" I never thought I fall for you as hard as I did ... "

30 December;





Ja. Vaknar upp med en härlig känsla i hela kroppen och har gått på högvarv sedan igår, eller aa, sedan i Lördags egentligen, men från igår tills idag. Helt sjukt. Att få vakna upp till det vackraste leendet. Går inte att beskriva med ord egentligen. Känslan är jävligt grym, men verkligeheten inte lika så. Tyvärr. Ni förstår inte vad jag snackar om. Men det är det som är meningen. Hemlighetsstämplat, inom vissa områden.
Tack <3


Har visst blivigt lite sjuk :/ Innan nyår o allt. Det var la inte planerat att bli egentligen. Men , oj vad det kan hända saker. Är glad ändå.


Ska inte bli så långvarig. Va hemma runt 17 tiden, idag. Från en trevlig resa. Nu är jag hos Jonas. Imorn är det nyår och det blir för fest hemma hos Jonas. Det ska bli kul. :] Önskar att man kunde få spendera Nyår med den man ville. Vad man hade mått bra då!

Men men . . . Ska hem & städa mitt rum sen, tänkte jag. Får tydligen främmat imorn.

Nu ska jag fortsätta med att må bra! :D

Skriver mer imorn eller ikväll.


" I never thought I'd fall for you as hard as I did.
You got me thinking about our life, our house and kids.
Every morning I look at you and smile.
Cause boy you came around and you knocked me down
. "



Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,' - Den lyckligaste!


Julafton - Juldagen <3

25 December;




Julafton: Vaknar upp halv tio. Tittar omkring runt min säng efter någon strumpa. HITTAR INGEN! Jag tänkte: Va fasicken är de här? Har inte jag vart tillräckligt snäll eller va e detta?! Tittar en gång till för att säkra min blick. Men ingenting har förändrats. Ingen julstrumpa hittar jag. Sen när jag reser mig upp, ser jag att strumpan ligger på golvet! Phu! Jag tänkte väl det. Jag lägger mig i sängen igen, och öppnar strumpan. Det stod: GOD JUL, Josefine, önskar Stefan :] ( Morshans gubbe ) . Det var ett par örhängen, pärlor. Tycker dom är så fina ! Tack Stefan <3 Blev jätte glad för dom. Iochmed att jag hade önskat mig sådanna.


Jag går upp efter det. Säger god morgon och God jul till mina nära o kära. :) Vi ger varandra julklappar på morgonen. Jag gav 3 till mamma, och 1 till Stefan. Vi har bestämt egentligen att vi inte ska ge varandra några klappar till varandra. Men mamma ÄLSKAR julklappar och jag vet att hon uppskattar det Och jag vet att hon alltid vill ge något till mig, sina barn och till sin make. Därför bytte vi. Jag är inte så mycket för julklappar längre. Tycker att tanken räknas numera. Det är inte som när man var barn själv. Då var julen mycket fridfullare. Vad har hänt egentligen?


Jag fick: Ett halsband, med ett hjärta på, presentkort på skor, och en sjal utav mamma. Örhängen utav stefan. Utav Melvin fick jag presentkort på Cubus, och utav mormor fick jag presentkort på Kappahl. Tack så jätte mycket! Och utav Emmeli hjärtat fick jag en Champange flaksa och en triss lott, och ett kuvert där det stod " Jag kommer att älska dej idag, och imorn, och ingen kommer att älska dej så mycket som jag gör! " Gullig du är hjärtat! Detsamma! <3



Stefans barn kom på förmiddagen. Då vi åt lite skinksmörgås osv. Kaffe m.m. Dom kom vi 10 tiden, och åkte vid 12 tiden. Min käre bror och Emelie kom vid halv 1 tiden <3 Längtat verkligen. När dom kom, pratade vi lite o så som vi brukar göra. Sedan stod mamma vid spisen rätt mycket. Sen blev det mat. Gud, jag har aldrig vart så mätt, som när man är när man äter julmat. Usch! Man äter ju tills man spyr :P hehe! MYSIT!

Min kära syster, systerson Och min käre svåger kom vid 5 tiden. Ännu mysigare! Vi syskonen Johansson har alltid lika kul, när vi väl träffas o umgås :) <3 Man undviker aldrig skratt när vi 3 är. :D hehe!
Melvin <3

När syster o dom kom åt dom mat. Sedan drack vi lite. Jag lekte lite granna med Melvin <3 Sen kom Emmeli hem till mig för att ta en cigg :) Underbart. Vänta lite ... Innan hon ringe förresten, så stod jag o broshan o dilla om vem som skulle vispa 1 LITER GRÄDDE , FÖR HAND. haha. Vi kom fram till att jag skulle börja , och sedan han fortsätta. haha. ( Grädden skulle vi ha i Ris a la maltan ) Emmeli kommer, gud så fin hon va. :) Vi tog en cigg o tjätade som vanligt mellan himel o jord. När vi går innanför dörren hör jag MAMMA, SYSTER & BRORSHAN roppa mitt namn.. Ja tänkte: Shiet, va e de nu?! hehe, men det va inget allvarligt, dom sa att vi skulle åka hem till Emmeli o hämta en mandel. ( För o lägga i gröten ) Så vi åkte hem o fixade det hos henne. På hemvägen tog vi vägen om Robin, för o lämna hans julklappar :) <3 - När jag kom hem igen, så fick melvin sina julklappar som jag köpt till han. Han blev änna gla´ :)



Sen lite senare på kvällen, så körde vi vårat julklappsspel. Skit kul va det. Vi alla hade köpt en grejj för 100:- men det får inte bli för mer... haha, för då kan det bli för seriöst. Detta e meningen för en kul grejj. Jag hade köpt en lampa :) Skit fin va den. Jag fick 2 muggar som det stod "Chocklad" på. Typ som the muggar. och så fick man med en påse chocklad i varje mugg, och en såndära LITEN ballongvisp. Skit sött va de :) Ne, det var riktigt kul :) Men syster yster blev lite förbannad ;) hehe , nej, inget så... ( På ett roligt sätt alltså )

Ja herre min gud, Efter julklappsspelet, blev det Ris a la Malta :) Då vi satt i "Fin rummet" Jag brorshan och syster i samma soffa. DÅ HAR MAN KUL :D Jag tror jag åt gröt tills det riktigt va i halsgropen. Jag är så j*vla enveten som ska ha mandeln ;) MEn icke sa nicke, den fick jag inte. ( Den fick Emelie idag på morgonen till frukosten, resterna )

Det blev inte så himla sent igår. Vid 2 tiden kom jag i "säng". Bror med sambo gick o la sig, syster somna. De va mamma, Peter & Stefan som va uppe o forsatte o tjöta o drack lite :) Fan, dom kan ju inte vara tysta. Iom att jag fick sova på soffan, iom att bror och Emelie fick mitt rum, så hörde jag dom andra gör tydligt i köket. Irriterande! Men tillslut decka jag :)

Åh, ytterligare en hel novell. Hur fan lyckas jag? Innan jag skulle precis börja o blogga, så tänkte jag: Nu ska jag INTE skriva en hel novell. För det första: För att jag är GUBBTRÖTT!
För det andra: Läser verkligen folk hit ner? haha. Tydligen. Iochmed att DU läser nu ;)


Hur som helst. En skit trevlig JUL med familjen! <3 I LOVE IT! Nu är jag hos syster iochmed att dom skulle ner till göteborg o träffa pappa. Och då ville jag följa med, så jag passade på att dra med hit. Så vi åker i morn förmiddag. Efter frukost :] Kanske kan passa på att shoppa lite med då! :)

Saknade dock min andre "bror" på Julafton! Men Du har haft det bra, och då har jag med haft det! Vi ses snart , hjärtat! Älskar dej Jonas! <3


http://www.youtube.com/watch?v=JS_ZJj79-9M&feature=related
" I wanna know what love is "


Ne, nu får det bannemig räcka.


Nu ska jag nana. Men först en Roffe-film tror jag ;)

God Jul & g0o Fortsättning!




Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson
,'


Ullared med dom bästa! <3

23 December;


Dan före dopparedagen! SJUKT!

Vaknar upp hemma hos Emmeli kl 6 imorses. IGår va det en massa mys med jonas och emmeli innan vi skulle sova. Det blev Mysteriet på greveholm marathon igår kväll :) Medans jag skrev vad jag skulle handla på Ullared. En massa julklappar :D och LITE grejjer till mig själv. När jag vaknade imorses så va ja bäng trött. Det blev lite snack inatt innan vi somnade. Jonas hade väldigt svårt för att ligga still. Men det va rätt varmt i rummet igår :) Men det funkade fint till slut ändå. Vi somnade vi 1 tiden. Jag älskar er, mina 2 ögonstenar! Jonas & Emmeli <3
Emmeli satte på det 23:e avsnittet på greveholm. ( Vi har kollat på ett avsnitt varje dag jag och emmeli, men vi hade missat några dagar nu, så vi kollade på dom sista igår, och sparade 23:e & det 24:e avsnittet :) )


Efter de, blev det frukost och att ta på sig, sminka sig, morgonciggen med kaffet, och sedan sätta sig i bilen o dra iväg! MYYYYYYYYYYS!  Vi kom la iväg 20 över 7 , och va framme runt halv 11. En lååååång resa! Men fyfan va kul vi hade det! vi va där i 5 timmar. Det gick riktigt fort där. Fick allt tag på några julklappar till dom närmaste! :]
På hemvägen så slocknar jag til i bilen, o sten sover. Från Ullared ända till Kungsbacka typ. Vi stannar vi till i Kållered för o äta lite! Det blev Mc´Donalds! :) Gott. Seda åkte vi vidare hem.

Vi stannade till i Alingsås med, för o pinka på Statiol :) Jag och emmeli köpte oss en var sin kaffe. Det behövdes. <3 KAFFE KAFFE KAFFE <3 haha! Vi var hemma runt halv 7 tiden. Då stannar vi till på Ica för att köpa lite grejjor. Sedan hem till Emmeli för att slå in Julklapparna! Gud, jag är verkligen helt slut nu!

Efter att vi har gjort det, så åker vi å lämnar Jonas i Tun. För att han skulle till ett par där. Fira jul med sin bror bl.a. Kommer att sakna dej bror :( Sjuk hemresa fick jag och emmeli iallafall. Skit mysigt, när vi va här hos mig, så kommer det en tomte emot oss. Och vinkade :) Vi blev lite rädda, och skrattade ihjäl oss, o kollade på varandra, och typ frågade varandra fall vi såg ur syne :) hehe. Men det gjorde vi inte. :D Ja, det va kul.


Nu på kvällskvisten när jag kom hem, så hade mamma precis gjort klart julskinan! OM JAG HAR LÄNGTAT EFTER DET! Så det var det första jag gjorde när jag kom innanför dörren. Tog en skinksmörgås med ett glas julmust! GUD SÅ GOTT DET VAR! :D <3 hehe. Och efter det blev det en cigg med mamma!

Nu har jag precis duschat, och har fått slått in dom allra sista julklapparna :)

Längtar så tills imorn, idont care about the presents , all i want for christmas är min familj! <3  Det är det viktigaste för mig. Det är en som fattas, och det är min pappa :( -
Imorn kommer bror m. sambo & syster m. sambo plus älsklings killen, Melvin! Ni borde veta vem Melvin är vid detta laget? :) Mosters kille <3 Mormor kommer dock inte :( pga sjuk hund :( Och VÄGLAGET. haha, ni vet la hur gamla fungerar? :)
Undra om tomten kommer till mig inatt, o lägger en liten julstrumpa vid mitt nattduksbord? Undra ifall jag har vart tillräckligt snäll i år?! Det tror jag att jag har vart ! :) Det märker vi imorn!

Ne , jag skulle bara uppdatera mig lite! Det är Julafton nu! Klockan är över tolv. Oj, nästan halv 2 ser jag nu :/ Tiden går otroligt fort!


Jag hoppas att alla får en trevlig Julafton! Det ska jag ha iaf ! <3

GOD JUL! <3

pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'


Bakat Julgodis :]

21 December;


Vet inte hur mycket jag ska skriva? :) Iom att videoinlägget säger en del, om vad jag har gjort idag. Dvs inget typ. :D

Har bakat knäck idag, med syster. Skit mysigt va det. :) Melvin va med o tittade på !
Han har vart enveten som bare den idag. Han ville INTE sova efter frukost. HAn brukar somna vid 10-11 tiden och sova i 2½ h , eller något. Men idag ville han inte det. Så han följde med mig och syster upp i badrummet, iom att jag skulle färga håret på henne. ( Vi hade då tänkt att göra det under tiden som han sov, men icke sa nicke! ) Men det gick hur bra som helst. Han är så snäll. <3 . Efter hårfärgningen gick jag och Melvin ner igen. Gav han lite välling, och försökte natta han. ( Han var göööör trött, men vägrade att sova ) Men efter en halvtimma så lutade han sitt huvud mot mitt bröst, och somnade på bara några minuter. Klockan var väl då runt halv 1. Så jag gick upp o la han i hans säng. Sen sov han i 1,½ h.



Under tiden han sov åkte systser till Vara för o shoppa lite. Jag var hemma med Melvin under tiden. Sen vaknade han, och då gav jag han gröt.

Som sagt, har vart OERHÖRT trött idag. Vet inte vad det är med mig. :/


Nu på kvällskvisten när jag sitter här vid datan , så skickar syster sms till mig: " Kan du komma upp. Viktigt! " Jag blir ju hyper nervös o rusar upp. MEn det va inget allvarligt :) phuuu! Hon frågar ifall inte jag kan vara hemma med Mevlin imorn på morgonen, iom att Syster ska köra Peter till Herrljuga, för o hämta deras andra bil. Jag sa ja, det kan jag väl. Bara jag orkar gå upp!! :)


Tog precis en cigg med Emmeli på tlfn. Vi tjötade som vanligt. Typ om Ullareds resan :] O lite andra saker... :) Älskar dej hjärtat! - Plötsligt när jag pratar med henne, så kommer det en STOR RÄV på vägen , och stannar till o kollar på mig. SYND att jag inte hade kameran med mig. Han va så fin! =)

Yeye. Nä, nu får det bli film o sedan nana :] Hemgång imorn. :( / :) både tråkigt o roligt. De negativa är ju att jag åker ifrån, killen i mitt liv. Och det positiva att jag får träffa han snart igen. På Julafton. All I Want For Christmas Is You <3 Melvin!  - Och att jag får träffa Emmeli :)



Mår faktiskt förvånadsfullt bra :) Med tanke på allt som har hänt. Tar tag i livet nu känns det som. Det GILLAR vi! Nu massa myyyys ! :D


Pusspåer!
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

" Mina Ögonstenar <3 "




Bloggar mer sen :)

Redan 4:e Advent :O - besviken...

20 December;  - 4:e Advent!




Vaknar upp hemma hos Jonas halv 1 idag :] Söt du är när du sover, förresten Jonas ;) haha! Igår va de massa skratt hemma hos Jonas med Emmeli! As ball. Har inte bloggat på hundra år känns de som. Men det har blivigt väldigt sena kvällar, då jag inte har ORKAT blogga. 
Emmeli va lite tvär på slutet där inatt hos Jonas, men hon valde att sova hemma. Tråkigt, men vad ska man göra?
Jag & Jonas <3
  
" BROR! "

De va inget med det. Vi la oss i sängen jag o Jonas. Och jag kollar p den sista Johan Falk filmen - " De Fredlösa " FYÄFAN va den va bra! Jag är kär i dom filmerna! Jag LOVAR!Frank Wagner- ( Joel Kinnaman ) , är en bra skådespelare, han gör Falkfilmerna! JAg va så jävla trött igår, men filmen va så spännande så jag kunde inte slita titta! Blev pigg då. hehe! Ah, det är nog bland dom bästa filmerna jag har sett. Det ska komma 6 - 8 nya filmer till. Visste ni det? - Kan knappt bärga mig till dom kommer ut på bio !

Jaja. Hänt idag? - Jo, som sagt vaknade upp hemma hos Jonas. Fick ett samtal utav Syster strax efter. Dom va på väg för att hämta mig, hemma. Iom att Peter är på väg till Norrland nu, förr jobb ;) - Så jag fick pallra mig hemmåt :) Var nära på att slå ihjäl mig flera ggr på väg hem :/ haha!

( Jonas sköna kommentar när vi tar morgonciggen. Han va helt seriös med :) -  JAG FRYSER TYP IHJÄL )
Jonas: Det är ändå rätt milt ute. Typ plusgrader.
Jag: Nej! E du g0oo eller? Det är typ en 10 minus. haha!
Senare ringer mamma, och hon berättar att det är 12 minus ute. ;) haha!

Så jävla söt är du killen- Jonas <3

Har inte ens lust att ta upp dej i bloggen egentligen. Du förtjänar det inte ens. Men är bara tvungen. Det är sjukt att det finns sådana falska människor som du. DOM man VERKLIGEN inte trodde va det! Men OJ vad fel man kan ha :/ CHOCKAD &  Fett beviken... Trodde verkligen inte det om dej. men men.. livet går vidare! :)
what have i do to deserve this? 

Är hos min kära syster ♥ Trevligt att få komma hit! Och umgås med killen i mitt liv. Melvin ♥
Jag och min ÄLSKADE syster , bestämde oss ikväll för att baka julgodis imorn :) Knäck :] Gud va gott o mysiiiigt! ♥


Nu blir det en till film, o sedan nana :) Saknar my homiiies at home! :) - Snart Ullared, med min käre Emmeli! längtar ...


Det blir snart ett videoinlägg :]


Va rädda om er alla !

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'


" Missing You " <3

Oh Oh Oh I'm missin' you
Baby I'm missin' you

oh oh oh oh
Baby I'm missing you

Things'll never be the same without you...

What did I do to deserve this
I didn't even get one last kiss, from you
Oh baby God took your love from me
He needed an angel so it seems
I need to feel your hands all over me
I need to feel you kissing me
I need to feel you holding me
I need to feel your touch
Cause I miss your love so much
And I can't keep on living this way
I need you here with me
Why could he take you away, from me

It's hard for me to tell you I love you
As I'm standing over your grave
And I know I'll never hear your voice again
Why did you leave me
Why couldn't you just stay
Because my world is nothin', without you
Now I don't know what to do, with myself

I would've given you anything
Just to make you happy
Just to hear you say, that you love me one last time
I'd go to hell and back over and over again
Just to prove to you how much I need you here
There is nothing that I wouldn't do
I'd cry for you
I'd lie for you
And there's no doubt that if I could take your place in heaven
I would die for you, yes I will
I would rather give up my life
Than to see tears in your eyes
I can't stand to see you cry

Cause it's hard for me to tell you I love you
As I'm standing over your grave
And I know I'll never hear your voice again
Why did you leave me
Why couldn't you just stay babe
Because my world is nothin', without you
Now I don't know what to do, with myself

I just don't know what to do with myself
I cant stand looking at those pictures on my shelf
Knowing it was just one week ago, i stood there and took that picture
There's just one thing that I wanna know
Why would God want to hurt me so bad,
Does He know how much it hurts to be missing you
Baby Im missing you
Baby Im missing you
I love you

oh God damn it I love you
Why did he take you away... from me
Cause I love you so...
I miss you so much baby I just can't go on baby

Extra note: The Artist of this song, First Lady, Made this song
for her boyfriend, about him after he died

Försov mig ...

16 December;


Jag orkar verkligen inte blogga. Men ska försöka lite :)  Hade ställt klockan på 8:00 idag. Vi vaknade , men somnade om igen. TYPISKT! Hade tid på vårdcentralen klockan 08:45. Och naturligtvis så försover jag mig. Jag vaknar kvart över 9 , klar vaken, och väcker emmeli o säger fan! Haha! Komsikt när jag tänker efter :)
Vi på med gose kläder fort som fan, åker dit. Det va ingenfara. Läkaren hade tid med mig iallafall! VILKEN TUR!

Fick en pensilin kur som jag ska äta i en vecka nu. Antibiotika. Mindre kul att inte kunna dricka på Julafton, men det gör mig inget! Bara jag får dricka på nyår så e jag nöjd! Och bara jag blir av med den här skiten :) Men det blir jag ju :D

Hon bad mig ta 2 tabletter på en gång. Vilket jag gjorde. På tom mage. Och vilket som kanske INTE va det bästa! När vi kommer hem till Emmeli igen, så lägger vi oss i sängen för att somna om. Jonas ligger redan o sover när vi kommer in i rummet. Jag försökte somna om. Men det gick inte, mådde så fruktansvärt dåligt. Inte förstod jag vrf. Men va illamående. Så jag fick springa till toan, och va tvungen att kräkas. JAG HATAR O SPY! Det värsta jag vet! Men gud, vad mycket bättre jag mådde efter det! Det som jag hatade däremot är ju att jag spydde upp medecinerna, så jag tror inte att det har någon effekt om man spyr upp det? Ngn som vet det? Kommentera gärna isf! Det va ca en halvtimme efter, det att jag tog medecinerna. jaja, Jag ringde mamma o berättade. Hon sa att jag skulle läsa på biverkningarna, och där stod det att man kunde bli illamående o spy. Så där fick jag delvis svaret på frågan =) Somnade om till klockan 2 sen. ( På dagen )


Har inte gjort ngt vettit alls idag. Bara haft gööör kul med Emmeli & Jonas!
Nu är jag hemma. Är inte med någon utav dom. Skönt att få vara själv ibland med. Jag känner att jag behöver det. Nu kollar jag på film, och sitter vid datan. -men det blir antagligen en till film sedan när jag är klar här. Vet dock inte VILKEN. Men det får bli en komedi.

( J ,- Förlåt ifall jag sårar dej, men jag har verkligen bara vänskapskänslor för dej och inget annat. Och jag vill verkligen inte såra dej. - Jag hatar att såra andra, men vad ska man göra när man inte känner samma för den , som den känner för mig? Jobbigt :( ... Vill vara din vän! )


Jag är verkligen orolig för dej! <3 Hör av dej, hjärtat!
Saknar dej så enormt mycket! Min känsla är inte bra nu!


Ha det bra!

Pussogonatt,'
Peaceovernout,'
JosefineAlindeChristineJohansson,'

Blir så jävla arg !! - Nära döden upplevelse! :/

15 December;


Vaknar klockan 8 första gången, av ett samtal, som förstörde min dag. Fyfan! Vet inte hur jag ska uttrycka mig. -men alltså, detta va nog det värsta som kunde hända tror jag. Ja, min dag blev verkligen förstörd. Men jag ska kämpa! Livet slutar inte bara för att ... Men jag är riktigt förbannad. Det kan jag säga! ÅH!!!

Skit samma.


Sov hos Emmeli inatt som sagt, med Jonas. Gött att vi har en bra relation till varandra iallafall<3 jagälskarer!
Man kan verkligen prata om allt med er. Det blev faktiskt sent igår med. JAG FATTAR INTE VARFÖR! Men det va mysigt. Vi låg o prata i över en timme, med Svensson Svensson filmen, i bakrunden. Vi somnade vid 4 inatt. Men vi gick upp vid 12 tiden. Och Emmeli hade dukat en jättefin frukost till mig & Jonas. Alltså, det är en sådan brud jag skulle tänka mig o bo med hela livet ;) Jonas blev helt till sig ;) haha! Ne, det va allt mysigt. Sedan blev det en cigg på de. Och sedan åkte vi mot Lidköping. Jonas följde med.

VILKEN DAG , säger jag bara!

Vi va i Lidköping kvart i 2 ungefär. Emmeli hade tid klockan 2 hos Tandläkaren. Efter  tandläkaren så åkte vi till ett gymnasium i Ldkp, kom inte på vad det heter nu, men vi skulle kolla ifall Christoffer va i skolan. men det va han inte. Efter det drog vi till donken. O jesus vad kul man kan ha :D <3 hehe. Men det var INTE lika kul på hemvägen vill jag lova. Va ett stenkast idrån att dö idag. Det var så sjult äckligt. Vi va på väg hem från Lidlöping, till grästorp, och det blev snöstorm på mindre än 3 minuter alltdå. Emmeli tappar kontrollen över "bilen", vägen rättare sagt. hon såg inte mittlinjen i vägen, och låg över på den andra filen, där mötandetrafik kommer. Emot oss kommer det en annan bil, och jag trodde verkligen att min tid va inne. Jesus! Tror min farfar va med mig alltså i det läget. Vi va så nära att smälla verklige, tillslut får vi alla 3 panik i bilen, o fattar vad som håller på att hände o skriker. som tur va så hann hon svänga av in till våran fil. Jag tror jag hamnade i chocktillstånd en stund, o jonas frågar om jag gråter. Jag tror jag svarar : " Vet inte" . Sedan insåg jag att jag grät och skrattade samtidigt. Aah, det var helt sjukt. Det är livsfarligt att köra när det är sådanthär vinterväglag ute. Var rädda om er i trafiken!






Vi kom hem till slut, tack o lov! Jag tror jag rökte 3 ciggaretter sammanlagt, från det att jag tog mitt första kliv ut, utanför bildörren. ( För o lugna nerverna )

Vi åkte hem till Emmeli och tog det bara lugnt. Umgicks typ. Robin hämtade vi upp också. Så vi kollade på Andra Avenyn vid 9 tiden. Nu är jag ensam hemma hos Emmeli. Jonas o Emmeli är hemma hos Jonas. J, skulle hämta sitt skolkort och kläder osv, iom att hsn sover över här inatt med, lika så jag.

Imorn ska vi upp tidigt. Ska göra ett ärende imorn. Vid kvart i 9 tiden. Kul! Nooot!


Hur ska jag göra? - Pallar snart inte lägga ner mer energi på detta. Jag tror jag lägger ner det. Det får komma sen, när det är moget för det, tror jag.


Nu ska jag vänta på mina lära vänner. Och gotta mig med lite Chips o dipp, och coca-cola :) tills dom kommer.
Sen blir det film , snack & nana :]

Kanske kommer upp ett videoinlägg snart med =)




Pussogonatt,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'



Inköpnings lista! :] 23:e December! :D

Den 14 December;


Idag, sov jag & jonas hos Emmeli! BLEV SENT IGÅR MED! :@ Jag bliiiir galen!!

Vi la la´ oss i sängen vid 3 tiden inatt, och satte på en film. Norbit blev det. ;) en bra komedi!
Jag somnade la ganska så fort. Jag va änna tvungen till att somna, iom att jag skulle iväg idag. Vi hade ställt klockan på 10. Men snoozade till halv 11. Då ringer mamma också och undrar när jag kommer hem. Emmeli kör hem mig runt kvat i 11. När jag kommer hem hoppar jag in i duschen, och sminkar mig. Sedan sätter vi oss i bilen, och JAG kör till Trollhättan. Medans jag är på mötet , så åker mamma till Överby och shoppar. Jag blir klar före henne, så då går jag till min ga,la skola, och hälsar på. När jag ändå va i Trollhättan :) Det var roligt att träffa de gamla lärarna!De tyckte likaså om mig! hehe!

När mamma är klar så ringer hon o säger att hon är p väg, och vi åker till Willys och handlar. Sedan från Willys så kör jag hem. Jag känner att det går skit bra nu! En stolt Jossan. 

Har vart grinig idag. Vet inte varför.  Har ingen aning om varför. Antagligen för att jag har fått för lite sömn. eller för att det är mycket runt omkring. Inte vet jag. Känns så tomt utan dej bara :(


Det kommer att komma upp ett videoinlägg snart också, ifall detta internet funkar som det ska. Jag blir gAAlen!


Jag och min kära "sambo" har äntligen bokat in i våran kaleder att vi ska åka till Ullared den 23:e December :) Det ska bli kul. men det LÄR vara mycket folk, som åker dit in i det sista! Men vi får överleva det helt enkelt!
Håller på att skriva inköpningslista! Åh, vad detta ska bli kul gumman! <3 Min syster kommer säkert vilja åka med :) Hon är GALEN om ngt i Ullared ! haha!



Imorn ska jag följa med Emmeli och hålla henne i handen när hon ska till tandläkaren. 19 år och vill inte åka själv? Va e detta? Hur ser dagens ungdom ut egentligen? ;) :D haha!

Vi ska vara där kl 14, i lidköping. Så vi åker la härifrån vid kvart över 1. Nu får man sova ut lite imorn. Göttans! Fast klockan är ju iof 02:47 nu. :/ Och i säng blir det la inte förs om en stund. Ska fixa några saker innan, och sedan så blir det ju film =) Jonas sover här hos Emmeli inatt med :) <3 Och jag ligger i mitten. hehe, jag tycker om att ligga i mitten, och ha en p å var sin sda! :D

" Vet inte hur jag ska göra? Vet inte vad jag känner? Allt är så jobbigt, när du är s långt borta. Men jag kommer aldrig sluta kämpa, Jag kommer aldrig att sluta o le, så fort jag hör din röst. Du är något gud har skapat. Och jag har fått lära känna dej. Tack! "


:/


Pussogonatt,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Lucia :]

13 December:


Idag är det Lucia :) Åh så vackert det är ... NOT! Hehe, jo det är det väl, men jag bryr mig inte så mycket om det.
Idag somnade jag och Emmeli vid 5 tiden inatt. Jag OGILLAR när det blir så sent. Detta är rätt roligt. Jag ÄLSKAR att sova, men jag HATAR att lägga mig. :D Det är däremot sjukt! Men igår var det faktiskt Emmeli som var ute o rände mitt på natten. Hon körde Cp, till ett par. Och jag orkade inte åka med :) Och så va jag uppe för sötunges skull. Han skulle faktiskt ringa mig :) Och det gjorde han. <3 Mysit samtal. Något jag kommer att glömma sent. 

                                         

Cp - ( Christian Pettersson ) , hämtade vi igår och tog en cigg med han. Sen följde han med oss hem till mig. Det var allt trevligt. Vi fick oss några goa skratt tack vare Chili ;) :D
Emmeli körde Cp sen till ett par som sagt, vid havl 5 tiden kanske. Usch, det blev en sen natt inatt :( hehe!

Men vi hade dock ställt klockan på 10:00 iom att vi skulle upp o plocka undan allt. Men vi orkade inte gå upp kl 10 , så jag sa till emmeli att vi snoozar till 11. Och vid 11 så ringer klockan igen, och jag säger att vi snoozar till kl 12. Klockan 12 ringer klockan, och vi är 2 zoombizar som går upp :)
Emmeli plockar undan allt, som är hennes osv. Jag börjar damsuga HELA huset! Phuu. Aj! Med min onda arm. Men här är det inget o lipa för! :D

Vi hann bli klara med allt :) Jag messar mamma och frågar när dom skulle åka från campingen. då får jag ett sms tillbaka där det står: " Vi åker u lilla stumpan. Glad Lucia på dej :*  - Så jävla gulligt utav henne! Jag älskar dej Mamma! <3

Dom kom hem vid 14 tiden :) Då åktejag och Emmeli hem till henne. Har verkligen var gööööör trött idag. MEn drack en kopp kaffe, och det gjorde verkligen susen i m... :) haha! Ne, men blev genast på bättre humör. Även Emmeli sa att jag blev det!

Hur i hela friden lyckas jag jämt skriva noveller? :/ Jag har en tendens till att skriva mycket. Fråga mig inte varför ;)

Nu blir det faktiskt bara lugnt. Ska upp i tid imorn och lägga mig i skaplig tid ikväll. Ska på möte imorn med abf. Så jag ska köra till Trollhättan imorn (Y) Emmeli kanske följer med. Ifall hoon vågar ;) hehe! Hon ville att jag skulle följa med henne till Lidköping på Tisdag, så det får väl bli så =)


Nä, nu ska jag sluta o blogga!
Det kommer strax ett videoinlägg också.


Puss på er,  och sov så gott inatt :)
Peace over n out,'
JosefiiineJohansson,'

"Underbaraste människan jag någonsin har träffat"

forts. 12 December;


Mamma kom inte hem idag. Klockan har gått oerhört fort idag. Alltså, det är verkligen läskigt att det går så fort. Jag blir änna rädd. Det känns som om man åldras jätte fort. :/ Helt sjukt.

GUD vad lycklig jag är! Alltså, när du ringde nu, fylldes massa med värme i mitt hjärta. Det är sjukt. Trodde äligtalat inte att jag skulle få känna såhär igen. Men det gör jag med dej, Andreas! Är så sjukt glad för att jag har träffat världens finaste människa! Jag avgudar dej till tuuusen! Dom orden du sa, :') <--- Får inte fram några ord. Tycker att det var så gulligt sagt så det är för bra för att vara sant, tror jag! Världens sötaste!
Tackar gudarna, för att jag har träffat dej! Och jag vill lära känna dej, ända tills döden skiljer oss åt. Skulle aldrig tröttna på att få vara i din närhet. <3 Föräls...
                                                                  kad . . .

film kanske? Har plockat ur och in i diskmaskinen nu. Imorn när jag vaknar blir det till att damsuga hela huset, på 148 kvm :) Not så fun ! :D man måste vara lite gullig emot mamma! Så det är fint när hon och hennes make kommer hem efter en långhelg på deras camping! Nu blir det greveholm maraton tror jag.


Har dock svin ont i armen. Tack vare Svininfluensa sprutan :( Men det går la över. Men jag har kännt mig hängig idag. Typ precis så man bliir innan man blir sjuk på riktigt, så har det kännts. Andreas sa att jag skyllde på den, för han sa att det va en bortförklaring på att jag egentligen va bakfull, men så är det inte , gullunge ;)


NattiNatti, på er som e vakna fortfarande! Pusspuss! <3






Videobloggen ja la upp förrut, bjuder jag på. Inget seriöst med den... :D



Tror jag börjar bli kär...


" Bjuder på den :D "


" Dont worry, be happy ! " :D

12 December;



Igår tog jag grissprutan. Aj! Den sveeeed! :( Men mådde förvånadsfullt bra ändå. Blev lite svimfärdig direkt efter, men jag sa till Emmeli att vi skulle ut o röka Fan det är inte bra att vara hypokondiker. Jag är en sådan typ. Jag tror att jag ska´dö o grejjer. haha! Men underdagen så va det iga problem. Har ju hört att man ska bli sjuk utav den, men jag kände ingenting.
Mamma blev lite dålig utav den när hon tog den. Men inte jag. Men idag däremot, Jesus vilken värk det är :( Eller kan typ inte röra armen över huvudet, för då gör det ont. Det känns som träningsvärk, fast det gör mycket ondare! Jaja, det går väl över. " Dont worry, Be happy " :D






Igår skulle cckså gullunge komma. Hade verkligen sett fram emot det, men du va ju tvungen o jobba! :( Antar att det är så när man är brandman. på kvällar :) Sexiit tycker jag :D <3 Men som du sa " Om man vill något hjärtat, så löser man det! "
Tyckte jag va gullig sagt! Saknar ihjäl dej! pusspådej.


" Jag ville komma nära dig och jag ska göra det en dag, för.. "


" Varje gång jag ser dig är det som om allting stannar till
och jag vet inte varför
men varje gång jag ser dig känner jag att det enda jag vill
är att komma dig nära
Varje gång jag ser dig är det som om allting stannar till
och jag vet inte varför
men varje gång jag ser dig känner jag att det enda jag vill
är att komma dig nära
"
" Det är samma sak varje gång vi ses "

Igår blev det fest ute i Frambo. Khalin m.fl hade fest! =) Jag gillar dej som fan Khalin, så jävla snäll är du! <3 Bästa vännen! Det va kul, och trevligt tills jag upptäckte att mitt ex va där ! :D Ine för att jag brydde mig. Säger bara att många skrattar åt det. haha! ;)



                                           LIte bilder ;) Älskar dej, "bror" ,- robin spetz!

Idag blir det nog lugnt. Mamma KANSKE kommer hem. Dom är i sin husvagn, i Mullsjö ;) Vi får la se vad  som händer annars! Bara massa filmer kanske! Jag och älsklingen Emmeli <3


Imorn är det den 13 December o Lucia !


Saknar dej, Andreas!

Pusspåerallaandra<3

Peace over n out!

JosefineJohansson,'



Fullt upp,'

10 December; Shooo :D Har inte skrivigt på länge. Men det blir inte så när man har fullt upp. Igår var det party. En flaska vin slank ner fort :] Idag är man ensam hemma tills på Söndag. Kanske en liten fest för vännerna? :D Ne, får se. Ska inte skriva för mycket. Har ju familje medlemmar som läser min blogg ;) Har vart på Arbetsförmedlingen idag, med Emmeli. Jag skulle ta grissprutan idag med. För vårdcentralen ligger där vid arbetsförmedlingen. Men kom på sen att jag inte hade ngnting under tröjjan, och jag vill inte strippa inför en doktor ;) haha, Så det får bli att jag drar dit imprn. och vaccinerar mig. :) Ont? Whaa, är en liten fegis ;) haha! Ne, men det ska la gå bra Hoppas innerligt att du kan komma imorn <3 Vill inget hellre än att få spendera min tid med dej gullunge! <3 För* . . . Vi får la se :) Idag soft/myspys med Emmeli! Lan kanske? :) Ska packa ner datan alldeles strax. Vi ska hem till mig strax. :) " Nu måste vi dra - Ken Ring <3 " LOVE IT ! Skriver mer sen .. Peace over n out! Josefine Alinde Christine Johansson,'

Bara tvungen ;)

Andreas säger: varsågod att övertala mig att ringa dig nu då ;) <3 Andreas säger: tänkte ringa dig men så kranka du ner på min ort... :( Josefine säger: meh sluta :'( :P Andreas säger: sista försöket Josefine säger: lilla sötnosen, kan du vara så snäll att ringa? <3 För min skull? Jag kovar att massera o fixa till din rygg, hur du än vill <3 lpter det bra? PUSS Andreas säger: hehe bättre Kanske ingen som fattar , men jag o Andreas fattar =) haha! Puss på dej sötnos ;)

Känslan är oerhört bra nu! :] <3

6 December 2009; Hellu :D Jesus, skulle uppdatera mig igår kväll, men jag va så trött så jag orkade inte. Jag måste bara säga att jag ångrade inte ett skvatt igår, att jag stannade hemma. Jag och mamma skrattade så vi grät! Det är fan kul när man får sådanna attacker. Jag och mamma brukar få det. Eller det händer, och när det väl händer så e det ball som fan! Vi kollade på teve hela kvällen annars <3 Idag: Vaknade halv 1. Har äntligen fått sova ut inatt! SKÖNT! Somnade halv 3 inatt, så jag har ju sovit i 10 timmar =) Skönt, att få sova ut, när det har vart en sömnlös helg! När jag vaknade, satte jag på kaffe, för o piggna till mer. Och tog morgonciggen , med Sandra hjärtat! Efter det så körde jag lite med mamma. Det går fiiint nu =) Parkerade på hemköp, jag o mamma gick in o handlade mjölk, godis cola o cigg =) Sen körde jag hem =) När jag kom hem, satte jag mig vid datan lite. Och mamma började med maten. Mamma kom in o sa att maten va klar, vid halv 5 tiden. Jag åt. Sedan tog jag med mig mitt godis, och min cola, hem till min käre vän Jonas! <3 Vi hade bestämt oss för att ha en lite filmmys kväll , bara vi 2! Jag fick välja film :) Och jag valde " Flickan som lekte med elden " . Jonas hade redan sett den, men det hade inte jag. Så Jonas var snäll och såg på den igen! =) Jag tyckte att den var MYCKET bättre en 1:an! Så jag rekomenderar att se den! Verkligen! Om ni har sett 1:an då förstårs ;) Efter filmen, ringde Emmeli, och frågade ifall vi kunde ta en cigg. Så hon kom hem till Jonas. Vi tog oss inte vara 2 cigg, utan 3 under kvällens gång, och tjötade! Det behövdes ;) Ska träffa henne imorn med! Efter det åkte jag hem till mig, och emmeli hem till sig =) Sedan dess när jag kom hem så va det datan som gällde. Har pratat jätte mycket med sötsak idag! Gud, du är så intressant, jag skulle nog aldrig tröttna på dej! Du är en sådan prick! Hoppas att vi får in den dära filmen snart som vi har pratat om igen ;)Längtar så oerhört mycket. Hoppas att du kan komma till helgen :) Jag paxar dej först. Dina kompisar får faktiskt vänta! :D <3 Puss på dej, mitt hjärtegull! " Jag tror att jossans feeling växer mer o mer för den häringa killen ;) " Nu blir det snart nanedags. Kanske blir lite körande imorn. Ska försöka att inte sova så länge imorn. Man vänder ju på dygnet :/ Inte bra! Hoppas att alla har det bra! Peace over n out! Josefine Johansson,'

Nya livet?

Fortsättning 5 December 2009; Blir en lugn kväll hemma i stället. Ingen utgång. Mys med Mami framför teven. Får la dra på någon bra film :) Det kan jag behöva. Dra igen mig lite inför helgens baravder. Och efter lite sömn ! Tror verkligen att jag börjar bli förälskad i en underbar persoblighet, en underbar människa som har ett hjärta av guld! Jag tror att jag lever i paradiset! Jag får pirr i magen när jag pratar med han. Det är sjukt! Tar absolut inget för givet. Är nöjd med känslan jag har. Sen får vi se om den utvecklas. :] Mamma sa till mig i soffan förrut: " Josefine, Kan vi inte sluta röka? - O börja gymma?" Min tanke va: " Är hon sjuk?! " haha! Röka, vet jag inte ifall jag är redo för än, men börja gymma är fan aldrig fel Har några kilon för mycket! Och dessutom så mår man bra utav att träna! och det behöver jag! Behöver få bättre självkänsla och bättre självförtroende! Så nu på måndag så börjar vi med gymmet! Rökningen får komma senare, när man har gått ner i vikt. För att man kan inte göra 2 sådana " svåra " grejjer samtidigt. Det kommer inte från mig, utan för en läkare! Jag litar på hans ord! Ner i vikt först, sen minska på rökandet och sedan sluta helt! :) Jag tro att det kommer att bli en helt ny Jossan! Vi får väl se! Nu blir de film , framför teven :) Även en dusch :) Puss o gonatt, kanske slänger in en eller tre kommentarer senare ikväll! Annars så hörs vi imorn! Peace over n out Josefine Alinde Christine Johansson,'

Partaj! :D

5 December 2009; Hej! Vilken kväll igår ;) Va på fest hemma hos jonas. De kom allt mycket folk dit. De va skit kul. hehe, det är kul när det blir en lyckad kväll. Men jag va ju så trött, de sista timmarna. Hade ju knappt sovit någonting, iom att Melvin har sovit i mitt rum. Och jag har tatt han på nätterna och på morgonerna =) Men fick ju sova lite igår på eftermiddagen, kände att jag verkligen behövde det. Så mamma fick ta melvin. jag kan säga såhär: Jag är inte redo för barn än iaf! :) Pratade med SÖTAST igår. Fyfan, va gullig du är! Saknar verkligen din famn! Synd att vi inte kunde ses idag. Hatar att jag bor i den hära hålan! Fuck, grästorp! I need a miracle now! Jag önskade att jag hade en såndära teleporter, som man bara kunde knappa in vart man skulle vilja åka, och så kom man dit på nolltid! Hade inte det vart bra? Tror jag ska uppfinna en sådan manick. " Boy, you take my breath away, every minute, every hour, every day! " Men antar att vi ses ganska snart iaf! pusspådej! <3 Idag blir det antingen lugnt eller fest. Kan inte bestämma mig! Men jag hoppar nog in i duschen i vilket fall! Måste piggna till. Har dock inte druckit så mycket kaffe idag. Men ska sätta på lite kaffe tror jag. Nu har Mosters kille åkt hem! :( <3 Starkaste stjärnan i mitt liv. De kommer att bli tomt utan dej i min säng inatt ju ! :( <3 Men vi ses snart igen. Det glädjer mig. Imorn, blir det nog till att köra lite, beroende på hur jag gör idag. FAN VA JAG VILL TILL DEJ, A! <3 :( men men , skriver mer ikväll eller imorn hur det blev, eller hur jag gör. Jag hoppas att du lär dej av dina misstag nu vännen! Och gör fan aldrig om det! Är rädd om dej, vet du! Älskar dej "bror" ! Ha det bra alla! Peace over n out! Josefine Johansson!

Snygga skor (Y) - SAKNAR ENORMT!

2 December fortsättning; Yes, Emelie kom o hämtade mig. Vi åkte till Jonas, och han följde med :) Vi åkte in till trollhättan, för att jag o emelie skulle kolla på skor till oss =) Jag hittade ett par as fina, men aa. Det var mera fest skor, så jag tänkte, att jag köper dom när jag har mera pengar! Så e de :] Har prtatat med gullunge idag med! Fan, vad jag saknar honom! Jag hoppas verkligen att vi kan ses i helgen. Hade gjort allt. Är så tomt utan dej vid min sida! Din famn! <3 Åh! Ge mig helg nu!! Charmigar person får man fan leta efter, och då menar jag LETA! Tror ärligt talat inte att det finns någon, mer än Andreas :)<3 Sötsak! Gillar din personlighet starkt! Puss på dej, hjärtat! Nu blir det , film o sedan nana! TRÅKIGT! PUSS! peace over n out, Josefine Johansson!

Förälskad... ? <3

2 December; Jesus vad fort detta året har gått. Alltså det är skrämmande! Man ska verkligen ta vara på livet. Vad har jag gjort sedan sist jag skrev? Jag måste ha skrivigt senast i Söndags. Eller i Måndags. Jag har vart med Jonas <3 Tack, för att vi kan vara riktiga vänner igen! Har saknat dej enormt. Jag, Emelie, Chrille, Robin & Alexander har vart uppe hos Jonas o bara umgåts. Vi har skrattat , och vi har haft det så kul. Vill bara säåga en annan sak också. Jag tror faktiskt att jag har blivigt förälskad. Jag har aldrig trott att jag kan bli "förälskad" eller "kär". Men det kan jag. Allt känns verkligen jätte bra med den här killen. Från mitt förra förhållande, så va jag faktiskt aldrig kär. Han vet själv om det, och det är inget jag säger som en försvarsmekanism. Utan det var verkligen så. Det jag alltid har saknat det är tryggheten, inte personen i fråga. ( Då med mitt ex ) Vi var ändå tillsammans i 8 månader. Men där ser man vad man kan ändra sig. Jag har pratat med A, i över 1 månad, och träffat han. Allt känns så himla bra bara! Men vet inte ifall jag är redo att ge mig in i ett förhållande just nu. Det återstår o ser :)<3 Idag blir det att köra lite med mamma. Vi ska åka o köpa en övningskörsskylt nu också. Men först blir det lite frukost. Och sedan efter kl 4 så kommer emelie, då drar vi antagligen till Trollhättan en sväng :) Hon har säkert skickat 40 sms till mig nu på morran, för o berätta hennes händelser, som har hänt nu :) haha! Du är för söt gumman! Och jag vet att du läser min blogg, ge FAN i att snacka en massa jävla skit! Jag ringde min far o fråga vart han va, och inget annat! Sluta snaca, annars så har du förstört en jävla massa. Och det kommer du få sota för. Jossan blir förbannad på skitsnack. Va fan har jag gjort dej? Ursäkta att jag finns, men du får för fan acceptera att din "sambo" har barn, som betyder mer än något annat i hans liv! SHIT! Jaja, nu ska inte jag bli på dåligt humör bara för det. Men jag tollererar inte sånt. Jag vill bara vara hos dej nu, i din famn! Vet att du vill detsamma <3 Imorn kommer Syster olämnar av Melvin. Jag ska vara barnvakt, för att Syster o Peter ska till IDOL i Scandinavium :) Jag längtar så mycket efter mosters älskling! <3 Åh, han är den starkaste stjärnan i mitt liv! Nu blir det frukost och allt det där andra. Funderar på att ta en omgång med att städa mitt rum lite. Det börjar att bli stökit. Bättre att ta det nu, så det inte blir så jobbigt sen när det ser förjävligt ut. ;) Jag är väl rolig, Jag skrev i början att jag inte orkade blogga? Men ändå så blir det en hel novell. HAHA! ( Skakar på huvudet :D ) Skriver mer i kväll kanske, om vad som hänt under dagen! Puss puss! Peace over n out! Josefine Johansson!

RSS 2.0