Mycket sorgligt ... :D haha!




Nu ska vi äta lite pajj!
Hoppas att alla har det bra!
Imorn är det en stoooooor dag! Ska träffa gullibull! <3 :D
Är så glad! Strax hemgång!


Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Kluring ... ;) Kommentera svaret :D


Shopping med Mammi <3


Diskutioner på (fb) ang. Ulf Dahlén - Frölundas tränare!

Magnus Fahlén

Magnus Fahlén Avgå Dahlén!!

Du och 11 andra gillar detta.

Josefine Johansson
Josefine Johansson
SKANDAL!!!
lör kl. 23:57 ·
Andreas Antonsson
Andreas Antonsson
avgå dahlén ja!! FYFAN!!
sön kl. 00:21
Annelie Nordström
sön kl. 03:34
Christian Börjesson
Christian Börjesson
Ändå hyllarna ni laget efter varje förlust?
sön kl. 09:03
Josefine Johansson
Josefine Johansson
Aah, man är väl en trogen fan för det? Man Sviker aldrig sitt lag!
sön kl. 11:35 ·
Tommy Olsson
Tommy Olsson
Bort me Dahlèn
sön kl. 11:36
Christian Börjesson
Christian Börjesson
Man sviker aldrig sitt lag? Men spelarna kan svika oss supportrar utan att vi ens rynkar på näsan? Jag förstår fan inte hur ni i GG tänker, först stå i Scandinavium och klappa händerna åt spelarna när de gjort en bedrövlig insats (finns många alternativ) för att sedan gå in på Facebook och skriva Avgå Dahlén?

Är det några som ska visa sitt missnöje så är det hejarklacken.
sön kl. 13:28
Josefine Johansson
Josefine Johansson
Nej, det har du rätt i. Men man ska ju ändå alltid tro på sitt lag , även hur det går. Du vet, ÄLSKA aldrig HATA. Dom är ju så jävla kassa pga Ulf Dahlen, därför vi vill att han ska avgå! Conny saknar jag!
sön kl. 14:47 ·
Magnus Fahlén
Magnus Fahlén
Man visa missnöje och stötta sitt lag på samma gång Christian.... Kan la stå å upp för sitt lag å endå visa sitt missnöje. Tro mig, Dahlén vet vad vi tycket om han, sånt går fram fort.
sön kl. 14:53
Josefine Johansson
Josefine Johansson
aa, det får vi hoppas !
sön kl. 15:38 ·
Christian Börjesson
Christian Börjesson
Josefine/ Jag tror att lika stor del i att Fr... Visa merölunda ligger där dom ligger beror på spelarna. Vem i laget har presterat efter vad man förväntar sig av dom? Fredrik Pettersson är den enda, resten är fan helt under isen. Pebben, Joel och Bäckman som kommer från NHL och skall leda laget är ju fan helt osynliga. Resten (Viklund, Niskala, Jocke Andersson, Kallio osv) skall vi inte ens tala om. Dock, är jag på din sida, att byta ut Dahlén, för att få en förändring. Det kan knappast gå sämre än vad det redan gör. Men tränarbytena som gjorts de senaste åren har inte visat sig lyckade någon gång i stort sett så, jag är lite kluven.

Magnus/ Visst kan man stötta sitt lag, och det ska man göra, även i motgång. Men när spelarna inte ger 100% varje byte, varje sekund, varför ska vi engagera oss i dom, ifall inte dom engagerar sig? Jag tycker det är HELT fel att tacka spelarna för en bra match (genom handklappningar o. dyl.) efter en match som det var mot t.ex Brynäs. Då är dom inte ens värda lite klappningar.

Jag är hursom jävligt konfunderad och rädd (!) över vad som sker med vår älskade förening...Gräver vi vår egen grav?
Igår kl. 10:38
Josefine Johansson
Josefine Johansson
Du har helt rätt! Pettersson är den ända som ställer upp för laget, och kämpar! Han som verkligen ger ALLT varje sekund, minut, period, ach allt in i det sista! Jag håller verkligen med dej i allt du säger. Men jag är bara rädd (också) , för hur det ska gå nu . Från att vara ett såpass bra lag, ska vi sjunka ner till allsvenkan? Det är ju isf pinsamt. Jag hoppas att vi ( Dahlen ) tar tag i detta nu! Annars så koommer jag personligt anagagera det själv , o se till att han avgår!

Förväntade mig mer... - Joel Kinnaman<3

Klockan är snart halv 4 och jag har precis kollat på "Sommaren med Göran" . Den va sådär, men ball vissa stunder! Den funkar helt enkelt! Ingen film som jag direkt skulle vilja se om igen! Kanske bara slänga på någongång isf om man är med någon.




Nu ska jag kolla på bästa Roffefilm. Märkte att jag hade fått med mig systers Dvd film. Den satt i min data , jag kollade på den natten innan jag åkte hem. Så typiskt. Men bra för MIG :D <3 . Träffar dom ju ändå på Lördag.
Jag Älskar Rena Rama Rolf <3




Vet inte VAD jag ska göra? Mår fan inte bra. Har beslutsångest! :( Tycker det är jobbigt just nu. Men en sak i taget nu, Jossan! Hoppas att jag klarar av det här. Tror jag får avsluta några kapitel, innan jag påbörjar något nytt. Jag ska bara VÅGA ta det steget också. ( Även om jag inte vill ) ... Åh, så jobbigt! ):



P.s. Jag är dödskär i Joel Kinnaman. Det är helt sjukt. Han är en tvär bra skådis (: Jag skulle kunna kolla på han 24/7. Han är snygg dessutom. Ja, jag är kär ;) Ser ni hans ögon? - Glimten i dom ögonen, är inte o leka med! Bästa skådespelaren i HELA världen! <3
  <3     <3  





Gonattpåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Paranormal Activity :]



Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Hemgång .



Den laggar lite, men det kommer senare :]


pusspåer,'
peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Ny dag, nya händelser :] <3

23 Januari;


Vaknar av att syster kommer in o väcker mig med ett vrålade skrik typ! ÅH VAD JAG HATAR MORGONAR NÄR MAN ÄR TRÖTT! Mitt morgonhumör är inte det bästa. Peter blev arg på riktigt imorses tror jag :)
Jaja..

Upp kom jag iaf. Käkade frukost. Sedan kaffet & morgonciggen ;) det bästa ! Vi skulle nämligen till Lidköping idag jag syster & Melvin. Åh fyfan va kul den resan var :) Fick mig många skratt med syster yster idag.
Innan vi åkte hemifrån så tog jag på Melvin hans UTESKOR , för att testa o gå lite här inne. . . Han är inte van att gå i skor. Men det gick bra. Men det kändes nog ovant för honom att gå. Han tyckte inte att det var så kul, men moster fick han på andra tankar o berömde han, o då var det minsann kul igen :D SÅ JÄVLA SÖT DEN UNGEN ALLTSÅ!

 ( NY BILD , tagen idag ) ;)

När vi kom till Lidköping så gick syster in på leksaksaffären , melvin sov , så jag satt kvar i bilen med han. Men systser yster som är så OERHÖRT smart smäller igen bildörren utan att tänka på det, Och melvin vaknar. Jag tar på han jackan , och tog ut vagnen ur bagageluckan och stoppade om han i vagnen! Hade dock inte på hans skor då, vilket som var väldigt dumt. Efter leksaks affären, gick vi in på Willys. Och vem ska upp ur vagnen o gå på golvet? Jo, Melvin :D Så typiskt. haha! Han fick springa runt lite i affären i strumporna, men bara en liten stund... Och det räckte. Han är SNABB! Shit!

Min älskling <3


Efter Willys, så åkte vi till Therese älsklings affär, BLOMSTERHUSET :D , haha ! Hon handlade blommor för 500:- nästan :/ Jesus. Efter det, åker vi hemmåt, fast först Donken! Åh jag skrattar ihjäl mig! Bästa på lääänge ! :D
Syster yster, du är för go. Och vi ska inte prata om i bilen på vägen hem :D Shit!

Jaja, nu har jag redan lyckats skriva en heeel novell igen, utan att det har ngn handling? Fattar inte hur jag lyckas med detta.

När vi kom hem, va jag barnvakt åt min kära Melvin. Therese (syster) & Peter (hennes sambo/Fästman) , gick upp o grejjade klart i Melvins rum och röjde ut en vindsgarderob. Det va en pärs. Han är verkligen överallt nu, den lille skrutten! Och på Torsdag fyller älsklingen hela 1 år <3 Vad fort det går!

Efter det så , gick jag upp med en flaska välling, vid 19 tiden, och natta Melvin. Han somnade så gott i min famn. Sedan blev det data och en massa tlfn samtal med Daniel. En gammal "kompis" ;) Så har pratat en del med han o så, ikväll. Har även druckit lite vin under kvällens gång. Gott!

Saknar dej, underbaringen! Nu börjar det kännas oerhört jobbigt. Hoppas att vi ses den 6:e!

Nu messade älskling, Sandra! Hon ville prata lite på tlfn. Så nu blir dett tjöta med henne 1 timme eller 3 :D
Älskar dej hjärtat!

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Ett videoinlägg! :]




Måste tillägga att min syster sa att jag kommer att skada jonas med Roffe filmerna ! haha
Bara för att jag har sett sönder på dom! Hahahahha. Jag skrattar ihjäl mig!

ÄNTLIGEN!

19 Januari;

Vaknar upp hos Jonas, efter en natt som jag inte har sovigt så mycket på. Kvällen innan, kollade vi på "Paranormal Activity" ( ryser än när jag tänker på den ). . . FYFAN vad äcklig den va! Alltså, jag "grät" under filmen, pga av att det va så äcklig. Jag tycker det iallafall. Och jag tror på sånt där med, så det är inte så konstigt att man blev rädd. Mitt hjärtslag var väl på 368 slag/minut , under hela filmens gång.Men alltså den va jätte bra, men den var äcklig. Jonas tröstade mig, genom att hålla om mig. Ska aldrig mer spela "Anden I Glaset" , iallafall.



Hur som helst.

 Idag, så skulle jag och mamma in till Trollhättan för att köpa ny dator till mig. Jesus vilken ball dag med morshan. Jag gick hem från Jonas vid 10 tiden. När jag kom hem käkade jag, gick ut med vovven, duschade , sminkade mig o sedan stack vi iväg.. :) Jag körde dit . När vi kommer dit till Överby, så går vi in på Siba, och kollar  lite. Hittade en dator direkt som jag kollade på , 8.990:- Ville ha den, men tänkte lite. Vi frågade lite om datan en snubbe som jobbade där. Vi fick med oss ett papper, o grejjer som han skrev ut. Och förklarade omm alla Mobila företagen, bäst teckning osv...  HAHA! Jag skrattar ihjäl mig... :D
Telenor, var tydligen bäst, 3, tydligen sämst, och lika så tele 2 comviq. Men det visade sig vara väldigt fel :)
Ah, vi tog med oss pappret och lämnade siba, för ett tag. För att se på skillnader på andra priser o så på datorer o bredband.. HAHA! Vi gick runt, och tillslut hamnade vi på 3 butiken.
FAN VA TREVLIG den "snubben" va ;) snubben, o snubbe, han va la runt i 25 års åldern kanske ;) - Vi börja tjöta o snacka allt som allt så var vi säkert inne i butiken i 40 min iaf :P- Vi kom in på allt möjligt. haha. Och vi fick 3 månader gratis på det mobila bredbandet, och 250:- drog han av bara för att vi va så trevliga jag och mamma. Snacka om snäll kille? :] - Jag tecknade ett 3mobiltbrednad, i 2 år.
Men nu var det så här, att.. Datan skulle jag också köpa på 3 butiken, men dom hade inte inne den på lager, plus att den skulle komma in vecka 5, och dit orkade inte jag vänta. Så han ringde bort till Siba och frågade ifall dom hade kvar denna datan, ( lika dan som på 3 ) , fan va snällt utav han att han ringde o hörde med dom, dom hade datan inne , och fanns på lagret. Vi skrev på papper och grejjer, och tog sedan i hand :)

Vi tillbaks på Siba :D haha! det va det ballaste! Vi gick fram till en annan snubbe som va as jobbig. Vi sa vilken data jag skulle ha, och han börja dilla om att jag skulle ta försäkring på dathelvettet. NEJ!! skrek vi typ :P Han va fett jobbig. Men vi hade drulle försäkring hemma så det skulle gå på självrisken.

Ah, de va en ball dag detta iallafall.

Orkar inte blogga mer nu..

Nu blir det roffe film o sedan :]


Pratar med Daniel i tlfn nu med. En underbar "kompis" ;) <3

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JohsefineJohansson,'

Du e bra på mycket... - Bättre idag?

13 Januari;


Vaknade av stress, halv 10 , idag och skulle ta mamma precis i dörren, då hon tänkte åka UTAN mig till syster! Jag hann! Hon sa: " Jag ville inte väcka dej! " Gulligt va? :)



Så vi har vart hos syster idag och hälsat på ! När vi kom fikade vi lite. Syster hade bakat en morotskaka, för våran skull! Söt hon är. OCh den var gööör god! Melvin blev som vanligt glad när han såg mig! Åh det är så roligt, att han verkligen vet vem jag är :] Moster älskar sin lilla prins! Snart blir han 1 år , den 28:e Januari! Jesus, vad tiden går fort. Minns att jag skrev i min blogg, dagen innan min syster fick melvin, och jag skrev att det skulle bli en pojke. Jag var sten säker på det. Och det blev det också! :] Min känsla sa att det var det. Min bror ska ju ha nu med , bf är den 3:e Februari. Jag tror att dom får en tjej :] Men är inte 100 än , men 99 ;)
Vi kollade på gamla filmer som pappa spelade in på oss när vi barn va små. Från 1990 talet, shiiet! Det är 20 år sedan. Hemskt att tänka så! Men oerhört kul att kolla på ! :D Vi fick oss många goa skratt där ett tag ! :) As ball!

Vi åkte hem vid 2 tiden, för att mamma skulle jobba 15- 20 idag. När vi väl va hemma i denna äckliga hålan, gick jag och mamma in på hemköp för o handla lite grand. När vi kom hem va klockan 5 över halv 3 och jag gick ut med Vovven. OCh mamma åkte till jobbet. När jag kom hem satte jag på goo , gammal musik, och ställde mig med maten. Korvstroganof. Älsklingsrätt :] När maten var klar, åt jag. Och efter maten satte jag på en maskin vit tvätt, sedan efter att den var klar hängde jag upp den, o stoppa i en svart tvätt. Och strök, eller strykte? Vad säger man? - Iallafall, tvätt som behövdes bli släta :) haha! Jag och  mitt ordspråk är inte det bästa!




Så jag har haft fullt upp idag. Sen så gjorde jag en kladdkaka. Den blev faktiskt jätte god. ( För 1 gångs skull så lyckades jag! Jag har en tendens att glömma någon indigriens, igridiens? eller hur fan det nu stavas;) .. )
Så laddade jag kaffekokaren, med 5 koppar. Och så gjorde jag en jättefin bricka sen när mamma kom hem, o mysa till det lite :] Sen så kollade vi på den dära "filmen" på 4:an "Otrolighet" - tror jag den hette. En svensk komedi-teater aktigt ;] Jag ocg mamma hade det kul iaf.
Efter allt som jag har gjort idag, så tänkte jag att jag skulle ta mig ett avkopplande bad i yacutzzin :) Det var härligt, och avkopplande.
O så messade emmeli vid typ halv tio tiden, och frågade ifall jag skulle med å åka pulka, Men jag tvekade först o sa nej.. Men sen kom hon hit på en cigg, så då ångrade jag mig och följde med! Kul va det! Jag som sa till Emmeli för några dagarsen att det var barnsligt. Men oj vad fel jag hade. Kul som fan va det. Man blev ju barnet igen! Och när vi kom dit , det första Janne gör är att dra ner mig på backen! Schysst ! ;) haha! Din galning! MenFinnar är väl speciella? Är det inte så ? ;)





Fick pratat med underbaraste idag. Nog tack vare det jag mår bättre. Där ser ni vad det är svårt att släppa en människa som man tycker om så mycket. Sanningen o verkligheten är verkligen jobbig. Men jag har ju valt detta själv, så har bara mig själv att skylla. Men jag önskar att det inte hade hänt. Eller inte så, men önskar att situationen inte hade sett ut som den gjort i varje fall. Men nu är det som det är, och jag tycker om personen i fråga, huuuur myyycket sooom heeelst! Tack vare dej! <3




Mamma, har somnat på soffan. Vill inte väcka henne. Hon är så söt! Jag ska la med hoppa i sänga ganska snart. Men först innan det blir det nattaciggen, SJÄLV :(


Kom och tänka på en sak. . . Det jag tog upp igår. Det här med att blogga.. Jag mår bättre av att få skriva av mig om allt som har hänt. Jag bryr mig nog inte om vad folk tycker och om vad folk bryr sig om vad jag skriver. Jag är nog lite egotrippad för mig själv, och tänker inte på att det är några som läser, utan en öppen dagbok för allmänheten kan man säga. Jag tror att det är så för min del. Hur resonerar ni? KOMMENTERA DÅ! ;)


Du e la för g0o, hjärtat? ;) haha!


Och YTTERLIGGARE en heeeel novell! JAG FATTAR INTE!

Men nu´blir det film( eller kanske Mac´gayver) o nana! Först nattaciggen :]


Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Ny dag, nya tag . . . Beslutsångest?

12 Januari;





Vaknar upp kl 1 . Jag har somnat framför teven. Mamma kommer in och väcker mig, och säger: " Vakna nu din skrabba. E det så du ser ut? ;) " ( Bara för att jag har vart borta i en vecka )
Älskar när min mamma är på ett sådant bra humör! Det gillar vi! Va hemma runt 4:a tiden inatt. Det blev väldigt sent. Va hemma hos Jonas igår kväll och spelade Monopol. ( Jag , Emmeli & Jonas ) Första gången jag spelade. Har aldrig tyckt det har varigt kul, men antagligen för att jag inte har förstått själva spelet. haha! Kan vara därför. Mycket skratt blev det igår.

-  Mamma frågade mig idag, förresten en grejj. Hon : " Varför har man en såndära blogg, som du har? Vem bryr sig om vad man gör på dagarna o så egentligen? " Jag svarar: " Jag vet ärligtalat inte. Men någon måste ju tycka att det är intressant, iom att man har besökare varje dag! "
Jag tyckte att det var en bra fråga egentligen som min mamma ställde.
Vad tycker ni?




Åkte hem med 21:03 tåget igår från syster. Va i G-torp 21:22 ungefär, då kom Emmeli och hämtade upp mig på resecentrum, för att åka till Jonas. Vi skulle lägga upp ett videoinlägg på min blogg, men deras internet är så OTROLIGT segt. Men vi får la se, när det kommer ett nytt.

                                                                  

Idag har vi vart på Arbetsförmedlingen, och fyllt i och lämnat in papper, så att vi får våra pengar. Vi va där vid typ halv 4 tiden. Då möttes vi där. ( Jag , Emmeli & Jonas ) . Efter det gick vi till Hemköp och sen till Jonas. Vi gjorde verkligen ingenting vettit. Bara tog det lugnt. Jag och Emmeli gick lite senare till hemköp för att köpa oss lite godis. Vi blev så otroligt sugna. Men vilken ångest man har nu! Ska ju gå ner i vikt, inte UPP :) Men man får unna sig liiite ;) Sen så mötte vi E, på hemköp. Hon ville att vi skulle följa med till Thn, ( Trollhättan ) , för att hämta upp C. Vi åkte med för att vara snälla, och hämta upp han. Det var en händelserik färd. Ren tur att man lever idag :) E, kör som en galning!! Men Men ...


Nu är jag hemma, och gör inte alls för mycket. Har tagigt mig 2 knäckebröd och har invigit min nya choklad mugg som jag fick i julklapp. Den var mycket god att dricka ur. Dom ska jag ha sedan när jag flyttar hemifrån :]
Nu funderar jag på att ta en varm dusch, och sedan kolla lite på teve, eller en film (vetintevaddetblirän) & sedan nana. Ska nämligen till Syster Yster o hälsa på imorn igen. Jag och Mamma! Inga planer direkt för imorn annars.


( Saknar personen ifrågas, leende, skratt , humor och energi. Är inte lika glad på samma sätt längre. Vart ska detta sluta? Och vart ska detta ta vägen? Vet inte hur jag ska göra? Mår jag verkligen bra utav det här? Tycker ju om dej såpass mycket, så jag kan inte släppa dej bara så heller! Åhh , vad jobbigt! Kommer jag verkligen att må bra i längden utav detta? Det är så många frågor man vill få svar på , men vågar inte höra sanningen...)




Hoppas att ni alla som läser har det bra!
Jag hoppas att JAG själv inte kommer in i en såndära jobbig period nu!


Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'


Min ögonsten, mitt liv , mitt allt! Det är du... <3


Melvin Brink. Moster älskar dej nu föralltid och förevigt!
Du är min ögonsten <3




Moster och jag på Julafton hemma hos mormor :]


Titta vad söt jag är? :]




Titta vad söt han är? :]



Jag & Moster på Julafton hemma hos mormor & moster ! <3





Gitarren satt fint igår ;) Undebaraste människan på jorden är, du... Gölli!

9 Januari 2010;

Shit! Vilken kväll igår :] Jaa, Vi gjorde inte så jätte mycket under dagens gång igår.. Jag minns inte. haha! Men iallafall, vi bestämde oss för att ta oss en flaska vin var, jag och Emelie Sohlberg :] Så hon gick till systemet kl 5 typ. Jesus, vad kul vi har haft. Det vi gjorde igår med. Sms . Ah, orkar inte ens förklara det! Men gud vad sms kan missuppfattas iaf! OJ!  Man fick förklara sig rätt rejält :] Ah, det var en minnesvärd kväll. Klockan 21:00 öppnade jag min vinflaska. Emelie öppnade sin kanske 15 minuter senare, och kom ikapp mig ändå. Haha! Ja, de var kul. Vi dricker o dricker, med tjöt o skratt & glädjetårar... med var sin cigg i handen under fläkten :] Vid 12 ungefär kommer sanna på kaffe o cigg, som sedan kör oss 1 ½ timme senare till Mats & Marla! ( Som bor i Krokslätt ) 



OM DET VAR MYS där ! Vi drack fortfarande där och sen tog Mats fram gitarren och gav den till Marla, så att han kunde spela. Omg, ni vet hur jag blir när jag ser en kille som spelar gitarr o sjunger? Jag blir ju dödskär... Haha! Det är så jävla charmigt. Både jag & Emelie börjar sjunga med på alla möjliga låtar som han spelar. Åh! Minnen . Trots att man är förkyld så gick det bra ändå :) Ah, det var verkligen värt det. Men sen, va det inte lika kul.. Klockan 4 börjar vi att tänka på refrängen.. haha. Och vi går från området där MArla bor, och ska ta vagnen till Centrum. Vi va vid busshållplatsen vid 5-10 över 04 på natten, och vagnen hade PRECIIIIIS gått, och det var typ -43 grader ute.. Jag sa till Emelie : " Jag går inte ändå hem! " Det kanske är 3-4 km från krokslätt till mölndal, NO WAY i den kylan ! Nästa vagn skulle gå kl 05:06 typ, och jag sa. : "Ah , här står jag inte still!" Emelie skrattar ihjäl sig. Men vafan, jag hade på mig as tunna leggins. Inte undra på fan att jag inte hade någon känsel kvar i benen! BRR!! plus förkyld på detta. ah, fyfan! Vi börjar gå emot Mölndal.. Bil efter bil kom , och jag med tummen upp i luften.. Jag va tvungen! Första gången jag raggar lift :P


Till slut kom en taxi efter att vi gått typ 1 km . TUR DET ! Utan han så hade jag inte levt idag!! TACK TACK! Vi var överlyckliga jag och emelie! När vi kommer fram får vi pejja 76:- För den lilla biten. Helt sjukt! Och när vi kommer till porten till lgh inser vi att HISSEN inte funkar! MIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! Och hon bor såklart på våning 4! Jajjemensan! Kalla som vi var , så var det bara att pallra sig upp för trapporna! :] Det va en pärs !
När vi kommer innanför dörren tar vi käk ur kylen. O gud så gott det var ! Kyckling gryta m. ris & Curry! GOTT!
Sen sa jag gonatt till Emelie och gick in o la mig i sängen! Var lycklig & glad när jag la mig! Pga gölli, och att jag väl kom hem! haha! <3 Gick o la mig klockan 05:13 typ.


KLOCKAN 10 KOMMER EMELIE SOHLBERG IN O VÄCKER MIG!!! :@ haha, hon ba: " Wiii, miii, huuuh, vakna Jossan! Alla ringer o väcker mig, då måste du också upp! :D " Whaa, om jag var trött, o bakis när jag blev väkt! hehe
Det första jag säger till Emelie är : " JAG MÅSTE HA COCA COLA!!!!!!" Ett måste på bakfyllan..
Ah, gick upp o satte på kaffe! Va så jävla trött så va tvungen att ha kaffe. Men va inte så röksugen. Usch! MEn det blev att jag tog en ändå sen. Sen gick jag o handlade cigg till mig och emelie och svarta oliver och ett pkt röd mjölk, & en burk cola till mig,  nere på turken. Åh , vad gott det var!
Började att piggna till allt eftersom. Sminkade mig och lockade håret lite grand. Åh så fint.

Har även träffat världens sötaste, underbaraste & charmigaste människan i hela världen idag med! Gullibulli <3 Mår så bra utav att få vara i din närhet! Och jag gillar det starkt! Tack för allt! <3 Känns så bra att veta vart jag har dej!


Ja, detta var väl det som har hänt. Ytterliggare en hel novell... vet... Men vafan!? MAn lever bara en gång? Då är det ett ypperligt bra tillfälle att skriva ner allt på en dataskärm, så man har o kolla på så man vet vad man gjorde förr? ;) Det är la skit bra?!



TOMMY OVERGAARD! Grattis vännen på din 20 årsdag! Lavyaa! <3


Nu är jag hemma hos Syster :) Men har dock inte träffat Melvin än. Han låg o sov förrut när jag kom. MEn jag har allt vart uppe och klappat han på huvudet och sa att jag älskade honom! Han sov så gott! Söt ungen! :] Imorn ska jag pussa ihjäl han! :] Imorn blir det att gå upp tidigt . Ska hem till brorshans nya place i kära GÖTEBOOOORG :D <3 - Härligt. synd att jag inte kan träffa gulli!


Nu blir det en roffe film o sedan nana! :D

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Nyplockade ... ;) - I dina ögon <3 -

7 Januari 2010,'







Vilka dagar. haha

Har inte "hunnit" o skriva :) Har haft en underbar vecka här med Emelie Sohlberg, och åker hem imorn :'( *snyft*
Har också träffat gullibull, och haft det underbart med han! Har fått snacka o grejjer. Tråkigt att lämna allt här! :( Men sånt är livet. :]




Igår kväll gick vi över till Farzad :] As kul hade vi =) vi var la övertrötta jag och emelie med. haha. När vi satt o fikade så sa plötsligt Farzad till mig: Shiet, du behöver plocka dina ögonbryn. Jag ba: Aa, jag vet! Han: ska jag göra det åt dej? ;) Jag: Gärna :D - Han är nämligen frisör. Så jag fick värsta ompysslingen ;) And i like it! Fan va bra det blev! Tack! Ah, det var verkligen kul igår. Emelie hade typ sina vanliga cp stunder, men det är ju vanligt, haha, och la typ till sina as garv. Vi hade sång lektioner här mitt i "natten" , grannarna måste la undrat vad vi gjorde egentligen :D Vi la la´ oss vid 04:00 inatt :] Farzad följde med över här och satt o tjötade! Lockade håret o grejjer igår. Jag blev änna gööör fin :) Kort kommer upp!

Nu äter jag nog Sveriges mest godaste äppelpaj som jag och Emelie har gjort ikväll! fyfan, vad gott!
Jag har varit sminkmodell idag med. Emelie ville så gärna sminka mig. Så vrf inte? :)

Längtar änna till nästa helg, då e det "party" hos brorshan :)

Ytterligare mer skratt med Emelie :D Älskar dej!



Nu blir det mer övertrötthet med Gumman. Sedan blir de sängen ! :) Fast tråkigt! att det ändå är sista natten ! :(


I dina Ögon - Shirley Clamp <3 GRYM LÅT - Gullibull, tänker på dej! Minnen!

SAAAAAAAAAAAAAAKNAR DEEEEEJ! :(

Ha det bäst alla!

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

" Jag är kär i denna... "

There were nights when the wind was so cold
That my body froze in bed
If I just listened to it
Right outside the window

There were days when the sun was so cruel
That all the tears turned to dust
And I just knew my eyes were
Drying up forever

I finished crying in the instant that you left
And I can't remember where or when or how
And I banished every memory you and I had ever made

But when you touch me like this
And you hold me like that
I just have to admit
That it's all coming back to me
When I touch you like this
And I hold you like that
It's so hard to believe but
It's all coming back to me
(It's all coming back, it's all coming back to me now)

There were moments of gold
And there were flashes of light
There were things I'd never do again
But then they'd always seemed right
There were nights of endless pleasure
It was more than any laws allow
Baby Baby

If I kiss you like this
And if you whisper like that
It was lost long ago
But it's all coming back to me
If you want me like this
And if you need me like that
It was dead long ago
But it's all coming back to me
It's so hard to resist
And it's all coming back to me
I can barely recall
But it's all coming back to me now

But it's all coming back

But you were history with the slamming of the door
And I made myself so strong again somehow
And I never wasted any of my time on you since then

But if I touch you like this
And if you kiss me like that
It was so long ago
But it's all coming back to me
If you touch me like this
And if I kiss you like that
It was gone with the wind
But it's all coming back to me
(It's all coming back, it's all coming back to me now)

There were moments of gold
And there were flashes of light
There were things we'd never do again
But then they'd always seemed right
There were nights of endless pleasure
It was more than all your laws allow
Baby, Baby, Baby

When you touch me like this
And when you hold me like that
It was gone with the wind
But it's all coming back to me
When you see me like this
And when I see you like that
Then we see what we want to see
All coming back to me
The flesh and the fantasies
All coming back to me
I can barely recall
But it's all coming back to me now

If you forgive me all this
If I forgive you all that
We forgive and forget
And it's all coming back to me


(It's all coming back to me now)
And when you kiss me like this
(It's all coming back to me now)
And when i touch you like that
(It's all coming back to me now)
If you do it like this
(It's all coming back to me now)
And if we ...

att samtala med dej, finns inget bättre...

MÅR SÅ BRA!     ?

:D


Även fast det är så JÄVLA kallt ute, så får du mig att bli jätte varm... :]

4 Januari 2010;


Sjukt vad en person kan göra mycket , för en.


Vaknar halv 1 idag. Är alledeles själv hemma hos Emelie. Hon var iväg med sin mamma i stan och handlade en massa idag. Thindra var ju på dagiset. :) Jag orkade inte gå upp såpass tidigt för o följa med in till stan. Va ju faktiskt där i veckan o shoppade med kusinen. Fick köpt mig behövliga saker då. Iallafall, Emelie , Lena , Tommy , Peter & Thindra kom nästan alla på en gång, vid 4- halv 5 tiden. Från att vara själv, såpass många timmar,  till att det kommer liksom 5 pers o strömmar in en efter en , de va ganska mycket på en gång :) hehe. Men men ;) Så e det verkliga livet.

Gud, vad jag vill bo här nere! Det är helt sjukt. Ska ta mig i kragen igen, o söka lite jobb. För nu jävlar!

Har inte gjort ngt vettit alls idag. Jo, jag va nere i Mölndals centrum förrut och fick köpt mig en CHOCK- tröja. jaja, lite får man väl chocka med. Usch, min språk känns så jävla tråkigt. vad har hänt? haha! Inte vet jag!


Du har ju räddat min dag idag, gullibull! Det tackar vi för.
Mår så oerhört bra nu. Det kändes skönt att få prata med personen ifråga. Få det bekräftat ännu en gång. Nu mår jag mycket bättre helt enkelt. Vet vad som gäller nu. Men det är ändå jobbigt, fast på ett lättare sätt. Det är gör knepigt att förklara det. Men ändå :) hehe! Ditt leende får mig att smälta. KNÄSVAG, oja! :) och din humor, den ska vi inte prata om :] Ja, en "livskamrat" för livet? - Absolut! Tack för att jag har fått lära känna dej igen. ( På ett knepigt sätt ;) . ) Blir så glad bara jag tänker på dej. En härlig känsla.



Nä, vad händer nu? :)

- Nanedags? neee... Inte än.
- Film? - Njaa ! :)
- Vara med gullibull? - JATACK!! ;D


Ha det bra alla som läser. Inte vet jag vilka ni är, men många är ni iallafall. enligt statistiken :)





pusspåer,'
peaceovernout,'
JosefineJohansson,'


Saknaden är stor...

" Bara du som gör mig lycklig. Saknar din famn oerhört! Allt har verkligen gått så fort :/ ... <3 "

Bara du som får mig att le...


Hoppas ...



" Stand By Me <3 - I min egna verision! Jag sjunger den bäst :D <3




Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'


Nyår - Stort leende - Blir galen !

1 Januari 2010;



Nyårsafton igår :)

La mig kl 6 i morses, och vaknade 14:45, med ett STORT leende på läpparna. Tack vare sms från * .  :) <3
Mamma och dom andra gästerna höll på till kl 7 imorses. Men så e det väl när man han en parypingla till Morsha ;) Antar jag. Kvällen igår var mycket bra/trevlig. Saknaden utav dej. var dock inte lika trevligt/roligt! Men jag överlevde. Och vi hade ändå lite kontakt under kvällens gång :) Bara man tänker på personen ifråga så SKINER jag verkligen upp. Det är nästan för bra för att vara sant.




Det är ett "UNDER" att mina ben finns kvar idag. Shit! Fick en raket precis bredvid mina fötter, som smällde av. Som tur va, så klarade jag mig. Snacka om att man inte är kaxig då.
Men det var en trevlig kväll annars. Fick mig en rak höger igår också, HAHA! pga att jag gick emellan ett bråk. Så typiskt. Men det var inte så farligt. Ramlade o grejjer. Även fast jag inte var onykter. Det ända jag var , va lite lullig. Lätt salongsberusad som min mamma alltid säger :)



Nu är jag hos Jonas med Emmeli. Vi kom precis hem, vi har vart i Trollhättan på Mc´donalds. Det var i inte ens gott med sådan mat. Usch! Jag är så himla trött, skulle kunna decka över datan nu!
Idag har det bara vart lugnt annars. Vart i pyjamas hela dagen. Fram tills att Emmeli kom o hämtade mig vid 22 tiden.


Nu blir det cigg, film & nana tror jag. Detta året ska bli det bästa för mig. Och jag hoppas att det blir det för er med. Jag ska bara leva o njuta! Och mina nyårslöften ska jag hålla med!


Saknaden är faktiskt jobbigare än jag trodde det skulle vara. Men jag vet vart jag har dej. Men ändå. Tror det beror på allt runt omkring. Samhället! Blir gaalen!








Ha det bra alla andra och var rädda om er!

Pusspåer,'
Peaceovernout,' 
JosefineJohansson,'

RSS 2.0