Sanningen som ni inte skulle få veta egentligen...

22 Juli;

Detta är ett citat från min älsklings blogg, för några månader sen :) Tycker det är oerhört gulligt skrivet av han.
Nu får ni reda på lite saker, som ni egentligen inte borde få veta. Men, who cares?


"Ja, Josefine... det är ett kapitel för sig.
Vad den tjejen lyckats med har ingen annan lyckats med.
Hon har läkt mitt så förvirrade och krossade hjärta.
Hon har varit den viktigaste den senaste tiden och träffar ni henne så förstår ni.
Alla som mött henne vet varför jag spenderar alla min vakna tid med henne över telefon eller irl.
Hon har varit min vän, min flickvän, mamman till mitt barn, matte till min första hund, min vän igen och vilken vän sen... den bästa."


Jag Älskar Dej Pierre!

Jag har världens bästa ... ;) <3

19 Juli;

Har jag sagt hur underbar min pojkvän är? Det har jag säkert gjort, men jag känner verkligen att jag är kär. Jag verkligen älskar min gos. Sjukt att man kan känna så för en varelse :) Men det är jag tacksam för. Han har masserat mig i 40 min förrut, och smörjde in mina fötter med fotcreame. Verkligen så underbar. Han tar verkligen hand om mig. Ingen som gjort så mycket för mig, som han gör för mig.

Nu sitter han vid datorn och spelar. Jag sa att han fick spela hur länge han ville, bara för att han har vart så snäll, och mysig mot mig idag.


Fan, Blev otroligt sugen på Kina mat. Fan va gott denna rätten va!!
ÅH VILL HA KINA MAT NU NU NU!!
:D





Nu ikväll har vi kollat på film, Billy Madison :) Så jävla ball! Innan det va vi iväg och fiskade i Vättern. Men inget napp :P Vi ska dra iväg med Tommy nu i veckan, och åka ut i hans båt, och ta med oss gott att äta o fika med :) Lite myspys! Annars så har vi inte gjort så mycket i helgen. Igår va vi i Linköping, för ett jobb. Har fan sett mycket utav Sverige på dessa 4 månader som jag och gos har vart tillsammans. :) roligt!
Nu har han bara 1 vecka kvar på semestern :( Men detta ska bli den bästa veckan!

Jag får lägga upp bilder imorn, eller nästa gång jag bloggar.



Nu har jag gjort iordning mig för natten. Nu blir de film o mysa med gosis, när han nu kommer o lägger sig i sängen med mig. Sedan blir det nanis. Tänkte nämligen gå upp imorn, o göra en god frukost till han på sängen. Får ju hoppas på att han inte går in o läser min blogg ikväll, men det är väl ingen risk.. Peppar, peppar, ta i trä :D
Det förtjänar han verkligen!

Älskar dej, Pierre!



Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Lång natt, lite sömn , men fan va ball :D

8 Juli;


Haha, Vilken jävla crazy natt alltså. Blev att jag och Emmeli drog till Gardis o badade igår kväll efter att vi båda hade slutat att jobba. När vi kom dit va det jätte fint, lugnt o stilla. Nåra få som badade längre bort. Vi gick bort till klipporna. Det va mysit. Vi klädde av oss o badade näck. Emmeli tog sig allt ett dopp, men mina ben domnade för fan bort i vattnet, så jag badade inte :)

Det var mysit igår. Sen så bestämde vi att Emmeli skulle sova hos mig. "Sova" ja.. Om vi ändå skulle få någon sömn :P När vi kom hem till mig fyllde vi uppp yacuzzin, så tog vi oss ett varmt bubbelbad. Kul som faen. Emmeli tog typ 3 bärs också. Inte jag :P

Kul som fan va det. Sedan gick vi ut o rökade, sedan gjorde vi kvälls käk. Vi va ute på gardis till halv 12, typ. Och vi la oss i sängen sedan vid 2 tiden, för o kolla på film. Visst... Sen blev vi skit pigga. Så vi har inte sovit ngt inatt :) Bara några få timmar på morgonen, för vi åkte hem till emmeli sen vid 5 tiden på morran :) För Nalas skull, ( hunden ). Och för att jag skulle ha närmare till tandläkaren :) Hade bara ett liiitet, liiiitet hål :)

haha. Måste bara berätta detta... Jag trodde fan inte att man kunde fastna med tandställning i sin egna tröjja, men det fick jag bevisat från Emmeli idag. Fan vad vi skrattade. Grät ju glädje tårar :D Synd att jag inte fick med det på kort bara :P Jaa, jesus...


Nu sitter jag på tåget påväg till min efterlängtade godsak! <3 Pierre! Har saknat han så att det har gjort ont. Bara 1 dag ifrån honom. Känns att detta är riktigt <3

Ska också skriva in mig på AMS, här i Jönköping på Måndag med. Spännande :)

Bilder kommer upp sen från gårdagen osv. Har min USB kabel hemma hos älsklingen!


Han ska hämta mig klockan 2o:oo i Jönköping. Så de e strax!!


Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

:)

5 Juli;

Jesus. Har verkligen inte haft tid med att blogga. Midommar helgen var helt underbar iallafall. Det tillbringades först hos Gos pappa. Sen vidare till Mullsjö, där "hela" min släkt va.
Ah, det var fan as ball alltså :D <3 Vi skull eegentligen åka hem på Lördagen, men gos ville stanna en dag till. Så då gjorde vi det :) På Söndagen så va vi på dop. På Leams dop. Jätte söt den gull ungen. :)


Sen har det mest vart praktik osv. på veckorna. Gos har semester nu, han har haft 1 vecka, redan nu är han inne på sin andra.
Nu har jag min sista vecka på praktiken. Gott. Sedan byter jag arbetsförmedling upp till Jönköping. :) Så vi får lite tid för oss själva. Härligt.

Idag är det fan 30 grader ute, om inte mer alltså. Kan inte ens sitta ute på balkongen, o njuta av en cigg. Funderar på att vi ska dra o bada i Axamo sjön. Där var vi även igår. Mysit som fan! :D

I helgen har vi också vart ute hos "svärfar", och hjälpt till han med huset.

Hoppas att alla har det bra.

Mitt hjärta!


Bilder får komma upp senare.

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

RSS 2.0