Orkar inte? (:

23 Juni;



Orkar inte, men måste få skriva av mig !

Vilken jävla dag idag på "jobbet". Fyfan. Det var nog det värsta jag har vart med om. Iallafall hitills. Som tur va så kom Emmeli och hjälpte till lite.
Slutade ca 21:45 idag. 2 ½ h för mycket egentligen. Men allt för o tjäna in cash, tänkte jag skriva, vilket jag gjorde, men menar tid. Tjäna in tid :) Allt för att få träffa min familj en stund imorn, innan jag åker till gos. Eller innan gos hämtar, mig där. Skulle jag tro.
Har sovit ensam nu i huset i 3 dagar. Första dagen var värst. Jag som är så otroligt nojjig av mig. Men nu är det bara skönt att få vara själv, inget tjöt, ingen som stör. Kan göra precis som jag vill. Det är härligt.

Så imorn blir det att jag jobbar i 1 h. Ska hjälpa Jean att öppna o komma igång. Usch, känner mig taskig att jag kommer att lämna han när det är som jobbigast. Men jag har ju hjälpt han på kvällskvisten istället. Så jag förtjänar dessa lediga timmar imorn :]

Kan inte bärga mig tills imorn. Är typ exalterad(?) , eller vad heter det? Något sådant.

Nu dom sista dagarna har det varit mycket minnen som har kommit upp i dialogerna. Hos vänner o bekanta ;) Emmeli kom förbi en sväng förut, efter att hon cyklat forshall :) Vi tog typ 3 cigg, och tjöta en massa minnen. Ah, det var tider det gumman. Skrattar ihjäl mig :D


Har inte så mycket att berätta. Tycker det är rätt intressant att man har läsare, som du, när jag inte skriver varje dag i min blogg. Så det hade vart kul o veta vem du är som läser? Men ni är väl för fega för o berätta :D Töntar ;)

Jag vet 3 säkert. Det är min älskling, min kära syster yster, skallerpressen NR.1 :D , och Monica. :D Sen vet jag inte mera. Det är klart att ni är nyfikna på mitt liv och vad jag gör. Det hade jag också tyckt ifall jag inte hade något liv som ni, o läser min blogg ? ;) Skojja bah!

Visst är han sötsak? ;) Sorry, att han är min då! :D


Har haft världens underbaraste samtal med Pierre idag. Skrev typ värsta kärleksförklaringen till han igår. Hoppas att han förstod mig.  Och "imorn" får jag träffa han. 3 hela dagar utan han :( Men imorn, äntligen imorn♥ Jag ÄLSKAR dej, gosis!
Får även träffa denna goingen ♥ Mosters Älskling!




 




Saknar dej, Peter 




Tror att det var allt från mig idag. Ska upp o jobba imorn, den timmen. Har duschat och gjort mig iordning nu. Ska packa dom sista grejjorna imorn. Ska dock hitta det jävla tältet också, som skulle ligga i tvättstugan, vilket det INTE gjorde :/ Bliiiir gaaaalen ! :) Blir en filmis nu, sedan nanis, och gosis med kuddis :)

Peace,'


Helg <3

21 Juni;

Gud.. När jag skriver datumet här längst upp, tänker jag. Shit, det är redan mer än hälften på mitten av Juni. Heeeelt sjukt vad detta året har bara runnit iväg :/

Jag är så trött, så trött, så trött. Denna helgen har gått så otroligt sjukt snabbt.

I Lördags så åkte vi till Halmstad för ett jobb. Vi hade as ball :) På vägen hem så körde vi billekar :) haha, jag skrattar högt för mig själv nu. Vi båda är så tävlingsinriktade, så vi hade ju bara as kul. :D
Vi åkte la o7:5o, på lördags morgonen, och va hemma runt 2. Så det tog allt en stund, men det va mysigt. Jag hade kokat kaffe, som vi tog med oss i termos. Sedan så hade vi köpt grekisk sallad som vi åt. Det var suuuuper gott!

När vi kom hem, så slocknade vi båda 2 i sängen. Senare på kvällen, vid kl 19:oo så jag jag till gos att han skulle vakna, iom att klockan va såpass mycket, och att vi inte skulle somna ikväll ifall han inte gick upp. Men det gjorde han. Vi spelade lite Nhl 1o, tror jag. Sedan så bestämde vi oss för att åka o handla. Tacos blev det :D As gottit! Sen åkte vi o hyrde som sagt 3 filmer på HemmaKväll.
Men vi hann bara o kolla på 1, iom att klockan va så mycket redan. Hon va la 23:5o , och då messade Sammy & Jenny o frågade ifall vi inte kunde träffa dom i "stan" :D ( Jnkp ) Så det gjorde vi, det var race där, som vi kollade på en liten stund. Sedan åkte vi till Shell, och tog kaffe :) Sen i Jönköping så va det bara allmänt trevligt. Grabbarna lekte lite med sina porriga bilar ( deras ögonstenar )  ;)
Haha!

Vi va la hemma runt o2:15 på lördags natten. Vi hoppade i säng ganska så snart.
Och igår sov vi fram till 12:3o så jävla gött att få sova ut. Men gos, fortsatte att sova, jag blev arg o sa till honom att gå bort, så att vi inte skulle sova bort denna dagen med. Det gick fan fortare än vad jag trodde att det skulle gå med det :) Han upp o hoppa ! Vi tog fram frukost till en film som vi då hyrde i Lördags. Mysit!

Sedan gjorde vi inte så mycket. Klockan gick så jävla fort. Så vi spelade lite Nhl 1o, sedan tog jag fram en falukorv som vi hade i frysen. Så det blev korvstroganoff :) GOTT! Till efterrätt blev det Ben & Jerry´s goda glass :) Smarrit!

Nu sitter jag på tågen på väg hem :( Till praktiken :( Usch vad tråkigt. Vill vara med gooooos! <3
Men får ju träffa gos på torsdag.

Har inte hunnit o blogga , tiden har ju gått så fort :/ Men ska försöka att bättra mig.


Älskar min Pierre Linderoth mest utav allt <3 Han gör mina dagar!

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'


Gos! ♥

17 Juni;


Seegt idag på praktiken. Fast det gick fort ändå tycker jag :) Emelie kom en sväng till bg idag. Fast hon satt mest vid datan, medans jag jobbade. Men bara hennes närvaro gör att man blir på bra humör. ( I vissa tillfällen ;) )

Har en massa grejjer jag vill skriva om, men vet inte hur jag ska uttrycka mig?
Jag har funderat på en massa. Varför bråkar man om bagateller? Ovisentliga saker, som inte betyder någonting?
Och jag vill inte vara den som förstör mellan människor. Fan, visst vänner som snackar skit och ljuger för mig, är inte värda något i mina ögon. Jag ber dom dra åt helvette ifall jag hör något sådant. Okej, att alla snackar "skit" om alla. Säg inte att man INTE gör det. För det gör man. Men ljuger man för mig, så är det liksom inget att bry sig om. Jag skiter i det numera. Jag vet vart jag står, och jag vet vilka som älskar mig, och jag vet vilka jag älskar och vilka som betyder något för mig. Thats it!

Jaja :) Imorn ska jag åka till min älskade älskling. Har inte träffat han sedan i Måndags. Jag saknar ihjäl han. :( Det kan inte vara hälsosamt, att sakna någon så här mycket. Han betyder verkligen mer än vad han själv tror. Det bästa som har hänt mig. Och 2o1o skulle bli det bästa. Och det va, det med. För den 23 Mars, var bland den bästa dagen i mitt liv ♥

Men innan jag åker till han så ska jag jobba mellan 11:oo - 2o:oo. Har jobbat 10 h i sträck nu i 4 dagar, eller 4 dagar blir det imorn. Bara för att jag ska ha jobbat in Fredagen. :D Så att jag kan få en lång helg med gooosis :)
Och gos säger att det är INGENTING :) haha!

Min nya smeknamn är GOS, min älskling kallar mig för det :) Och jag kallar med han för gos. För han är min gosis. Men man blir fan skadad.. Jag skulle roppa på Emelie förut. Jag bah: " Goo.... Emelie ! " haha! :D

Ne, nu ska jag fortsätta med Leo Gaut filmen. efter det, blir det nog roffe film :) Men först ska jag prata klart med älskling ♥

Nattinatti



Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

FAN I HELVETTE!

Fan i helvette vad arg jag är. Jag är så jävla arg. ( på mig själv ) Va fan håller jag på med? Varför är jag sånn här för? FAN I HELVETTE!

Jag pallar fan inte med mig själv alltså. Måste lida av något! Och jobba över, hur kul är det då?

Jag dööör!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Pierre Linderoth


"
Never thought that love could feel like this,
And you changed my world with just one kiss,
How can it be that right here with me?
There's an angel
It's a miracle...



Your love is like a river,
Peaceful and deep.
Your soul is like a secret that I never could keep.
When I look into your eyes,
I know that it's true,
God must have spent a little more time on you "





Vilken dag ...

Säger bara VILKEN DAG ! Fan, har så ont i mina fötter. Men men.. Imorn kommer älskling, och då får han trösta mig (: Ne, men då blir allting bra !

Har fikat lite gottit med Mamma, stefan & Moa får vi inte glömma ! <3
Kaffe o glass! :)



Åh, saknar han så mycket. Varför? Vi har ju liksom setts idag. Har fått en hel natt med honom. Hur kommer det sig att man saknar någon så mycket? :( <3

Jag & Mamma funderar på att dra ut med Moisen en sväng. Men de regnar, så vi får la se. Jag kanske blir lat, o stannar inne. Ne, nu sa mamma att vi skulle gå.. Att vi skulle ta ett sitt var sitt paraply. :D Så nu blir det att gå ut!

Vill kolla på film. Är fktiskt sugen på "Ondskan". Det va ett tag sedan man såg den. Fast den är så lång. Men va gör det? Jag börjar ju kl 11 imorn :P Nu går "kocken" på Canal + :D
Det kanske kommer något bra på teve ikväll, eller någon bra film.

Mamma & steffo säger att vi har fått ett husdjur :/ En grävliiing :/ Sjukt :P

Mamma är så snäll. Hon har köpt en flaska Chapell Hill till mig. Älskar dej mamma! <3

Hörs sen eller imorn!

pusspåer,'
peaceovernout,'
josefinejohansson,'


Morgontrött...

10 Juni;

Ja, rubriken säger allt i detta inlägg (: Både jag och älsklingen är fan as morgontrötta. Det är inte bra. Fast han är värre än mig... ( Jo, det är du! :D )



Sitter på tåget nu på väg hem :( Jobbigt, men samtidigt bra, att komma ifrån varandra lite. Inte så att det är jobbigt att vara med min gosis eller så.. Men att jag får göra någonting vettit på dagarna (:
( Nästa uppehåll, mullsjö. Mullsjö nästa! Haha! :D ) - Ah, dom sa det nyss på tåget !

Ska strax läsa min nya pocket bok som jag har köpt.

Jessica Andersson - När Kalla Nätter Plågar Mig Med Minnen Av Hur Det Var.
As bra bok. Har redan läst hälften (: Jag rekomenderar den, verkligen.
 

Ska även försöka att få i mig lite frukost också (:




I helgen blir det grill partiiie hemma hos mig. Då kommer typ hela släkten, och så älskling med ! :D <3 Fast han kommer redan imorn. Saknar han redan. Sjukt! 

Men uppdaterar mig senare eller imorn!

Tjingeliiing!

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'


NHL 10 :D <3

8 Juni;


Har inte sovit så länge idag. Älskling ringde o väckte mig runt o9:oo tiden, skulle jag tro. Jag gick upp rätt snabbt, tänkte att jag inte skulle sova bort hela dagen :) Fast än jag var oerhört trött...

Vet inte vad jag sysslade med inatt. Men jag kunde inte somna. ( Konstigt? - Nee, Jag sov princip bort hela dagen igår ) Men vi gick in i sängen vid typ oo:1o tiden, och kollade lite på teve, sedan somnade gosis, rätt fort. Men jag låg o pendlade mellan läsning o teven. Klockan gick, och vid o2:15 cirkus, så gick jag ut i köket för o fixa iordning lite, det såg för jävligt ut. Och så tog jag toalett rullarna som vi handlade igår, och skulle lägga in i skåpet. Och så tog jag ut en rulle, men jag la tydligen inte in den i badrummet som jag skulle.. Och det kom jag på i morses, vad fan jag hade gjort av den.. Så jag letade o letade, men hittade den inte... Men sen så såg jag att jag hade lagt den på hyllan längst upp i skåpet :/ Snacka om att vara knasiig? :D haha! (:

Har ägnat mycket tid åt NHL 10 idag, o faaan va äg jag va :D Kör ju riktiga perioder, på 20 min :) Och så här bra gick det in i första perioden ;)

Messade denna bilden till brorshan idag och skrev:" Fan va grymm jag är! :D "... Och han svarade: "Inte lika bra som mig... Du har ju en grym läromästare hehe"
Och det är sant det han säger.. Det är ju han jag har lärt mig allt ifrån :D
Älskar dej bror <3
Och så klart så va det TOMMIE KALLIO :D <3




Jag vann sedan med 14 - 8. Tappade in rätt många sen :( Men jag vann ju iallafall :P
Jag och Älskling har startat en säsong nu, med Frölunda. Vi har vunnit 3 och förlorat 1. Nu jävlar :D Älskling spelar nu och leder med 8-2 emot, AIK. :D

HAr fått baka en kladdkaka idag, men vi har ine smakat på den än. Till mat blev det korv med bröd idag. Enkelt o snabbt.

Nu blir det lite mer spel, sedan nanis i sängen med älskling!

Har även fått upp kontakten med en "bekant", och jag hoppas att vi fortsätter att hålla kontakten nu. =)

Natti!

( Bara för att du är min! <3 )
Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

MIN ÄLSKLING <3

Min Älskling <3

Jag vet att jag kanske tjötar och överdriver ibland. Men det är ju för att jag har hittat dej, den underbarste killen på vår jord. Tänk ifall aldrig jag suttit vid datan just den tidpunkten, jag kolla in dej. Då hade jag aldrig vart i den situation jag är i nu. Vet inte vem jag ska tacka egentligen? Du är verkligen så bra på alla sätt. Du behandlar mig som en prinsessa, om så inte en drottning. Tror inte att det finns någon annan på denna världskarta, som är lika lycklig som jag är... Isf, om DU känner dig träffad. KOMMENTERA då! :) För jag tror inte att det är så, mer än jag. Jag älskar din familj, och vet att du känner samma för min. Det är så viktigt för mig. Som sagt, så jävla underbar på alla sätt. Va fan hade jag gjort utan dej? Du ska bli far till mina barn, jag ska gifta mig med dej. Och det som är sjukt är att det känns inte fel att säga det, för det känns så rätt med dej. Vi har kännt varandra i "10" år, känns det som, fast i själva verket är det 4 månader. Det är sjukt, i knooow!
Men jag skulle ALDRIG byta ut Pierre, emot någon annan kille. Det finns inte i min värld att jag skulle göra det. Vi har vart med om så otroligt mycket, på denna korta tid. Både bra och dåliga saker. Saker som jag inte tar upp för allmenheten, för det är privat kan jag tycka. Bara dom närmsta som vet.
Iallafall, Jag vill bara säga att jag älskar dej från hjärtat, och du är det bästa som har hänt mig.

It´s meant to be us ...

Den sötaste, snyggaste & bästaste som finns <3


Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Ikväll KOMMER Joooonas ! :D <3

4 Juni;


Wihooo or not?

Vet inte. Men ska försöka att vara glad :D

Klart att jag ska vara glad, jag har för det första världens bästa pojkvän, BÄSTA familj, och bästa vänner solen skiner, de e as varmt o skön ute , och lyssnar på GRYYYYM musik :D

Har inte bloggat på ett tag, men det har vart lite mycket nu det sista. Men ska försöka att bättra mig.

Ikväll så kommer Jonas hit och ska se hur "vi" bor :D <3 Det kommer att bli så kul ! Har inte umgåtts med han sedan jag träffade Pierre inprincip. Så jaa, jag har saknat han.
( Jag & Jonas )


Funderar på att dricka lite ikväll, ta 1 eller 3 glas , vitt , med Jonas. Eller så blir det imorn :) <3

Hoppas att bby, kommer hem på lunchen nu. Hans tlfn måste vara knäpp i huvudet :/ Jeje..

Jag kanske uppdaterar mig ikväll !

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

31 Maj :]

 

Det slutade med att vi handlade grejjer för över 1000:- på en viss butik :D Omg, det är fan rena rånet när man vill ha ngt :)


RSS 2.0