:D

JÄVLAR VILKEN TREVLIG BUSSCHAFFÖR :D

Hjälp!

28 Maj;

Hjälp, vad trött jag är. Heeelt sjukt. Igår var det en hemsk dag.. ( Tur att jag har en pojkvän, som räddar alla situationer och förgyller mina dagar ) Tänker inte sjunka så lågt att ens ta upp det... Eller jo? Varför inte? Ni som inte har kommit ut i marknad/arbetslivet, borde få veta vilka idioter arbetsförmedlingen är. Det är ta mig fan INGEN service där inte. What ever.. Fuck svenska systemet! Hatar er.

Well well..

När älskling kom hem, så hade han köpt med sig 2 baguetter hem, som vi käkade framför teven... Efter en stund så åkte vi ut till garaget, för att fixa till det sista. Så fint blev det :)
Vi åkte hem vid 22:oo tiden, och när vi kom hem käkade vi, och gick o la oss vid 23:oo. Jag va gubb trött igår. Jag somnade före han.
Upp o hoppa idag klockan o5:oo ... Trodde jag. :P SnooZade till halv 6. Och sedan så somnade jag om och då va klockan helt plötsligt o5:4o. Då va det upp o hoppa ur sängen.. Och min käraste är ju inte den lättaste att få upp på morgonen. Ni förstår verkligen inte mig ;) ...
Men jag sa till han innan jag hoppade in i duschen, Tog bara en snabbdusch, när jag kommer ut från duschen, tror ni att han har kommit upp? - Ne, just det, det har han inte ! Jag säger till han, och börjar bli irriterad... Men han svarar så sött , så man kan inte bli arg på honom :$ <3
Jag tar på mig mina kläder, och tillslut kommer han upp med. Och han kör mig till tåget. Vi hann precis :) Vi hann tom säga hejdå, i bilen i någon minut innan tåget kom.

Nu sitter jag på bussen, från Falköping till Trollhättan. Daags att säga byebye till mina kära kurskamrater. Kommer att sakna dom något enormt :( Men vi får se till att hålla kontakten helt enkelt..

Har även fått prata en del med John idag med :) Bästa vännen <3

Ikväll så ska vi till Pierres syster, äta lite gott och umgås. O så får jag träffa Simon med :) Sötungen! ( Pierres systerson ) Åh, så söt är han! Imorn blir det fest, för älskling hemma hos han. Det ska bli kul o dricka igen. Nu va det ett tag sedan :) Tycker att jag sköter mig ganska bra med alkoholen nu :)

Blir gaaaalen, på min GOS!!! Jag bad han att ladda min tlfn igår kväll, vilket han gjorde. Stoppade i laddaren i tlfn osv. Men jag VISSTE att jag skulle göra det själv. För nu finns det inget batteri kvar på mobilen, för att man måste sätta i laddaren på ett speciellt sätt. ÅHH! :(

Hörs mera senare kanske!

Puss!

Haha !

När kvinnor väntar på sex, är det som att vänta
på snö! Man vet inte hur många cm man får och inte heller hur länge
den blir kvar. Men halt blir det:)

Killen i mitt liv ♥

27 Maj:

Så här glad är man när man träffar sin moster :)


Kolla på denna bilden; Ser han inte ut som Frank Wagner ♥ typ? :) En gangster. Hans gångstil :)



För jävla söt är han :)

Detta var i tisdags, som jag träffade min älskade systerson. En "snabb-visit". Hade ju ingen skola i Tisdags, och jag satt redan på bussen från Falköping då, när jag fick reda på det. Men då tänklte jag att jag skulle hoppa av hos min syster. Det var ju ett tag sedan, typ 3 veckor sedan sist ! Usch! :( Det får inte gå så långt emellan! Älskar dej, killen i mitt liv!

Igår så fyllde Älsklingen 24 år. Grattis hjärtat! Vi åkte ut till hans pappa igår, på fika,  och fick städat garaget. 2 h tog det. Jag typ soppade lite. Sen gick jag in o kollade på Efterlyst :) Favvo- programmet! Och så bad jag Pin, ( Pierres pappas sambo) att massera min rygg lite granna. Hon är utbildad massör. Åh fan va gott det va. Det behövdes verkligen. Tack Pin! :)

Idag är det inget speciellt. Mår inget vidare. Pga mig själv. Som sagt, måste komma in i vuxenlivet nu. Kan inte hålla på såhär. MÅSTE ta ansvar för mig själv. Och inte lita på alla andra. Alltså, inte på det sättet. Men förstå mig rätt.

Tycker verkligen att du är en fin människa, Lars. Hade det funnits fler som du hade vårat samhälle sett underbar ut. Önskar verkligen att det fanns fler som du. Tack! Du har hjälpt mig mycket på denna korta tid. En ELOGE till dej!

Kanske uppdaterar mig mera senare.




pusspåer,'
peaceovernout,'
josefinejohansson,'

Världens lyckligaste,'

25 Maj;

Igår va jag helt död. Orkade ingenting. Kan ju bero på att jag bara sov 2 t, den natten. So, sorry dudes.

Not single anymore. Tillsammans igen efter "uppehållet" , kan man säga. Jag slutade aldrig att hoppas. Okej, vi har VERKLIGEN haft våra diskutioner, men det behövs det med, för att det skall fungera.
Allt känns så otroligt bra med dej Pierre. Och alla fina ord du sa igår kväll och i morses, värmer verkligen upp mitt hjärta. Sprider glädje ut i hela kroppen. Erdorfin? eller va heter det kärleks ämntet? ;) haha! ( Har säkert jätte fel :D )
Är verkligen världens lyckligaste som har dej. Vi tar en dag i taget nu. Du är det bästaste på alla sätt :)



Nu är jag på väg till utbildningen, sitter på tåget från Jönköping - Falköping. Sedan byte i falk. till trollhättan.

Imorn är det inte vilken dag som helst. Utan det är älsklingens FÖDELSEDAG <3 Jag hade världens bästa födelsedag, och jag ska försöka att ge dej den bästa med, GOS! Om vi säger så här... 1986-o5-26, föddes min själsfrände,kärlek & bästa vän. Pierre Linderoth <3 thihiii*

Yes, back in the shit. Praktiken börjar den sista Maj. :( Då får jag inte träffa goos så ofta. Men förhoppningsvis så är den inte så länge. Sen får vi hela sommaren med varandra, :) <3 Ska leta jobb i Jönköping med.


Nu får det räcka för stunden. Kanske bloggar mer sen :)

Ville bara informera er lite granna... :D



Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

?



PEACE :D

Det var verkligen en sådan kärlek mellan oss  :')

Shirley Clamp - I dina blåa ögon

Händelserik helg :) <3 - Tack GOS!

23 Maj;

Har inte hunnit att blogga. Det har vart så mycket. Men iallafall I fredags så va det som sagt jätte mysit. När gos kom hem efter jobbet, så gjorde vi inte så mycket. Gosisade typ :P Sen ringer det på dörren, o då kommer Danne :) Dom hade tydligen bestämt att vi skulle käka, men inte var. Så jag kom på Thaiåh- mat :) ( Kina mat )
Dom bah: "Aah, fan va gott! :D "

Och tro mig, det va så underbart gott. Vi hade det mycket trevligt o skrattade mycket. Dum som jag är :D
Alla tog samma, 4 rätters , det va så fint upplagt!
Och sen tog vi friterad banan m. glass, Och jääävlar vad gott det va. Har inte ätit det på år o dar, aa, sedan jag va liten. Sen så tog jag och gos kaffe, efter allt :)
 

Efter att vi ätit, så åkte vi o hämtade stampe :) Det va marknad i Huskvarna i Fredags, åh Danne tjötade om att han ville ha sitt förbannade marknadsgodis. Så vi parkerade precis vid marknaden, och jag satt kvar i bilen, för jag trodde bara att dom skulle köpa lite godis, men dom va ju bort i en halvtimme eller ngt ;) Och jag började blir liiite irriterad... Men när dom kommer till baks, så har gos köpt ett halsband till mig, med min bokstav, och säger. "Varsegod Gos!" Åh, han charmar mig så mycket :)



Blev jätte glad för det, och jag kan inte vara sur på han en längre tid. Fredagen avslutade vi i garaget, med en massa skojj bråk osv. KUL :) Sen åkte vi 2 hem och bara va. Vi la oss rätt tidigt iom att han skulle upp o jobba i lördags.

Igår då (lördags) : Åkte gos till jobbet. Men jobbade bara till klockan 12:oo. När han kom hem va vi på båda as bra humör. Vet inte varför, men solen sken o allt va bara as bra :) Vi hade det jätte mys. Vi skulle hjälpa stampe med att hämta en kaross i Vetlanda åt han vid 2 tiden, så vi åkte o hämtade han i Jönköping, och sedan så drog vi till donken o käkade först  o sedan så hyrde vi släp, som karossen skulle vara på :D ( Rätt logiskt va? ;) haha! )

I Vetlanda går det rätt fort, vi träffar killarna som stampe ska köpa denna karossen utav och dom fixar o donar för fullt. När vi kommer till huskvarna har jag ocg gos en liten dispyt, men inget allvarligt. Blir lite irriterad på honom, men det får man väl bli ibland? :P Hur som helst, vi åker till garaget för o ta fixa med karossen, dock inte jag men dom andra :P Timmarna går o går..
Och jag börjar bli uttråkad. Men jag fick spray-målat hans badrumsskåp igår , så lite nytta fick jag gjort. Då var det roligt i en halvtimme. Men sen då? ... Timmarna gick och jag blev skit sur. Inte för att jag nekar Gos till att hjälpa hans vänner, utan mest för att jag va uttråkad.. Jag ville GÅ hem, men det fick jag inte för gos, för han sa att dom snart skulle vara klara.. Men det gick 1 timme till. Och då va jag riktigt förbannad. Pajjar även samtidigt min mobil :/ haha! Okej, jag får skylla mig själv lite faktiskt :P Men jag bad Chrissy att ringa. så jag hade lite sällskap iallafall. Till slut, med MYCKET OM O MEN, så kommer dom in i bilden, (22:45), och åker till OK Q8 för att tanka Pierres bil. Och jag va så kissenödig så jag trodde att jag skulle dö, så jag går in o lånar toaletten där. När jag går tillbaks till bilen så är dom inne på tappen, för o betala. Jag sätter mig i bilen, och så kommer gos med händerna bakom ryggen, öppnar min dörr o sätter sig på knä o säger: " Förlåt gos, för att det tog sådan tid! " Och så ger han mig 10 st rosor i bukett, med en chokladbit.
Alltså? Fattar ni hur rörd jag blir? Han charmar mig så otroligt mycket, vet inte vart jag ska ta vägen!
Tack gos, Jag Älskar Dej!


Sen släppte vi av stampe i Jönköping, och vi åkte hem.
Vi la oss i sängen o pratade... :) Sen vid oo:3o så åker vi till donken igen, o köper lite käk. Vi hann ju inte o handla igår, som vi skulle göra, iom att vi hjälpte stampe. Därför blev det så. Vi tog driven, som alltid, och åkte hem o käkade. Sedan så va vi båda as trötta, och vi kollade på en film i vardagsrummet, men vi avslutade med att kolla på den i sängen istället.. Tror vi båda somnade rätt hårt igår. Lördagen va en mycket händelserik dag, både mysig och lite djärvt. Men det är sånt man får leva med :)

Se på "min" snygging ;)
 

Idag har det inte hänt så mycket än. :P Vi vaknade vid 11:3o tiden, och jag gick upp satte på kaffe, och så drack vi kaffe i sängen. Mysiit :) Han åkte iväg för någon timma sen, och lämnade släpet som vi hyrde igår, så ringde han mig på hemvägen o frågade ifall jag skulle med o handla, fast vi bestämde att han skulle göra det själv :) haha! Men jag tog på mig, och så åkte vi o handlade lite mat osv. Även jord, som vi har planterat nu. Eller, jag ska inte ta åt mig äran, GOS har faktiskt planterat blommor i blomsterlådan ute på balkongen. Så duktig är han. Blir så imponerad. Nu är grannen här o dricker kaffe med oss :)

Kanske uppdaterar mig lite senare. Så får vi se vad dagen mer har att erbjuda...
:) Ni får ha det bra alla som läser :D




pusspåer,'
peaceovernout,'
josefinejohansson,'

Ursäkta mitt fula jag :)


Lägger strax upp den andra videon med :)



Här är den andra videon efteråt :)


Gooooooooooooooooooos ! :) <3

21 Maj;


Denna dagen börjar bättre :)

Fast vaknade o4:35 av en "nigthmare". Usch :) Passade på att gå upp o kissa med då. Gos, sov som en stock.
Jag tänkte, när jag la mig igen, att: "nu måste jag somna, klockradion ringer snart" Men icke sa nicke, den har ta mig fan inte ringt imorses. Eller så har den gjort det, bara att vi , varken jag eller Pierre , vaknade utav den :/ Knepit!
Gos, vaknade upp, jätte hårt, vid o9:oo tiden, och bara sa: "FAN Gos!" Då vaknade jag o kollade på klockan, och insåg att han hade försovit sig, i vanliiiig ordning ;)



Men han går upp o gör sig iordning, o säger hejdå, och åker till jobbet. Jag låg kvar i sängen en stund. Men gick sedan upp, satte mig vid teven o käkade lite :) Sen så pratade jag med mamma, och min syster på tlfn.
Sen så tog jag kaffet o morgonciggen, och gick ut o sooola !
Underbart varmt o gott väder :) Har änna fått lite färg nu. ( Asså, vad ska du mååla om? ;) :D HAHA! )

Sen så ringde goos efter sin lunchrast, och vi snackade lite om allt möjlogt. haha, om våra drömmar :) Han drömmer lika bäng som jag drömmer :/ Kneepiit!
Efter 20 min så säger jag att jag måste lägga på o hoppa in i duschen, o sen städa :)

nuuuuuuuu har jag städat hela lgh :) Visst är jag duktig? ( Aa, jag måste ha lite uppmärksamhet! :D )
Det bleeev så fint så! Nu är klockan 15:oo, och gos slutar 15:3o. Inget planerat att göra idag, vad jag vet än så länge.

En snabb update, just!

Hörs sen , eller imorn! :)

Saknar dej, M! <3 :(


Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'


Förhelvette , INTE MIN DAG IDAG!

20 Maj;


ÅH!! Inte nog med att jag missa första tåget imorses.. Nä, Så klart inte!! Jag ska försöka att berätta allt i detalj! LÄR JU BLI EN HEEEEL NOVELL! Men men... Ni ska fan få läsa igenom allt lidande jag har vart med om idag.

För det första: Så va jag uppe i tid o allting i morses. Hade as mycket tid på mig, ( TRODDE JAG ). Jag gick upp kvart i 6, satte på kaffe och klädde på mig, ocäh hann faktiskt tom att sminka mig, ( brukar inte hinna det annars, för att jag inte har tid till det , men nu hade jag ju "gott" om tid .. NÄ :/ ) Gos ligger fortfarande kvar i sängen o drar sig. Han får tom kaffe på sängen, den lyxisen :) När jag går ut o röker morgonciggen med kaffet, så frågar gos när mitt tåg går.. Jag sa:"  runt o7:oo typ. Men jag kan kolla för säkerhetsskull. " Mm, visst. Går in på hemsidan, och där gick det inget tåg förs än klockan o7:4o. Jag ba:"NEEJ!" Gos svarade:"vadåå?" Jag : Det går ju för helvette inget tåg vid o7:oo, det gick precis, ( klockan va då, o6:25. )


Jaja, jag fick iallafall en gooosmyspys stund med goos i sängen, en stund till. ( Alltså, ta mig rätt :) )
Yes, det va på f*tt håret att vi hann med det tåget. Men jag hann.
Sa hejdå, o pussade gos, och gick på tåget. Bara någon sekund efter så rullade tåget iväg. Jag hann till och med blogga lite i morses också väl?
Hur som helst . . .
Efter en halvtimma så ringer gos, o frågar vart jag är osv. När jag kommer till falköping så ska mitt tåg därifrån gå o8:5o, Men icke sa nicke, i högtalarna roppar dom ut att det är 45 min försenat, pga banarbete! :@ Va liksom redan försenad. Haap, Kommer då till Herrljungga vi 1o:1o tiden, och därifrån har ju mitt andra tåg till grästorp redan gått, så dom fick fixa taxi åt mig o en annan tjej.
Så det blev taxi hem, från herrljunga :/ Jesus.


Mamma hämtade upp mig på resecentrum, iom att taxi killen släppte av mig där. Sedan kom vi hem, och jag käkade lite, innan jag skulle dra vidare till skolan. ( Trollhättan då med andra ord )
( Tror fan att jag har besökt flest städer på mindre än några timmar :D )

Ah, när jag kommer till skolan, så möter jag på Lars och 2 andra elever. Dom skulle luncha. Jag frågade ifall det var några andra i lokalen. Nej, sa dom då. Men jag gick dit o väntade på Jenny o Gabby.
Efter i 1 timma kommer lars o säger att Jenny är sjuk, och att gabby har ärenden hemma idag. Jag blir galen! då har jag alltså stressat som en , ah, jag vet inte vad, o sen så är inte mina kära kurskamrater där!


Som sagt hade lite ärenden att fixa idag med. Så jag gjorde det innan jag åkte hem till grästorp.
Jag tog 14:3o bussen hem. Gick till Jean för att lämna min väska där, för orkade inte bära på den ända hem, det har ju typ vart 30 + grader ute idag. Iallafall, ska gå hem för att packa väskan för att jag senare ska dra mig till gos. Och det är typ 2 km hem till mig, så när jag preciiiiis nästan va framme, så kommer kära lilla Jossan att tänka på att hennes nycklar ligger i väskan , som är hos John!! :'(
Blev så förbannad! Så jag vände, va skit förbannad, (hade inte så mycket tid på mig heller) När jag då går tillbaka så snubblar jag på en pinne, o skär upp hela ovan-foten typ. ( Jag hade på mig mina sommarskor, för första gången i  år typ )
Så jag går tillbaks, hämtar nycklarna o vänder igen. Väl hemma, sliter jag av mig alla kläder, och tar mig en kall dusch!! Fan va skönt det va. Sedan packar jag min väska. Och tar på mig kläder, och lägger mig faktiskt i sängen i 5-10 min. Behövdes verkligen. ( Laddade min mobil samtidigt )
Nu va det bar typ bara 40 min kvar tills min buss till Falköping gick. Så jag ber verkligen Emelie att hämta mig, För att jag kan villit erkänna att jag INTE orkar gå med den packningen , i DENNA värmen! Nooway!
Så Emelie är så snäll o hämtar mig!

Jag frågar om hon har en cigg o bjuda på : Men hon ba: Har bara 1 kvar! Jag: "Ah, det va det som fattades!" haha! Well well, vi delade på hennes cigg :) tack gumman! Jag gick bort till resecentrum, och när min buss till falköping kommer, så åker han vidare , trots att han ser mig. JÄVLAR va arg jag blev. Tillslut stannade han!
Nu har jag inget batteri kvar på datan heller :/
Har dessutom inga ciggaretter, inga pengar och allt bara fuckar sig.

Men nu sitter jag på bussen iallafall. men dagen är inte slut än ... :( . Uppdaterar och stylar mer sen när jag kommer till gos...


En sån här dag ska man bara vara hemma o inte göra ett skit!!
NU HAGLAR DET MED!

När jag kommer fram till gos, så hämtar han upp mig vid stationen, och säger att vi ska till Garaget. Jag bara: " Nej, gooos! Jag orkar inte är as trött, har ingen energi osv!" Men han svarade: " Jag har en överraskning till dej, och vi ska inte vara där läänge! :) " Men jag tvekade ändå...

Och när vi kommer till garaget, så är Mike, Stampe o 2 andra där. Pierre följer med Mike, till hans bil, och grejjar o bökar i bagageluckan.. Efter en liten stund så kommer han med händerna bakom ryggen, och räcker fram handen, säger: varsågod, och ger mig 1 LIMPA ciggaretter. RÖDA PRINCE! - Min första reaktion var: Men sluuuta! du är fan dum! haha! Blev så chockad liksom! Jag har världens bästa... Ah? Vad ska man kalla det? Vet inte! Men han är min GOOOOS! Jag älskar dej, och tack så jätte mycket! Jag kramade allt om han o sa tack sen :)

När vi åkte från garaget så åkte vi o köpte kebab tallrik :) När vi bställde mat där inne, så kommer det VÄRSTA JÄVLA REGNET. Jesus, inte sett så mycket regn, sen jag vet inte när :/ Det blev typ översvämning i hela Jönköping.
Så när vi kom till huskvarna, så började det åska o spöregnade fortfarande. Men det va mysit. Första Åskan , och möspöste med goos! OCh åt gott.
Vi avslutade kvällen framför teven, o kollade på grannfejden. Sedan gick vi in o la oss i sängen.

Pusspåer,'

Stämmer det?

20 Maj;

Det är väl så jädrans typiskt att man ska försova sig, när man är så pigg ändå trots allt.

Dagen igår var helt underbar. Att bara få va och känna tryggheten, med den man älskar. Det är det bästa som finns. I mina tidigare inlägg, har det vart grova ord, med mitt skrivande. Och jag har insett nu att jag ska lyssna på min magkänsla, fast inte ta så snabba och fasta beslut kanske. Men det blev ju bra tillslut iallafall, och vet inte ens om jag är värd det. Så som jag betedde mig? Usch! Antar att du är för snäll, gos! Och vill inte att det ska vara så. Men jag måste villit erkänna att jag LÄR mig verkligen utav mina misstag. ( hoppas jag iallafall ) Men det känns så. Bara det att man ska ha det i bakhuvudet också!


Jao. Nu är jag på väg till skolan. Har lite ärenden att göra idag med, så dagen ser fullspäckad ut. Vill så gärna till min syster idag, men jag tror att jag åker till henne i helgen istället. <3
Måste få träffa min älskade systerson! Det är något jag aldrig kommer att svika. Och det är han. Men jag vill så mycket. Hoppas att du förstår det systeryster!

Imorses på radion så va det en insändare, från någon lyssnare, på P3, ( hatar egentligen den kanalen :P ) så hade hon skickat in ungefär såhär typ: "Hej, bla blabla. Jag undrar ifall, om man har en "dålig" relation med sin pappa, Påverkar det kärleken till andra män? T ex, förhållande. Och t ex. Ifall jag har dålig "kontakt" med min pappa, eller känslomässigt, att det skulle påverka mitt förhållande till min parter!?"
Och jag kände igen mig direkt. ( Tråkigt nog ) Men jag tyckte det var bra att denna personen drog upp det.
Vad tror ni det beror på?

Jag bloggar mer senare kanske :)

Ha en fortsatt bra dag :)

Peace,'

Förhoppningsvis...

19 Maj;


Jesus vad allt kan vändas upp o ner på allting. Men jag kan väl förstå kanske varför också.. Jag är ju int eden bästa på att skriva. Jag kan skriva en sak, men mena en helt annan, fast jag tror att det ska vara så.. Ah, det är skit komplicerat :/


Fick iallafall rett ut en del saker igår! Vilket jag TACKAR gudarna för ! Ja hade ju aldrig klarat mig utan han i mitt liv. Men betyder inte det någonting? Vi hade liksom världens "bråk" , och det var princip avslutat, Men så pratar vi, och reder ut allt(?) ... Jag tror att det betyder något iallafall. Sen va det är, det kan jag inte svara på ... men något är det? Jag älskar dej Pierre, och kan inte leva utan dej i mitt liv.


Jag tycker att det va sött utav dej, att du bryr dig, J. Frågade o hoppades på att detta inte var ditt fel.
Det tyckte jag va sött.

Är hemma idag.  Sjuk!

Men tror att det blir skolan imorn.

pusspåer,'
peaceovernout,'
josefinejohansson,'

Som alltid...

Okej. Here we go again. Jossan har tabbat sig IGEN.
Tänk att folk tolkar så otroligt fel. Och så får jag skulden för en av mina vänner skriver någonting, som jag inte ens har sagt? Jag förstår inte riktigt.


Att höra dom sista orden du sa till mig i tlfn, har nog ALDRIG sårat så mycket. Men jag ska inte tvinga dej. Du tror ju på vad du vill. Istället för att lyssna på ditt ex, "det är komplicerat-tjej" , din gos, din vän+? Är så jävla trött på det. Och fakta o känsla är för fan samma sak. Hur kan man säga en sak , så rakt och öppet som du gjorde, o mena en heeeeelt annan? I don´t get it. Men jag har vart med om detta förr, och kan säkert ta det igen! Är bara trött på att det alltid händer mig.. Samma visa om och om igen. ( Och mitt brev va inget avskedsbrev.. Men du tar ju saker för givet du med... )

Är trött på att vara i mina kläder. Är trött på att vara en som är dum i huvudet. Är trött på att försöka göra saker bättre , men allt blir åt helvette istället. När ska man må bra igen? Kan det inte finnas några piller som läker sådanna här djupa sår? - För då hade jag knarkat sänder sådanna piller.

No fucking pain ...


Gallery :D


Finelly(?)

Nu...

   Äntligen...


       " Don´t being hurt anymore ... "



Till helgen ska jag nog till min älskade systerson. Känner att jag måste spendera mer tid med min älskade lille solstråle! :) <3 Han får mig verkligen att vilja leva livet. Det är för han jag lever, Om inte det vore för Melvin, så hade mitt liv vart slut för längesedan. Men jag ska stå vid hans sida, tills mitt sista andetag är ur mina lugnor. ( När min tid är inne )
 Jag kommer att vaka över han. Om man kunde förklara hur mycket jag älskar han & hur mycket han betyder för mig... Men det går inte. För det tar aldrig slut! Moster älskar dej , killen! <3


Now it is end of the "lucky" story ... And i feel this is the right!

Vet inte ifall det krävs så mycket, för att en människa ska förstå på allvar att man inte kan hålla på såhär? Jag hoppas att det blir bra. Men jag gjorde ett val, och jag måste stå fast vid det.

Och tack åter igen , John, för att du finns! <3
Jag älskar dej!


Peace,'




pappa <3

PAPPA <3

Jag Älskar Dej!


And the story goes on ...

17 Maj;

Börjar bli riktigt trött på mig själv?

När känslorna leks med varandra hit o dit, så tröttnar man rätt fort va? Tror att mina gör det iallafall. Samtidigt som jag kan dö för honom, så känns det fel ändå. Vet inte hur jag ska förklara. Det överväger speciellt inte på något spicifikt. Åh, är så trött på mig själv(?) (detta) ?

Well.

Sitter på tåget nu trots alla om & men. Kände att jag behövde ge gos en bamsekram, efter allt som han har vart med om idag. Stackarn!

Har fått reda på en oerhört massa idag.  Men mår faktiskt bättre, nu när jag tog tag i det. Kan faktiskt bjuda på ett leende :)

Är inte på det bästa humöret. Men aa, you get it?!

Och tackar GUD för att det inte va något mer med det.

Tack John, för att jag har dej! Samtalet med dej igår, räddade mycket, vill jag att du ska veta!
Jag Älskar Dej, Obeskrivligt!

Peace!

jaaa...

16 Maj;

Antar att jag mår som jag förtjänar. Hur dum i huvudet får man lov att bli egentligen? Vad gör jag för nytta på detta jordeliv egentligen? Jo, det ska jag säga er. Ingenting.

Ska försvinna. Så att jag får vara för mig själv ett tag.

C ya !

Vänskapsrelationer .

15 Maj;



John <3 En bra vän som är jätte bra på att lyssna o prata med när man mår som sämst ! Tack för att jag har dej!
Älskar dej!


Kanske inte den bästa bilden. ( haha )
Men Tommy, (t.v) är en mycket bra vän han med. Har haft as ball ihop med dej! <3 Love ya!


Vedat Mehmeti <3 Åh, vilka minnen vi har. Saknar ihjäl dej! Bättre vän får man leta efter.
Synd att vi har tappat kontakten. <3 Jag älskar dej vännen. Du får en att må bra, när man va nere, i skolan!


Åh Sandra, min ängel från ovan. Vi är så lika. Du är min andra hälft, och det kommer du alltid att vara. Vi ska ha våra lägenheter i göteborg sen när vi är gamla. Vi ska bli skrynkliga tillsammans. Det har vi lovat varandra, och det löftet ska hållas. Jag älskar dej nu, imorn & föralltid <3



Ja, Emmeli :) Vi har haft våra minnen vi med, och bråk. Jesus :D haha! Men älskar dej ändå. Vi har mååånga roliga o fina minnen vi 2 :) Synd att vi inte har samma kontakt idag som vi  hade då. Men man växer ifrån varandra skulle jag tro. :(


Haha ! Jag å Anton. Rätt sjukt hur vi träffades irl. :) Vi snackade på internet föst en jätte lång tid, sedan så hanmade vi på samma fest i göteborg utan att ens veta om det. Vi kände igen varandra bara :) Ah, det är rätt sjukt. Vi hade gemensamma vänner utan att veta om det :)


Åh, den jag älskar mest på denna jorden är ju min älskade systerson! Har har sina humörsvängningar. Men INGENTING kan ta mig ifrån honom. Jag älskar dej <3



Det sista det bästa.

Okej, behöver jag förklara vad han betyder för mig? Min kärlek till Pierre är obeskrivlig. Kanske inte märks alltid(?) Men så är det. En vän, pojkvän, kalla det va ni vill, han ska ALLTID finnas i mitt liv. Han är min andre hälft 2. (Fan snart finns det inget kvar från mig;) ) Nä, men you get it? Det är något mellan oss, och kommer alltid att vara det. Ily<3






Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'


.

Allt kan dra åt helvette ...

Då va man 20 nu då :)

13 Maj;

Yes då va man 20 nu då :D Härligt. Har dock inte vart på systemet än. Men kan hända att det blir en sväng dit imorn. Jag och gos ska till en utav hans kompisar imorn, och inviga deras nya inglasade balkong(?) :P haha

Åh jesus. Ni anar inte hur mycket jag har gått igenom och går fortfarande igenom. Inte vart HEL PEPP på att blogga det sista. Men men. Nu börjar det se ljusare ut, och förhoppningsvis så kommer det att bli bättre. Jossan, som ni känner, är ju positiv till allt. De vet la ni? ;)

" Call it bad romance " - ( Spelades just , i högtalarna nu )

Jag & Pierre, har det komplicerat. Och vi ligger lågt. Vi trivs som det. Och vi får se vad tiden utvisar. Allt har gått så fort, och vi har vart med om mycket, på dessa 3 månader som vi har KÄNNT varandra. Fattar ni? Kännt, sjukt. Fast det känns som om att vi har kännt varandra i 10 år minst :) Det är en kille som jag älskar djupt på alla sätt. Och det finns inget som kan ta ifrån mig det. Maybe like a friend, maybe more. dont know.


Jag hade en underbar födelsedag. På lördagen, ( 8 Maj ) var jag (Pierre mest), barnvakt åt killen i mitt liv, Melvin. Syster o peter va borta på 40 års fest. Jag gick in o la melvin vid halv 9 tiden på lördagskvällen. Sen kom Emelie, Jonas o jennifer bort på en cigg. Vi tjötade säkert i 45 minuter. Sen sa Emelie att vi kunde följa med bort till henne för o parta lite. Jag hade typ druckit 2 glas vin innan. Så kvällen fortsatte hemma hos Emelie o jonathan. Cp, Stefan , jag Pierre, emelie och jonathan var det som va där. Det var kul, men aj, blev lite onykter. Och jag som skulle ta Melvin på morgonen. Men det gick fint. Vi ( jag o Pierre ) va hemma runt halv 2 på natten. Och när vi lägger oss, så vankar naturligtvis, min älsklingskille. Det va bara att ta upp honom i famnen. Vi la han oss mellan oss. Men han sprattlade med benen så mycket. Så han låg på mitt bröst. Efter några timmar så somnade han om, och jag la ner han i hans resesäng. Han sov till halv 9 på min födelsedag. Gott! :) Han brukar alltid vakna typ vid o6:3o tiden när han är hemma. Jag sa det till syster, hon blev typ skit sur. hon bah: " Varför sover han aldrig så länge när han är hemma? ;)" Jag bah: "För att han älskar sin moster, och han trivs med mig ;) " haha. Det va lite roligt. Jag o melvin går upp, mamma är redan uppe för att hon grejjar med maten som skulle serveras på "kalaset". För att min släkt kom senare.
Pierre låg kvar. Mamma sjung för mig när jag kom barandes på Melvin, in i köket. Mysit. Även Moa :)

Jag gjorde frukost till Melvin. Och även till mig o Pierre. Men han va så svår att få upp på morgonen, men när jag la mig bredvid han, så sjöng sötsak för mig o sa grattis! :) <3

Tillslut kom han upp han med, och han åt frukost. Efter det gick vi till affären o massa annat.. blabla bla..
Hade världens bästa födelsedag iallafall. Speciellt senasre på kvällen när vi kom hem till Pierre.
Han behandlade mig som en prinsessa. Köpte en massa hår produkter, och gjorde inpackning i håret, tvättade mitt hår, tände levande ljus när vi duschade. Och så masserade han mig en halvtimma efter åt allting. Verkligen det finaste någon kunde gett mig. Tack!

Nu ska vi hälsa på Mamma & Stefan på mammas första (andra) hem. Husvagnen, i Mullsjö :D Hon är verkligen besatt av hennes kära husvagn. Men hon ringde förut, o så va hon på en sådant gott humör. Jag frågade: "Mamma, är det verkligen din husvagn som gör dej på så gott humör?" Hon: jaaa! visst är det underbart"
Du är för söt mamma.


Jag orkar inte lägga upp en massa bilder nu, men det kommer senare.

pusspåer,'
peaceovernout,'
josefinejohansson,'

" You are not Alone ! " :)



Så jävla bra verision av Forever Young :)
http://www.youtube.com/watch?v=mAsqZTwp1lQ 


Videoinlägg


:)


Let It Be - Beatles :D NJUT :D



E jag inte grym?? :D <3

BILDER :]

4 Maj ;

Igår fyllde min syster år. Hela 31 år :D  Grattis syster yster. Tänkte lägga upp lite bilder, det har jag ju lovat.
Så njuuuut av alla bilder :)

Som sagt jag har ju färgat håret, så jag va tvungen och ta nått kort :)


Fiiint? Passar jag i det bruna? :D










Det är lite bilder från min brorsons dop :) William :) Sen är det bild på Vovven Rockie, Pierres vovve som han har köpt :P Så söööööööööööööööööööööööööööt e han ! <3 Och sen bild på Melvin. Han är ju bara för g0o på den bilden. Tog den igår. Och sen bild på när det är dukat när vi käkade grillat igår, för min del var det första gången på detta året som jag åt grillat kött :D underbart gott!

Nu är jag på kursen, och har precis haft lunch :D Fiskgratäng blev det idag. Nu ringde mamma o sa att jag skulle göra Korvstroganoff, idag , sen när jag kommer hem. Hon hinner inte det, iom att hon ska till sitt nästa jobb så hon skulle inte hinna att laga ngn mat. Men det fixar jossan ju :D Jag ÄLSKAR korvstroganof, men ni som har följt min blogg innan, vet nog det :)

P.S. Ni får inte ta mig serilst med mina videosar, då när jag sjunger. Jag tycker bara att det är jävligt kul. Jag skäms som fan, men man får la bjuda lite på sig? :D Ni kan ju inte tycka att det är så dåligt? Iom att ingen kommenterar? ;) Köss på er!


Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Times when i was happy ...



Massa bilder kommer in imorn!
NJUT av denna Sköööööööööööna video :D
Rubriken säger allt.


RSS 2.0