Bild bomb :) - Strax ny design ! :D

16 November,'

Tiden går fasansfullt fort nu. Det känns som om att det var igår jag bloggade, men icke. Sen har man la inte motivationen när man har fullt upp hela dagarna!
Men nu så! :)

Idag ställde vi klockan på o8:15. För att vi skulle på babymassage. Sista massagen var det idag. Tråkigt! Efter det så var det Öppna Förskolan :)
Michaela och jag tog sällskap till massagen idag :)

Efter ÖF så gick jag till Willys och handlade, ingredienser till maten. Idag blev det Michaelas goda rätt som jag fick bjuden på igår, när jag var hemma hos henne! Sen så gick jag hem, och självklart vaknar Isabelle när vi är utanför, så fick ingen egen tid. Men det lipar inte jag för. För jag ÄLSKAR att ta hand om min dotter. Sen så är det inte helt fel ibland att få lite tid för sig själv... :p
Sen så kom älsklingen hem och jag gav Isabelle lite potatis & morots puré. Sen så började jag med maten efteråt. Mitt upp i allt ringer Brorshan, och snackar lite gött :) Saknar dej! Men vi ses ju näst-nästa helg :D
Sen så badar jag Isabelle och det älskar hon :)

Sen fick hon gröt vid 19 tiden, och 19:3o somnar hon, så trött, så trött! Så nu har jag & älsklingen haft liten egen tid med varandra & kollat på Ishockey. Och nu kollar vi på Kalla Fakta. Ikväll blir det säng i skaplig tid, det känns i ögonen.


Idag kommer jag att lägga upp en massa bilder. Lite blandat ! :)


Här är Isabelle på Öppna Förskolan :)


Isabelles bästaste komppis & kärlek, Elias :)

l

Här testar Isabelle för första gången, Elias gåstol :)


Här smakar Isabelle fast föda för första gången, morotpuré :)


Här kramar Elias om Isabelle :) Dom är kääääära <3 Så sött, så jag smälter!



Här matar pappa Pierre Isabelle för första gången! Maj & potatis puré :)



Bortskämd får man allt bli ibland av sin älskling <3



Leon & Isabelle <3 En bland Isabelles bästaste kompisar :)



En jätte glad Isabelle :) <3 Mammas söta dotter!



Melvin visar STOLT upp sin kusin Isabelle <3 Mina hjärtan!



Det var lite bilder :) Det får räcka för idag!

Nu får det strax bli sängen !

Imorn ska jag åka till Michaela, så ska hon hjälpa mig med min design. Det är så fruktansvärt tråkig nu ! Tack bästaste Michaela <3

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'


Häktig dag :)

9 November,'

Idag har det änka varit en jäktig dag. Vi hade ställt klockan på 8:15 då Michaela & Elias skulle komma till os vid 9 tiden. Jag & Isabelle snoozade fram till kvart i 9 sen så gick vi upp och gjorde oss iordning. Dom kom runt kvart över 9, och sen så skulle vi ta bussen här vid mig till Ryhov, men jag var inte riktigt färdig med Isabelles mat, så bussen gick mitt framför ögonen på oss! Irriterande!!! Och Michaela hade en tid på Ryhov kl 10:30, men hon ringde och sa att hon skulle bli en halvtimme sen ungefär. Så vi väntade på nästa buss som kom en halvtimme senare.

Inne på Ryhov gick det ganska rätt fort, med tanke på hur lång tid det faktiskt kan ta. Dom konstaterade att Elias hade öroninflammation! Stackaren! Så han fick en penicillin kur.

När vi kommer till Huskvarna igen går vi in på Willys och handlar lite mat som vi lagar när vi kommer hem till Michaela. Köttfärssås m. spaghetti :) suuuuuper gott! Sedan myser vi med chips o dipp :) det har änna varit en heldag med bara Michaela & Elias! Jättemysit! <3 jag var där tills 18:30 då älsklingen kom i hämtade oss !
När vi kom hem fick Isabelle gröt till kvällsmat, och va uppe till kl 21, och nu sussar hon som en prinsessa i sin säng <3

Jag & älsklingen kollade på Scary Movie 3 nu vid 21 tiden;) mysiiiit!

Och nu ligger vi i sängen för att sova. Är änna helt slut efter denna dagen! Vi får se vad vi hittar på imorn.

Gonatt!

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'


Isabelle

En hälsning till pappiii


Testar

Då har va fått våra paket ! :D vi är nöjda!

Skriver mer imorn!

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'


Svar på tal!

Postat av: Sandra - Mamma till Leon

" Banan är stoppande så det är inte konstigt att hon fick svårt att bajsa. Sa inte du till mig förresten att dom inte får äta mat förrän vid 4 månaders ålder? Det där var största smakportionen jag sett, rekommendationerna är att man ska helamma i 6 månader och om man ska låta dom smaka annat så ska det endast vara lika mycket som ett kryddmått. "



Först och främst Sandra:


Jag har gjort en portion för att det finns bara det "måttet" att gå ifrån. Jag ger henne bara en HALV tesked, från den gröten. Isabelle är 4 månader imorn, och gröten är ifrån 4 månader. BVC har sagt att det är okej, så du behöver inte lägga dig i.

Jag sa inte till dig, jag FRÅGADE. Det var inget påstående!

Nu är det så att jag inte ammar, hon får ersättning, och jag vill börja ge henne gröt på kvällsmålet, för att hon ska sova längre!
Och som min bvc sköterska sa, det är typ pinsamt om vad dom håller på. Jag gör på mitt sätt, och accepterar du inte det, så behöver du inte yttra dig.
Och anledningen till att hon var hård i magen var för att vi hade ersättning av märket SEMPER innan, och den var det hon blev hård utav!


Blir galen!

RSS 2.0