Öppna förskolan vs. parken :)

1 September,'

Igår var det öppna förskolan som gällde mellan 13:oo - 15:oo! Riktigt kul. Mötte upp Stina & Michaela på vägen dit. Vi sjöng och hade det bara allmänt trevligt. Det är varje Onsdag ända fram till Jul. Roligt att få träffa andra mammor med deras barn också. Riktigt skojj!

Igår hade ISabelle en Jeansklänning på sig, som jag köpte förra veckan till henne. Märket Newbie, som jag älskar! Den kosade 149:- Kapphal! Ska man vara fin, så svider det i plånboken, för mamma :P



En sak jag stör mig: Alla som kommer fram och tittar på Isabelle, säger: "Åh, vad liten hon är! Hon kan INTE vara gammal!" Jo, hon är 8 veckor, men är lite mindre än vad hon "skulle" vara. Men å andra sidan, så vet ju inte folk det heller.

Senare igår blev det Parken! Sista gången för i år. Innan det så lagade jag mat, Pasta Bolgonese! Jättegott!
Och så här Höstklädd var Isabelle då. Också en gossi ulltröja från Newbie. Är hon inte världens sötaste? :)
Hon får så mycket uppmärksamhet från alla vi träffar. Främmande människor, som stannar oss för att få titta på henne <3 Mammas & Pappas godiiing <3


Sen så gjorde vi inte så mycket mer. Isabelle har sovit bra inatt, och hon åt bara 1 gång. Härligt! Somnade 22:3o, och vaknade klockan 5 och var vrålhungrig. Sedan så somnade hon om så gott! :) Och vaknade klockan 9, igen.
Älskar när on är sådäringa snäll :P

Idag blir det nog Aderlöfs marknad, när älsklingen kommer hem! Ska bli mysit! Och imorn ska vi till min kära systeryster, och stanna där i helgen! <3 Sedan på Söndag så blir det dop, för Leon, min bäste väns son!

Nu ska vi dra oss till Aderlöfs Marknad :) <3


Vi hörs!


Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'



RSS 2.0