STÄDAR :D

31 Mars;

Okej, nu har man landat hos älskling igen. Har städat inprincip hela hans lägenhet hela dagen. Det behövdes verkligen! :D Älskling, skärpning!! :D Idag blir det att åka ut till min käre "svärfar". Älskling ska grejja klart med bilen som ska vistas på Elmia hela helgen :) Sån pedant han är när det gäller bilen alltså! haha!

Ska göra mat strax med. Men det fattas gräddfil. ( Han handlar det på hemvägen ) Ska nämligen göra min favorit-rätt. Korvstroganoff :) Hoppas att min baby gillar min mat.  Det har ju alltid varit han som lagat maten. Fan, du borde bli kock, :D Har hållt på o städat sedan 12. Och nu är jag äntligen klar. Damsugit, moppat, bytt rena sängkläder, och våt-tokat allt :) Härligt när det är rent! Nu får vi se hur lång tid det tar innan det behövs städas igen..

Nu kommer snart älsk hem. Han slutar klockan 4 idag, brukar sluta vid 15:3o, i vanliga fall, men han ringde förrut o sa att han skulle komma runt 16:oo tiden! Har saknat han <3

Har precis duschat o sminkat mig nu.

Ringde o pratade med min kära svägerska förrut också. Vi pratade la i en 45 min. Vi har lltid så mycket o prata om. Vi ses ju snart. Hos mormor, o då får jag träffa Fasters älskling, William! <3

En snabb update bara.. Kanske skriver mer ikväll om jag hinner.

Ikväll blir det myspys framför teven, o kolla på efterlyst :D Mitt favvoprogram :D :D :D


Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Bortskämd? :$

Sådär...

Nu har jag kommit hem efter en halv dag med Frida hjärtat<3 Vi har haft de så ball :) Gamla goa Frida ! Har alltid lika kul med dej. Våran humor är ju bah så bäst :D Jag Älskar Dej !

Kom la hem vid 21:3o. Då gjorde jag iordning lite, satte mig vid datan ett tag, pratade med älskling på tlfn, sedan hoppade jag in i duschen. Och sedan grejjade jag lite med tvätten.
Slängde in en maskin svart-tvätt. Behövdes verkligen :) Måste ju ha rena kläder till helgen. Fan , jag sa det till älsklingen i tlfn nu när jag pratade med han: att man är rätt bortskämd när det gäller sådanna grejjer. Typ: det finns alltid nytvättade och ihopvikta kläder. Finns alltid serverat med mat när man kommer hem från utb, kan hända att mamma bäddar min säng ibland, ( okej, det är pinsamt att ta upp det här, men vafan?! Man hinner inte alltid det på morran ;) - )
Man får börja vänja sig att det inte kommer att vara så, så länge till! Flyttar förmodligen snart :)

Jaja :) -  Jag ska alldeles strax lägga mig. Men först ska jag kolla på film/teve, och sedan nanis!



Ska ju som sagt upp till utb, imorn :) Får hoppas att jag INTE försover mig. Men Pierre, skulle ringa o väcka mig imorn sa han :) Sötsaken! <3

Ni får ha en toppen kväll :)

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'


http://www.youtube.com/v/37r0azvtkNI&hl=sv_SE&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999&border=1"></param><param
Bra låt :D

Försov mig ...

29 Mars;

Haft en jätte mysig helg med älskling :) Igår så körde han hem mig rätt sent. Vi åkte la vid 2o:oo tiden, (från Jönköping) och va hemma vid 21:3o. Han sa att han skulle stanna o kolla på Johan Falk med mig. Jag blev gör gla´. Sedan när vi gick ut o rökade i nyhetspausen så frågade jag ifall han inte kunde stanna denna natten! Han ba: Ah, okey då! Men då får du väcka mig o4:oo inatt. ( Iochmed att han börjar kl o6:45 , o det tar en stund och åka ) Så jag upp o hoppa runt kvart över 4, Och satte på kaffe åt mitt hjärta! Han är ju så jävla svår o få upp på morgonen annars, men blev faktiskt förvånad att han kom upp idag ändå! ) 
Vi beställde Pizza igår också, innan vi åkte hem. Är ju ensam hemma, så va lite därför jag bad han stanna också. Åh, du är så snäll älskling! <3 Fattar inte bara hur jag ska klara denna natten själv! :(
(Mamma & Stefan är o campar denna veckan)
När Pierre åkte, så gick jag o la mig igen, och somnade om, men försov mig dock :/ Älskling ringer och väcker mig. Lite komiskt att han ringer o väcker mig :)


Åker till dej på Onsdag igen ju <3
Åh allt känns så rätt med dej hjärtat! Är verkligen så lycklig och glad över att jag har dej i mitt liv.


Är på utbildningen nu. Seegt att det är så lite folk här idag. Det har la vart en händelserik helg, antar jag!  ;)
Hotell o resturang information, går vi igenom nu :)


Har träffat Sandras bebis idag på lunchen förut. SÅ SÖT VA LEAM! <3 Therese va också med. Trevligt att få träffa er tjejer! <3 Älskar er!

Senare kommer Frida o hämtar mig här i skolan. Ska bli så underbart att få träffa dej gummsan! Saknar dej som fan. Du jobbar ju i norge nu och bor där. Så det ska bli kul att få umgås med dej idag!

Uppdaterar mig senare :)

Inga bilder nu, kanske senare :)


Ha det bäst så länge,'

pusspåer,'
peaceovernout,'
josefinejohansson,'


Älskar dej , Pierre Linderoth <3

28 Mars;


Yes . Som sagt . Orkar inte skria allt. Antar att alla som läser nu  har min facebook :) Där har ni blivigt uppdaterae om va jag har gjort idag. Har vart p åa6 center idag med älsklingen. Vi va inne på HM o köpte smink till mig :) Sedan gick vi in på Coop o handlade mat! Innan detta va vi på systemet o handlade :) Jag dricker mitt kära lilla vin nu. Fast flaskan är redan slut, och jag är på mitt sista glas. Chapell Hill vin ;)




Mitt hjärta lurade mig förrut, o sa att mitt vin hade gått upp i pris, och att det kostade numera 129:- Jag fick en chock. Jag bah: "du skojjar med mig!!" Han: "NEJ!!?" Jag; hur fan kan de ha gått upp så mycket?!!!! :O
Han:" det har väl blivigt exklusivt! ( med ett leénde på läppara) Jag: "Ah, jag måste ringa mamma ;) "
Han: JAG SKOJJADE BARA ! ;D
Jävla fan!  Jag trode verkligen på han i början :) haha! Men han skojjade som tur va!


Idag har vi inte gjort så väldans mycket. Har vart o hälsat på min svärfar :) Imorn blir det en tur till hans syster, o sedan hemgång till mig :( Vill inte vara själv! Men kommer hit på Onsdag igen ju. O stannar hela helgen! :) <3

Jag älskar dej, hjärtat! Nu ska jga bara försöka få liv i dej. Du ligger nämligen på soffan o sover ;)

Jaaaa, jag har druckit vin, och är lite berusad :) Men vet fortfarande va jag skriver !
Fuck  alla som snackar skit. JAg får reda på allt! Keep it up, bäste kusin :) Härligt att vi kan dricka hur mycket vi vill, utan att det kommer ut i släkten menar ja ;) Älskar dej!

Sista gången jag dricker, på väldigt länge hoppas jag! <3 ;)

Jag älskar dej, min älskade kille! Pierre Linderoth <3 Mår så bra när ag är med dej. Det är för bra för att vara sant, att jag är din tjej! MEn jag njuter varje sekund jag får illbringa med dej...


Nu kallar toan :) Det är sjukt, vinet går rakt igenom en :) Natt cigg sedan nana , med baby <3

Pusspåer,'
Paceovernout,'
JosefineJohansson,'

Våffelbak :D

26 Mars;

Fan :) Börjar änna vänja mig att gå upp tidigt på morran. Snittet varje vecka är på o6:2o :) Härligt!
Va uppe före stefan imorses. Bestämmde mig igår kväll innan jag somnade och gjorde min meditations grejj, att jag skulle vara på bra humör idag. :D IFall ni inte visste det, så bestämmer man sitt humör kvällen innan, vilket humör man ska vara nästa morgon ;) Då har ni lärt er något nytt idag ;)

Yes. Nu är det pepparkaksbak, tänkte jag skriva.. Vilket jag gjorde med ;) Men här bakas det våfflor :D Så underbart härligt!




Se på vårat underbara våffelbak :D HÄRLIGT!


Stefan hämtar mig vid 2 tiden idag, vi ska ju åka till Mullsjö, som sagt. Hem o packa. Fast jag ska inte vara i mullsjö :) Jag ska bara vara där i någon timma. Sen kommer min älksling o hämtar mig där! Åh, gooooos! <3
Förhoppningsvis så imorn åker vi ner till min kära bror och hälsar på :) <3 Ikväll blir det bara mys! :)

Bara en snabb update :D

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Underbar dag :]


Livet kan förändras på bara några sekunder :) <3

24 Mars;

Vaknar upp med den goaste känslan :D Inser ju nu att man faktiskt inte är singel längre <3 Det var ett tag sedan sist man va singel. Det är sjukt vad livet, kan förändras på bara några sekunder... Ah, jag är den lyckligaste.
Men det var faktiskt inte alls planerat detta? Det är rätt sjukt att man.. Ah, jag vet inte vad jag ska skriva.
 
Stefan, min underbaraste lilla styvfader, kör mig idag till Trollhättan, fastän han inte skulle åt det hållet. Är inte det snällt? Vet inte vad jag hade gjort utan dej! TACK! ♥ 06:20, gick jag upp idag.

Mamma undrade var det va med mig igår. ( Jag höll på med min lunchlåda, när den positiva frågan kom :D ) Jag hamnade liksom lite i en form av chocktillstånd, men blev samtidigt så oerhört glad.
Jag känner ju killen sedan innan. Och vi har verkligen klickat på alla sätt. Och nu kändes det liksom helt rätt. Tack(?)

Nu återstår livet o ser vad det har att bjuda på för fler överraskningar ;)

Idag på utbildningen: Börjar med att man träffar världens bästa lärare med det underbaraste leendet på läpparna, och bara är. :) Ah, det är så härligt! Sedan träffar jag A-K :D <3 Jenny kom sent idag som vanligt ;) haha!
Har haft en toppen dag idag på utb. OCH TACK LARS, för att du knäckte min rygg! Jag behövde verkligen det :)
Ja, ni kanske inte vet det.. Men han är nämligen utbildad massör ;) Härligt!

Pratade med en vän förut. Jag blir så jävla förbannad över hur folk kan beteé sig i arbetslivet. ( Där han praktiserar ) Alltså, man ska inte behandla praktikanter som "springpojke" eller "ståmeddisken" (jämt). Praktikanter ska ha exakt samma arbetsuppgifter som personalen. Gaah, blev galen när han berättade detta! Har sån jävla god lust att gå dit, och förklara för dom att man inte behandlar en människa så överhuvudet taget, så som dom gör! :@

Min Älskling ♥ Pierre Linderoth ♥


Va hemma vid 17:oo tiden idag, som vanligt. Kom hem och jag o stefan åt kyckligfilé o potatisgratäng. Gottit! Mamma jobbar , men slutar nu vid 20:oo tiden.

Något som gör mig galen dock, är att min käre pojkvän jobbar som fan. Jobbnarkoman! Fan, det är inte bra. Vet inte hur många gånger jag har sagt till han att inte jobba så länge. Det är förfan inte bra för kroppen. Men icke sa nicke.. Envetnare än han får man FAN LEEETA EFTER! Jag blir gaalen! Sötsak! Saknar dej som faen , dock ! :( Ses ju ihelgen!!! :D

Nu blir det att bara ta det lugnt! Ska se på Efterlyst sen kl 21:oo. Förhoppningsvis hinner jag in i duschen innan dess. Hoppas att alla har haft en bra dag! Det har jag haft! :D



Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Allt är planerat :)

23 Mars;

OTROLIGT segt att gå upp idag. Men mamma kom in o väckte mig vid o7:2o. Iom att vi SENAST skulle åka vid o7:45. Jag blev lagom klar till kvart i 8. Hann sminka mig, äta frukost o självklart hann jag ta på mig också. Haha!
Och jag kööööör till trollhättan. Jag kööööör som en guuuud. Bara att inse ! :D Fast va ta mig fan lite trött imorses, och det märktes också en del... Va nämligen o snegla på andra filen :/ o0oops! Men men .. Tur att man hade en vaken mamma med sig brevid sig!



Allt har vart finfint på utbildningen idag. Mycket skratt som vanligt, och lärt mig en massa :D Hade dock "prov" , oförberett. Men det gick fint(?) :D haha!

Gick till affären förut, med vovven. Jag skulle köpa ciggaretter. Då träffar jag på Mathias Khalin
Det var ett tag sedan man träffade dej. Har saknat dej så mycket! Men vi snackade ett bra tag!
Mysiiit!

Och nu på kvällskvisten så kom Jonas, hit på en kaffe o cigg. Också mysit.



JAG & A-K goes cRazZy på lektionen ;D HÄRLIGT!



Åh, jag är verkligen en lycklig människa. Jag kanske inte har allt. Men att få höra saker, som en människa aldrig har sagt till mig förrut, gör en verkligen glad. Åh! Jag bara hoppas o längtar! :D Avslöjar inget mer nu.. Ni får följa min blogg, så kanske ni får reda.. Eller kanske.. Ni kommer få reda på det förr eller senare! I´ll promise! 
Det hade ju vart kul att få träffa den sanna kärleken. Men vem vet. Kanske redan har gjort det utan o veta om det? En sann kärlek jag kommer att känna är iallafall, till det nya livet.. :)


Bilden är tagen hemma hos P, i helgen :)



Allt är verkligen planerat. Ni får fan inte tro annat. :D Sen. WIIIIHOO!! Jag är ta mig fan den lyckligaste! :)
Jag vet vad jag gör, och jag vet exakt hur det kommer att se ut. Så döm mig förfan inte :D Vet inte hur länge det kommer att hålla bara. ( Har inget med förhållande att göra )


Yes! Har sådan otroligt dålig fantasi. Vet inte vad jag ska skriva. Eller relativt dålig fantasi, kanske låter bättre :)

Nu tänkte jag ta mig ett bubbelsubbel bad i vårat häääääärliga badkar :D Vissa har det , andra inte ;) BITCH!
Ska upp tidigt imorn. Gulliga Stefan kör mig till skolan imorn, fast att han inte ska till thn. Tack, kära stefan! Du är guld värd ♥

Måste göra lunch låda tills imorn med! Frågan är ifall jag ska göra det innan jag badar? Huum... Tror att jag gör så!

Ni får ha en fortsatt toppen, Tisdag! Så hörs vi imorn!

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Dåligt samvete, så det skriker om det...

22 Mars;


Åh, har så mycket o berätta. Vet inte vart jag ska börja ba :)

Har OTROLIGT dåligt samvete. Visste ju om det hela tiden OMEDVETET, (fast ändå medvetet). Det är så pinsamt så att jag skäms. Vill inte ens ta upp det i bloggen. Men alltså, att missa en nära familjemedlems födelsedag... Det händer bara inte. Men det hände mig. Jag menar... Har man inte världens bästa kontakt, (tack vare......) med sin närmaste familjemedlem, så blir det kanske att man förtränger(?) Jag menar, får man ingen respons tillbaks, så tror jag att man inte tänker på det så ofta? Ber så hemskt mycket om ursäkt... Och jag har VÄRLDENS största dåliga samvete. Inget att göra åt.
Du hör inte ens av dej längre och frågar hur jag har det. Men jag har lagt ner, och det tänker jag fortsätta med. Jag är 19 , du är 56. (nu). Jag tycker att man kan vara MAN nog och höra av sig till sina barn. ( Eller mig ) Jag exsisterar tydligen inte längre för dej. - Som ni förstår, så jaa... Jag pratar om min far. Tråkigt nog. Jag Älskar Dej av hela mitt hjärta, och du är det bästa som finns. Men jag orkar inte kämpa längre. Hoppas att du hade en trevlig födelsedag iallafall. Och grattis ännu en gång.



Deppit, jag vet! Men vad fan ska man göra? Man kan inte både få kakan, o äta den med. Det funkar inte så.

Jaja. Har kollat på FRÖLUNDA - LHC matchen. 2-1 i sudden, till kära götet! <3 UNDERBART HÄRLIGT GUBBAR! Fan, ni skulle sett mig o morshan :D Vi satt som 2... Ah, jag vet inte vad :P NERVÖS som FAAAN var jag iaf. Fick även ett samtal och några sms ifrån brorshan! 2-1 i matcher nu! Ska försöka gå på ngn slutspelsmatch, framöver.
Frölunda tröjan kom på i början på 4:e perioden. <3 Ah , så underbart. INGENTING kan få mig på dåligt humör ikväll :D

Har även lunchat med Lars, våran underbara kurslärare. TREVLIGT! :D


Imorn blir det att jag får åka med mamma till utbildningen. Eller , Jag ska köra. ;) Så vi åker runt o7:45 - o8:oo.
Nya händelser, nya möjligheter, imorn på utb.

Nu blir det natti för min del, efter Rena Rama Rolf :D Ska prata med sötsak också :] <3

Hoppas att ni har haft en bra dag! För det har jag haft :D

pusspåer,'
peaceovernout,'
josefinejohansson,'

Good MORNING :D



22 Mars;


Wihoooo :) Morgon på er alla sköööna prickar där ute :D Hur är det en härlig Måndag som denna? :)
Själv är jag faktiskt rätt pigg. Gick upp typ halv 7.´Snäll Stefan man har, kör mig till Trollhättan, fast än han inte skulle åt detta hållet! TACK ♥

Jag sitter just på på resecentrum, för att vänta ut tiden till att min kära utbildning ska börja. Börjar dock om en timma. Så det är lite segt. Men jag har ju internet. Räddningen typ :P

Det blev ingenting med Jonas igår, iom att vi båda orkade inte. Jag var ändå inte hemma så sent igår, men jag kände bara verkligen hur trött jag var. Som tur va, tyckte han det samma :) Men vi ska la träffas idag en stund. Hoppas det iallafall. Har alltid så jävla roligt med dej vännen! Besök hans blogg? :) www.tibbelin.blogg.se


9.oo - 16.oo Idag som vanligt. Och jag tycker det verkligen inte är jobbigt! Alltså att det är såpass länge. Jesus Amalia vad jag trivs :D

Måste bara få uttrycka mig lite... Min syster påstår att jag är galen med alla mina knasiga videoinlägg? Vad tycker ni? Haha, förresten... Det är ju ingen idé o fråga er läsare.. Ni svarar ju inte på ngt ändå som man frågar! Noobs! :D Jag menar... Hur svårt är det? Orkar man läsa en hel jävla novell, så orkar väl man kommentera typ 1 rad eller 2? Tydligen inte. Ni vill väl inte märka ut er att ni går in o läser andras liv. Ni vill inte vara en i längden. Haha, men ifall ni inte kan hjälpa till med något? Varför är ni då inne o läser? Jo, det ska jag svara på ... För att ni är så JÄVLA nyfikna, men vågar inte att stå för det.

HAHA Jossan goes lite crazy, men fan det är tidigt på morran ;)


Jag uppdaterar mig mera sen. Nu ska jag göra lite andra "ärenden" , åt mig själv ;)




Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'




Kvälls Update :)



Har landat här hemma nu :( / :) . Både bra och dåligt. Fast hade jag fått bestämma så hade jag fan vart kvar hos dej, min underbaraste lilla sötsak , till vän :D <3
Kanske blir till helgen med. Fast ska iof göra lite andra grejjer i helgen. man kan ju tyvärr inte dela på sig. Tråkigt, men logiskt nog! haha!

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefiineJohansson,'

Väntans tider :)

21 Mars ;


Yes :)

Härligt med en bra start så här på denna ljuvliga Söndags morgon. Fan, Busted, tack vare Jonas ;) haha! Måste du känna mig så väl? :D

Igår kollade vi på film. En krigsfilm. Jag brukar inte gilla sådanna krigsfilmer, det beror på, men denna var faktiskt bra. " Full Metal Jacket " - (born to kill) - Heter den :) Se den!


Det va myspysit!
Vi gjorde inte så väldans mycket igår. Han tog sig en Whiskey på kvällen, Annars så spelade vi typ x-box. Och vem varvade Pierres GTA4 då? ;) Jo, JOSSÄN :D
Fan va grym jag är! :D Tråkigt att det är slut bara. Fast man kan ju göra en massa annat också, iof.


Nu sitter P, o spelar X-box. O jag tänkte att jag skulle göra en liten update här. Har precis duschat och sminkat och gjort iordning mig. Vet inte när vi åker, men lite senare skulle jag tro.

Idag blir det en massa myspys med godmat osv, hos Jonas!


Imorn är det utbildningen som gäller. Då får jag träffa mina sköööna brudar :D Ska åka med Stefan imorn, så det blir att gå upp tidigt imorn med. Gaah :D



Nu är det väntans tider som gäller. Återstår o ser hur det blir med livet :) Hoppas :)


Ni får ha en jätte bra dag, och en mysig söndag.
Ikväll kommer ju Johan Falk - Leo Gaut. Vill se den med Mami, jag har redan sett den. Men det är fan ball o se film med mami :) Vi får se hur det blir med det!


Älskar LIVET NU ! :D:D:D En glad Jossan, det är inte alltid man får det? Jo, för det mesta!


Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Låtval?


Från det ena , till det andra :D



Sjukt :D

JOINA :D




http://apetersson.webblogg.se/

♥ ♥ ♥

NEMEN GUD!


Vad vi har skrattat idag, Det började i våran hörna, sen spred det sig vidare liksom till de andra på utb :D
Fyfan, Andreas kom o gav oss servetter iom att sminket hängde fan ner till knäna, på oss alla brudar! Fyfan!
Det måste vara syrebrist i denna lokalen/rummet. ( Lokalen låter så tråkigt :/ ) Ne men det är otroligt dålig luft här inne. Men OJ vad kul det har vart :D
Synd att jag inte kan lägga upp det formatet på bloggen, kan försöka. Spelade nämligen in :)
Men tror inte att videofy.me tar emot den typen av formatet. Har nämligen försökt innan. Men ska se vad jag kan göra.


A-K , Jessica & Jenny ♥

HAR SÅ KUL MED ER BRUDAR ! :D <3

Nu pratar Lars om butiksbiträde o grejjer. Man kanske ska börja ta o koncentreara sig på vad han säger. Alltså, jag hör ju vad han säger, men kanske inte lägger allt på minnet :P Fan, vad jag gillar han! :D Han är grym!


Vi hörs mera sen!

Snart är denna otroliga roliga dag slut här. Slutar om ca 40 minuter. Längtar redan tills imorn :)


pusspåer,'
peaceovernout,'
josefinejohansson,'


GODMORGON!

18 Mars;

Yes :) Uppe är man. Har vart vaken sedan o6:30 ca :) Men det var otroligt jobbigt att gå upp, eller inte att gå upp utan snarare efter att man kommit upp, när man är så trött att man knappt inte orkar göra något. Har sovit i 6 timmar inatt bara. Det gjorde jag visserligen igår natt med, men det är nog en annan sak när man VET att man inte ska gå upp till något, ( t ex utb ) Då går man helt plötsligt upp frivilligt? Det fattar inte jag riktigt.


NYVAKEN?! :o

Japp, nu sitter jag i Trollhättan, på resecentrum, och väntar på att min utbildning ska börja. Dock om 1 timma o en kvart :/ Rätt segt!
Åkte med Stefan idag :) Alltid lika trevligt! Fast lite oense är vi på morgonen, vi gnabbar lite på varandra. Men det sjuka är att: Jag har ett OTROLIGT dåligt morgonhumör, men försöker så gott jag går att vara på gott humör. Men får man ingen respons, från personen ifråga, så skiter jag fan i det :)
Men när jag "vet" vem det är som väcker mig, så kan jag "behärska" mitt humör. Jag vet inte.
Man bestämmer tydligen själv vilket humör man ska vara på, på morgonen under dagen, när man vaknar :D DET VISSTE NI INTE. Men det har jag lärt mig, från min kära "kursledare" Lasse ;)



Idag är det nya möjligheter, nya tag som gäller :) ROLIGT!
Undra vad vi lär oss idag? Jag har alltså lärt mig något nytt VARJEDAG I 2 VECKOR. Tack vare , Lassen ;)

Vi hörs sen!

pusspåer,'
peaceovernout,'
josefinejohansson,'


Jossan goes EGO :D


Visst är min systerson sötast i världen? <3


Alla bilder tagna iår :D Vissa igår, vissa i helgen! :D

Kanske är lika bra trots allt...

17 Mars;

Ja, som sagt.

Det kanske är lika bra(?) trots allt... Det är nog det bästa. Ni fattar inget, men det är lite meningen, med det hela, ser ni.

Önskar nu bara att allt det andra går vägen.



Fan har verkligen ÅNGEST, över att jag missat skolan! HELA JÄVLA 3 DAGAR! :/
Idag blir det hemgång. Kanske lika bra det med :)
Komma ifrån varadra lite. Och NEJ, vi är inte tillsammans. Bara för att man råkar skaffa sig nya killkompisar, så betyder väl förhelvette inte det att man är tillsammans? Blir så jävla förbannad när människor tar saker o ting för givet hela tiden. SER NI DET NU ELLER?


Jossan är på skapligt bra humör, trots "nyheten". Tänk positivt, ser framtiden istället :D


Nu kommer Pierre, hem på lunchen. Nu ska vi dricka kaffe o snacka :)


Hörs sen!

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Kan det vara min kära svägerska som talar till mig, med hjälp av denna texten?

God broke the mold,
When he made this one I know
She's breathtaking but so much more
She walks in the room, your lungs closed
Making you never want to breathe again
Her boyfriend has got so much dough
So much ice his neck and wrist froze
Is he faithful to her? Hell no
But she chose to be with him, shorty

Tell me is the money worth your soul
Tell me what's the reason that you hold on
When you know that dude has a whole wall of 'em just like you
And girl you're just way too fine
*Got to* be treated as one of a kind
Girl use your mind
Don't be just another dime

Because I can't take
Seeing you with him
*'Cause* I know exactly what you'll be,
In his gallery
It's just not fair
And it's tearing me apart
You're just another priceless work of art
In his gallery

She's so confused
She knows she deserves more
Someone who will love and adore
But his money's hard to ignore
She really doesn't know what to do
Girl it's just a matter of time
Before he finds another more fine
After he's done dulling your shine
You're out the door and he's through with you

Tell me is the money worth your soul
Tell me what's the reason that you hold on,
When you know that dude has a whole wall of 'em just like you
And girl you're just way too fine
*Got to* be treated as one of a kind
Girl use your mind
Don't be just another dime

I can't take
Seeing you with him
*'Cause* I know exactly what you'll be
In his gallery
It's just not fair
And it's tearing me apart
You're just another priceless work of art
In his gallery

You're a masterpiece
I know that he
Can't appreciate your beauty
Don't let him cheapen you
He don't see you like *I* do
Beautiful not just for show
Time that someone let you know

I can't take
Seeing you with him
*'Cause* I know exactly what you'll be
In his gallery
It's just not fair
And it's tearing me apart
You're just another priceless work of art

I can't take
Seeing you with him
*'Cause* I know exactly what you'll be
In his gallery
It's just not fair
And it's tearing me apart
You're just another priceless work of art
In his gallery
In his gallery

Let me love you :)

ÄR PÅ SÅNG HUMÖR IDAG, DET KANSKE MÄRKS? ;)



Mario Vaquines <3

Vitaminer :)






Hörs sen!


Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Jag bjuder ta mig fan PÅ denna! NJUT :D




Haha Låter förjävligt :D Ha inte högt ljud på ifall du lyssnar på denna :D


PEACE!

Release me ..

Release me
Release my body
I know it's wrong
So why do I keep coming back
I say release me
'Cause I'm not able to
Convince myself
That I'm better off without you


So c0nfused :/

16 Mars;

Jaa, jag är så jävla förvirrad? Jag fattar ingenting när det gäller ett starkt beslut. Vad vill personen ifråga? Fan, detta är verkligen svårt. Ena stunden låter det som en jätte grejj, andra stunden låter det som: bara för att.
Blir fan förvirrad när jag tänker på det, så det blir jobbigt. Det åter står o ser.

Vaknar upp med världens underbarste person. Mysit. Känner mig dock, lite bättre idag. Men inte 100.
Kommer till utbildningen på Torsdag!




VAD SKA JAG GÖRA?!


Jag Älskar Dej , Mamma! <3


Funderar på att hoppa in i duschen nu strax, och städa lite efter det, om jag orkar :O



Hörs sen!


pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Kära vin - Glada nyheter! :D <3



Sedan i Lördags :)

Sjuuuk :(

15 Mars;

(Har vart hos systeryster ihelgen)

Buhuuuu, jag är sjuuk! :( Det började lite i Lördags kväll, men inte så att det va nåot jag trodde skulle bli någonting av. Peter blev gör sjuk i lördags kväll.. Så jag antar att det var ifrån han jag fick det ifrån. Vet inte ifall det är vinterkräksjukan. Fast jag har inte spytt, men har tappat min aptit till maten :/ Så nu har la man gått ner nått kilo ;) De e ju bra. Men har typ feber. Och det är så jävla jobbigt. För ena stunden fryser man ihjäl, och när man tar på sig täcket, så blír det helt jävla överhettat. Kallsvettas, eller vad heter det?



Är hos den sötaste saken i hela världen nu. När vi pratade i tlfn igår, så sa han: "Ska jag åka och hämta dej?" ( Från Jnkp, till Vedum ) Han ville pyssla om mig sa han! Så jävla söt! Så ja, nu är jag i Jönköping igen! Det har vart jobbigt att inte ha fått vart med han i helgen, men nu är  jag här. Igår när vi kom hit, så gjorde han varm nyponsoppa, med glass. För att jag hade inte fått i mig något igår på hela dagen typ. Sen så tvingade han i mig ett glas med vitaminer. Det gick la sådär o få i mig det. Sen så har han köpt en hel rulle med sådanna vitaminer till mig! Aah, han är för söt. Vet inte hur jag ska tacka honom? <3
Har sjukanmält mig till utb. Ifall jag blir bättre ikväll, så ska jag gå på Onsdag. Iochmed att man ska helst vara hemma 24 h om man har vart magsjuk, tills man känner att man är bättre. Tack för att du finns, Pierre Linderoth! <3




Det blir väl bara lugnt skulle jag tro idag. Ska lägga upp ett videoinlägg också, Som jag gjorde i Lördags. MEn nu kommer det att bli fel här med detta inlägget. men ni fattar säkert :)


Ha det bra alla! Detta var bara en snabb uppdatering!


Hörs sen!


Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Bebis - Saknar - Kaffe

9 Mars;

Vilken härlig (men kall) dag det har vart idag :D Stefan kommer in o väcker mig halv 7 imorses, ( iom att jag skulle åka med han idag ) . Tro det eller ej , men jag kom allt upp :P 06:39 gick jag upp. Och tog mig lite frukost. A-fil & Cornflakes med Redberries i :) Och en kaffe :D En BRA start på dagen. Alltså, hann äta frukost, klä på mig, sminka mig, på hela 10 minuter. Klockan 7 i 7 sitter jag i bilden med stefan :D
Jag älskar att åka hans firmabil. Den är hög och bekväm, och man har alltid lika trevliga samtals ämnen med han på morgonkvisten :) Underbart!



Fick dock vänta i Trollhättan i ca 1½ h, innan utbildningen börjar. Men jag hade ju med mig datan, så det gjorde mig inget.


Ja? Har haft en mycket trevlig dag annars på utb, idag. Skrattade så att jag grät! Ak, & Jenny, fyfan va ni är bra! Ni förgyllde ju min dag idag iallafall :D Underbart! In o checka bilder på Ak's blogg : http://midnightmistress.blogg.se/

Bilder på sköööna oss, och våran lilla lunch :) Trevligt :D




Mitt humör har verkligen svängt idag :) Men är oerhört g0o & glad nu :)


Vaknade också utav att Sandra hjärtat hade messat mig inatt med 2 sms. Hon blev mamma inatt till den sötase lille Leam. Så söt va han. Vägde 2875 g o va 49 cm lång, och föddes 02:29. En liten bebis! Så hon ringde förrut, och jag blev så rörd. Tänk att min bäste vän har blivigt mamma? :) <3 Underbart! Längtar verkligen tills jag får träffa den lille ! Massa bebisar nu jöh! <3 GRATTIS MIN ÄLSKADE VÄN TILL ERAN SON . JAG ÄLSKAR DEJ! Välkommen till världen , Leam! <3



Saknar mina 2 älskade syskonbarn! Melvin saknar jag något enormt mycket! <3 Nästan så det är jobbigt. Jag tror att det får bli en tripp till tubbetorp i helgen, jag klarar inte av att vara utan han! Moster älskar dej hjärtat!
Och den lille nye lillkillen, min brorson, William saknar jag givetvis också. Men har bara träffat han 1 gång. Men det blir så när man bor så långt ifrån varandra, att man inte träffas. Tråkigt men så otroligt sant. :/ Älskar dom precis lika mycket, men Melvin är ju lite , inte mer speciell, men man känner ju lite extra för han iom att han är min gudson också. Och första barnet inom familjen. Döm mig inte fel nu! Jag älskar dom precis lika mycket <3



Jaja :) Nu ska vi inte tjöta här.

Kommer i säng i tid ikväll, känns det som. Om inte min käraste, lilla underbaraste vän, Pierre ringer mig ikväll. När man väl börjar tjöta med han, så vill man inte lägga på <3 Sötsak,' Tror inte att vi har haft ett samtal på under 20 minuter någon gång. Vi brukar prata i snitt 2 timmar, varje gång vi pratar liskom :P Vi är riktiga telefon nissar båda 2 :) Men det är ju gör bra !


Man kanske skulle bädda ner sig i sängen nu och det blir nog Roffe film idag med :D <3
Duschade vid 9 tiden ikväll, så behöver inte tänka på det nu!

Hoppas att alla har haft en trevlig dag idag, för det har jag haft. En relativt bra dag iaf !


Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Ni suger fan...

8 Mars;


Okej. Ni som läser kan inte ställa upp med att hjälpa mig med mitt tidigare inlägg? Vad är det för fel på er? Ni är så jävla nyfikna, men kan inte hjälpa mig med att kommentera? Ni kan inte ens skriva " Vet inte vad det innebär" eller "Det är väl si eller så" , men in o läsa ska ni?
( Blir bara så jävla irriterad, förstå mig rätt! )

Förlåt...  Men men...

Som sagt vet inte vad jag ska skriva. Ska försöka rycka upp mig på ett eller annat sätt. Är trött på denna skiten nu. Fan, allt som skulle bli så bra! Jag mår ju bättre, men fan.. När man får reda på en del saker... Det svider, även om jag inte vill visa det. ( Har intalat mig själv ett o annat, men mitt medvetna håller fan inte med om det tydligen) Allt är så oerhört jobbigt. Men jag ska fan bara fokusera på min framtid. Bestämma vad jag vill göra här i livet. Eller iallafall sätta upp "mål". Kanske även bryta kontakten med människor som ändå inte finns där för en, när man väl behöver dom. T ex, gamla "vänner" och familjemedlem(ar). Jag vet inte? Det kanske är det som tynger det hela lite också? Det är nog en stor vikt i det tynga? Vet inte. Detta är jätte svårt.



Har vart en bra dag idag... Fast ändå lite "spend?" skulle jag vilja säga. Igår när jag la mig, så va jag faktiskt ändå på bra humör. Fan va en natt kan göra mycket. Eller en morgon. Shit!

Vill bara tacka dej Mamma, för att du verkligen ställer upp o lyssnar på mina problem, mina vardagliga situationer, och allt vad mitt liv innebär. Det är inte alla som har den relationen till sin mamma. Och jag är oerhört tacksam för att jag har det. Beklagar verkligen ni som inte har det.



Vänskap föralltid?



Har kollat på Outsiders nu på Kanal 5. Usch, man ska verkligen vara tacksam för hur man ser ut egentligen, det finns faktiskt dom som har det värre. Jag kan uppriktigt erkänna att min syn på Handikappade/funktionshindrande/Cp-skadade FÖRR, va att jag kollade och "dömde" (kanske inte det rätta ordet) dom, på något sätt. OCh att få veta att man skulle ha praktik i 5 veckor med sådanna männsikor som är behov av hjälp, va inte allt för tilltalande. Jag tvekade som bare den. Ville verkligen inte. Men när jag väl kom in i själva grejjen, va det hur underbart som helst att få jobba med sådanna människor som verkligen behöver hjälp i sin vardag. Jag sa till mig själv innan: "Varför ska jag ut på denna praktiken? Jag kommer ändå ALDRIG att jobba med dessa människor!" - MEN OJ vad fel jag hade.
Jag stormtrivdes ju, och sedan denna praktiken, och efter att ha fått jobba med dessa männsikor, så har jag nästan bara sökt personliga assistent jobb. Min syn på de funktionshindrande/eller de Cp skadade, eller vad det nu är för något, är helt normal på stan idag. Det är helt normalt för mig nu, att det faktiskt finns människor som är "sådanna". Alla är lika värda, och så kommer det alltid att vara. Bara för att man har ett handikapp, så är du verkligen inte "onormal". Du är precis lika mycket värd som alla andra är. Man (jag) har verkligen själv utvecklats som människa. Så döm aldrig männsikor. Vad ni än gör!!!




Kanske skulle börja med min hemtenta nu också. ( Ni får inte tro att jag sitter med en o samma hemtenta hela tiden, utan jag får flera )

Lunchade med de bästa idag, men saknade A-k :( Tråkit när inte hela gänget är med.
Kyckling sallad, gott!



Va även o hämtade min gitarr förut! Mår verkligen bra utav musik osv :D

Ha en fortsatt bra dag för fan!

pusspåer,'
peaceovernout,'
josefinejohansson,'

Romans/er... ?

Tänkte skriva lite om romanser. Vad är en romans egentligen? Själv så tycker jag att det är förjävligt. Varför vet jag inte? Det passar ju bra för dom som inte vill mer än kärlek. Men vad innefattar en romans då? Knullobjekt eller vadå? Det sjuka är att jag själv har haft en "romans" med 1 eller 3 killar. Fast vet inte om jag kan kalla det för romans, för vad innebär en romans?

Ni får fan gärna kommentera.. Ni kan vara anonyma. Vill bara veta vad ni tycker och vad ni tror att det är. Olyckligt ifall man blir kär i den man delar en romans med?

Jaag fattar inget...



- slutar o leta - det svider...

Närheten som räknas...

7 Mars;


Hej mitt kära folk :) Idag blir det hemgång :( Får se när vi åker. Blev nog lite för sent o lite för mycket alkohol för sötsaken igår :P haha! Så han vill inte köra så tidigt :P Haft en underbar helg. Men åh andra sidan, hur skulle man inte kunna ha det när man är med den man trivs bäst med? :) Min bäste vän :) P.l <3



Pierre hämtade mig hemma hos mig i Torsdags, vid 7 tiden. Han stannade på lite kaffe o bullar som mamma tagit fram, blev även att vi stannade o kollade på halv 8 hos mig :) MYS! Sedan vid 20 tiden så åkte vi.
Resan gick "jätte" bra :) Nämner inget. haha. Du kör som en biltjuv, min käraste lilla ängel! :) Gud måste vara med dej, 24/7. När vi kommer hit så hade vi det jätte mys! :) Klockan blev inte så jätte sent ifall jag minss rätt. Iom att han skulle upp o jobba på Fredagen.
 OM DU ÄR JOBBIG O FÅ UPP PÅ MORGONEN! JÄVLAR! ;) Klockradion på högsta volym, alarmet på mobilen och även hemtelefonen på ringning! Fattar ni eller? Om jag tog kudden över mitt huvud, och skrek på han att han skulle gå upp. Åh jag antar att många kommer känna igen sig, även jag e sån, men han säger: "Aa, ska bara ligga 5 minuter till!" Aa, visst säger jag! Den kommer jag med att tro på liksom. Klockradion sätts på klockan 6 första gången. Sedan kvart över , sedan halv , sedan kvart i 7. Sedan ger jag upp, och då går han upp! Schysst! ;) Han säger hejdå, och åker.

Jag ligger faktiskt kvar i sängen. Och vaknar varrannan timme, men går upp vid 12:30. SOV lääänge! Det behövde jag. På Fredagen så kommer även Anna och Emelie hit en sväng o hälsar på. ( Pierres kompisar ) Och när Pierre är på jobbet ringer han o säger att vi skulle upp tidigt på lördagen, för att åka ner till Göteborg och hämta en bil :] ( TIDIGT )
Sedan åker vi till A6 center o handlar mat inför helgen, och går även till systemet. Lite vin och cider alltid gott. En måste få gotta sig lite. Åh ja, en hel flaksa vin gick allt ner. Men vi åt innan, så blev inte så berusad, fast lite grann. Han köpte cider och en flaska whiskey till han. Usch, Whiskey är inte gott. Klockan va 2 när vi la oss på fredagen.

Han hade ställt klockan på 7:00 på lördagen. Alltså har man druckit vin innan, och slutat vid 2 på natten, o sen upp 5 timmar efter, ah, det va segt. Men det är bara att ta sig i kragen. Jag kom upp, men tror ni att Pierre gjorde det? :P Han log kvar i sängen och jag gick upp o duschade o satte på kaffe till oss innan vi åkte. Tillslut kom han upp. Vi hade en as ball dag nere i Göteborg igår. Han körde allt lite fel, men vafan? Kan man inte Sveriges mest bästa stad, så kan man inte.. ;) haha! Han svängde av en avfart för tidigt.


Vi va hemma vid klockan 15 igen. Så vi åkte till hans pappa och tog en kaffe där, och satte ihop en bokhylla. Efter det så åker vi till donken o handlar mat. Palla o laga mat när man vart ute en hel jävla dag ;) Så vi gjorde det enkelt för oss. Vi käkar här hemma hos Pierre. Efter maten, typ deckar vi i soffan. Så vi går in o lägger oss i sängen, för o VILA. Jag typ halv somnar i 1 timme. Och P, sover typ i 3 timmar. Stackarn! Han vaknar typ vid halv 8 - 8 någon gång. Men jag underhållde mig med GTA4 :D Äger sönder på det! ;)

Senare på kvällen så dricker han whiskey som sagt, och jag tog en cider. Blev lite för mycket som sagt igår för hans del ;) haha! Men mys hade vi. Vi spelade PGR4 ( bilracespel) , och typ något sällskapspel på x-boxet. Jag vann :D , ( Önsketänkande ) ;) Jag är en jävligt dålig förlorare! ;)

Jaja, nu sitter man här och inte gör ngt. Måste börja med min jävla hemtenta! Den gör jag ikväll när jag kommer hem. Hoppas att alla har haft en bra helg, för det har jag haft ! :D

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Saker du inte visste ... ;)

3 Mars;


Humöret är bättre idag. ")

Jo, jag sa ju att jag skulle ta upp lite saker här i bloggen idag, som har med männsikan överlag att göra :)

När du är på dåligt humör, ( du har inte sagt att du är på dåligt humör till någon ) och kommer in i ett rum med en grupp med människor. Folk i gruppen ser att du är deppi, eller är på dåligt humör. Och det smittar faktiskt av sig till dom andra.
Har du en dålig energi, så sprider/smittar det sig vidare av på andra människor omedvetet.
En annan männsika som var på bra humör, blir faktiskt lite på deppit humör så fort hon eller han träffar den männsikan med en negativ inställning. Det är sant.
Så det var igår som jag kände att det räckte med negativt. Jag kan slå vad om att du som läser min blogg idag, som läste min blogg igår, fick jag ner lite på humör, ifall du va på ett skapligt bra humör innan du började läsa min blogg. Visst har jag rätt? :)

Och en annan grejj som jag fick reda på är att:
Ni som älskar KAFFE, vet hur gott det är? :) Finns inget bättre? :)
Men nu ska jag berätta för er.. ( Och detta stör mig något enormt mycket, för jag tänker på det varje gång jag dricker kaffe nu för tiden )
TITTA NOGA NU :)     -   Många tror att man blir pigg utav kaffe. Men det är FEL! Du blir inte pigg, du blir uppjagad och stressad. Anledningen till detta är att bukspotskörteln producerar stresshormoner, som går ut i kroppen när du dricker kaffe. Så det har inte med koffeinet att göra. Det finns även en liten mängd koffein i sömntabletter också. Jag trodde inte på det först, jag ifrågasatte min kära kursledare säkert 100 ggr. Och jag sa även så här: " Men om jag dricker kaffe sent på kvällen, så kan jag inte sova!" Han: " Ne, det är för att din kropp är uppstressad och uppjagad. Den reagerar på minsta lilla rörelse."
Sen förstod jag att det faktiskt var rätt logiskt.

Tycker att det är jävligt intressant att det verkligen är så. Men jag stör mig ngt enormt nu när jag dricker kaffe ;)
Men men .. så är det! Tack vare Lars :) fan vad jag gillar dej. Man verkligen längtar efter att få komma till utbildningen när man ska nana. ÅH ! :D

Har vart otroligt trött/ seg  på utb, idag. Men har gått bra ändå. Blev rätt sent igår, fast gick upp 10:45 idag :) Så jag fick allt sova ut lite :) Har inte gjort så mycket här hemma idag. Jonas o Alvin va o hälsade på en stund i eftermiddag.


Imorn bär det av till kära Jönköping igen<3 Han frågade ifall jag inte ville komma imorn, och stanna över helgen. Självklart säger jag! :) Slippa den här skiten här, i grästorp! UNDERBART att få åka till någon som man är "älskad" av och någon som jag tycker om! <3 Härligt! Sötsaken, lilla Pierre! :)
Så han hämtar mig imorn, efter hans jobb. Han ommer la vara här vid halv 6 skulle jag tro. Så imorn blir det snabba ryck när jag kommer hem. Ifall vi slutar vid 16 imorn, så är jag hemma vid 5 tiden. Så då blir det till att hoppa in i duschen o packa. :)





Nu blir det en film och sedan nana :)

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson.'


Dagens sanning?

2 Mars ;


Mitt humör svänger verkligen :/ Vad är det för fel på mig? Denna dagen börjar oerhört bra, och jag har verkligen haft en toppen dag idag på utbildningen, och jag stormtrivs verkligen. Och mina sköna brudar, med en underbart god lunch med dom bästa. Och dagen här hemma har bara vart så bra liksom. Och frölunda krossar Hv med 7-3 . Värsta underbart... Men så nu på den sena kvällskvisten, så blir allt bara, helt tvärt om? Alltså, jag förstår inte?

Kan någon förklara för mig vad det kan vara? Jag har trott lite på att det kan vara för att jag inte känner mig själv riktigt än. Osäker på min, hur fan ska jag uttrycka det? Osäker på min själ? Ne, eller..? det är ju inte heller det jag vill komma fram till. Osäker på mig själv helt enkelt. Jag måste lära känna mig först. Veta vad jag vill här i livet. För att kunna bygga något, så måste man lära känna sig själv först. Skaffa självkänsla? Självförtroende? Vad är det jag saknar? Både och? Fast, jag tycker ju att jag är söt, fast än jag inte är nöjd med mig själv. Det händer ju fan aldrig något. Jag har fan inte den starka viljan! VARFÖR? Eller lider jag bara allmänt av PMS 365 dagar om året?

Och jag hatar på det sättet jag tänker på... Tar tex saker för givet, lite för ofta. Och har höga förväntningar.. FAST ATT JAG INTE VILL DET! Tack vare för att jag söker trygghet. ( Antar jag )



Det känns ju som om jag har kommit en bit på vägen.. Men ändå är det något som fattas. Saknaden av en familjemedlem? Kärleken? Vänner? - Jag tror helt enkelt jag behöver en trygghet, som jag kan känna hos någon eller någon. Har redan tappat den, till en familjemedlem. Men för att känna en trygghet hos någon, så måste man, (JAG) , lära känna sig själv först. För att jag skall kunna gå vidare, så måste jag hitta mig själv först. Vem fan är jag?!

Det har hänt mycket nu, på dessa 2, snart 3, månaderna på det nya året. Det skulle ju bli ett bra år för mig, hade jag bestämt. Vilket det har blivigt. Eller, betydligt bättre. Inte helt 100, men året är ju inte slut än. Har snarare precis börjat.

Jag suckar oerhört mycket, och pustar. Tror att det första o främsta är att jag behöver slipa på mitt självförtroende. Tror att det är det som behövs, för att jag skall kunna älska mig själv. Jag har dessutom blivigt en ärlig människa på den/dom sista veckan/veckorna. Tack vare en ärlig kille som jag har träffat. Pierre, som ni säkert känna till. I ett tidigare inlägg har jag skrivigt om hur jävla ärlig han verkligen är. Och jag fick mig en tankeställare själv. " Varför i helvette ska man ljuga för? Varför inte vara rak o ärlig? Varför inte få folk att lita på en? Få ett förtroende? "
Så från och med nu, kommer jag säga exakt vad jag tycker o känner. Okej, att sanningen sårar kanske? Men hellre det än att tro på en lögn, och bli sårad senare.

Ne, Nya Jossan har fått sig en tankeställare. Och jag kommer aldrig mer att ljuga, för mina vänner, för min familj, eller för någon annan / annat. Tack vare dej Pierre, som jag har ett förtroende till. Tack vare för att du är ärlig o säger vad du tycker o tänker. Fyfan, va jag gillar ärliga människor. Tänk om alla kunde få sig en tankeställare någon gång. Tänk vad människor hade blivigt glada! Tänk hur varat samhälle hade sett ut då...


Vi 2 genom allt, vännen!


Jaa... Man kan spekulera mycket i det. Jag tänker göra det som känns bäst för mig iallafall. 
När ska mina "riktiga" vänner ställa upp för mig? Känns bara som att jag alltid ger och ställer upp för dom till 110%. Jag menar, kan man kalla det för riktiga vänner? :/ Eller familjen? Visst, jag har en jätte bra mamma som lyssnar o så va.. Och jag kan prata med henne om allt. Allt från sex, till relationer , om väder, om mode.. asså allt.. Men ibland kanske man behöver sin motsatta roll? Eller roll? Men det motsatta könet. Tex som sin pappa. Eller bror. Det känns som om man får oerhört lite "uppmärksamhet" ifrån sin familj.. Även fast jag har världens bästa familj, som jag älskar över allt annat. Men jag tror jag behöver lite mer feedback från dom!


Va tvungen o ringa Pierre nu.. Tack för att du finns! <3 Och tack för att du är en människa som bryr dej om folk. Åh, gråter glädjetårar? ( tårar ) ... ?



Ja, detta var ett sorgset inlägg kanske.. Men ibland så kan ju inte hela livet vara glatt? så e det ju faktiskt. Allt är inte bra jämt. Hur mycket man än vill att det ska vara det. Jag har lärt mig så mycket på dessa 2 dagar, från utbildningen.. Om hur vi människor fungerar. När jag har viljan och orken, så ska jag ta upp det här i bloggen.. Möjligvist & förhoppningsvis imorn...



Känner att jag verkligen behöver en myspys helg med hela min familj... Dröm önskningen som aldrig kommer att bli av. Mina syskon lever sina liv nu. Med respektive & barn... Min pappa vet jag inte ens vad han heter knappt längre .. ( Känns så ) .. ( och min mamma är den ända jag ser och pratar med varje dag, från min familj dvs... )
Tråkigt , men så OERHÖRT SANT! tyvärr... Ibland så önskar man, ( Jag har önskat många gånger , inte önskat kanske, utan snarare tänkt ) att man aldrig hade blivigt född. Inte så, men alltså. Hade man vetat vad man skulle gå igenom här i livet, så hade jag nog hellre valt att inte .. aa.. You get it?  


- Döden måste vara lätt, då livet är så hårt & svårt .. Ett jävligt bra citat, som stämmer in.

Nä, nu ska inte jag lägga mer dålig energi på er. Pga, en sak som jag har fått lära mig idag. Vilket jag kommer att ta upp imorgon, i bloggen , ifall jag orkar.. Känner att det börjar bli för mycket här nu. Tycker om att skriva, jag får ut mina "känslor" mer, än vad jag får på videoinläggen.

Detta skrev syster till mig på msn förut. Tyckte det va väldigt sött <3 :
"Therese säger:
nä nu väntar sängen ! har ju en liten prins som vaknar tidigt imon
vi hörs syster yster !
god natt ! puss o kram
saknar dig <3"

Från ingenstanns.

:
Jag hoppas att jag inte skrämmer iväg mina läsare nu, men ibland är sanningen sån här.

Ta hand om er!

                                                                       

                                                                                   Pusspåer,'
                                                                                Peaceovernout,'
                                                                              JosrfineJohansson,'

                                                                           


Tema : Saknad - Relationer - Lite annat



Bloggar mer sen, ifall jag orkar :]

RSS 2.0