade vid 13. Sen kom vi hem vid halv 2 ungefär, så pratar jag med mamma på telefonen :)
Sen vid 2 käkar jag lite lunch. Isabelle sover fram till 15 ungefär. Då får hon lite mat :) Och sedan leker hon för fulla muggar :)

Sen kommer älsklingen hem. Och jag börjar med maten :) Han går in till Isabelle, och pratar & hejjar på henne <3
Sedan så äter vi. Och sen blir det lite lek med Isabelle på golvet med hennes leksaker.

Sen så händer det inte så mycket. Vi tar det mest lungt. Isabelle blev trött vid 6 tiden, så jag går & gör välling till henne, och hon somnar så sött i sin säng senare :)

Hon är så duktig nu. Hon sover hela nätterna utan problem :) Så skönt!


Nu kollar vi på Ishockey. Djurgården-Färjestad. Vi hoppas ju på att Dif vinner. Det blir bäst så för våra lag :)
Sedan när ishockeyn är slut, ska vi kolla på Paranormal Activity 3.
Sen ska vi duscha & sova!


Nu ska jag ta mig en morot, för nu är jag sugen på nått !
Det var min dag.





Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Dag 05 – Vad är kärlek?

Ja, Vad är kärlek?

Jag anser att kärlek innebär respekt, trygghet, omtanke, humor, tillit, & att man är generösa emot varandra.
Det finns väl 1000 grejer att ta upp, men detta anser väl jag är dom viktigaste sakerna som man bör ha med, när det gäller kärlek.




Respekt:

Att visa varandra respekt är det viktigaste. Man behanldar sin partner, som man själv vill bli behandlad.
Trygghet:
Att känna trygghet hos varandra, skapar en större kärlek. Iallafall hos mig är det så.
Omtanke:
Att visa en liten omtanke, t ex genom att ge en massage extra, laga maten, köpa en bukett med blommor, eller att städa kan vara en jätte stor grej för partnen, som antingen är hemmafru/man mamma/pappaledig osv.
Humor:
Att skratta är mycket viktigt tycker jag i ett förhållande. Kan man inte det, så funkar det inte. Man skall kunna skoja med varnadra. Men det finns ju gränser :)
Tillit:
Har man ingen tillit till varandra så funkar det inte heller i längden. Det är också en bland de viktigaste.





Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Började med att jag & Isabelle gick ner till affären och handlade. Framför allt välling*2, gröt, burkmat & blöjor till henne. Och sedan lite ingredienser till maten som vi hade nu ikväll.

Och det här åt jag idag: TACOS ! :)


Till lunch åt jag en liten protin Chilifisk som var över från igår!

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

.


Citat ;)

19 Januari,'

Idag gick vi upp vid 10 tiden. Vi åt frukost jag & Isabelle. Idag åt jag havregryns gröt med ½ mosad banan i & med en liiiiiiiten klick äpplemos. Vet!! Jag syndade idag!

Sedan ringde jag mamma & tjätade lite med henne. Vi pushade varandra om att vi skulle ut på en promenad, båda 2. Jag tog på Isabelle hennes ytterkkäder och gick ut på en promenad. Vi gick tom en omväg, för att jag skulle vara extra nyttig. Gick tom så att svetten rann idag. Det tror jag ger en mycket bra effekt!? Rätta mig ifall jag har fel!
Men ska försöka börja gå 2 ggr om dagen istället. 1 gång på kvällen när älsklingen kan ta Isabelle, så att man kan lyssna på musik samtidigt som man går. Man kan ju inte svänga med armarna sådär ni vet, när man går med en barnvagn ;) Så ska nog börja med det imorn!

Det är så roligt.. Vi tog lite kvällsmat förut, då vi gjorde en varsin tallrik med gröt. Och gosen skulle ha en massa sylt, & socker på.

Så sa jag:
"Ska du inte ha mosad banad i istället? Det är nyttigare!"
Han svarade:
"Ne, jag tar detta istället. Vad duktig du är älskling! Du går verkligen in för det här!"

Sånt är verkligen roligt att höra! Det lägger sig i bakhuvudet som en pushning, varenda gång mat vill ge upp! Tack älskling!

Annars idag har jag inte gjort så mycket. Dammsugit lite, Förberedde maten innan älskling kom hem. Idag blev det Chilifisk med potatismos! Jättegott, och jätte enkelt!
Lägger upp recept imorn, om så önskas.

Har precis kommit ur duschen!
Idag blir det i säng tidigare. Ska bli skönt. Har haft huvudverk i en hel vecka nu!
Imorn ska jag och Isabelle går ner till affären och handla lite mat till imorn kväll, & grejjer till henne.

Nu får det bli sängen!


Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'


Dag 03 – Mina föräldrar

Mina Föräldrar.

Vad ska man skriva? :P


Vi börjar med min mamma då.

Min mamma heter Gunilla, och är 50 + :) Som sagt så är hon den bästa människan på detta jordklot, och betyder allt, VERKLIGEN ALLT för mig. Hon är en glad prick, som alla avgudar. Hon har lätt att få vänner, lika så jag. Så jag brås väl på min mamma när det gäller hennes egenskaper. Ja, i stort sett alla hennes positiva inställningar till livet. Hon ser så ljust på livet! :) Och det glädjer mig verkligen. Man blir pigg & trygg utav att prata med henne, känna hennes närvaro osv. Orden räcker inte till på denna skärmen om jag skulle beskriva min underbara mamma. Jag älskar henne så otroligt mycket.

Mamma, du är bäst!




Och min kära fader då.

Min pappa heter Roger, och är också 50 +. När jag var liten var jag pappas flicka, om man kan kalla det så. Minns att när han var på jobbet, så saknade jag honom alltid, och han slutade vid kl 17 jämt! Och när han kom hem var jag överlycklig. Har idag inte samma kontakt med min pappa, som jag hade då, tyvärr. Vilket som gör mig ledsen! Vi bor såpass långt ifrån varandra, och det är tråkit att man inte träffas oftare. Pappa, du är min förebild, och jag älskar dig. Mer än vad ord kan beskriva.
När vi kommer till mitt utseende så är jag mest lik min pappa. Jag ser verkligen mig själv i han. Det är roligt att det finns ett starkt band, där man ser att han är min pappa, min far min kärna!
Pappa Jag Älskar & Saknar dig & den tiden vi hade förr! <3
Hade bara en profilbild på honom! <3




Mina Föräldrar i helhet:

Både min mamma & pappa är födda och uppvuxna i Göteborg. Eller i Mölndal, är väl bäst o säga ;)
Mamma var 12 när dom träffades & pappa var 15 år. De umgicks som vänner och blev sedan kära och tillsammans. Åren går, & dom får 3 underbara barn. Tyvärr, så håller inte kärleken efter ca: 35 år! :( Dom skiljer sig & träffar nya sambos båda 2. Glada för deras skull. Men inte för min egena. DÅ!
Nu har man kommit över det mesta, fast helst utav allt så är det klart att man vill att sin mamma & pappa ska vara ihop för resten utav livet!
Nu har ni blivit mor&farföräldrar till alla era barn! Och vi ska binda ihop våran familj/släkt!

Det var väl allt, inte allt kanske, men en del om vem mina föräldrar är!
Jag Älskar er 2 så oerhört mycket, så det gör ont i hjärtat!

Puss på er 2!


Ha de gött, så hörs vi sen eller ikväll!

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Bojkottar Coca cola!

.


Dag 02 – Min första kärlek

My First Love . . .


Min första 14-års kärlek var John.  Träffade han alltså 2004/2005. Träffade han genom en "killkompis". Vi satt då på msn och snackade. Sedan blev det att vci bytte telefon nummer. Och vi pratade i tim-tals. Sedan träffades vi första gången när jag då bodde hos min far varannan helg, i Göteborg. På Centralstationen. Där fick jag även min Första Kyss. Minns den så väl. Efter första gången vi träffades så var vi fäst vid varandra.

Vi blev ett par efter några månader, & var tillsammans fram och tillbaks i 2 år. Sedan växte vi båda 2 ifrån varandra. Men höll alltid kontakten.

Idag är vi bästa vänner. Och har alltid genom åren haft telefonkontakt. Och det kan gå flera månader tom halvår innan vi pratar med varandra, men alltid när vi pratas vid igen så är det som om det var igår vi pratade. & vi pratar om allt verkligen.
Han är guld värd. Har idag känt honom i 8-9 år :) Och det är jag glad för!




Men min RIKTIGA kärlek är den jag lever ihop med nu. Pierre! Är så lycklig att jag gick med på den dejting sidan, & träffade min prins! <3 En sådan här kärlek har jag aldrig känt förut. & han har givit mig den vackraste dottern i hela världen. Kan inte vara mer lyckligare ! <3


Han är min underbaraste gos! Och INGEN kan sära på oss!

Jag Älskar Dej Mitt Hjärta ! <3



Det var allt om min första kärek & min första RIKTIGA kärlek<3

Råbantning vill jag inte kalla det för...

17 Januari,'

Idag gick vi upp vid 10:3o ungefär. Det är så mysigt och ligga i sängen och bara gossa med mitt hjärta! <3
Så här glada är vi på morgonkvisten:


Sedan gick vi upp och käkade lite frukost. Första gången på läääänge jag käkade frukost. Men har ju börjat mitt nya liv, och jag känner verkligen att jag går in för det. Enveten som jag är! Inga Sötsaker, & är ute och promenerar!

Så detta blev det till frukost idag:

Valios Vaniljyoghurt med päronsmak, en näve havregryn & knappt en halv banan. & Kaffe såklart!


Och här har vi en liten prinsessa som älskar sin gröt :)


Efter frukosten så lekte Isabelle lite innan jag märkte att hon blev lite trött. Så då tog vi på oss och gick ut på en långpromenad. Eller lång, & lång.. En promenix på 3o-35 Min. Har vartit mycket piggare idag.
Isabelle somnade så fort vi kom ut i den friska luften. Så härligt det känns efteråt när man kommer hem. Och tro mig det är ta mig *** bara uppförsvackar. Hur som helst. Skööönt var det! Men så fort vi kommer innanföör dörren så vankar Isabelle. Så typiskt :P
Jag satte på en kopp kaffe till mig medans viker ihop den torra tvätten, & påbörjar att hänga upp den nya tvätten.
Så gott! Sedan får Isabelle mat. Köttfärssås & Spaghetti :)

Idag skulle gosen jobba över i ca 1 timma sedan handla lite på hemvägen. Så han var la hemma strax efter 17.

Jag lägger Isabelle vid 15 igen i hennes säng och hon somnar så gott! :) Mammas goding!

När älskling kommer hem så börjar jag med maten. Som idag blev Tonfisksallad. Så jädra gott :)





Recept:

4 Pers

½
Gurka
2 st röd lökar
1 burk majs
2-3 st Tomater
5 dl cream fresch
3-5 msk majonäs (man får smaka av)
½ huvud isbergssallad
1 burk Tonfisk
300 g pasta skruvar
Salt & Vitpeppar.

Gör Så Här;

Koka Pastan- låt svalna.

Gör en sallad med grönsakerna

Blanda Cream Fresch & majonäs i en skål. Salta & Peppra - Smaka av!

Sedan i med tonfiken i denna röran. Blanda ihop!

Sedan när pastan har kallnat blandar du allt i en ända stor skål/bunke. Och vips så e det klart!

SUUUPER GOTT!

Så det var dagens middag! Får nog bli det imorn med. Blev över ganska mycket!

Till kvällsmålet blev det de hära & ett glas vatten till:



Imorn har Pierre tagit ut en pappadag, (eller "dubbel-dag" som är nytt för i år) så imorn följer han med till Öppna Förskolan. Ska bli så kul & mysigt att hela familjen kan vara tillsammans en dag på veckan! <3
Tyvärr så kunde inte Frida följa med imorn, för att hon måste plugga! Och det känns i hjärtat! :( :P Men som sagt, bra att vissa tar skolan på allvar :) Saknar henne juh!

Imorn ska jag även till BM för återbesök för spiralen. Så det blir en fullspäckad dag imorn med. Och naturligtvis en rad med promenader! Här ska det gås ned MINST!!! 1o Kg till sommaren!

Nu ska jag hoppa in i duschen, & sedan ska vi lägga oss. Så att vi kommer upp i skaplig tid imorn.

GLÖM inte att checka bloggen imorn...

Ha det så bra alla trogna läsare!

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'


Könsbyte?

.


Dag 1 - Om mig

Om mig :

Jag heter Josefine är uppvuxen i Göteborg, fram till 12 års ålder. Flyttade sedan med min mamma upp till Grästorp, som träffade sin man där ifrån dom trakterna.
Jag är född en vår dag den 9 Maj 1990.

2010 Februari , träffade jag kärleken på internet, dejtingsida som heter e-kontakt.se. Och det gjorde att jag hamnade i Huskvarna :) Så har bott här i drygt 1½ år nu. Och måååånga fler år med den envetne karln blir det :)



2010 Oktober blev jag gravid, och nästan 40 veckor senare var våran prinsessa född! Bland den lyckligaste dagen i mitt liv! Med sina 1710 g & 41 Cm kom hon till världen som en solstråle! <3
8 Minuter Gammal är hon här !



Jag älskar att sjunga/dansa umgås med mina vänner, min kärnfamilj & min mini familj! Jag älskar även att gå/kolla på Ishockey! Det är bland det bästa jag vet! Frölunda Indians såklart! <3 Stor kärlek till göbbarna där!!


Många som känner mig, vill nog kalla mig Enveten, Social "snål"-snäll, omtänksam, (storikäftenibland) kärleksfull & en j*vligt glad prick ;)

Det var nog huvudkärnan Om Vem Jag Är !

Imorn berättar jag mer om : Min första Kärlek :) Jisses...


Ha det så bra Hörs ikväll!

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'



"Listan"

Tänkte börja med denna listan framöver. Börjar ikväll med den :) Hohooo!

Dag 01
– Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick





Peaceovernout,'

" Älskade Mamma "

16 Januari,'





Vad skulle jag göra utan dej? Utan dej hade mitt liv varigt förstört. Du är den största party-pinglan som existerar på denna jord. Det är ta mig fan ös på dej, du är alltid positiv, och tänker aldrig negativt. Precis som jag. Jag har verkligen fått alla mina goda egenskaper från dej. Du ställer alltid upp när man har det jobbigt ekonomiskt, jobbigt överhuvudettaget. Du lyssnar alltid. Det räcker med en kram från dej, så är jag hel igen. Du är det bästa som har hänt mig mamma! Jag önskar verkligen att alla hade haft en sådan mamma som jag. <3 Du är guld värd, Älskade Mamma! Jag Älskar Dej! Ett tack räcker inte ... Du är värd mycket, mycket, MYCKET mer än så!

Din dotter Josefine!


HEMSKT !


" En regning dag för 13 år sedan. "

Det var en dag för 13 år sedan.
Jag minns den som det var igår. Jag var alltså 5 år då.
Jag har ju skilda föräldrar så jag var hemma hos min pappa den veckan.
Det var lov och jag ville inget hellre än att det skulle bli söndag så jag kunde få
åka tillbaka till min älskade mamma, till tryggheten. Trött på att känna rädslan,
redan som 5 åring... Jag visste hur dåligt jag mådde, redan då!
Man ska inte veta det, man ska inte veta... någonting typ mer än dockor?

Jag satt på en stol i köket och målade med kritor.
Helt ensam hemma, min pappa var hemma hos någon kompis och fixade med
datorn så jag fick vara ensam. Jag minns hur hungrig jag var den dagen,
han sa att han skulle vara borta en stund bara men timmarna gick,
det blev kväll och det var kolsvart ute. Jag försökte fördriva tiden,
och jag trivdes faktiskt med ensamheten, trots att jag var så liten.
Jag behövde inte vara rädd, ingen kunde ju skada mig!

Klockan var halv 10 på kvällen, pappa kom hem och var fullare än någonsin.
Han började skrika på mig för jag hade somnat i soffan.
Han skrek något om att; ska du sova så gör du det i sängen ungjävel..

Jag reste mig upp som ett skott, gick ut i köket där han satt vid köksfläkten och rökte.
Jag sa; pappa, jag är hungrig...
Han tittade på mig med arga, besvärade ögon och sa; varför har du inte ätit då?

Vafan tänker han med? jag va 5 år? Man ska inte röra spisen då?
Man ska inte lämna en liten flicka ensam hemma äns då,
och varför bli arg när jag bara påpeka att jag var hungrig?

Jag var oönskad antagligen. Han ville inte ha mig längre.
Mamma ville skiljas (jag förstår mycket väl varför..)
men vad hade jag gjort för ont?

Jag gick bort mot skafferiet, men då sa han;
du kan inte ställa dig och hålla på med mat nu mitt i natten lilla du.
såhär sent på kvällen ska ungjävlar sova så marsch i säng nu!
Jag kved lite, men jag vågade inte säga emot. Jag visste att jag skulle få ett straff.

Han hörde mig gny, och någonting slog slint i huvudet på honom.
Han skrek på mig att komma tillbaka
(jag var ju nästan inne i sovrummet då)
Jag går tillbaka och han säger; ät då förhelvete!

Jag sken upp och sa; får jag verkligen det?
(ni vet på det sättet överlyckliga barn gör..)
Han blev arg och sa; nu sa jag att du fick sluta tjata för helvete!
Jag stod som förstenad av hans gälla röst som skrek sig långt in i huvudet på mig.

Han tog tag i mitt hår och kastade in mig i spisen så jag slog bakhuvudet i kanten
och föll ihop som en liten sandsäck på golvet.


Jag minns den här gången så väl. Jag kände smärtan, att det rann ifrån huvudet.
Att jag var så rädd, jag ville till mamma men jag kunde inte. Vad skulle jag göra?
Jag tog mig kraft, pappa hade skrattat då jag låg på golvet, sen gått därifrån vidare
in till tv;n... Jag gjorde en riktig kraftansträngning och reste mig..
Gick in på mitt rum och önskade jag skulle dö.

Den vita kudden blev röd den natten och dyngsur av alla tårar.
Jag glömmer det aldrig. En utav de värsta nätterna i mitt liv.
Jag grät mig till sömns då, men det var varken första eller sista gången. "


Usch, tycker verkligen synd om denna tjejen! Hon bloggar om sitt liv förr. Jag skulle kunna döda sånna här människor, som gör så här emot ett oskyldigt barn! Fyfan!
Be Strong Girl!

 

Peaceovernout,'


Nu gäller det!

15 Januari,'

Hej på er!


Kör ett text inlägg bara för att jag har lite bilder att dela med mig av :)
Idag får jag som sagt sova till kl 1 :) För att jag har världens bästa älskling som tog Isabelle imorses, eller aa, vid 9 vaknade hon :) Så det var verkligen skööönt att få sova ut! Tack mitt älskade hjärta, det uppsakattas verkligen! Och när jag stiger upp så har han inte bara tagit Isabelle, utan han har även storstädat hela lägenheten och gjort jätte fint här hemma. Man ba: "Åh, ibland..." :)

Alltså en sak jag inte förstår... Varför i hela friden har det blivigt att vi inte kommer i säng förs än kl o2:oo-o2:30 på nätterna? Jag fattar inte. Helt sjukt. Inte undra på att man är helt mör i kroppen på mornarna! :) Men min älskade dotter brukar låta mig få sova mellan o9-11 på morgonen! Det tackar vi för! + att hon sover hela nätter nu! Så jag ska inte klaga! :)

Imorn, har jag bestämt mig! Imorn börjar mitt nya liv! Nu ska jag ha gått ner MINST 10 kg till sommaren! Jag ska bli den snygga moshan ;) Tyck vad ni vill, så är det!
Har ju laddat ner "Barnvagnsutmanings appen" så nu jädrar blir det till att gå långa promenader :D

Idag till lunch blev det Romansoppa :) Jätte gott!



Detta till middag :)



Och så har vi även fixat vårat "Home Office" :) Och resultatet blev så här:



Sist men inte minst så bjuder jag på en bild på min vackra, sötaste lilla skatt <3




Allt för mig idag!
Hörs imorn!





Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

"Jag är inte mig själv!"

My sister said.


Update

Hos Frida


Fredagen den 13:e

13 Januari,'

Fredagen den 13:e
.. Har ite märkt av någonting som har med otur att göra för min del.
Hur har det varit själva?

Klockan är på tok för sent, men det har vart så här princip hela veckan :/ Måste ändra på det nu!

Imorn är det massa mys hemma hos Frida & Nicky :) Det ska bli gööör kul!

Vi hörs imorn!

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

SÄNK VOLYMEN FÖRF*N! :D



PASSAR JAG SOM BRUNETT? :D

"Min (nit)-lott i livet..."

Ballt


Ut ur mitt liv!

P.U.N.K.T


Random

:)


(:


Spelkväll på Lördag :)

11 Januari,'

Ja. Då var det ett bra tag sedan man bloggade sist! Det har hänt ganska mycket och det har varit en deppig Jossan. Har ju ingen ork till något. Våran Älskade vovve Moa fick somna in den 2 a December. Min bästa vän ! Sörjer absolut fortfarande, men det går bättre och bättre. Allt påminner om henne! Och idag t ex, så skulle hon ha fyllt 12 år <3 Du finns alltid i mina tankar & i mitt hjärta älskade vän! <3 Du va min syster, min vän, mitt allt! <3









Isabelle har redan blivigt 6 månader! Tiden går så otroligt fort! Och idag var det säsongstarts för Öppna Förskolan, där vi var med Frida & Ronja , Stina & Steffanie! Och en massa andra. Och det var många nya där idag med sina "nyfödda" bebisar! Så gulligt!

Så det var kul!

Jag & Frida snackade lite om att vi a la familjerna skulle träffas på lördag & spela lite sällskapsspel & att vi mammor skulle ta ett glas vitt ;) Så det ska bli kul! :) Vi har typ inga sällsklaps spel & partyspel. Måste önska mig det i present. För det är ju ingenting man går och käper själv egentligen!
Här är annars en sida ni kan titta på om ni själva inte har några roliga spel, när festen väl är igång :P

Förfesten är räddad! Köp ditt partyspel från PartyStuff.se


Isabelle somnade äntligen nu i min famn, efter om o men :P Men nu så äntligen somnade hon! Så får hoppas på en hel natt nu med sömn.. Peppar peppar...

Nu får det bli att gosa med älsklingen lite <3 Och kanske en kvälls smootie till teven !

Ha det så bra!

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Sminkvideo

.


RSS 2.0