Det gör verkligen ont ...

25 Februari,'

Bär på en sorg som gör fruktansvärt ont. Tänker inte nämna några namn, det är så öppenbart ändå, vilka det handlar om.

Trodde verkligen att du brydde dej om mej. Tydligen inte. Så respektlöst av dej. Synd att en person kan förändra dej så fruktansvärt mycket. Känner inte igen dej längre. </3 Broken hearted!
Att DU kan leva med att förstöra en människa så mycket. Mår du BRA utav det? Sådanna som du borde ju hamna i helvettet.
- Men vet du vad? Jag tror på karma.
Och att DU inte har såpass mycket stake i dej, att du kan ta tag i problemen, gör mig bara förbannad. Men Visst, vi kan ha det som vi hade det ett tag. Men kom då ihåg att vi inte kommer att ha kontakt i framtiden heller.

Man ska aldrig önska livet ur någon, men jag hoppas att du åker på dej en REJÄL KÄFT-smäll. Fyfan vilken OND människa du är. Antar att det är så när man inte har något liv. DU vet mycket väl vem du är. Du läser just detta inlägg, så nyfiken som du är... Förstår liksom inte vad jag har gjort dej, för att jag ska förtjäna detta helvette?
Dra du åt helvette!



Ja, jag skulle kunna skriva en hel novell om detta... För detta helvette började ju faktiskt redan när jag var 12 år. Har levt med det i 9 år nu. Men fortfarande gör det lika ont... Lär mig nog aldrig att hantera denna sorg.

Jag får helt enkelt glädjas åt dom som står mig närmast. <3 Jag Älskar Er!

Back to daily life ...

Vaknade som vanligt idag. Dvs o9:45 :) Satte mig vid datan så klart med en kopp kaffe :) Så gott.
Sen så har jag pratat med älsklingen på lunch osv. Vi ska ha myspys ikväll. Med god mat, + någon bra film. Ska fira våran 11 månaders dag + våran 1 månad som förlovade :) Så mysit!

Och nu är det inte långt kvar tills jag & Pierres syster ska till Ullared. Och shoppa.. (Om man nu kallar det för shoppa på Ullared) :P haha! Men jag ska handla det sista till bebis. Även Pierres syster är med barn :) Ska bli så oerhört kul at få en kusin till våran bebis samtidigt :)

Kanske blir en sväng med A sen. Vi får se vad tiden blir.

Det var allt för nu.



Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'


Vecka 21 <3

23 Februari,'


Somnade o3:15 inatt. Jag och mitt hjärta pratade en hel del. Så vaknade första gången o8:38 någongång, men somnade om lika fort. Sedan var hon plötsligt 11:5o. Så jag har sovit läääänge idag! Jag hade inte ens hört när han åkte till jobbet imorses, och jag brukar ju alltid få 3 pussar innan han åker till jobbet, men han valde att inte väcka mig, för att han tyckte att jag sov djupt. Och det är jag glad för. Och det stämde visserligen. :)

Har inte alls gjort för mycket idag. Kollat på Spårlöst, på tv4play, och grät en skvätt. Annars inget speciellt. Pratat med min vän, Jimmie på tlfn. Skönt att ha kontakt med dej igen! Har saknat det.
Sen så gjorde jag mat, när gosen kom hem. Fiskbullar och mos :) GOTT!

Och för en stund sen tog han ett glas Wiskey med några isbitar, och satte sig och spelade x-box! Det är han verkligen värd mitt lilla hjärta!

Idag går jag in i vecka 21. (20+0) Halva tiden nu :) Och den lever och har sig varje dag nu :) Snurre-sprätt! <3
Ska dessutom börja äta dom häringa fruktansvärda järn-tabletterna(kapslarna). Och jag verkligen HATAR att svälja tabletter över huvudtaget! Men jag måste! Uscha!

Nu ska vi hoppa in i duschen innan efterlyst börjar!




Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Gammal Vänskap <3

22 Februari,'

Vaknade för ca 1 timma sen :) Satte då på kaffe, & satte mig framför datan, ( såklart ) :P
Igår så jobbade jag natten, Så var hemma halv 10 på morgonen igår ungefär. Men senare på dagen runt halv 2 så var jag så oerhört trött, så va tvungen att gå in o lägga mig. Somnade i 2 h. Så gos väckte mig när han kom hem, och sa att jag skulle gå upp, för att hans syster skulle komma och lämna Simon en stund, att vi skulle vara barn vakt.

Pierre höll på HELA dagen igår att städa. Från att han kom hem tills på kvällen. Så fint blev det! <3 Uppskattas verkligen. Åh, har ju bara världens bästaste pojkvän. Men nackdelen med när han städar, är att han är verkligen PEDANT :P Därför det tar en sådan tid för honom.

Sen så fick han planer på att vi skulle renovera om köket. :) Så vi kollade lite på färg till väggarna, nytt köksbord, nytt kakel, ny bänkskiva ny diskho, osv :) Så det ska bli roligt.

Blev middag GANSKA sent igår. Klockan 9 började jag med maten, gjorde Lasange. Men gjorde det dels också för att han skulle få med sig lunchlåda till jobbet också :)

Har fått mina naglar fixade :) Blev änna nöjd! Tack, A ! :)


Och på Söndagskvällen när jag jobbade, eller när jag låg ner i sängen, och kollade på film, så hade jag handen på magen, och då fick jag en spark :') <3 Hur underbart som helst. 2 ggr tillochmed :) Synd att Pierre inte vad med. Men igår kväll när vi la oss, så la Pierre handen på magen, och då började den med ett karate pass där inne, eller något :P Men Pierre kände inget :( Men det kommer ! Imorn är det halva tiden :) 20+0 imorn!
Jag älskar att få känna dina rörelse, bebis <3

19+6 :)


Tog upp kontakten med en gamal kompis idag <3 Har saknat honom så! Vi har verkligen minnen ihop, och vi har känt varandra i över 8 år! Hoppas att vi kan fortsätta med detta nu.



Idag vet jag inte vad som händer mer.

Vi kanske hörs ikväll !

Pusspåer,'
Peaceovernout,
JosefineJohansson,'





Babykläder :)

20 Februari,'

Vaknade av att P, typ väckte mig. Så jag blev änna klar vaken :P Så när jag vaknar så, somnar han om. Man bara: "Schyyysst!" haha! Men han kan behöva få sova ut lite.

I fredags på jobbet så är det dubbel assistans, och jag har nog aldrig skrattat och haft så kul innan på ett jobb. Det var underbart att få skratta så mycket :) Min roliga kollega!

Igår kom A på besök. Känns bra nu faktiskt, men vi börjar med mjukstart. Hon kom hit igår efter att jag hade slutat jobba, på en kopp kaffe. Vi fick även jättefina kläder som hennes son inte har kunnat använda + kläder som han har vuxit ur. Jätte snällt! :) Tack!
Idag ska hon fixa nails på mig. Så underbart :) Mina naglar tar ju 1000 år att växa ut, och bli långa :) Då får man fuska ibland. :)

Igår hände det inte så mycket, mer än jobb från 11-17. Kanske blir jobb idag med, annars blir det imorn. Min arbetsledare skulle ringa nu på förmiddagen och berätta hur det skulle bli.

(Osminkad)


Har haft molande värk i nedre delen av magen. ( Som mensverk ) Antar att det är vanligt, då min livmoder växer och knakar :) Vårat lilla underverk växer till sig och så småning om blir en liten bebis! :) <3


Om 4 dagar fyller min allra bästa vän 21 år ! Och jesus vad jag saknar henne <3 Hon är en äkta & trogen vän! <3
Frida Fransson. Jag Älskar dej! <3


Ne, nu ska jag in och väcka min käre sambo! Han ska inte få sova bort hela dagen! :)


Vi hörs!


Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Jobb, jobb & åter jobb!

18 Februari,'

Vaknade av att älsklingen hostade imorse. Stackaren! Han har åkt på min jädrans förkyldning! Visserligen är min förkyldning bättre nu :) ( Peppar, peppar ... )

Va uppe en stund imorses med älskling innan han pkte till jobbet. Vi låg i sängen och bara gosade. Så mysit! Hans närhet är det bästa! :) Sen när han åkte, gjorde jag mig lite gröt o6:45. Gick in i sängen & åt upp gröten, och kollade på The Voice samtdigt. Lyckades somna om några timmar sen. Ställde klockan på o9:3o.

Hade fått ett jätte gulligt sms utav gosen. :) <3

Gick upp kvart i 1o. OCh gjorde mat. Spaghetti och köttfärs-sås. Så jag kunde ha med mig en matlåda till jobbet, och så att älsklingen har mat när han kommer hem. Bara att värma i mikron :)



Nu ska jag strax kila ner till bussen. Jobb idag från 12:15 - 17:oo.
Ska även jobba imorn, & på söndag, ev. på måndag med!

Så vi får höras mera ikväll!


Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

MÄKTIGT :D <3

17 Februari,'


Ibland önskar jag att människor inte skulle existera i min värld, i min vardag, i mitt liv. Allt hade vart så mycket enklare och lättare då.

Dessutom så har det VERKLIGEN inte vart min dag idag. Allt bara jävlas med mig. Hatar sådanna dagar.


Idag ska jag på personalmöte klockan 15. Vet inte hur länge det håller på idag, men det skulle vara längre än det brukar (1 h ) Sjukgymnasten skulle komma dit idag och någon mer. Så vi får la se.

Tur att jag har världens bästa pojkvän som hämtar mig sen. :)

Och våran lilla bebis höll igång igår som bare den :) <3 Underbart att känna detta "Sprattel" eller vad man ska kalla det :) Som min käre svägerska beskrev det: " Om du tänker dig hur fiskar med deras mun, ska äta fiskmat som man häller i akvariet, så känns det ungefär" - Men hur i jösse namn vet man hur det känns då? -" Man kan tänka sig hur det skulle kännas :) " haha! För söt är du! <3


Hade en sådan fräck & grym dröm inatt. Jag och brorshan var på Ishockey - Frölunda såklart, och så tog dom kameran, ( storbilds-skärmen ) på mig.. För det var en i publiken som skrek ut vad hon hette... Och då sa jag, ska jag med säga vad jag heter? :P Så jag gjorde det. Hela mitt fullständiga namn :)
Alla typ skrattade för att jag var så rolig. Så sa jag till kamera mannen att han skulle ta kameran åt vänster, så att min bror kom i bild.. Och alla brudar bara: "Wooooaoaoaoaoo" Typ för att han var snygg, och min brorsha klarade typ inte av det. Han blev gör generad :P Aah, det var en mäktig dröm! :D <3

Älskar dej föralltid brorshan! <3 Du lyser verkligen upp mina dagar!





Nu gör älsklingen mat till oss. Vet inte vad det blir än, så ska gå ut till köket och se vad det blir :) Vilken bra pojkvän jag har! <3

Imorn blir det jobb 12:15-17:oo :) Så det blir väl att blogga imorn med !


Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Tvättdag ...

16 Februari,'

Vaknar av att Pierre hostar & tänder lampan rakt i ögonen på mig när man precis har vaknat :P Schysst! :) <3
Försöker senare somna om när han har pussat mig hejdå, men kommer på hur frustreande det är att somna om när man är kissenödig.. ( Jädra unge ;) <3 )

Så jag får springa upp och kissa, hur trött som helst. Väl i sängen när jag har lagt mig igen så vrider o vänder jag på mig, och tänker att jag aldrig kommer att kunna somna om, så pigg som jag hade blitt efter allt. Men jag lyckas somna efter en halvtimme, och sover till 1o:3o :)
När jag vaknar så har jag fått världens finaste sms utav min älskade <3


Igår när vi la oss i sängen, så känner jag på P att han är VÄLDIGT varm. Termormeten låg precis vid säng-bordet, så jag tog tempen på han (i örat) han hade 38,o graders feber!! Min gosis! Han vaknade inatt och sa att han frös, och bad mig hålla om honom. Stackaren! Och enveten som han är, så åkte han till jobbet med 38,2 graders feber! Blir vansinnig, på att han är så j*vla enveten!
Hur kommer vårat barn bli egentligen?? Jag rätt enveten jag med ... (a) (men inte som Pierre)

Gick upp vid 1o:47 tror jag att hon var. Tog mig lite frukost och kaffe :) Gottans!

Sedan gick jag ner till tvättstugan och BOKADE tvätt tid. Men när jag kommer ner, använder någon torktumlaren, på MIN TID! Blir vansinnig på sånt där! Men jag brydde mig inte om det, utan la in min tvätt i maskinerna! Men hade det vart kvar nästa gång jag skulle gå ner till tvätten, så hade jag sagt det till dom! Jag skrev allt en lapp!!

Alltså, varför väntar jag så länge med att tvätta? Det väger ju flera ton när man ska gå ner till tvättstugan med alla j*vla kläder som blir... Man är så bortskämd, eller va bortskämd, när man bodde hemma så tvättade mamma åt en hela tiden, och då bytte man kläder bara efter 1 dag.. Jag menar man kan faktiskt ha samma kläder iallafall i 2 dagar, om dom inte är smutsiga! Usch, jag får dåligt samvete för mamma! <3 Förlåt Mami! Man lär sig som sagt allt , när man flyttar hemmifrån :P

Åt Fiskbullar m. potatismos förut till lunch :)


Nu är strax tvätten klar, ligger i torktumlaren nu. Tvätt tiden går ut 16:oo. Men iom att gosen kommer hem strax, så måste jag ju börja med maten. Så får hämta den sista tvätten nu.


Det var la allt för idag.

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Sådan Otrolig Kärlek ♥

15 Februari,'


Hade världens sämsta & bästa dag på samma gång igår! Men det braiga övervinner det dåliga!
Jag önskar att jag känner som jag gör nu, jämt! Jag är så otroligt förälskad i min käre pojkvän <3 Ingenting får hända honom. Jag hade aldrig klara mig utan honom! En sådan här kärlek har jag nog aldrig känt till någon annan pojkvän/kille förut. Du är det bästa som har hänt mig, hjärtat. Glöm aldrig det.

Blev väckt av att hemtlfn ringer... Fast drömmer typ. Men sedan så ringde det på min mobil, det var jobbet. Hon frågade ifall jag kunde jobba natt imorn. Jag sa ja. Men hon ringde senare upp och sa att hon hade kollat fel :) Så planen var att jag skulle jobba imorn, men det blev inte så, så jag ska fortfarande jobba idag.

Så jag börjar nu klockan 13:15-18:oo. Så jag har precis fått i mig lite frukost nu. Ska bara slänga ihop matlådan, resterna från igår får det bli :) Sedan efter jobbet så kommer min andre hälft och hämtar mig, och då ska vi bara vara...

Jag Älskar Dej Pierre Linderoth <3



Hörs kanske senare eller imorn!!

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Alla ♥:ans dag :)

14 Februari,'


Vaknar utav världens finaste sms utav mitt hjärta! <3 Det gjorde verkligen min dag. Speciellt när man jobbar, och inte har sovit så bra. Ah, det var det bästa!

Som sagt har jobbat från (Sön-Mån) 17-o8. Nu när jag kom hem så har jag bara suttit vid datan, satt på en kopp kaffe, och tjötat med morsan på tlfn. :) <3



Den sötnosen jag har där inne i magen, kör snurre-sprätt övningar eller något, speciellt på kvällen :) Så mysigt att känna det. Man kan knappt förklara det! :) Så underbart! Längtar tills Pierre kan känna sparkarna sen :)

Det var jätte fint väder förut när jag tog bussen hem. Men det verkar änna bli muligt nu? :/ Jaja, jag får trösta mig med att P, kommer hem på lunchen, då ska jag pussa på honom!!! :) <3 <3 <3 Är verkligen kär i denna människa! Sjukt!




Nä, får nog se till att städa idag. Usch, det känns som om att jag inte skriver om annat här på bloggen än att städa, men det är sjukt vad stökit det kan bli med bara endast 2 personer. Eller stökit kanske vi inte ska kalla det.. mer.. BÖKIT :D Och göra det riktigt fint för gosisen på alla hjärtans dag :)

Nu en annan sak... Som jag läste en tråd på FB-( flashback forum ) Så stod det att Eminen är död?
http://www.youtube.com/watch?v=j5-yKhDd64s
Där står det R.i.p.. Men det kanske bara är fake. Inte vet jag! Skulle inte vilja att han försvann nu. Han är en bra rappare! :)


Nä, nu får jag se till att få något gjort innan han kommer hem! :)


(GAMMAL BILD) Uscha! :P

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'




Ultraljud :) <3

12 Februari,'

Redan lördag, och har inte hunnit att uppdatera mig. I Onsdags så var vi på Ryhov och kollade på våran lill* <3 Helt underbart. Precis när vi såg den första sekunden, så vinkade den till oss :) Man smälter ju.
Allt var bra med den. Allt blev u.a (utan anmärkning) på allting, vad dom kunde se nu. Så det var ju lättande.
Att man kan sakna någon så mycket, som man inte har träffat är ju sjukt. Vi hade tid klockan 1o:oo. Vi var där lite sent.. Typ 3-4 minuter senare. Men det gick bra ändå.
Nu längtar man bara :) Och när vi såg den för första gången så blev Pierre helt till sig, och tog min hand under hela undersökningen. Loveley <3 Han förstod inte att det är hans barn där inne. Och jag fattar inte att det är sant. Man tror att man drömmer. Blev dock förflyttad bakåt 5 dagar. Så istället för bf- datum 7 Juli, fick vi 12 Juli. Midre kul. Men sånt som händer.

Här kommer bilder på vårat underverk <3

Här är förstorning. Ansiktet, och halva bröstkorgen :)


Här är helkroppsbild. Ryggrad längst ner (det vita strecket) huvudet t.v och ett ben längst t.h :) <3


Här är första bilden, Orginalbilden :) <3

Mitt hjärta <3


Ikväll blir det party. Eller, födelsedagsparty, för Miken & Stampen :D Med en massa härligt folk :)
Pierre ska inte dricka :) Skönt.
( Och naturligtvis inte jag heller )

P, Jobbar idag. 6:oo - 12:oo :) Goa pengar. Själv ska jag jobba imorn. Har vart sjuk nu ju. Men är på bättrings vägen.


Min kärlek till dej är obeskrivlig. Du kommer att bli den bästa pappan någonsinn <3 Jag Älskar Dej!




Får se när jag uppdaterar mig igen :)

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'








Sovmorgon :)

8 Februari,'


Sov LÄNGE idag! Gör knepit. Min väckarklocka i huvudet brukar vara inställt på 9:3o varje dag annars. Men idag sov jag ända fram till 1o:35. Helt sjukt :P

Imorn blir det ingen sovmorgon, imorn ska vi till göra Rutin Ultraljud :D Längtar så mycket!
Klockan 1o:oo skall vi vara där. Så det ska bli så kul att se vårat lilla underverk!

Men något som är mindre kul är att jag har åkt på världens förkyldning :( Det KANSKE är lunginflammation. Får vi inte hoppas. Men dom tyckte att jag skulle vänta med att gå till vårdcentralen, om det skulle vara värre. För jag har inte haft feber än. Men känner mig hängig alltså!

Ja, jag får krya på mig! Orkar inte vara sjuk mer nu. Men det är väl bra om man får allt innan bebben kommer kanske, så man orkar med det sen :)

Här är magen idag. Vecka 19. ( 18+4 ) Lika bra att uppdatera här med.


Vet inte om det är en bebis mage. Jag kanske inbillar mig. Men alltså den växer ju så, antar att det är den som växer :P <3

Idag blir det inte så mycket. Något som är underbart det är att Solen lyser här i vackra huskvarna. Och KLAR blå himel :) <3  Ska väl städa & diska lite granna, och sedan göra mat. Fiskbullar med potatis tror jag att det blir idag.

Lägger väl upp bilder imorn på Ultraljudsbilderna, om allt är som det ska :)

Ni får ha det så bra!


pusspåer,'
peaceovernout,'
josefinejohansson,'

Freeedag :] - Göteborg, here we come!

4 Februari,'


Inatt har jag jobbat natt. Och i förrgår blev mitt hjärta magsjuk. Usch, stackarn. Men idag har han varit bättre. Ätit för första gången på 3 dagar.

Gjorde lunch förrut, köttfärssås med spaghetti. Ikväll blir det Pizza. Det är ju trots allt Fredag.
Färgade även håret på mig själv, under tiden jag lagade mat. Gick kanoners :)

Imorn blir det göteborg, för barnkalas, för lille Willie.
Födelsedags present är redan inhandlat. Så skönt att slippa tänka på det. Då är det bara att sticka ner imorn.
Ska bli skönt att få lämna denna staden lite också.

Lille Willie :)
& Kusinen Melvin <3

Ska bli kul att få träffa pappa imorn med <3 Inte träffat han sedan innan jul. Men det är ju en vane-sak numera. :( Tyvärr...

Usch, på söndag så ska jag jobba med. Har verkligen ingen ork för det.. Men måste göras.



Va så trött, så jag somnade efter maten i soffan, då vi kollade på film jag och älsklingen. Inte sovit så bra inatt.


Det var la allt för idag! Får se när jag uppdaterar nästa gång.

pusspåer,'
peaceovernout,'
josefinejohansson,'

Gamla minnen, med min kära bror ♥

1 Februari,'

Snart är det 1 år sedan jag och min älskade pratade för första gången :) 9:e Februari 2010.. (Minne jag aldrig glömmer)
Och titta vart jag hamnade :) I lilla Huskvarna, och idag är vi sambos. Rätt sjukt vad denna tiden kan ändra sig så snabbt. På mindre än 1 år, har vi flyttat ihop, gjort slut, blivigt tillsammans, vart bästisar, och nu ska vi bli föräldrar. Ja. Och lycklig är man.


Har gått in i vecka 18 nu. Här är en bild från vecka 16.


Idag har jag vart nere i affären. Och fick flippet att göra en stor TÅRTA till min älskling. Bara för att han finns. Han ska känna sig uppskattad, för allt han gör för mig <3


Sen gjorde jag mat. Klyftpotatis m. kött & Café de Paris-sås :) Och diskat. Så har änna vart full rulle hela tiden idag. Gick upp vid 9-tiden idag.

På Torsdag ska jag jobba natt igen. Det har vart och kommer ännu fler barnkalas. I Fredags så fyllde mosters hjärta 2 år. I Måndags fyllde Fasters goding 1 år. Och idag fyller Mammas gubbe år :)
Och P:s systerson fyllde också 2 år den 25:e Januari. Så i Fredags var vi på kalas för Melvin, och i söndags var vi på kalas hos hans systerson. Och nu till helgen, den 5:e ska vi till Göteborg för och fira William. :)

PÅ Torsdag - Fredag ska jag jobba natt! Min rygg tar KÅÅÅL på mig .
Men Men... Så är livet antar jag.

Lyssnade på gamal musik, som väckte minnen med min kära bror, förut



Veckans låt: The Righteous Brothers - Unchained Melody :) <3


Det får räcka för idag! :)

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

RSS 2.0