Påväg till Jönköping :D <3




Nu är klockan 18:42 och P, ringde nyss o sa att han kommer lite senare, för att det är tydligen isbana på vägarna. Det regnar ju typ ute nu. Eller snöblandat regn :/ Helt sjukt väder. Men hellre att han kommer senare än inte alls. :) <3 Han va strax i Falköping :) -
Så snart bär det av till lilla Jönköping. Det var inte igår man va där alltså :D

Nu har jag precis packat klart väskan och är iordning gjord för finaste :D Nu är det bara att vänta. Hade ett rätt trevligt / roligt samtal med kära styvfadern Stefan förrut :D Vi har alltid lika kul när vi snackar. TRIVS!

Jag sitter här o diggar till Adam Tensta - My Cool remix . ft. Dr alban :D
http://www.youtube.com/watch?v=RoME9A3bGK8 - As bra e den :D :D :D

Ni får ha en toppen helg ! Måste göra min hemtenta sen, har inte börjat med den än.. Skärpn ing Jossan. Men jag tänkte faktiskt fjäska till mig lite hos P, så att han kan hjälpa mig lite ;)

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Telefondag :D



Uppdaterar mig sen, med bilder!



LOVAR!


No make up, and i dont care!


PEACE :D

BLIR GALEN! :D



Uppdaterar mig efter duschen :D Med bilder etc.

Peace!

Snabb Video Update =)




As ball video måste jag säga :D Hatar dock att de laggar vet inte varför de gör det. Men men...



" Vilken jävla ORGASM!! :D " - Bästa kommentaren idag :D


Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'


Glädjetårar? Eller ledsen?

21 Februari,'


Ja, vart ska man börja?

Det har vart en oerhört trevlig o mysig helg med Pierre ! Jag skulle kunna stanna tiden. Och bara va, liksom.
Det är rätt konstigt att man kan känna så som man gör för en person, som man inte känner? det är rätt, sjukt, Men det är dagens sanning. Accepterar valen som sas. Jag ska själv ta tag i mitt liv. Men du får mig att verkligen må bra. Och jag ska försöka lyssna på dej, om allt du sa om mig. Men jag har väldigt svårt att ta åt mig. Men någon gång i framtiden ska jag försöka tro dej, hjärtat! Lovar! Måste nog lära känna mig själv först, innan jag kan ta åt mig vad andra säger om mig. Men jag har nog aldrig skrattat så mycket, så kul vi har haft =)
Fick dock skotta bort all jävla snö som va! Jag ska lägga upp bilder. Ni ANAR inte hur mycket det har kommit. MINST 5 dm alltså. Så vi fick allt arbeta.

Ser ni eller? Hans bil är övertäckt. Vi hade o göra en stund. ;)


Vi myser i soffan :]


Så underbar ♥


Pierre

Tänk om alla killar va som dej? En sådan ärlig , omtänksam och har världens underbaraste personlighet. Då hade alla brudar på hela denna jord vart överlyckliga tror jag. Finns inga ord för det egentligen. För bra för att vara sant helt enkelt. Jag har funnit en ny bästa vän, och jag är så OERHÖRT tacksam över det. Tror att det är bland det bästa som har hänt mig, i mitt liv. Att jag har fått börja å lära känna dej! Sjukt, hur tacksam jag är för det. Du får mig verkligen att må bra. Nu är det bara dags att ta tag i allt det gamla!


Ja, vet inte vad mer jag ska säga. Tar saker o ting förgivet helt enkelt. Vilket jag måste skärpa mig med. Blir ju bara fel i slutändan? Tack alla mina vänner, som finns, som ställer upp och pratar med mig.

Sandra, finns inga ord för vilken fin människa du är. Tack för att jag har dej! Vet inte vad jag hade gjort utan dej.
Imorn är eran bebbe beräknad att komma. Lycka till hjärtat! Tror du får en  liten pojk =)
Jag Älskar Dej!


Tack, John min kära vän. Dej kan man verkligen prata med om allt! Tacksam för det! Du är guldvärd.





Nu blir det bara att ta det lugnt. Ska bara va liksom. Inte tänka på något. Har dessutom gått ner 5 kg. Nu ska jag fortsätta med att ta tag i det med. Mycket på en gång. Men det är bara att ta ett bett i det sura äpplet o fortsätta.


" Kärleken kommer när man minst anar det. Leta inte efter den, de blir bara fel då! "

Tyvärr så tänker många (de flesta) killar som i denna låten. Ledsen, men så e sanningen.

"Ja.. femenist
långt in i själen
de är därför ja inte älskar dig

Ja lutar mig tillbaka och låter drömmarna strömma in
jag drömmer om den perfekta tjejen som egentligen inte finns
och finns hon där
då vet ja att ja fantiserar
för bruden jag vill ha vet jag att dom inte existerar
hon ska vilja det jag vill
för vill ja vill hon
hon ska bara va bra till hands
och kan aldrig ta ton
hon ska kunna dö för mig
fast ja inte gör de för henne
hon ska leva kvar med mig och inte ha nå andra vänner
 





om jag säger att ja älskar dig så är de en lögn för brudarna ja vill ha existerar bara i en dröm hon ska säga att ja har rätt fast hon vet att de e fel och när ja vill ska hon bjuda på bakdel och hon ska bara vara tyst och bara göra de jag vill och aldrig bli sur för hon inte får som hon vill och hon ska lee då hon tar satsen i ansiktet och inge jävla skit snack om nå feminister har ja varit otrogen så ska hon a överseende men hon ska aldrig våga på nå sånt beteende hon ska kalla mig älskling fast ja kallar henne för slyna och om hon får en örfil ska hon fan inte grina men ja skiter i hon får leva i min dröm för hela min kärleks liv är en lögn om jag säger att ja älskar dig så är de en lögn för brudarna ja vill ha existerar bara i en dröm sorry bitches så här äre för brudarna ja vill ha existerar inte bara i en dröm eller en porrfilm eller nått... "





Pusspåer,'
peaceovernout,'
JosefineJohansson,'






Kärlek




Säger bara "kärlek" på the highest nivå :] ♥

& säger bara tack ... ♥
för bilden sötnos!

Avslöjar inget mer.

Peaceovernout,'


Video Update




Det bara bröts . Övertrackadeserade den eller något? Men men .. Säger i slutet att jag ska hoppa in i duschen, och prata med underbaraste =) Sen gör jag inte så mycket mer. Ska la lägga mig i skaplig tid idag. :)



Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Lycklig

Mitt liv känns underbart bra nu!

Gud vad jag är lycklig.

Bara några pusselbitar som ska fixas till.



" Det löööööööser sig ;) "






Saknar dej, pappa!


You´re the reson , i believe in love !


Den lyckligaste,' (?) - Räddad helg...

15 Februari,'


Klockan ringer klockan 06:00 . "NEJ!" tänkte jag. Ville inte gå upp. Men jag snoozade allt till klockan halv 7 , kvart i 7 osv.. :P Hade lite möjligheter idag att ta mig till utbildningen idag.

* Antingen med Stefan, som skulle åka 06:50, eller:
* Ta 07:20 bussen, eller,
* Ta 08:30 bussen, (fast då komma 10 min försent).

(Somnade rätt sent inatt, men det var det värt. För att få prata med en underbaring, är nog ta mig fan det bästa som finns)



Jag tog faktiskt 08:30 bussen, för va så otroligt trött imorses , så jag hoppade in i duschen, ställde klockan på alarm, och somnade om i 20 minuter till. Gick sedan upp. Satte på musik, hällde upp en kopp kaffe, han dock bara ta en klunk, :/ , och började fixa mig :]

Jag går hemmifrån runt kvart över 8 ungefär för att gå till busshållplatsen här uppe vid billisten :) Fick vänta på bussen ca 5-7 minuter.

Dagen idag på utbildningen har vart underbart kul :) Vid lunchen ringer jag mamma o säger att hon ska föra över lite pengar, så jag kunde gå ut med brudarna o luncha :) Snäll Mami jag har <3

Slutade vid 2 tiden idag. Men på "mötet" förrut, med hela klassen, så sa "fröken" att vi skulle vara lediga på Fredag. Jag och A-k kollade på varandra och skiner upp som 2 STORA SOLAR :D Hon räddade ju min helg i allafall! Det känns verkligen jätte bra på utbildningen. Jag har änna kommit in i klassen nu. Härligt. Vi är som en ända stor familj. Alla alltså :) Det känns bra. Man kan prata om allt, ingen dömer en liksom. Man behöver int evara rädd för att göra bort sig. Jag STORMTRIVS. Jag trodde verkligen inte att jag skulle göra det. Men åh andra sidan så har jag lätt för att träffa nytt folk, nya människor. Vissa har ju inte det. Men jag har fått det "turen" att jag har lätt för det.


Hur som helst.

Kommer hem, värmer lite käk. Kollar på film. Pratar med underbaraste <3

Och nu på kvällskvisten, så tog jag mig ett glas vitt vin. Va så sugen! :) Men ska bara ta 1 glas! Ska ju till "skolan" imorn igen! :) Dricker för att det är gott, inget annat.
Tar samma buss imorn, som idag.

Har dock inte bloggat på länge. Har verkligen int ehaft den tiden riktigt. Men nu kände jag att jag va tvungen att få skriva av mig lite.

Kortfattat om helgen: Va jag hos systeryster <3 Kul att få träffa killen i mitt liv. Han är för söt :) Ska försöka lägga in ett klipp på han när han as garvar! <3  För söt. Han är väldigt mostrig :) Vilket jag tycker är kul att en sådan liten, förstår att man verkligen är värd något för han. Men det har ju inte gått 1 hel månad från det att han föddes tills nu, 1 år fram över, som jag INTE har träffat han. Jag älksar min lille kille! Melvin <3

Nu ser jag verkligen fram emot helgen. Fredag framförallt! Ska bli så mysigt, och jag är otroligt förväntansfull! <3
Åh, kommer o bli dom bästa dagarna i mitt liv. Sa dock till mamma, att jag kunde vara hundvakt i helgen. För att dom ska till ett par vänner i Hjo :) Och det var meningen att syster skulle ta Moa, men jag kände att jag kund evara snäll nog, o ta henne iallafall :) MYS! Räddade nog även Min systers och deras helg med ;)

GUD SÅ SNÄLL JAG ÄR IBLAND? ;) ( Fast jag hörde med dej först ifall det va ok :P )

Nu blir det mys? Nee :P Men ska bara ta det lugnt nu vid teven, o smutta på mitt lilla vin :)

Hoppas att ni har haft en toppen Valentine dag igår? :) Det hade jag. Spenderade den med systersoonen Melvin. Vi hade det så mysigt. Var nämligen barnvakt igår. <3 <3 <3

Ha en fortsatt bra dag!



- Tack för att du har förstört min relation med min närmaste. Will never forgive you. Jag tror på Karma!!! -




pusspåer,'
peaceovernout,'
JosefineJohansson,'


Tack för en mysig helg, Daniel <3 :] - VINST!

7 Februari;


Vilken ball helg :D Idag vaknar jag upp hemma hos daniel vid halv 12 :D Söt du är när du sover daniel ;)
Ishockeyn igår slog fan allt ! Vinst med 4 - 1. Säger ju att dom aldrig förlorar när jag går. Som brorshan säger : " Du måste vara deras maskot ! ;) "  De veet la jag? :D haha! Ah, det satt som en smäck :D Daniel skämdes nog lite över mig. hade ju fått i mig en flaska vitt vin innan hemma hos han, men han hjälpte allt till lite grand. Inne på matchen drack vi också lite. Ah, det va det bästa på länge. Det får vi allt ta o göra om. Efter hockeyn åkte vi till Johanneberg, till Daniels kompis. Det va as ball där med. :D Och jag drack öl för "första gången" som jag tyckte att det va gott :D Rätt sjukt :) Hatar ju öl annars, men det va jädrans gött igår.
 
En idol bild :D


Daniel och jag i soffan hemma hos Pierre ;D

 
:]


Daniel & Fredrik :D

Tack för en trevlig kväll, gänget! Ni va as balla :D


Daniel & Mats :]

Vi drog oss runt kvart i 2 tiden på natten. In till avenyn, för att Jossan har supit bort sina ciggaretter :/ Så vi får stanna på 7 Eleven och köpa cigg :] Sedan går vi längs avenyn, och går till kunsport, och tar vagnen till Svingeln. Och vi går hem till Daniel. Vi sätter på en film , o somnar gott till den. ;) Vankar upp , TÖRSTIG som jag vet inte vad. Uttorkad i HELA MUNNEN .  Tror att Jossi drack lite för mycket igår? ;) Huvudverk på köpet med.
vi har det jätte trevligt under denna dagen annars. Diskuterar allt mellan himmel o jord :) haha,
Jag & Daniel drar oss till vagnen vid 3 tiden. Han följer mif till vagnen o kramar mig hejdå :)
Tror att Jossan har funnit en ny bästa vän? :) (Y) Jag åker in till stan , o checkar tåget när det gick. Det gick kl 16:12 från Centralen. Jag tar det. Jag är gubb trött på tåget o somnar nästan. Va framme i Thn runt 17 tiden, och får vänta på min buss hem till grästorp i 1,5 h . :/ HATAR DEN KOLLEKTIVTRAFIKEN!!! :@
Men jag lyssnade på musik, och Jonas underhållde mig med sina kassa skämt ;) haha!
Är framme i grästorp vid 7 tiden, ringer mamma o säger att hon ska hämta mig. För att det är svinkallt ute. Men när bilen väl kommer så e det Stefan som hämtar mig :) När jag kommer hem snackar jag lite med morshan, och sätter mig vid datan osv. Sedan hoppar jag in i duschen. HÄRLIGT <3

"Du , en sak ska du ha klart för dej. Jag hör av mig till mina närmaste vilken tid det än är på dygnet! Så ofta är det inte jag hör ifrån (HAN). " 
FÖRHELVETE vad arg jag blir! Inte ett ord till nu!

Jag blir galen!

Imorn är det allvaret som gäller. Nu är det att plu´gga i 8 veckor fram över. Det ska bli kul. Men jag måste vända tillbaks på dygnet nu. Men känner att jag är på god väg. Börjar dock kl 10 imorn. Så blir att jag kör in till Trollhättan. - Osså nya livet börjar imorn :) Allt på en gång!
Nu ska jag checka film, innan nanedags.
Mår bra igen (Y)


(Osminkad)

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'


Tack för en mysig Torsdagskväll, Jonas :] <3

4 Februari;


Vaknar av att Moa ligger i sängen igen! Fast första gången vaknar jag av att stefan & hans jobbarkompis kommer hem vid halv 9 tiden , för att äta sin frukost här. Blir galen, o försöker somna om! Det gör jag också. Sedan när dom går öppnar han upp dörren till mitt rum o säger : " Nu öppnar jag här!" - ( Dom är nämligen så barnsliga o tror att jag glömmer bort Moa så att inte hon får komma ut o kissa, för att dom jobbar. Men en hund klarar sig MAX 5 h . Så om hon är ute o gör ifrån sig kl 7, så har jag tillgodo o sova till kl 12. Vilket jag INTE alls brukar göra när jag vet på samvetet att jag ska ta hand om henne. )

Naturligtvis kommer Moa in efter en stund, och vill inte vara ensam. Hoppar upp i min säng, o när jag vaknar sover hon som ett barn. Snarkar gör hon också för den delen!


Va därför tvungen att ta detta kort! Min vovve Moa ! <3

Jag går upp efter en stund. Sedan går jag ut med Moa. Det va härligt att vara ute igår. Men JESUS vad mycket snö det har kommit. Moa försvinner i all denna snö. :) hehe.
När jag kommer hem äter jag lite grand. Rester från igår, orkar inte ställa mig med någon ny mat. :P
Mamma & Stefan skulle vara hemma vid halv 3 tiden, från sina jobb, iom att dom skulle åka till sin KÄRA husvagn i Mullsjö! Ja, Dom VINTERCAMPAR :) Fråga mig inte varför. Jag skulle aldrig kunna tänka mig o campa på vintern ;) haha! MEn när dom kommer hem fixar dom o donar inför resan. Jag tycker verkligen dom är så söta när dom fixar o grejjer. O stefan är så skön :D Ah, det är mycket trevligt att se dom så lyckliga. Dom älskar det!

När dom åker, säger jag " HAPPY HOUR!" , till stefan:P Vi brukar säga så tillvarandra när han eller jag åker iväg någonstanns. Ett litet skämt sådär :P



Gör inte så väldans mycket med en gång.. Men jag börjar att pilla i min lilla hylla på mitt rum.. Och det blir sen att jag STÄDAR hela rummet. Damsuger & Moppar golvet. Jag gillar mig själv när jag är på sådant humör. Man ska gå in för det. Inte känna sig TVINGAD att göra det från sina föräldrar, för då är det inte lika kul längre ;) haha! Jag är sån iaf. Blir typ en protest. Sen slängde jag in 2 maskiner med tvätt. Så jag höll på ganska länge här igår. Sen kom Jonas. Han skulle sova här. Jag ville inte sova själv i detta huset! Ingen vovve här heller.

När Jonas kom så kollade vi på filmen " Noll Tolerans " - en gamal Johan Falk film <3 Vi kollade klart på den, och bestämde vad vi skulle ha till mat. Vi grubblade på lite allt möjligt. Men jag va så sugen på Currysås ris & Kyckling :D Så det blev det. Jag tog fram kyckling ur frysen och la upp 2 stora kyckling lår- fileér i en form, och kryddade dom. Satte ugnen på 200 grader , kycklingen skulle stå inne i en timma. Ringde mamma och frågade hur man skulle göra Curry såsen :] Hon förklarade.
Under tiden kycklingen stod inne i ugnen, så gick vi bort till hemköp för o fixa ngn go efterrätt. Vi båda va sugna på våfflor :) Så vi köpte det.

GOTTIT :D


Kom  hem gjorde ordning riset och såsen! Underbart gott var det! Vi kollade på en film vid kl 21, på tv6, samtidigt som vi åt :] Blev inga våfflor efter det. vi var jättemätta! Sedan vid halv 11 tiden så dukar vii undan, eller JAG , dukar undan :] SEN har vi as ball :] Sjunger o grejjer.

Jonas frågar efter en stund ifall vi inte kan bada i yacutzzin. Aja sa la jag. Så han lånade ett par badbyxor som jag hade här, och jag drog på mig bikinin och täppte upp vatten. -HAHA! Jonas fick panik för att det va så "varmt". ;) stackarn!
 

Vi hade det jätte trevligt. När vi satt i badet så diskuterade vi allt mellan himel o jord. Om hur samhället fungerar och vad som accepteras o inte. Vi blev nästan upprörda. Jag skulle kunna skriva om allt o bara argumentera.. Men det går inte nu. Det skulle kunna ta mig en hel dag o bara skriva om allt. Min svägerska ( Emelie Sjövall) är GRYM på att diskutera sånt. Hon är ju samhälls lärare för gymnasium. Men hon är verkligen nyttig att prata med <3
Vi satt i 1 timme i badet ungefär, efter det så fick jag massage! TACK ! :D Det va skönt.

Vi la oss vid 2 tiden.

 Idag är det den 5:e Februari. Jag orkade inte blogga igår. Därför bloggar jag idag.

IDAG åker jag ner till KÄRA GÖTET! Och imorn är det hockey för hela slanten. Synd att inte brorshan ska komma men det är ju förståligt varför han inte ska dit. Bebisen betyder väl mer nu antar jag :) <3 Även om frölunda ligger nära hjärtat ;) Denna helgen ska bli kul :D


MÄRKS ATT JAG HAR LADDAT INFÖR MATCHEN VA? ;D <3



Nu har vi ätit våfflor. Det var gott. Men mäktigt. Usch! Nu blir det till att hoppa in i duschen och fixa lite inför idag. Packa osv :]

EN HEL NOVELL IGEN :/ haha!

GRATTIS I FÖRSKOTT , Min älskade vän Jonas Tibblin! Imorn fyller du 20 år! <3 Jag ska fira dej när jag kommer hem igen! LOVAR! <3 Jag älskar dej!


Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'


Ser fram emot helgen . Confused ?

3 Februari ;


Vaknar (11:30) av att Moa , hunden , ligger i min säng. ( :@ )  Hatar detta ! Hon löper nu med, så det är inte roligt att ha en massa fläckar i sängen. Så får byta lakan varje dag. ( Beroende på hur många ggr hon ligger i sängen vill säga ) OVISENTLIGT! :D Sätter på filmen "Big Momma´s house 2" , fan grym den är :)



Efter en stund så ringer min underbara mamma, :
"Sätt på Kaffe."
Jag: Okej. 
 Mami: "Har du ätit något? "
Nej svarar jag.
Mamsi : "Vad bra. För jag har köpt med mig Kycklingsallad hem!"
Jag: Åh vad gott!
 Mami: Hemma om en stund. Puss!



Det var verkligen gott. Kyckling sallad är verkligen gott & nyttit(?). Jag dukar fram bestick osv. Efter maten, tar vi oss cigg o kaffe :] Gottans! :D Sedan åker vi faktiskt till banken och Ica. Mamma går in på Ica, och jag till banken. Fixade faktiskt en internetdosa till mig. Behövde verkligen de ! HAr velat ha det lääänge, men har aldrig fått gjort det. Men nu fixade jag det :D

När vi kom hem igen, fixade jag film på datan. Kom dock på att jag glömt av att köpa ciggaretter. Så jag tar med mig Moa till Hemlöp, och möter upp Jonas på hemköp, ( han hämtade ut sin nya hårdisk till datorn, på posten ) Så jag växlar några ord med han. :] Mamma åkte till jobbet samtidigt som jag gick, (vid 2 tiden).

När jag kommer hem sätter jag mig vid datan, (Ovanligt? ;) en liten stund. Sedan tar jag faktiskt på mig termobyxor o hela kittet, för att gå ut o skotta bort all SNÖ(!) Fyfan! Nu får det fan sluta o snöa! Orkar inte det mer. Det va fan jobbigt. Men Stefan tyckte att jag hade gjort en fint jobb när han kom hem :)



Jag går in o börjar med maten. Köttfärsås o spaghetti :) Lyckad. Jag äter och kollar på Johan Falk, Leo Gaut.<3 Stefan kommer vid halv 5 tiden. Sen vid 5 kommer Jonas & Alvin ( Stefans son och sonson )
Det va trevligt. Dom åt utav maten dom med, senare blev det kaffe o glass! Gott!

Har inte gjort så mycket mer idag. Kollade på Efterlyst vid 21 tiden. Tänkte ta o hoppa in i duschen nu om jag orkar, annars så får det bli imorn.

Bara för att du är världens sötaste!
Melvin Brink , Jag älskar dej!





BLIR GALEN NÄR MAN BESTÄMMER SAKER OCH ATT DET ALDRIG BLIR AV!
(sånt som händer, men ändå)

Ser fram emot HELGEN!

Fredag : Till Sandra & Mikael i Kortedala ;) Nana över där.
Lördag : Möta Daniel i stan vid 1 tiden, åka hem till han , & dricka innan matchen ;) Sedan på FRÖLUNDA <3 - Färjestad :D Det ska bli så kul & Mysiiit. Kanske träffa gullibull där med? :) HOPPAS! <3



Nä, nu får de bli ngn go film! Rekomendera någon? ;)


 
              Det säger allt :D


Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Español ... <3



Creo que tengo sentimientos hacia un amigo <3




Spanska är ett fint språk .

Välkommen William 31/1-2010 <3 - Underbar helg!

1 Februari;


Ja . Vilken HÄNDELSERIK helg :)
( Mycket kan hända på så oerhört kort tid )

Helgen börjar med att jag tar bussen här ifrån kl 16, för att sedan ta ett tåg från Thn , till Göteborg. Ska nämligen åka till min kära kusin, som jag inte har träffat på ett bra tag! Vi skulle bara ha en myskväll egentligen, men det slutade med något helt annat. Berättar inte exakt vad vi gjorde, för då blir det nämligen TJÖT i släkten. Och sånt orkar jag inte med. ( Förresten så är det rätt kul att andra hinner o berätta om sitt liv, till andra familjemedlemmar, när man egentligen vill säga det själv! DÅLIG STIL! )
Iallafall.
Kvällen slutade underbart för mig. :) Och förhoppningsvis för min kusin med. Hade en underbar kväll med min gullibull. ;) - När jag gick därifrån hade jag 29 missade samtal & 11 st sms.  Jaja :] Nu mår man bra igen! :D haha


Vaknar upp på lördagen, inte allt helt rätt ;) Men vaknar upp hemma hos Jessica iallafall :) Vi´har lite kul o tar några kort :P
  
Orkar inte lägga upp mer än 1 ;)

Svägerskan Emelie ringer runt halv 12 och säger att dom åker upp vid kvart i 3 tiden, och hämtar upp mig i Balltorp. Och jag är klar till dess, men fick vänta oerhört länge på dom denna gången :) *Roger syndromet? * *Hosthost* :D Men dom kom till slut :) Vi hade en trevlig bilresa upp till kära Vedum med mycket snack om mig o allt runt omkring mig, osv :D haha! ( Vi skulle åka upp till Melvins 1 års - kalas )
Jaa.. Resan avklarad, och vi är framme på kalaset. Det var mycket trevligt, MEN OJ VA TRÖTT JAG VAR! Inte sovit så mycket, Natten till lördagen ;) :P Så var väl lite grinig. ( och kände även lite ångest. Men det gick över sedan på Söndagen) . Brorshan & Emelie åker hem vid halv 8 tiden på Lördags kvällen. När dom står i dörren och ska åka så pussar jag den storas magen o säger, snart ses vi. <3 . ( Höggravida Emelie ) - BF- var den 3:e Februari -  . Och klappar henne på magen. ( Fick även en liten spark under kvällen från den lille krabaten inne i magen) Vi säger hejdå till dom, och vinkar när dom åker :)

Vi fortsätter kvällen med alkohol, och skratt. La oss vid 2 tiden på natten, då somnade jag till teven, va otroligt trött, måste jag säga.
HALV 9 på morgonen, söndag, ringer Fredric, ( Brorshan ) , och säger att dom har åpkt in på BB. Att Emelie ska snart föda :D Vi har vart på helspänn hela dagen igår. Sen ringer brorshan halv 6 på kvällen, och berättar att vi har blivigt Farmor, och faster , till en William Sjöwall<3 Ytterliggare en kille till i denna släkten ;) Du är så efterlängtad och välkommen, mitt lilla hjärta! <3 - Han va 49 cm lång, & vägde 3000 g. En liten bebis! åh, jätte söt är han. <3 Faster älskar dej, lille kille :]
Så sjukt att man var med dom dagen innan, o nästa dagen är han ute?! Kan inte riktigt fatta!

Så idag har jag o mamma vart o shoppat till den lille William :] Så sött! Längtar tills jag får träffa han :)
 
Titta så sööt?  :]
En stolt fatser , till min brorson <3

Så nu är man faster. Jag och mamma firade med ett glas vitt igår. Man blev ju lite rörd :')
Det hände inte så mycket mer igår. Vi åt en god maträtt igår :]
 
Kyckling, Hasselbakspotatis och blomkolsstuvning. Och mamma gjorde värsta söta salladsgrejjen, va tvungen att ta kort på detta :) haha!

 Hämtade också ut min & Daniels frölunda biljetter som ska ses nu på Lördagen den 6:e :)


Rätt dåliga platser, men vad gör man inte för sitt lag? ;)
Sov igår en stund. Va så hilma trött.
Pratade med Daniel i 2 h . Tiden går jädrans fort när man pratar med han :) <3 Bra vän!

Somnade sen vid 1 tiden, till Rena Rama Rolf :) <3



Vaknade idag av att mamma kommer hem från jobbet vid 10 tiden. Fast första gången väcks jag utav Moa, som stefan släppt in i mitt sovrum, tidigt imorses. HATAR DET. Hon väcker mig och vill ligga i min säng. Jag påpekade det till Stefan idag. Att han INTE får göra de!! :@ Vi åker till Trollhättan för att shoppa lite till den lille. Det skrev jag innan väl? Åh, senil.

Idag fyller "Styvfarsan" 54 år. Så vi har grattat honom nu, och vi ska äta 3 rätters middag :]
Tack Stefan ! Du räddade min månad :) Så snäll e han. Han sa "indirekt" att han skulle betala en räkning för mig denna månaden. Pga att det är mycket nu. Du är värd mycket mer än ett grattis idag ♥ TACK! :D

Emelie kom hit på en cigg förrut, sedan körde hon mig till Jonas. Jim var också där. Vi fixade lite grejjer ;) Kul hade vi. nu är Jonas hos mig. Myskväll med Jonas blir det ikväll. Med massa film o så. Han ska sova hos mig, i MIN säng :) haha! Vänner för livet! :] MYSPYS!

Nu blir det att tjöta lite med Jonas , och bara allmänt ha det soft :]

Snart kommer denna underbaringens bebis också! Tror det är en liten kille här med ;) LÄNGTAR <3

Ne, nu får jag sluta. Annars blir det en hel bok jag skriver .. Och det orkar vi inte :)
Nu får jag massage utav Jonas. Åh, kan denna kvällen bli bättre? Nja! :P


varäddaomer!

pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

RSS 2.0