Glenn Hysén... :) = Snygg son ! :D

Glömde säga att jag tg hand i hand med Glenn Hysén och hans son Alexander Hysén igår på "Paddington", (krogen) på Redbergsplatsen ;) ( 29/11-2009 ) STOLT ! :D Broshan är avis nu ;) haha! puss,

Vilken helg!

SHIET!




har så himla mycket i mitt huvud som baa vill ut =)

Kom inte riktigt ihåg när jag bloggade sist, men men ...


Torsdag: Det blev lipz för mig o emmeli. Skit kul hade vi. =)
Va hemma rätt så sent. Somnade la runt 4 : a tiden, och halv 12 dagen efter, (fredag) jo då ringer Emmeli och väcker mig. Åh! Ibland gumman ;) haha!
Men det va ju rätt bra att du ringde, iom att jag ändå skulle upp o hoppa för att Linda och Malin skulle hämta mig. ( Iom att vi skulle på festen, på lördagen ) På fredagen så åkte vi till borås, för o lämna av malin på firmafest =) Fett ball =) Men du körde fan som en , ah, jag vet inte vad , Linda! ;) Men vi överlevde, gud va med mig =) Haha!


Jag och linda hade det så jävla roligt under fredagsnatten. Shit! Det skulle dock inte bli sent i säng, men tyvärr så blev det så. Jag skratta så jag grät. Ah, Linda, man har det  fan ballast med dej! Älskar dej gumman!
Klockan blev halv 5 innan vi somnade, och linda skulle till häktet o hälsa på sitt ex,  mellan kl 10-12 på lördagen, och sedan efter det så skulle vi ner till KÄRA GÖTEEET! För o partaja! OM VI HADE DET BALL! Vi pker nert ill göteborg vid 14 tiden. Och åker först hem till Malin i Mölnlycke , och sedan till Lindas mamma i Landvetter, är där en stund, pker till affären Ica i landvetter, köper chips ( till bakfulle malin :D ), strumpbyxor till mig o linda, cigg, och bland dricka till spriten. Sedan beger vi oss från landvetter till mölnycke igen, och hämtar upp mailin, och sedan kör malin oss till redbergsplatsen och släpper av oss hos lindas pappa. Jag och linda hoppar av och börjar o för festar hemma hos lindas pappa, och gör oss iordning, och malin åker hem till mölnlycke igen för att ta det lugnt. =)

Efter någon halvtimma kommer Niklas för att hämta upp mig, för att jag o han ska åka o hämta bäss i Kungälv :) Gick bra! Sedan så åkte vi hem till linda. Och efter en stund att jag o nicce har kommit upp till linda så kommer malin.  Vi börjar att ta våra groggar ;) Full som fsn blev linda iaf. Sandra hjärtat kom också upp en stund =) <3 Efter en stund kommer Arto, lindas killkompis, och vi spelar " Jag har aldrig... " HAHA! Kul :)

Efter många om o men, så kommer nicce o hämtar oss igen och kör oss till GRETAS :) En gaykrog i kära götet. De va fan bland de roligaste jag har vart med om ;) haha ! ( OBS  , JAG ÄR HETRO! ) Träffaqde han som har huvudrollen i " Riverside " där :D   haha , aah, de va en minnes värd dag.  JESUS ! Vi va där tills det stängde. Typ 4 - 5 , kommer inte ihåg. De va kallaballik utanför gretas med mina kära vänner. Bråk & skratt, högt o lågt.
När jag är på väg för att gå till skjuttsen, så ser jag med flera att en kille blir misshandlad.
Helt sjukt, Vakterna "försöker" få bort gärningsmannen. Efter att de lyckats få bor hobnom , ser jag sparken som träffar den liggande rakt över ansiktet. Knäckt näsben, sprucken läpp. Killen som var brevid mig, ringer polis och ambulans. ( Killen som ligger ner är homosexuell ) Vakten hör att vi vittnen ringer till polisen o säger att det
pågår misshandel. När han hör det springer han till gärningsmannen, och ber han att dra, för att snuten är påväg. Det är ju för fan helt jävla sjukt. Jag säger till vakten så här, " -Är du helt jävla dumj i huvudet?! Ber du han dra? Han ska vara här när polisen kommer! Vakten svarar kaxigt: - " Ni behöver inte lägga er i detta, jag sköter rapporten till polisen." Alla vitten, inkl jag, säger. NEJ! Vi tänker stanna o berätta exakt vad du sa till gärningsmannen.
Alltså, hur fan kan man sjunka så jävla lågt? Både av gärningsmannen och vakten?! Jag blev så jävla arg så att jag grät. Killen som ligger, är knappt vid medvetandet, och det sprutar blod. Fan för dom som tror sig. Wow, vad jag är cool som kan slåss! FYFAN säge jag bara! Polisen kommer, och vi är ungefär 5-6 vittenen, som lämnar id-uppgifter. Den jäveln ska fast!
D, jag hoppas att allt är bra med dej idag! Och att du mår bättre!

Blir så förbannad på sånt här!
Efter det så åker jag , nicce o linda till Stieg Center till donken, o köper fyllekäk =) gott. Vi är hemma hos lindas pappa halv 6 på morgonen :D - Och vaknar halv 11. Linda är fortfarande full när hon vaknar :) haha!
Messade även med dej, gullunge, Andreas <3 när jag vaknade, och du skrev att du vill träffa mig idag, ocg att jag skulle komma hem till dej. Jag visst ju inte ifall jag orkade, men det blev att jag åkte till dej <3 Vi hade det jättemyspys, och kollade på Johan Falk - 5:an , Operation näktergal. MYS! Saknar dej redan, gullunge är så jävla söt som kör mig från kungälv ända hem till grästorp, och stackarn ska upp o jobba kvart i 7 imorn. så sööt! Puss på dej <3

Jag och linda gick o käkade pizza vid halv 15 tiden. Skrattade järnet med dej ! <3 SÅ KUL!

Nu är jag hemma, och har fan skrivigt en hel jävla novell ! haha!

Nu blir det ciggis, puss! Josefine Johansson!

Löjligt!

haha

Att folk är så allvarliga?!

Jag skrattar ihjäl mig. Tror du verkligen att jag vill ha ditt ex? Nej, tack!
Jag gjorde för att jävlas o ingt annat. Tror du verkligen att jag vill ha någon i från denna lilla byhålan?
Wha, du känner inte mig. Och du känner mig inte, snacka inte heller om mig då. Äckel!


Manikyr :] <3 - Sluta dra upp mig i din äckliga blogg!

25 November;


Har så mycket att berätta!


Igår: ( 24/11-09  )

Vaknade halv 12 utav att min mormor ringer o väcker mig. Hon ville ha tag på mamma, men hon jobbade. Jag kunde dock inte somna om, så jag gick upp, o satte på kaffe, och tog morgon ciggen & kissade Moa. Gjorde inte så himla mycket på förmiddagen. Jag gick ut med Moa till affären runt halv 3 tiden och handlade hundmat & cigg. Va hemma igen vid kl 3. Då lagade jag lite mat till mig själv.  För att sedan vid 4:a tiden så skulle Emmeli komma hem till mig efter att hon slutat o jobba! Hon kom hem till mig, tog en cigg , och vi åkte sedan hem till henne för o fixa lite saker. Jag hade packat en liten väska iom att jag skulle hem till Linda senare på kvällen. ( jag skulle ta bussen , men det blev att jag tankade Emmelis bil istället och hon körde mig, till Trollhättan ) Emmelie följde med upp till Linda ett par timmar. Det va allt kul här. Så mycket som jag skrattade igår, hade jag nog inte gjort på länge.  ( inom vänskaps kretsen ) HAHA!

Sen så åkte Emmeli hem till Grästorp igen, och jag och Linda sotade lite, Vi laddade ner Saw 6, och under tiden vi laddade ner den så drog vi till donken vid 00:00. Köpte bara 2 Chees och en liten cola :) Sen när vi kom hem, så la vi oss i sängen och kollade på Saw filmen. Fast det blev rätt sent i säng inatt, typ vid 03:15 , vi stängde av efter "halva" filmen, för vi var trötta. Vi somnade så gott!



Idag: ( 25/11-2009 )

Linda åkte till skolan vid halv 8 tiden imorses, jag hade inte hört henne när hon gick i morses. Jag vaknade halv 11 och då låg Bonnie i sängen. Så jag tog på mig kläderna, och gick ut med Bonnie :D Så sööötnos e hon! Jag ska lägga upp bild på henne när jag kommer hem :)

När Linda kom hem så drooog vi ner till Göööööööööteboooorg <3 I den sköööna Saaben, som går som fan, med turbo o grejjer :D Ah, de va fett najs! Åker ner för o shoppa, för dom pengarana jag egentligen inte har ;) När vi kommer ner till stan så träffar vi Nicce :) Lindas kompis. Dock runt 30 års åldern, men jävliiiigt trevliiig ! Ja, alltid skönt folk i göteborg. Vi tog en cigg med han, sedan åkte jag o linda och parkera i Nordstans parkerings hus. Sen i stan träffar vi Sandra, och hennes tjockis mage <3 Så söööt e du hjärtat! Åhh gud vad jag älskar dej gumman!
Vi va i an i några timmar, sedan när vi kommer hem, går vi ut med Bonnie. Och sedan kommer Tiina och vi drar till Överby.

Vi åkte dit för att fixa - Manikyr, åh fyfan va gott det va! Att bli ompysslad så :) Det va sköönt!
Nu på kvällen färgar Linda håret på mig, vilket som inte blev bra :( Men färgar om det på Fredag igen :) Då kommer det bli bra :D

Sedan på lördag så bliiir det feeeeeeeeeting fest i stan , ( göteborg ) :D Med bästa bruden :) LINDA ANDERSSON! <3 LÄNGTAR!

Imorn så hämtar mamma mig i trollhättan, så byter vi förare, :) , så jag ska köra hem imorn! Så , så e de :)

Nu ligger Bonnie på mig i knäät. Så sööt e hon. Jag älskar henne! <3 Och nu blir det fortsättningen på Saw 6 filmen. Men innan filmen, ska Linda fixa mitt hår. Köpt .... ;) Nu jävlar Jossan :D

Snackat med gullunge idag med :) dock inte igår, blev så sent. Pusspuss på dej <3

Mathilda, Tror du ärligt talat att folk bryr sig om vad du skriver om mig där? Snälla? Väx upp för i helvette , och beté dej som vanligt Go on girl , ifall de e de du tror :D Men skriv fan inte om mig igen, ditt äckliga skabb!
Så jävla barnsligt så jag spyr . Du är inte ens värd att ta upp egentligen! Fyfan säger jag bara! :D


Hoppas att alla andra har det bra !


Jag älskar livet :D


Puss & myyyyskramar från mig :D

Peace over n out,
Josefine Johansson!

Vrf funkar det inte?!!

BLIR GALEN!

Aldrig som man tänkt sig!

23 November; Cha Cha :D ( Va bara tvungen ) Denna dagen blev inte alls som jag tänkt mig. Skulle ju köra, tvätta, och till syster idag, Men det blev inget utav de. Jag vaknar kl 12 idag med, ( min hjärna måste ha vant sig vid den tiden eller ngt (: ) går upp och inser att mamma inte är hemma. Jag får misstanken om att hon har säkert blitt inringd av jobbet o bett henne att jobba. Min misstanke var helt rätt. Hon hade skrivigt en lapp i köket och skrev att hon skulle jobba till 8 på kvällen. SÅ JÄVLA TYPISKT, när man ser fram emot något så! Men så är det. Och tro inte på fan att dom ringer nu på kvällen, o frågar ifall hon inte kan jobba?! JO! Så det blir ingen körning imorn med! :( Jaja, Torsdag kanske det blir då! För på Onsdag ska mamma jobba med! Men har vart ute med Moa, på en promenad idag. Sedan bort till banken, och sedan till Hemköp. Jag köpte ciggaretter till mig och mamma och en PÅSE MED GODIS :D <3 Som jag sitter o gottar mig med nu! OM JAG HAR LÄNGTAT! Jag är verkligen värd detta! Guuuuuud så gott! Emmeli kom hit en stund, vi tjötade o tog en cigg! Sedan åkte vi en sväng i hennes nye bil ;) Så SEXIG är den va! Whaa!! :D haha! Sen stannade vi till på BG, och tjötade med Jean! Man har ALLTID lika kul när man kommer dit! HAHA! Jag har faktiskt gjort en VIDEOBLOGG med, som kommer upp imorn. Det handlar om dagens bravader. Det är dock den första bloggen , som är oseriös! Men jag bjuder på den ;) Imorn blir det till att vara med Emmeli igen. Hon slutar jobbet kl 16 , så hon skulle komma hit efter jobbet. Man har alltid lika kul med dej, gumman! :D Det lär ni märka imorn, när Videon kommer upp :) <3 Älskar dej hjärtat! Pratat med gullunge idag igen. Stackarn som ska upp såpass tidigt o jobba till morran! :) Men så är det ! Puss på dej! Jag kollar på film nu. " Gladiator" - Inte min smak,- typ av film, men den duger. Nu ska jag väl inte göra så mycket mer än att, fortsätta äta godis, och kolla filmen. Sedan blir de en till film, o nana :] Vi hörs av imorn! Ha det bra alla som läser! Puss o gonatt från mig! Peace over n out Josefine Johansson!

Fortsättning 22 November :)

Fortsättning ; 22 November;




Jag & min kära bror <3






Jaa, gud!

Har precis pratat med gullunge på tlfn :) Sötnos!


Trött som man är ! Funderar på att nana snart.

Har inte gjort så mycket ikväll. Gjorde maten förut, blev gööör gott! :)
Kollade på film förut med Mamma & stefan. Det var okey. Sedan verkligen inte gjort ngt vettit!

Planer för imorn;

* Köra
* Tvätta
* Kanske åka till syster :)
* Köpa LÖSGODIS!

Gud, jag har vart sugen på godis i ett par veckor nu! Imorn ska jag köpa en stoooor godispåse :)
Jag ska gotta mig med det imorn kväll (Y) <3


Ne, nu blir de något att äta. Sedan nattcigg, film o nana !

Puss på er som läser!

Peace over n out,

Josefine Johansson!

Bror <3 - Fredric Johansson!

22 November;



Jaa. Vilken helg :D


Igår så väckte mamma mig vid kl 11 o så att jag skulle gå upp. Jag tror jag svarade henne: "Aa... " haha! Iom att borshan skulle komma vid 12 tiden. Så jag somnade om och gick upp halv 12. Hoppade in i duschen, och gjorde iordning mig. Syster & Melvin kom också på förmiddan, innan 12 tiden, för att Therese inte hade träffat brorshan på ett tag.

Jag satte på musik i rummet, och sminkade mig!

Sen kom brorshan o emelie <3 MYCKET TREVLIGT HADE VI! <3 När dom kom tog vi lite kaffe & korv med bröd, som lite lunch. Sedan tog jag Melvin och gick ut o gick med han en liten prommenad. Han somnade så gott i sin vagn. :]

Sen vi 3 tiden åkte therese O mosters älskling hem, för att dom skulle bort på kvällen, till ett par vänner på fest =) Så satte vi oss andra i soffan , och börja dricka lite lin o tjöta. hehe, Inte Emelie då iom att hon är med barn =) Jag ska bli faster :D Vet inte ifall jag har tagit  upp det i bloggen än ? Skärpning Jossan!

Tiden går så fort bara när man har så kul & umgås med dom bästa! Det är däremot tråkigt! Men vi fick oss allt mycket skratt & tårar ( glädjetårar ) Haha!

Så e de =) 

Emmeli , Jonathan & Dennis kom igår kväll o tog en cigg :] Emmeli fick se Emelies tjocka mage :)

Det blev en mycket sen kväll igår. Vi satt uppe till kl 03:00 och bara pratade om allt :) Mycket trevligt , tycker jag!
Jag älskar dej så oerhört mycket, kära bror! Och på Julafton så ska ni spendera eran tid här :D Gud, vad jag är lycklig! hehe!


Och så pratade jag med GULLUNGE igår igen :] Det är ju värsta lycko-ruset att få prata med dej :]
Så oerhört charmig.

A säger:
"och jag kunde inte vaknat med ett större leende på läpparna än va jag gjorde när jag såg att du tänkt på mig kl 00:30"

A säger:
"är du bara hälften så söt som du är på korten så kan du adressändra idag för då är jag beroende av dig."

A säger:
"den dagen jag hittar någon, ska vara den dagen jag får JOSEFINE"

A säger:
"de va längesen jag blev så varm och glad av att läsa lite text på en data"

Vad ska man säga? Jag är mållös! :') Så underbart söt så det finns inte! Ibland är det för bra för att vara sant!
Puss på dej, gullunge!



Idag, så vaknade jag med ett stort leende på läpparna,  runt 12 tiden. Fick ett sådant sött sms!
"God morgon vackrast. Hoppas att du har sovit jätte gott. Tänkte bara önska dig en riktigt bra dag. Så ringer jag dig senare. God Morgon kram och god Morgon mys på dig!" 
Smälter man då när man får ett sådant sms? - Så omtänksam är du lilla hjärtat!
 När jag gick upp, så va det inte en människa här ! Haha! Alla hade gått ut på en promenad med hundarna! Så jag satte mig vid teven. Dom kom efter en stund! Brorshan satte sig med mig i soffan och bara mööös :D

Dom åkte hem nu vid 14 snåret. Tråkigt! Jag hatar att säga hejdå, till dom man älskar så oerhört mycket!
Men sånt är livet. Tyvärr. Men träffar dom snart igen. Då är det inte så jobbigt att säga hejdå, när man vet att man ska täffas igen! :) En mycket lyckad kväll igår. Fick allt i mig 3-4 glas vin igår. Men kände inte av någonting. Eller lite , men inte alls så , så att jag började att prata otydligt eller så. Jag har en tendens att göra det när jag har fått i mig lite för mycket vin ;) Ja, så är det!


Nu tänkte jag börja med middagen. Jag erbjöd mig att laga maten idag. Tror inte det blir att köra idag, mamma orkade inte hon va väldigt trött. och det förstår jag. Partypinglan som alltid är siste man i säng ;) haha! Det blir imorn att vi kör. Mamma är ledig på förmiddagen, då blir det att jag snor henne :)
Josefines köttfärssås a la spaghetti :) HAHA! Det kommer att bli super gott!

Dagen har ju precis börjat, så jag skriver mer om dagens händelser senare! ( Ifall jag kommer in på bloggen , dvs! Har haft problem att komma in på sidan! )


Måste tacka dej , John! Tack för att jag har dej! Ska gottgöra dej! <3
Jag älskar dej!


- Lägger upp bild på brorshan senare -


Ha det bra alla som läser!

Puss & Kram från mig!


Peace over n out!

Josefine Johansson!


Missuppfattning :/ ;)

 Saknar!



Ja, efter kvällens bravader, så har allt gått hyffsat ändå :)
 

Hade en sådan otrolig huvudverk i ett antal timmar, nu på kvällskvisten. Jag kände att det va nog, så jag tod en panodil! SKÖNT! Nu är huvudverken över! :)



Nu har jag gjort mig en kvälls smörgås, med pannbiff och "majonäs" . Super gott. Förresten, så skrev jag förut att jag skulle äta fläskfilé med potatisgratäng, jag missförstod det hela lite. Mamma tinade upp fläskfilén som vi skulle ha imorn, när brorshan o emelie kommer :) haha! Det blev pannbiff och potatisgratäng :)
Mamma ska göra den supergoda rätten med fläskfilé och klyftpotatis , med lomanders bearnaisesås :] MH VAD GOTT! Jag blir bortskämd på mammas goda mat! Rätten heter " Fläskfilé a le chalimagne" . As god. Kanske lägger upp recept på den, fast ni kommer aldrig att lyckas som min mamma <3



Klockan är nu 00:29, och jag och mamma sitter fortfarande uppe :) Vi kollar på en actionfilm. " Art Heist " , heter den. Verkar skitbra! Den slutar dock kl 2. Men men ... En annan film som jag rekomenderar är - Girigon gang. Alltså, jag grät när jag såg den, och den är verklighetsbaserad, och jag älskar sådanna filmer. Aa, den rörde mitt hjärta fullkomligt!
En bland de bästa filmerna jag har sett! Verkligen!



Nu är det inte långt kvar :D <3



John ringde förrut med. Du är för söt vännen! Gud, vad jag är glad som har dej som vän. Rätt sjukt. Att vi är vänner och har ett sådant starkt band, för att ha vart tillsammans till o från i 3 år :] <3 Det är roligt, att man kan vara såpass bra vänner när man är ex =) Fast med dej, R, så skulle jag inte ens vilja vara bekant med dej. Skulle inte ens vilja träffa dej, ifall jag fick bestämma. Men man vet ju aldrig när man träffar folk. Man träffar dom helt enkelt när man minst anar det. Hårda ord? - Jag vet! Men jag är ärlig bara! & det är så jag känner :) Är verkligen nöjd med mitt beslut! Och det är inget jag kommer att ångra!


Citat!


A s

äger:

go kv

äll fröken underbar



A s

äger:

" du verkar vara allt man vill att en kvinna ska vara ;) "


Så söt man kan vara ? ;) Du är för gullig. Vill veta mer om dej! ;)



Ne, om man skulle ta o sluta o blogga nu, och fortsätta kolla på filmen? :)



Ja, E. Det håller inte i längden. Jag håller med dej. Men det blir vad man gör det till!



P.s. Jag HATAR att Reza åkte ut ur IDOL idag :( Mariette kunde åkt ur! Jag ogillar henne! Sånt är livet! Hon kommer att bli världsstjärna ändå :)



Ska försöka lägga upp en VIDEOBLOGG också :D haha! Men får se när det blir!

Hoppas att alla har det bra!

Jag har haft en toppen fredag!

Puss o gonatt,'

från mig!


Josefine Johansson!






tragiskt!

Det blev allt ett glas vin idag. Men va inte så sugen på det. Vilket jag trodde att jag var. Men imorn blir det mera ser du :] Nu är det Cirkus Möller! ÄLSKAR DET PROGRAMMET! ;D Skriver mera sen. Hände en tragisk händelse förut. Därför jag blev ledsen. Går inte in på detaljer. Peace over n out! Josefine Johansson!

aa...

du gör mig riktigt ledsen!

Fredagsmyyspyss med ... ;)

20 November; Vaknade kl kvart i 8 av att Moa stod utanför min dörr o gnällde :( Hehe, Jag kunde inte somna om. Men det va ju bra, för skulle ändå upp i tid. Iom att mamma slutade kl 10. Så jag gick upp och gjorde iordning lite frukost. Och kollade på Vakna med the voice! :D Dom är för sköna det gänget! Fast jag gillar inte Josefin Craaford! Hon har en konstig attityd. Men Men , som sagt alla är olika , och gud va bra det är =) När mamma kom hem, tog vi några bloss innan vi satte oss i bilen. Jag körde hela vägen hem till min syster! Ända till Vedum, det är det längsta jag har kört hitills :) Men det gick bra ! Är stolt över mig själv. När vi kom till syster så satt Melvin på golvet, och lekte med sina leksaker. Han KASTADE allt åt sidan, för att krypa fram till oss :] SÅ SÖT ÄR HAN! Gud vad jag pussade på han :] Stackarn, han och resten av deras familj tog grissprutan idag. Hoppas att han inte blir sjuk, den lilla goingen! Vi va där i ett par timmar. Sedan var det hemgång. Vi stannade till på hemköp innan vi åkte hem. Handlade lite smått o gott. När vi väl kom hem så började vi med städningen. Iom att brorshan kommer imorn :) Det ska bli så kul. Kanske drar förbi krogen imorn en sväng på kvällen. Ska höra med brorshan ifall han ska med ;) haha! Idag blir det fredagsmys, med Mammi & Stefan o Moa ! :D <3 Med go mat, o lite vin tror jag! Annars så blir de vin imorn, känner att jag måste få i mig lite. De va änna ett tag sedan nu. Ska bli så gott! Nu tar jag det bara lugnt. Väntar på att maten ska bli klar. Fläskfilé med potatisgratäng. Så underbart gott! Det blir väl Idol sen, och cirkus Möller efter de :D SÅ SKÖN! Väntar på A . Han kommer väl snart! :) <3 Hoppas att alla har det bra! Skriver mer sen, efter händelserna! :D Puss & Kram sålänge! Peace over n out! Josefine Johansson!

Citat!

A säger: " de låter som att du och jag kan dela många fina stunder då ;) " :] Myyyyys !

Skratt !

JESUS! Vad jag och mamma har haft det trevligt ikväll! Vad vi har skrattat! :D Utan dej mami, vet jag inte vad jag hade gjort! Du är mitt allt! Tack vare dej , A <3 hehe! Så söt!

Jag har dock inte hunnit o duscha än. Men det blir väl att hoppa in nu. Kl är bara kvart i elva!
Så efter duschen, så måste jag nana!

Det va ett litet inlägg från mig såhär på kvällskvisten :]

Ha det bra alla!

Puss o gonatt från mig!

Peace over n out!

Josefine Alinde Christine Johansson! <3

trött på bullshiet!

19 November; Idag: Vaknade kl 12:30 idag. Gud så skönt när man får sova ut, men somnade dock väldigt sent inatt. Har inte gjort något vettit idag. Nu har jag precis ätit, kyckling , pommes med bearnisesås :) Mycket gott! Mamma kan ! Imorn ska jag övningsköra till syster. Vi får väl se hur det går. Men det ska allt gå bra. Idag blir det lugnt. Ska dock försöka lägga mig i någonlunda tid, måste upp tidigt imorn o ut o go med Moa. The dog! Iom att mamma slutar kl 10 imorn, och vi åker efter där och då ska moa ha vart kissad och klar :) Vi ska dit en stund, och jag ska hälsa på min kära systerson. Det ska bli kul. De va ju inte så längesedan sist, men försöker att träffa han så ofta jag kan. Det har inte gått en hel månad utan att jag har träffat honom. Det tycker jag är viktigt. Han ska veta att jag finns för honom alltid där ifall det skulle vara något. Han ska veta att jag är hans moster & gudmor! Så resonerar jag. <3 Efter att vi har vart där imorn, hos min kära syster, så ska vi hem och fixa o dona här. Städa alltså, jag och mamma. Det måste ju vara fint tills när brorshan & emelie kommer :) hehe! - förresten. på tal om syster. Jag har världens bästa! Vill bara att alla ska veta det! Hon betyder mycket i mitt liv. Hon är så söt! =) <3 Du är guld värd syster yster! Det var väl de. Imorn är det fredagsmys. :) Det kanske blir ett glas vin eller tre med mami imorn :] Känner verkligen att jag har vuxit till mig, och det känns underbart. Och när min mamma säger det, då stämmer det verkligen :) Usch, vi här hemma kollar på ett program där det handlar om Extrem Fetma! Gud, man känner sig liten jämfört med dom som dom visar på teve. Usch, jag skulle aldrig ens äta mig så fet. Okej, att man har några kilon över, men alltså, så stor skulle jag aldrig låta mig att bli. Fast har ju gått ner 5 kilo nu :) Så det är väl på bättringsvägen. Kan man säga så? :) Hehe, ska börja videoBLOGGA med! Men det får bli senare, imorn eller under helgen! :) Nu bytte vi till Halv 8 hos mig :] Jag älskar han Helge som kommenterar, han är så skön :D Sedan kommer Mammas Pojkar! Jag ska försöka att hinna duscha innan, men tror att det blir efter Mammas Pojkar! Och blanda fan inte in mig i erat "drama". Jag skiter fullständigt i er! Men en sak ska du ha jävligt klart för dej, B, blanda inte in mig! Ni får ha det superbra alla som läser! Jag hör av mig imorn! Peace over n out! Josefine Johansson!

As g0o helg!

17 November;

Jesus. Har inte hunnit att skriva i bloggen. Det har vart jätte mycket nu :] Ja, i Torsdags så åkte jag ju ner till M :] Underbart mysigt var det. Bästa på läääänge. Det är verkligen sköönt att vara singel :] Ne, men jag ångrade verkligen ingenting! Mycket trevligt. Men känner att det inte är tid inne än att skaffa mig ett nytt. Vill verkligen vara din vän, men tror inte att det fanns någon kärlek på den nivån :] Men är nöjd, med att du tog det så bra att du kunde vara min vän trots allt. :] Nu ska vi se hur jag ska göra imorn med. Ska jag ner till göteborg eller inte? Jaja, vi får se =)






I Lördags åkte jag ner till John också, sov där 1 natt :] Myyyspyyys! <3
Älskar dej vännen, Får lägga upp bild på dej en annan dag , det cpar här !



Till helgen kommer brorshan och Emelie :] det ska bli kul!

Nu är jag hemma hos Emelie. Har vart ute och kört idag med mamma, det fnkar fiiint. Backar som en gud med =)
Jaja, vi får la se hur det blir med detta allting! Kände bara att jag va tvungen att uppdatera mig lite!




Snacka mindre nästa gång, äckel!


Nu blir det soft med älskling!


ha de bra!

Puss !


Peace over n out!

Josefine Johansson!


Imorn, förväntningar , förväntansfull <3

Den 11 November 2009;


OMG :D VILKEN DAG :D

Idag; Somnade typ vid 3 inatt, gubb segt. Syster o Melvin väckte mig kl 09:30. Seeeegt! haha! Men men, inget med det. Upp o hoppa jossan. Käkade frukost vid 10. Gud har typ inget minne ifrån denndagen, kan bero på för att jag har vart BENG trött idag :/ Helt sjukt. Efter frukost blev det kaffet o ciggen ;) Det bästa på hela dagen :) Har typ pimplat kaffe idag !! haha! 
 Sen så försökte jag att lägga melvin, men misslyckades. haha, han va gör trött, men tvärade :) Enveten som sin mor !! :D Jag var själv så trött så jag ville med sova en stund. Men icke sa nicke, det blev inget med det. Jag gick ner med Melvin till syster, så att hon skulle försöka, d gick väl inte i början men tillslut fick hon ha nanat han, och hon decka själv där uppe =) hehe! Han har blivigt så "mostrig" , det är faktiskt lite jobbigt, ( men samtidigt gulligt/kul ) för att man blir så bunden. Min syster bara: " Ja, nu vet du hur det känns ;) " haha!
Men men , sånt är livet ;) Har inte gjort så mkt idag. Bara väntat på kvällen, och längtat tills imorn ;) Kollade på Efterlyst förut. De e göör bra de programmet!




Nu på kvällskvisten så ringer emelie mig, för att snacka lite skit =) Gumman, du betyder så mycket i mitt liv! <3
Jag bryr mig verkligen inte om dom! :D Är bara glad för hans skull !
Jag älskar dej gumman!


Undertiden jag pratar med emelie så messar, M <3 , och skriver. " Kan jag ringa dej? ;) " , jag och emelie snackade ju ändå ingenting vettit, bara om 2 töntar :) , så jag sa till emelie att vi skulle höras senare, för att jag skulle snacka lite med , M! Jag & M , pratade om allt möjligt, Speciellt om morgondagen =) Ska bli så underbart kul ! Längtar ! <3 Men nu är det inte långt kvar :D Bara några timmar :D Göteborg, here i come :D




Jag skriver nog mer om morgondagen inann jag åker ner, och ifall jag hinner. Annars så får det bli på fredagen :)


Nu blir det film o nana, i TID! :)


" Haha, jag måste lägga mig tidigt, för att vi ska till Liseberg imorn :D " haha känner du igen dej emelie? ;) Så söt är du gumman!



Ha det bäst alla, bloggläsare!

Peace over n out!

Josefine Johansson!

Avslutar med en ;    :D


Om jag är den lyckligaste :]

Den 10 November 2009;


Idag: Vaknade av att jag hade en stor hund i min säng :O Moa , lilla vovvisen, hon tror att hon är mindre än vad hon egentligen är :) Så söt så, alltid lika trevligt med lite sällskap i sängen. Klockan va runt halv 11. Jag ringde mammas mobil, för o kolla var hon var. Hon va på väg hem, hon hade stannat till på järnia en snabbis bara. Hon skulle åka till Forshalls bygglager och köpa tapeter till mitt rum, så fråga hon ifall inte jag kunde åka med och bestämma. Hon skulle komma hem strax. Så jag , upp o hoppa , satte på kaffe och satte på mig mjukis-kittet, och gick ut o röka, och tog med mig Moa, för att kissa henne på trägårn :D Efter en liten stund kom mamma hem, och vi åkte bort. Jag valde en as snygg tapet. Fondvägg o grejjer =) haha!




Efter det , så åkte vi till lampaffären vid tre älgar. MAmma hittade en ljusstake som hon ville ha, men köpte den aldrig. Hon skulle dit imorn igen, iom att hon va ledig då. Efter det så övningskörde jag. Fan det går änna bra nu :D KOmmer strax att ha körkort :D I hope! :D haha! Sen när vi kom hem, så skalade jag potatis, och gick ut med Moa. Eh, men jag åt inget. Hann inte, Stefan kom hem o körde bort mig till tåget. JAg skulle ju till Syster yster idag =) hehe! JAg va här ca kl 5 , när jag kom hit hade syster gjort mat o grejjer. O Melvin va så glad över att se mig igen =) <3 Han är den STARKASTE stjärnan i mitt liv! Men min kära syster skulle på ME&I party hos Jennie. Så då tog jag melvin, lekte lite med han, gav han mat lite senare. Och sen gick vi upp o badade=) Han blev så ren o fin så ! Efter de , va han gööör trött, så jag gjorde iordning lite välling till han, och han somnade så gott i min famn:) Så jag gick upp o la han i sin säng! Lilla plutten , så sötnos e du ;)

Titta, vad söt han är ! MOSTERS ÄLSKLING! <3

Melvin <3


Satte mig vid datan lite efter de. Och snacka med underbaringen ;) Jag skulle också vilja komma ner imorn, men det blir ju rätt stressigt :( Så jag förstår dej! <3 Jag kommer ju trots allt på Torsdag! Omg, det är snart bara en dag kvar :P :D:D:D Nu tog jag inte med mig gitarren, men vet ju att du har en ;) Gud, vad jag ska myyspyysa med dej. Vi kommer att ha det såååå trevligt! <3 Längtar !!! Vi skulle ju inte prata så länge på tlfn heller, men det går ju inte att undvika din fina röst :)  -  Puss på dej, din charmige lille sak ;)

Japps, vad händer nu då? Jaa, jag väntar på att videobloggen skall godkännas =)

Nu blir det nattcigg, sedan film, sedan nana :) ( Ifall jag kan somna, vill säga ;) - )




Livet är så underbart när man hittar rätt,
man är gammal o man ser sin stora släkt.
Finns ingenting jag ångrar av allt de jag har gjort,
livet de blev så mycket bättre än jag trott.





Jag kommer att skriva mer om Torsdagen, på Fredagen =) <3



HA det bra alla !



Peace over n out,


Josefine Johansson!


Förväntansfull ! :)

8 November 2009 ;


Idag är det Söndag ! Va uppe kl 7 imorses, GUD SÅ TIDIGT! Men systersonen går före allt ! Så va uppe med tuppen idag. Idag skulle vi åka till en resturang åh äta. Iom att dte var farsdag, så min svågers föräldrar bjöd hela "släkten" på mat :) Mycket gott var det! Vi skulle vara där kl 1 :) Och vi va där typ 5 över 1 :)
Imorses så hade jag bara en ciggarett kvar, och iom att jag gick upp såpass tidigt, så blev det frukost vid 8 - halv 9, och då blev det ju morronciggen med kaffet. Så då va min cigg slut, vid 9 tiden. Och vi skulle åka härifrån vid halv 1. Men det gick förväntansfullt bra :) Kanske skulle sluta med rökningen? :) Jaja! :)

Pratat flera timmar med dej idag :) Flera timmar kanske är att överdriva, men vi har pratat i 3 - 4 h på telefon på 2 dagar bara ;) De e fan inte illa! Längtar änna lite mer nu, tills på Torsdag, då när jag ska träffa dej :) Gud va mysigt det ska bli :) Bara att få snacka skit o tjöta liksom ! Ja, det ska bli göööör trevligt ;) hehe! Santos (;




:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D



Så e det! Dagen har gått göör fort idag, shiit! Det är ruskit vad fort det går. Jag hoppas bara att veckan går lika fort =)




Nu blir det lite msn, och lite annat . Sen blir det film :) Ta en cigg med älsklingsgumman Sandra, på tlfn kanske!


Ha det underbart alla!


Peace over n out!


Josefine Johansson!


Lycklig :D

Hej :) Idag är det Lördag den 7 November 2009 :D


Om jag är lycklig :D haha! HAr lämnat dej nu. Föralltid =) Är stolt. Kommer att tycka synd om dej bara, som kommer att stå ut med det. haha! Men det är ditt misstag! :D Yeye! Nu är det färdig snackat om dej iallafall!
:D




Vad har jag gjort idag? : Jo, Vaknade halv 12 :) Eller blev väckt rättare sagt. Av min älskade systerson :) hihi. Måste ju bara berätta att det finns en som har gjort mig lycklig, eller gör mig lycklig. Ser fram emot att få träffa dej på Torsdag! Det är liksom ett rus som strömmar igenom mig när man pratar med dej. Det går inte att beskriva! Positivt. OJA! Ha det så kul ikväll, sötnos!
Mitt lilla charmtroll ! <3 :] M <3

Nu är jag ensam hemma hos min kära syster :) Dom är på föräldra träff med MElvin, så jag blir ensam idag =) Ska göra mig lite mat snart! En sak jag inte fattar, är , hur i helvette videobloggar man? Kan någon hjälpa mig?! Haha, jag måste vara otrooligt blond, eller så e det ngt fel på blogg.se, som inte kommer med någon information?

jaja :P

Nu ska jag göra lite mat! Skriver mer sen , eller imorn!


Puss O Kram!



Peace over n out,
Josefine Johansson!


Huliganbråk vid Centralen i Göteborg! :/ :D

Yes :D

Vart ska jag börja? :P haha! I lördags då, så lev det pokertunering med brorshan, emelie, mikael camilla och mattis =) Jossan vann som sagt allt :D GRYM ÄR JAG ! :D haha! I Söndags blev det fotbollsmatchen att kolla på melklan Ifk Göteborg - Aik! Jävla fitt, aik som tog guldet. Det va ju värsta huligan bråket inne i stan. Typ 40 000 poliser orecis vid centralen.  Skojjar ni, sen när jag skulle dra till Sandra i Kortedala, jag va nära att bli nersparkad :/ haha, men jag träffade ju dej då :) Så va glad att jag åkte in den tidpunkten =) Så jävla charmig är du . Sötnos :$ Ska ner till veckan eller helgen för att träffa dej igen =) d<3


Yes, nu är man hemma efter allt :( tråkigt! Men har ju ngt att se fram emot iaf! :D

Nu blir de mys med moshan :D


Och jag ångrar inte en sekund att jag lämnade dej !
Är oerhört STOLT att jag vågade !




Ha de :D

Peace over n out!

Josefine Johansson!


RSS 2.0