Akutmottagningen. vs, ett sundare liv.

27 December,'


Inte gjort ett "jota" idag. Är förkyld och alläment hängig! :( Tråkigt!

Ringde förut och beställde en tid för VUL, pga magsmärtor i nedre delen av magen, så blev änna orolig. Fick en tid på Torsdag kl 11:3o. Ringde även och sa det till Pierre. Men han tyckte att vi skulle åka upp AKUT istället, vilket vi gjorde också efter hans jobb.
Så vi åkte upp till Ryhovs Akutmottagning, och blev skickade upp till KK. Sen så kom "doktorn" och gjorde ett Vanligt Ultraljud på magen.. Och den lill* mådde jätte bra. Allt såg fint ut. Den låg och sprattlade och hoppade, mitt lilla underverk. Ah, det gjorde verkligen min dag. Längtar verkligen efter den lill* :)

Det var det lyckligaste jag har vart med om hittills :') Första gången vi gjorde ett VUL så var den bara 1 cm lång. Då var det en räka. Men nu var den en liten människa där inne. Ah, det var fantastiskt att se...

Idag åkte vi och stor handlade. Massa nyttig mat för den delen. Vilket som kändes jätte bra! Nu ska vi börja vårat nya liv. :) Ingen mer Mc´donalds, och ingen mer skräpmat. Bort ur mitt liv.

Åh, jag börjar må bra igen!


Här är lite bilder över julen. På detta kort är det Brorshan, Melvin & Syster <3



Detta är William :) Fatsers gooding!



Melvin skottar snö när jag passade han <3 Mossters älskling <3


Min & Pierres första ogrillade skinka :)


Vårat första lilla egna julbord :)


Våra fina julklappar utav bebisens farmor. Svärmor :)


Någon skillnad? :) Lite? ;)


Vi hörs!

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'


Gravid :) <3

22 December,'

Dan döre dan före doppare dan :D

Jesus, 2 dagar kvar till julafton! :P Fort det går.


Igår blev jag inringd för att jobba. 15:oo - o8:oo. Så kom hem för någon timma sen.
Gött med lite extra pengar! Fick en fin julklapp utav dom också. Presentkort på vilken som affär, 400:-
Så snällt! :)

Insåg också sen när jag kom hem på min internetbank, att jag har fått in min län. Trodde ju att jag skulle få den imorn. Men jag tackar och bugar för det :) Det gör mig absolut ingenting att pengarna kom in n dag före :)



Som sagt så skulle jag ha berättat en "Hemlighet".. Jag har redan gått ut med det på face. Att jag & Pierre ska bli 3 i Juli 2o11 <3 Mami o Papi saknar och längtar efter dej. I början var jag BOMMSÄKER på att det var en kille.. Men Pierre har sagt hela tiden att det är en flicka. Men jag stod fortfarande fast vid att det var en liten kille. Men nu har jag lyckats ändra mig. Det är en liten enveten tjej där inne i min mage. :P Jag tror nästan till 50 % att det är en tjej :P haha! Ne, men jag är nästan 100 på att det är en liten flicka. Men det återstår och se, om cirkus 7 månader :P Alla i min släkt tror att jag får en tjej med. Herregud. Vill ju ha en pojke. Dom är billigare och mycket lättare skulle jag tro. Men jag blir lika glad för vad det än blir. :)
Går in i vecka 13 imorn. (12+0)
I början var de gör segt. Men nu går det jätte fort :/ Sjukt.  Min graviditet har ju liksom inte var den lättaste. Spydde som senast imorse. Stackars Pierre, som får stå ut med mig ! haha!



Ska se om jag kan ta mig in till A6 och köpa en såndäringa doppler eller vad det heter. Så att man kan lyssna på sin bebis hjärtljud. Men det får bli en julklapp. :P Till pappi <3


Nu ska jag dra mig. Hörs mera sen ikväll kanske!

pusspåer,'
peaceovernout,'
josefinejohansson,'

1års krisen över? :)

15 December,'


Har varit en otroligt jobbig period mellan mig och P. Tänker definitift inte skriva om det här. Men det är väl anledningen till att jag inte har bloggat. Mår man inte bra, så orkar man inget.. Tyvärr.
Vi har iallafall klarat av en kris, skulle vilja kalla det för 1 årskrisen. Är glad för att den är "avklarad" fastän det är mycket kvar att bearbeta. Men det börjar se ljusare ut.

Har en hemlighet som skall berättas snart också :) Men ni får hålla ut :P Det kommer sakta men säkert.
Det handlar om mig. ( Fundera på det ni ;D )


Vill också tillägga att det finns fruktansvärt falska människor. Jag förstår inte hur man kan med och göra så emot en "vän" ? Fast jag skulle inte vilja kalla det en vän. Vilket jag fick det bevisat. Face 2 face. Är glad för att jag insåg det såpass tidigt, och att det inte gick längre. Ne, sådanna grejjer har jag svårt att förlåta. Thats it. Det är inte jag som har satt mig i den situationen. Har verkligen ställt upp för "den här dåkallade vännen", och så får man bara en sådan hård KÄFTSMÄLL, rent utsagt. Men som sagt. Jag ska inte lägga energi på sådanna som inte gör det på mig. Din förlust...

Funderar på om jag ska göra något videoinlägg? För det gillar la ni?? ;) Typ nä jag sjunger och gör bort mig? :P



I helgen ska vi hem till min mamma och fira en tidigt jul :) Hela min släkt kommer, (förhoppningsvis). Pratade med min bror på tlfn idag, och han har blivigt lite sjuk. Får be till gud att han blir frisk innan helgen.
Så idag ska jag och min käre pojkvän åka o handla julklappar, till helgen :)

Vi kör en lek, där vi har sagt att man köper en julklapp var för 100:- och så får man en lapp, som man skriver ett nummer på och så lottar man ut. Den som får nummret 1 på sin lapp får börja osv.. Sedan när man har öppnat julklapparna så får man sno ifrån varandra :D Det är ett as kul julklapps spel. Så det ska vi fixa idag innan vi åker till hans syster för att umgås och prata. Vilket som kommer att bli skönt :)

Annars så ska jag bara städa lite nu, innan han kommer hem från jobbet! :)

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'


Fullspäckad dag :)

4 December,'

Dagen idag har gått otroligt fort.
Vaknade första gången vid 08:15 och va uppe och kissade. Gos sov fortfarande så sött, och det skulle inte hindra mig från att somna om. Sedan vaknade jag vid 11 tiden igen. Vaknade av att jag var så fruktansvärt hungrig. Så jag tog mig lite flingor med o´boy :D

Fick mättat magen en liten stund iallafall. Jag tog med mig det in till teven i sovrummet, och satte mig på sängkanten o käkade, och sappade mellan kanalerna på tv:n. Och på Kanal 5 så upptäcker jag att DENNIS är på teven :D Älskar den ! Speciellt den otecknade. Dock var den dubbad på svenska. Mindre bra!

Men det sjuka var att jag sa till Pierre typ i förra veckan att jag skulle vilja se den, för att det var så längesedan sedan sist. Och så kom den idag :D :D :D Så bra. Så jag väckte älsklingen :) Så vi kollade på den tillsammans i sängen! Så myyys!


Sen gick vi upp. Tog på oss. Vi skulle ju åka o storhandla idag. Men det har inte blivigt av. Adde, en kompis till Pierre, som jag har träffat innan, ringde och frågade om inte han o vovven kunde komma förbi på en kaffe :) Självklart. Sist vi träffade han var i påskas på " Custom Motor Show " Det som är här i Elmia under påskhelgen :)
Fyfan va rolig han är! Verkligen en underbar kille. Vet inte när jag skrattade så mycket sist :) Han imiterade en göteborgare, för hävla bra alltså :D Underbart!

Vi stack och käkade korv med mos innan han kom :)

Sedan så ringde Anna och frågade om vi inte ville komma bort till henne. Men vi skulle höras av nu lite senare ikväll.

Nu är jag hungrig igen, funderar på något gott att äta ikväll??


Funderar på att färga håret svart :D



Blir nog fan ingen storhandling idag heller :( Och imorn ska vi till Ronneby och hämta en bil. Mindre kuuuul! Men det är pengar :D

Det får räcka för idag ! :)

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Jag har världens underbaraste pojkvän <3

3 December,'

Jaa. Som sagt.. jag tänker inte försvara mig längre.. Jag har varken tid eller ork att blogga. Det kommer när det kommer...

Har ju så mycket att berätta egentligen :) Igår var vi på IKEA här i Jnkp :)
Vi skulle BARA handla lite mattor och bestik, för det hade vi ont om.. Javisst, men med oss 2 så är det inte bara det som hamnar i kundvagnen.. Ne då. Det var allt möjligt.

Det blev bl a:

  • En tavel Hylla
  • Dönderö Golvlampa
  • Doft ljus + värmeljus
  • Julgranspynt
  • Äggkoppar
  • Tallrikar
  • 3 st mattor
  • En gosshig filt
  • Glödlampor
  • Bestick

Det blev en helt ny lägenhet här hemma :) Så mysigt så.

Och så fick jag världens finaste ros-bukett utav älsklingen. <3 Titta så fina!



Har vart med Anna nu det sista rätt mycket. En sådan vacker vän. Snäll och helt underbar. Och så har hon en son som är för söt. Lilla Kasper! :) Hoppas verkligen att allt löser sig, stumpan! :)




I Tisdags var jag hos läkaren för att ta blodprov
:( Va nära på att svimma. Blodtrycksfall sa läkaren. Konstigt! :/ Pierre såg det på mig. Helt sjukt :P

Idag är det en såndäringa mysfredag :) Vi ska ner till Ica o köpa en massa gottit till ikväll, och evtuellt kolla på IDOL, eller en film. Jag skulle verkligen vilja se Komisarie Späck :) Den verkar rolig.  I vecka så kollade vi på Toy Story 3 på Voddler faktiskt. Jag har tjötat hela tiden på att jag vill se disney / barnfilmer, men dom har inte haft det på voddler innan. Men nu har dom fått in det :) Underbart!  Vi kanske sticker bort till HemmaKväll med. Vi får se.

Det har snöat non-stop här idag. Stora flingor. Mysit. Vi har även julstädat, julpyntat och möblerat om i  lgh. Så mysit! :)

Det blev 3 filmerHemmaKväll och en STOR påse med godis :) haha!


Såhär fint blev det i våran lgh :)



Och här en bild på världens sötaste pojkvän <3



Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'


RSS 2.0