Bloggpaus :]

21 Augusti,'

Halllllllå :D


Har tagit en liten bloggpaus ifrån denna sidan.

Besök gärna min "nya"  www.nattstad.se/_Tr0ust


Så hörs vi! Alla är välkommna! Passa på , kommer att ha tävlingar och massa andra grejor, snart framöver.


Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Livet är underbart ♥

13 Augusti;


Fredagen den 13:e. Men dagen har startat bra ändå :P ( Peppar, Peppar ta i trä )

Denna veckan har jag vart hos min syster, och vart med min underbara SYSTERSON <3
Här är ett klipp som är på Melvin, när vi va nere i Göteborg i Tisdags, så ska ni får se hur mycket han älskar sin moster <3 Igår när jag kom hem till gosis, så grät jag jättemycket. Saknade Melvin så otroligt mycket. Jätte knasit att man kan sakna en sådan liten varelse som man bara har känt i 1½ år. Han är mitt liv.


Har lite andra bilder att lägga upp också. Iom att min data har krachat för tillfället, som tur så har jag ju minnes kortet, så får ta bilderna därifrån :)

Jesus, jag känner verkligen att jag måste börja blogga igen, för att jag känner att jag måste få ut mig lite, och dela med min vardag med er, ALLA, som läser min lilla blogg.


Ikväll blir det pizza o mys med gosis. Sen lite senare ikväll, kommer Henrika och Chrille hit och vi ska ha lite sällskaps-spel kväll. Mysit! Vet dock inte vilken tid dom kommer, men vi ska prata om det sen när älskling kommer hem från jobbet. Bilen har ju pajjat nu med. Så typiskt. Men så är det väl, ibland.

Är han inte underbart söt? <3 Mitt lilla hjärta! Är så stolt över honom!

Morgonmys med Melvin,framför teven till barnprogram.

Willie, fasters älskling!


Våra händer ska vandra genom allt hela livet

(Melvin)


Passad även på att bakade bullar förrförra veckan :) Visst blev dom fina?


Det var la typ allt för nu iallafall :) Ska försöka att fixa en ny design på min blogg med. Men ORKEN?! Finns den? NEEEJ! :D


Ha en toppen dag, även fast det är Fredagen den 13:e.


Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Syskonbarn <3

3 Augusti;


Har inte uppdaterat mig pga att mitt 3 - Nät har lagt av :/ Fråga mig inte varför. 3 är helt cp..
Jaja :)

Gos har börja jobba nu. Redan inne på sin andra jobb vecka, efter semestern. Gud, vad fort det går.
Idag har jag inte gjort så mycket. Städat lite, och lagat mat, lyssnat på musik osv :P

Har inte så mycket att skriva idag. Men lovade ju att lägga upp bilder, men iom att alla bilder är på min bärbara, så kan jag inte lägga upp dom just nu. Men jag ska bli bättre på att uppdatera mig. Morshan har ju skaffat facebook nu, så har haft fullt upp med att hjälpa henne :) Hon är så vacker min mamma! <3


Men här kommer lite andra bilder :)



Detta är min underbart söta brorson, Willie :) ( William )


Detta är Mamma, 2009 Februari, med Melvin i famnen <3 SÖTNOSAR!


Och här är han 1½ år senare. Visst går tiden for? Älskar dej, min solstråle! <3


Detta får räcka med bilder för idag..

Gos är och hjäler en arbetskollega med hans bil. Så han kommer väl hem snart hoppas jag.
Tills han kommer hem ska jag göra lite dipp med grösaker :) Då blir han nog glad.

I helgen, Lördags, så va jag och älsklingen nere hos brorshan och Emelie och hälsade på. Fick jätte god mat och trevligt sällskap. Älskar er!

Vi hörs imorn!

Tjingeliiing!



Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'


Utkast: Juli 26, 2010

26 Juli;

Usch, jag får hela tiden kolla längst nere till höger på skärmen för o se vilket datum det är.
Snacka om att man inte hänger med alltså ;)


I Fredags så fyllde ju Emmeli gumman 20 år. Och från början så skulle vi ner för att fira henne. men sen på fredagen så kände vi att, onödigt för att Emmeli och Jonathan var på Skara-Sommarland, oh skulle stanna där tills det stängde. ( 19:oo ) Så vi kände att det va lite onödiga pengar. Men sen så bvlev det som en överraskning för gummsan, och vi åkte ner vid 23:3o tiden här ifrån. Och va framme vid oo:45. Emmeli blev jätte glad över att vi kom. Tur för henne ;) Festen va tydligen hos Overgaard :P Kul som fan va det. Bilder kommer senare. Promise!
Vi höll på till o3:40, och jag och gos åkte hem till mig. Hade huset för oss själva. När vi kom hem hoppa vi in i duschen båda 2. Mys. Sen så hoppade vi i säng.

På Lördagen, så ringer morsan och väcker oss, MIG, klockan 12:oo. iom att vi skulle till Mullsjö o fiska med Mammi o steffo :D <3

Jag fick upp gos 1 h efter. Efter att han gått upp så åkte vi till bg och käkade. Sen åkte vi till mamma o stefan o Mullsjö. Och så fiskade vi nästan hela dagen. Jag fick 3 Abborrar , Stefan 2 och så tappade vi några i vattnet o då räknas det inte. Mamma fick en brax, och gos hade 2 på kroken, men tappade dom i vatten :( Stackan, han som verkligen ville ha fisk. Jaja, så är livet! Sen när vi gick upp igen. så startade Stefan grillen och mamma hade gjort biff-spett som vi grillade , och så grillade vi även champinjoner, lök och majskolvar. Och så hade vi bakad potatis till <3 SÅ JÄVLA GÖTT!


Peace over n out!

RSS 2.0