Vårdcentralen ,'

26 Mars,'

Idag har vi haft besök av älsklingarna Michaela & Elias ❤
Men vid kl 10 var vi först nere på Vårdcentralen med Isabelle då vi hade tid där för att prata om hennes cortison-inhalator. Hur det funkar osv.
Trodde vi skulle vara där och prata om Isabelles hjärtfel, men det skulle vi inte. Så jag frågade om det. Då sa dom att remissen var mottagen, men inget mer. Så jag fick numret till hjärtkliniken för att få reda på vad som händer.
Så ringde dit och frågade vad som händer! Men tydligen är det så lång "väntetid" där. Men fick en tid längre framöver så vi kan göra ett ultraljud på hjärtat. Så det kändes skönt att få gjort det.

Sen när P, kom hem. Åkte vi och handlade. Det behövdes kan jag säga.

Annars är det inte så mycket mer som har hänt.

Vi hörs av!
Pusspåer,'


Mar. 22, 2013

22 Mars,'

Jaha... Åter igen besviken.. Haha! En person säger till mig att jag är enögd när det gäller Frölunda ;) Typ att motståndarens lag gör fula mål, medan Frölundas är gör snygga :D Haha!
Igår vann Luleå. Åter på fusk! Nä, ska inte säga fusk. Men för er som såg matchen, ni håller väl också med mig, lika så domarna, att det är OKEJ att hålla fast målvakten medvetet, och sen göra mål?
För så är reglerna tydligen i Ishockey.

4-1 till Luleå blev det iaf. Var måttligt arg igår.

Nåja...


Idag på min lediga dag, vaknade Isabelle vid 7 tiden. Så det var bara att pallra sig upp. Vi åt frukost när Pappan åkte till jobbet. Gosigt!

Sen har dagen bara rullat på med bus och lek med Isabelle :) Vid 11 tiden klädde vi på oss ytterkläder, gick ut och gick, och sedan vidare till lekplatsen så att Isabelle fick gunga :) Var hemma vid 12 igen. Så 1 timmas frisk luft var behövligt!

Sen fick hon lunch, och åt jätte bra! :) Så nu sover hon gott !! Och jag dricker kaffe innan jag ska ta disken och dammsuga, och sedan in i duschen. För ikväll blir det resturang med Goa vänner <3

Ha de gött!

Pusspåer,'


2-2 I matcher :)

21 Mars,'

Sitter på jobbet och har min lille rast. Det är min 7:e dag i sträck som jag gör idag. Och jag slutar om 2 h, så det e skönt. Imorn är jag äntligen ledig, så imorn blir det bara att ta det lugnt. Lugnt & lugnt, Isabelle är ju hemma från dagis imorn så lugnt blir la de kanske inte ;)

Ikväll är det åter hockey. Kvartsfinal 5. Luleå - Frölunda. Och sist var det hemma vinst i Scandinavium, efter 5 perioder avgör Mathis Olimb 4-3 i SD.
Har fan aldrig varit så nervös, men jag somnade gött ;) Vilket grymt jobb de gjorde. Sen att domarn är som han är, det är ju en annan 5:a.
Så ikväll blir det Frölunda. Matchen går på kanal 9 för er som inte har CMore.

Nu är min rast slut så vi hörs!

Pusspåer,'


Okej, riktigt pissed Off!!,'

Så jäkla irriterande...
Luleå gör 1-0 innan första minuten är spelad i första period. Fine!
Frölunda kvitterar 1-1 ganska snabbt. Härligt som fan.
Sen trillar målen in för Luleå. Är så arg så vet inte vart jag ska börja... För det första så kan Rönnmark dra åt helvette! För han kan inte ens döma en match korrekt. Och det är för fan SLUTSPEL! Det spelar ju egentligen ingen roll för man ska kunna döma en match korrekt oavsett om det är grundserien, slutspel, allsvenskan eller korpen!!

Men lite högre standard när det är slutspel som gäller. För idioten som står i ett par skridskor som kallar sig själv för domare Rönnmark, anser att det är okej att bli in tacklad i sargen, checking to the head, blind side dessutom, och luleå spelaren får 2 min för boarding.
Eller att han anser att en solklar tripping är helt okej, och Luleå spelaren fortsätter och gör 4-2. Detta gör min vansinnig, och det är inte ens kul att kolla på ishockey när domaren avgör vilka som ska vinna.

Sen så var inte Frölunda på topp idag.
Nä, blir riktigt förbannad på sånt här.

På Fredag tar vi revansch hemma i Scandinavium! Älska Frölunda ❤

Imorn hoppas vi på ett trevligare inlägg.

Natti!


En Strumpa på dagis,'

13 Mars,'

Har precis lämnat Isabelle på dagis. ( Förskolan) :)

& om jag ska vara helt ärlig, så är det faktiskt skönt. Att kunna städa ifred, diska tvätta you name it. Samtidigt så är det väldigt tomt utan henne. Men sen så är det ju bra att hon får träffa sina myror, till kompisar :)

Idag står det inte så väldans mycket på schemat. Pierre ska iväg till magneten röntgen i eftermiddag.

Har inte så mycket att berätta än så länge kl är ju bara 9:25 ;)


Va rädda om er, så hörs vi !

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'


Dags att sätta igång igen,'

12 Mars,'


Får se hur länge detta bloggande håller.. Men nu är det typ 1 år sedan sist jag bloggade. Alltså det blir inte av. Har inte den tiden mera. Nu jobbar man, inte överdrivet mycket, men ändå. Och det har varit många tunga saker under det senaste året som inte har gått våran väg om man säger så.. Nu börjar vi hoppas på att det skall vända och gå våran väg ett tag...

Isabelle är nu 20 månader, och vart dom månaderna har tagit vägen, är för mig en gåta. Men hon är Iaf världens underbaraste och goaste ungen. En individ som har en stark vilja.

Jag & Pierre lever fortfarande lika lyckliga :) och har äntligen fått flytta hem igen till vårt nyrenoverade badrum som vi fick vatten läcka i.

Lite i korta drag...

Nu gör vi ett nytt försök och ser till att det blir fler inlägg med många nya bilder på en strumpa.

Ha det gött alla. Så hörs vi i nästa inlägg ;)

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson.'


RSS 2.0