5 Månader, vart tar tiden vägen? <3

2 December,'

Inatt & imorses har Isabelle varit gnällig! Vet inte vad det är med henne. :( Tyckte att hon kändes lite varm efter frukostgröten, så tog tempen på henne men hon hade ingen feber. Hon var väl övertrött. Inte lätt heller o andas när man är så förkyld ! Mammas lilla prinsessa!

Gosen kom hem på frukostrasten och lämnade mitt bank-kort, som han kom på att han hade, när han var och handlade igår :) Så vi fick en liten stund med Paaapi på morgonen :) Myyysit! <3

Sen kom grannen in och hälsade på Isabelle :) Efter det fick hon sin frukostgröt, sedan efter frukosten fick Isabelle bada :) Det tyckte hon var skönt! Men sen var hon gnällig, jätte trött. Så nu har hon sovit i 2 h.
Jag har inte gjort någonting, bara tatt det lugnt. Igår städade jag för fulla muggar, tom så att Pierre märkte det.

Idag ska Pierre på julbord, så idag ska jag vara själv här hemma :( Eller ja, Isabelle också förstårs. Men det kommer att bli tomt utan mitt hjärta! Men jag ska gotta mig själv med räkor och lite vin framför IDOL ikväll, när Isabelle har somnat :) Sen kommer P, hem i natt.

Får se om någon kommer hit och håller mig sällskap.

Idag är våran lilla Prinsessa 5 månader gammal :) <3 Gud vart tar tiden vägen egentligen? Helt sjukt!
Och hennes inviduella sida börjar allt mer o mer komma fram nu. Hennes personlighet. Vi älskar dej hjärtat!! <3
Kan inte fatta att det är 5 månader sen hon kom till oss!




Nu ska jag kolla till henne <3

Vi hörs igen!

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefiiineJohansson,'


Ångest :(

2 December,'


Måste få skriva av mig lite!



Har en sådan fruktansvärd ångest, för något som hände för 2 år sedan. Vet inte hur jag ska tackla detta längre. Har börjat tänka på det mer o mer. Egentligen så vet jag inte varför! Är så glad för att jag kan prata med Pierre om det.
Jag vill inte ta ett förhastat beslut, och berätta det, för personerna i fråga.
Allt kommer bara bli, tror jag, ett rent helvette för min del. Och detta är någontiing jag ångrar nu! Verkligen! Förstår inte hur jag kunda låta mig själv bli så fruktansvärt dum och rent ut sagt elak.
Och dessutom som vill jag inte förstöra någonting heller. Men en stor sten hade nog släppts från mitt tunga bröst ifall jag fick sagt det. Anledning till att jag inte har berättat det är för respekt till personen i frågan.
Men nu är stadiet att jag mår fruktansvärt dåligt över det. Kan inte riktigt leva min vardag, på samma sätt, utan att detta går i tankarna hela tiden! :(
Jag tror, från mitt perspektiv, att spänningen i det hela var grejjen. Att något så dumt, man får ångra idag, istället.
Detta är fruktansvärt jobbigt för min del. Och jag hoppas, jag verkligen hoppas att inte detta ska ändra min relation, till den jag älskar så enormt mycket, som står mig närmast. Det var liksom bara en jätte dum grej.


Jag hoppas att ni förlåter mig !



Peaceovernout,'

RSS 2.0