"The Happiest moment in my life"

Forts. 26 Oktober


Som sagt. Fick hem mitt paket som jag har pratat om :D Jossan blev överlycklig :P Massa presenter. Och jag fick den finaste utav dom alla.





Annars så har dagen vart knasig. haha. Helt sjukt att förklara. Men jaja :)

Älskar dej , så kul gumman <3


Är faktiskt rätt tom på ord just nu. Har en massa jädrans känslor inom mig, som jag inte kan få ur mig på något sätt. Mest lycka , lite ångest, jobbigt, roligt. Allt på en gång :)


Vill bara berätta att jag älskar min Pierre Linderoth mest utav allt <3




Hör av mig mera imorn <3

Puss & Gonatt,'

" The Voice " :D

26 Oktober,'


Fortfarande Ingenting.


Kom inget paket till Jossan igår på posten. Fick mail igår om att det hade skickats igår, så det kommer IDAG istället :D


Jahapp. Igår efter att älsklingen kom hem så åkte vi och storhandlade. F*n en hel jädrans kundvagn, FULL med varor. Helt sjukt. 2 009:- gick allt på. Men nu, förhoppningsvis så klarar vi oss hela månaden.
Sedan efter handlingen, så åkte vi till BIBBLOS och handla Pizza. Gott!

Nu undrar ni säkert vad jag gör uppe så här tidigt? Men det är så att min käre sambo, börjar o6:45 på morran, och idag lyckades han väcka mig. Så därför är jag uppe. Men vad gör det? Det är härligt att få komma upp och njuta av hela dagen, än att sova bort hela dagen. Har även ringt in till "The Voice" imorse. Haha! Dom frågade vad man störde sig på hos sin partner. Jag var bara TVUNGEN att ringa in ;) haha! Så jag har pratar med Paul & Jakob :D

Bara för att jag ÄLSKAR DEJ! <3




Och det jag sa va att: "Jag stör mig nått så enormt mycket på att min pojkvän inte tar ut sopporna, när han ändå åker till jobbet!" Dom höll med mig. Men dom sa:" Gör du någonting för att strejka? Typ som att inte laga mat eller något sådant? Nja, svarade jag. Det gör jag väl inte. Då påstod dom att: SEXSTREJKA! Det kommer garanterat att funka :D

Aah, det var roligt! :)

Är bara så förväntansfull tills idag. Men vi får se :)

Uppdaterar mig senare,'

pusspåer,'
peaceovernout,'
josefinejohansson,'

Still waiting <3

25 Oktober,'


Fortfarnde ingenting.


Har ringt en massa samtal idag om ärenden och med vänner. Hoppas att det går bra för dej, gumman <3
Annars så vaknade jag vid 11:2o tiden, skulle jag tro. Gick upp o satte på kaffet. * ( Bryggde alltså :D ) Fast erkänn att det första som alla människor gör på morgonen är att kissa? :D Det är rätt sant.

Sen så ringde älsklingen på sin lunch. Sedan pratadejag med MammaSandra ;), och har även pratat med Emmeli idag med. Nu är klockan 4 minuter över 14 :)  Nu kommer GOS snart ringa igen, på sin 2 rast antar jag.

Idag när han kommer hem ifrån jobbet, så ska vi direkt åka o STORHANDLA!underbart! Nu ekar det som värst i kylskåpet. Haha! Så sjukt e det. Men vi hade rätt många räkningar förra månaden, då blir det knapert med pengar månaden fram över. Får hoppas på att det inte blir lika mycket denna månaden. Mennästa månad så får vi båda en fet lön :D Vilken kommer att bli underbart & bra dessutom, då vi ska till ULLARED. Har skrivigt en inköpningslista dit, men är inte klar på låååånga vägar.



Idag blir det Pizza som mat. Man är helt slut efter att ha vart o storhandlat i cirkus 1 ½ h. Då är man inte så pepp på att ställa sig med någon mat :) Därför så får det bli Pizza idag.

Längtar efter att posten kommer idag. Då får Jossan paket. Men det är hemligt. Bara jag som vet :D Ni får reda på det sen :) Thihiii!

Nä, om man skulle ta o städa lite? Det ser ju ut som en rävarkula här :P Ne, riktigt så illa är det inte! Men ändå! :D

Hör av mera sen, om jag orkar :)

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Update,' 24 Oct

24 Oktober,'

Försökte blogga från GOS mobil när vi va ute hos hans pappa i veckan, och när jag hade skrivigt klart allting, så GÅR det inte att uppdatera. Blir galen, och tappar aptiten genast!

Därför har jag inte bloggat på ett tag. Har dessutom jobbat, och vart en full vecka annars!

Lilla Anna & Jonas fick inatt en pojk. Kasper :) Har inte sett han än, men grattis till er båda! :) Nu ska vi ut o röra på fläsket Anna :)

Annars i helgen så har vi bara varit hemma. Verkligen inte gjort något. Bara varit. Det behövs. Men nått som är konstigt tycker jag... Det är att när vi på veckorna, har jobbat, tex. Så lägger vi oss jätte sent. Men nu på helgen, så lägger vi oss tidigt, när man ändå kan vara uppe och sova ut? Varför är det så? Whatever, knasit iaf!




Vilken bild! Herregud!! På Lipz med Emelie för typ 1½ år sen nu.


Sitter här med mitt morgonkaffe. Gos ligger inne o sover fortfarande. Jag ska låta han få sova ut. Han som har jobbat över så mycket förra & förr förra veckan.



Nu till helgen som kommer så ska vi ner till brorshan & Emelie. För att sedan passa denna underbaringen på Lördag :) Här sitter Willie i Pierres famn. Så söööööööööööt! Fasters Älskling! <3 Jag Älskar Dej!




Igår så pratade jag med Melvin (systersonen) på tlfn, och han både flirtade med mig och gjorde släng puss! Man ba, ÅH vad jag älskar den killen! :) Mostersgodiiing! Men tror allt att han gillar Pierre mera ;) Han säger hans namn mer än moster! (Kanske är så bara för att moster är svårare att säga;) Det MÅSTE vara så :P )
Saknar den lille så!! <3 Ska ner till syster om någon vecka och passa melvin, cuz i want it! :D


Well well... Får hoppas att jag plu**ar nu i veckan!


Har även bestämt att den sista helgen i November, så åker vi ner till Ullared, för att handla en massa saker, som vi framförallt, behöver här i hemmet. Och sen julklappar till syskonbarnen :)

Imorn ska vi åka och storhandla! SKÖNT! För det ekar verkligen i kylen & frysen nu :D Frostade även av frysen nu i veckan, det behövdes verkligen. Kom knappt in i låderna! :) Passade på att göra det när gos va på jobbet.

Har även skrivigt en "Matsedel" för varje vecka, så man vet vad man ska göra för dag. Det är perfekt. Både ekonomiskt, och billigt(?). Så man har något att följa! Börja ni också med det :D Det är så jobbigt att fråga älsklingen vad vi ska ha idag, och så har man ingen fantasi, (ivart fall inte jag) och så säger han något, så är int ejag sugen på det, eller tvärt om etc. Så nu ska vi börja med det. Då vet man också vad man ska handla för hela månaden.

Tummen upp för det. Idag blir det att åka ut till svärfar. Hälsa på lite :) Sen så vet jag inte! Kanske uppdaterar mig ikväll :)


Titta vad söt min älskling va i början? ;) Varför dör sånt ut? :) Vill ha massor av blommor! :)



Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'


" Anden i Glaset "

16 Oktober,'

Idag har vi inte gjort så mycket. Bara varit hemma. Lagat god mat osv. Som jag skrev tidigare i bloggen, så skulle vi bara va :) Imorn jobbar vi båda, så det blir bra :)

Gos jobbade över till kl 19:3o igår. Så det blev IDOL, igår. OCh sen så la vi oss i skaplig tid. Typ runt oo:oo - o1:oo tiden. Han somnade fort, stackaren som har jobbat så mycket!

Trivs verkligen :) <3

MIN ÄLSKLING <3




Nu ikväll så spelade vi "Anden i Glaset" det var lite läskit. För jag tror ju på sånt, det roliga är att Pierre inte gör det, men jag tror att han fick svar på de frågor han ställde. Så jag tror att han börjar tro på detta :)

Nu ska vi lägga oss. Eller jag ligger redan i sängen, vi båda sku ju upp o jobba imorn, som tur så får jag sova ut lite imorn med. Börjar klockan 12:oo :D

Men hoppas att ni har & får en bra helg, mina läsare!



Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Fullt upp, trots en låååång dag!

15 Oktober,'

Hann inte med o blogga igår. Så det får bli idag istället.


Igår: Tvättade, städade, diskade och strök jag. Mycket på en gång, men sånt är tvunget att göra. Passade på eftersom GOS jobbade över. Och han jobbade inte över bara i 1 eller 2 h , nä,  utan han jobbade över 9 h. Så han var inte hemma förs än oo:3o. Han trodde först att han skulle vara hemma runt 20:oo - 21:oo, men så blev det ju inte :( Och ni som har min face, såg att jag skrev på statusen, att jag skulle pussa ihjäl han när han kom hem, vill bara tillägga att, det gjorde jag också! :)


Aah, de var jobbigt. Men det är ju goa pengar i nästa månad, så en får la tänka så. ( "Gemensam Ekonomi" )
Men idag, så skulle han inte jobba över, trodde han inte iallafall. Och vilket jag HOPPAS att han INTE gör. Han träffat han så lite denna vecka. Vi har gått om varandra. Så i helgen ska vi bara vara. Ska dock Jobba på söndag, 12:oo - 17:oo. :)

Idag är det ju Fredag. Härligt! Vi får se vad vi hittar på i helgen. Förutom jobb, på söndag för min del. Kanske blir en sväng ut till svärfar, och ser hur han har det Han skulle ju börja lägga nytt golv i huset, nu i veckan. Så det kanske blir en tripp ut dit :)


Jag pratade i tlfn i förrgår med min syster, och så var Melvin i bakrunden. Och så pratade jag med Melvin. Och syster sa i bakrunden: "Kan du säga moster?" Och melvin svarade mig i tlfn, och sa: "Moooooo  -  ster!" Ah, så sött! Han hade värsta mellanrummet när han sa moster. Och när han säger Pierre, det är ju bara för sött.Saknar den lille så oerhört mycket. Så det nästan gör ont. Men jag sa till syster, att när jag får pengar så får åka ner några dagar och vara med han! ÄLSKAR DEJ GULLUNGE!!! <3 <3 <3 Mosters prins!



Här är vi på ett café i falköping, jag syster & Melvin! Och titta hur underbart gullig han är :D



Rätt Ironiskt. . .



Det är rätt roligt att man aldrig får berätta något själv till sin släkt, utan att någon släkting vet om det redan. Blir förbannad. Pissed off! Så, skulle vara VÄLDIGT tacksam, ifall DU slutade med det. Jag har en mun själv som jag kan prata ur, och behöver inte hjälp med det.
Och snacka om att det är pinsamt att skämma ut mig över face. Men så är det väl när man inte har något bättre för sig. I guess! Du borde själv skaffa en blogg. Så vi kan läsa om dej och ditt liv?



Får se om jag uppdaterar mig ikväll.



Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

. . . :)

13 Oktober,'

Dagarna bara rullar på. Tänkt att detta året har gått så fort? Sjukt. KAn nästan minnas varjedag from 1 Januari tom idag. Nu ljuger jag kanske lite, men ändå... :D

Som sagt, jobbade natt, inatt. ( Ironiskt sätt att skriva? :P ) Gick väl bra, fast sov inte så jätte bra. Är ju alltid ovant och sova borta de första gångerna. Men det ska nog gå fint. Så är väl lite trött idag. Dessutom så har jag inte träffat GOS sedan kl 15:45, igår. Och han slutar klockan 2o:0o idag :( <3

Men men... Har iallafall gjort min första köttfärslimpa, eller den står i ugnen, den är inte klar än :P Så jag ska överraska gos, med lite middag sen när han kommer hem. Vi får väl se hur den smakar. Ringde även världens bästa kock, Mormor, och frågade om lite tips. Men det blir säkert bra.

Ska ner i tvätt stugan och kolla om det finns en tvätt tid. Gos ville ha tvättat sina arbetskläder, men jag sa att jag verkligen inte orkade tvätta idag. Men han menade på att han skulle tvätta, bara att jag skulle gå ner o kolla om det fanns tvätt-tid. Men han kom sen på att han jobbade såpass sent idag, så att det skulle va. Men jag tänkte överraksa han med det ändå, om det nu finns någon tvätt tid. Jag orkade ingenting förrut när jag kom hem, men jag låg och vilade lite framför teven förrut, och hoppade sen in i duschen. Efter det så blev jag lite piggare :)

Till kötfärslimpan ska jag ha champinjon-stuvning, potatis mos och smörkokade morötter :) Mmmm, så gott! :)

pusspåer,'
peaceovernout,'
josefinejohansson,'



Hemsk natt ...

12 Oktober,'


Inatt har vart en hemsk natt. Fylld med tårar och osäkerhet. Rädsla framför allt. Hade en dispyt med gos, vilket som driver mig till vansinne. För det är mig det är fel på. Det är jag? som är orsaken. Men det har löst sig nu. En annan sak som har med "fylld med tårar" är det häringa hemska händelsen som hände den 11 Oktober, med kille som hängde sig LIVE i sin webcam, på flashbacks hemsida. Stackarn planerade och skrev innan på fb, att han skulle ta sitt liv. Folk där trodde inte på honom och triggade han till att göra det. Önskade honom lycka till. Alltså hur fan kan sådanna människor finnas? Hur fan kan man önska någon lycka till istället för att stoppa det? Fyfan säger jag bara. Stackarn hade Aspberger syndrom och högfungerande autism, han roppade på hjälp, innerst inne. Fyfan! Detta va en hemsk natt.





Nu tillbaka till vardagen..
Inte hunnit göra så mycket idag, iom att jag somnade o4:1o inatt, så sov ut idag. Ska ju jobba inatt från 15:45 - o8:oo imorn bitti. Sovande jour, som passar mig ypperligt.
Nu smäller jag i mig mat, samtidigt som jag bloggar. Har redan packat väskan för jobbet, och älskling kommer o hämtar mig 15:15 ungefär, för att köra mig till jobbet.

Så det får väl bli att jag bloggar mer imorn när jag kommer hem imorn.



Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Självsäkerhet & Självförtroende!

11 Oktober,'


Igår så var det städning här i förenening. Gos, gick upp vid 1o:oo, och gick ut. Men han väckte inte mig. Så jag sov till 11:2o tror jag. Så det var typ det mesta utav dagen igår...

Vet inte hur jag ska uttrycka mig, men en sak som är säker... Jag ska ta mig fan mer o mer lyssna till min magkänsla! Den har vart rätt hittils. Fan, misshandla mig istället, än att såra mig via detta sättet. Det gör fan så mycket ondare att bli sårad på det viset , än att bli brutalt misshandlad. Det tycker jag iallafall.
Men jag är fan så mycket säkrare än så. Måste bara påminna mig själv om det lite oftare :) Så kommer allt bli jättebra. ( Och om man har sådanna vänner, så BÖR man tänka om sin relation till dem!! )


Vet att jag har sagt det här 1oo ggr, om inte mer, men nu ska jag NER I VIKT! Så e det bara. Tror att det är den största boven för min självsäkerhet & framförallt mitt självförtroende. Jag vill inte ha det självförtroendet, att jag är bäst, snyggast och vackrast. Utan bara så att jag trivs med mig själv.

Såhär smal vill jag bli igen...


Man kan inte tro att detta är jag va? ;) Men det är det, ser ni :D

Klockan är strax 12:3o, så jag ska iväg till Ams, en stund idag, och fixa några ärenden. Pratade med älsklingen nyss, så han sa att han kunde hämta mig lite senare, när han hade slutat. :) Imorn är det jobb som gäller. Ska jobba natt, för första gången på detta jobbet imorn :) Det kommer att gå kanon. Dock så är det sovande jour, det är väl det bästa alternativet för mig :)

Vaknade till ett sådant fint sms idag också...

"Hej Gos! Hoppas att du har sovit gott! Ville bara säga att jag älskar dig och att jag längtar till den dagen , då du och jag får ett kärleksbarn tillsammans. Pusspuss :)"

How cute is´nt that? ") <3

Vi hörs senare ikväll! Måste börja fixa iordning mig nu :)



Tjiiiingeliing!

pusspåer,'
peaceovernout,'
josefinejohansson,'

Mysfredag,'

9 Oktober,'

Whaa! Jag bloggade ifrån GOS tlfn förut, men det har tydligen inte kommit med! BLIR GALEN! Åh, jaja. Så e det!
Får blogga nu helt enkelt. :)


Igår kväll så åkte vi till Ica för att köpa något att käka. Så vi köpte en grillad kyckling med potatis sallad :) Så underbart gott, och relativt billigt. Så det hade vi o gottade oss med till IDOL. ( Synd att Sassa åkte ut, hon hade, tror jag, mer att kunna ge!! ) Helt enkelt en myspys Fredag :D
Vi la oss ganska tidigt igår, vi båda va helt döda. Så vi hoppade in i sängen, och satte på tvn, och somnade la runt 23:3o skulle jag tippa på. Om det inte var ännu tidigare...

Det var helt underbart att få vakna upp utvilad, och att få vakna upp till ett vackert väder, blå himmel och strålande sol. Och att få vakna upp till en underbar pojkvän. Jag kände just då i det ögonblicket, att livet inte kunde bli bättre :)

Vi dorg oss säker till 13:1o... Gott att bara få vara, och ligga o njuta i sängen av att man är ledig. Och speciellt få ligga bredvid killen man älskar.


Vid 16:oo så åkte vi ut till svärfar. Där gjorde vi inget mer än att hälsade på. Jätte trevligt. Sen så ringde Anna, och frågade ifall vi skulle komma till dom på en kaffe. ( vi pratade lite om det igår ) Men jag sa till henne att jag inte visste riktigt än, för att jag visste inte när vi skulle åka ifrån käre svärfar. Och Pierre va nere i källaren med hans pappa och tände i pannan, så jag kunde inte hära med han då heller. Men han kom upp strax efter. Och Benkt ( han stavas så :D ) skulle ändå till Mullsjö och hämta Pin, så då var det läge för oss att åka också. Så jag ringde upp Anna, och sa att vi skulle komma förbi en sväng.


Vi va där och drack kaffe, och tjötade! Trevligt :) Sen vid 21:oo tiden, så va det träff på BILTEMA, med olika motor-team, så jag,äslkling, anna, jonas och hagge åkte dit. Där va vi väl i 1 h, och tjötade. Men det va så jävla kallt ute, säkert - grader alltså, så vi åkte och köpte lite käk på donken, åkte hem och kollade på film :)

Har även pratat med min pappa idag ") Riktigt roligt att få prata med han.. Det är ju inte så ofta menar ja... Älskar dej pappa ! :)


Så nu är det väl alldeles strax läggdags igen. Börjar faktiskt känna av lite trötthet :) Det är ju faktiskt en dag imorn med.

Så, natti natti! Så hörs vi av!

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Cuz´ of you,'

8 Oktober,'

Uppe med tuppen idag, fast än jag börjar klockan 12:oo :) Men det är härligt att få komma upp i tid också, och inte bara ligga o lata sig. Jobbade igår, från 14:oo - 21:oo, så hann inte att blogga igår.


Kul att jag fick upp min statisktik, så fort, på bara ett inlägg :)


Fredag idag! :) Men vet inte vad vi ska göra i helgen, vi har ingenting planerat faktiskt. Vad jag vet nu. Kanske blir bara en lugn helg, härligt :)


Hörde av ifrån min utbildare inom kursen, klockan 07:2o :) Tur för han att jag var uppe :) Men det var jätte trevligt samtal, märks verkligen att han bryr sig om oss! Så snäll & g0oo är du, Larsan ;)

Har inte så väldans mycket att skriva om. Men det är väl o andra sidan bra, så att det inte hela tiden blir noveller ;)


Jag läste på min väns blogg nyss, om att hon blev gravid, va jätte lycklig och stolt för att hon och henns kille skulle bli föräldrar. ( Den känslan går inte att beskriva ) Men strax efter vecka 6 så får hon missfall.. Det som inte får hända, när man är så lycklig. Jag nämner inga namn, men L, jag vet precis hur det är, hur det känns, hur ont det gör i både mage & hjärtat.
Jag har inte nämt det för allmenheten innan, för att jag inte har kunnat prata om det. För det första, sorgen, och för det andra för att jag trodde att det var fel på mig. Jag skämdes, mer eller mindre, ungefär som om att det va fel på mig. Att jag inte är för bra, för att få barn. Detta var i början av året för mig. Och nu efter 5-6 månader, så kan jag faktiskt prata om det. Men sen insåg jag att missfall är jätte vanligt, och att det händer många. Det finns tillochmed dom som går så långt, att man måste föda fram ett dött barn, pga missfall. Hemskt. Ingen ska behöva få gå igenom sånt här! INGEN! Hade nog aldrig klarat av det, utan min familj och mina vänner, och framförallt min pojkvän, Cuz´ of you <3


Så, nu vet ni också en "hemlighet" om mig...


Nu har jag tagit mig lite kaffe,' Så gott så! Ska försöka få i mig lite frukost innan jag åker till jobbet, men det är inte så poppis, för magen :) Åh, jag TRIVS verkligen på jobbet :) ÄR SÅ GLAD! Tänk att jag kan få prata om ett jobb?! Om mitt egna jobb!! :) Vet att det kan blir för mycket snack om jobb hit och dit, men det är för att jag är så stolt över mig själv, för en gångs skull :)

Får se om vi hörs ikväll,'
Annars i helgen :)

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'


StickWihtYou <3

5 Oktober,'


Nya tider osv :)



Jag tog en bloggpaus härifrån blogg.se. Men jag kände att, denna blogg ger mig mer, än den andra. Så jag lägger den på hyllan nu, och fortsätter här :)

Det har hänt mycket sedan sist. Bor mer eller mindre med min GOS nu, och jag har även fått jobb. Dock bara timvik., men jag är oerhört lycklig för det med. Blir lite , eller faktiskt mycket , bättre ekonomiskt sätt.
Är verkligen den lyckligaste. Som har den finaste pojkvännen någonsin. Uppskattar verkligen allt det han gör för mig, även fast jag kanske är lite dålig på att visa det.

Som igår t.ex. Hade jobbat från klockan 14:oo - 21:oo, så pratatde jag med han i tlfn, så frågade jag iall han hade ätit. Då sa han:" Nej, jag tänkte att vi skulle göra det tillsammans när du kom hem" Jag: "Men jag hade med mig lunchlåda till jobbet och det visste du om!" ( Och jag kände verkligen inte för att ställa mig med mat när jag skulle komma hem, så sent, och sedan så såg det inte så trevlig ut med den disk som var på diskbänken. Och det sa jag även till han) Men då sa jag att vi kunde ta en donk då. ( Jag tänkte nämligen för mig själv, att han skulle ha tagit disken. Men han sa också i tlfn att han hade jobbat över till kl 18:3o, och spelat X-box, sedan han kom hem. Och så fattade jag.. Jaha, ingen disk har plockats iordning)

Men sen, när vi kommer hem, så har min underbaraste, vackraste, gosaste, lilla älsklings gos diskat all disk, och städat hela lgh :) <3 Jag blev så otroligt lycklig! Han överraskade mig, den j*veln ;) Ja det var verkligen, kär på nytt :P haha!


Blir & är faktiskt lyckligare för varje dag som går, med han. Har fått så mycket självförtroende på något sätt. Och det gör att vi lever bättre, typ. Svårt att förklara men ah...? Vårat band mellan oss blir bara starkare och starkare. SÅ känner jag ifrån min sida iallafall. Vi har haft våra dispyter osv, men vi har alltid löst det på något sätt :)
6 månader med dej, och fler blir det. Fort har det gått iallafall.




Vi har införskattat oss, eller nä, snarare FÅTT stryk bord och stryk järn utav min systerystser :) Och det käns för skönt :) Kanske inte det roligaste att veta i en blogg kanske ? ;)

Men nu ska jag börja och skriva på denna bloggen mer. Så enjoy :) Tack alla som fortfarande läser, trots att jag har tagit blogg paus :) Ska försöka att blogga lite mer och framförallt lite mer videosar. I know you like it :)
Ska dock försöka med att inte skriva noveller, nästa gång ;) Bara jobbigt, att läsa, men framför allt jobbigt att skriva :D





Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

RSS 2.0