* Knock You Down *



Så Jävla Ball :D


The Truth :(

Hate That I Love You </3

Borken Heart


GOS KOMMER HIT :D

24 April;

Vaknar av EN TRÖTTHET imorses. SYSETER tjatar järnet på mig kl o7:3o att jag ska gå upp o käka frukost! Gaaah, tänker jag. JAG VILL SOOOOOVA! Men icke sa nicke! Jag skulle ju trots allt vara barnvakt åt min älskade systerson iidag :) Så det va bara att gå upp :) Han har vart så snäll, så snäll. Lik moster ;) haha! Dagen har gått fort. När Therese kom hem igen, så lagade hon lunch. Ungstekt falukorv med potatismos :D Och fruktsallad till efterrätt :) GOTTIT! :D Sen åkte hon iväg på sminkparty vid 3 tiden, då fikade jag och Melvin med kaffe o kakor :) Det är ju trots allt lördag! :D Så lite får man unna sig!  Sen så prtatade jag med mamma förut, (när jag hade fått i mig 1 flaska vitt, dock) hon bah: Du låter på gott humör! " Jag: NJa! Vinet dämpar känslorna!" Morshan: Ah, men nu jävlar så ska vi ställa oss på crosstrainern, o ta alla jävlar! :D " haha! Underbart morshan, jag älskar dej!

Okej, jag HATAR , verkligen HATAR HV71. Men vafan, grattis till SM-GULDET! Jag har änna hållt på dom här nu i slutet. Hellre att HV vinner än Dif. Och det gjorde dom 3-2 i sudden :D

Har druckit vin idag på kvällen :) Och då är man så här käääär :D
HAR LÄÄÄÄÄNGTAT!!!



Pratade med sötsaken, och han kommer hit och hjälper mig imorn, för o vara barnvakt med Melvin :) <3
Snällt av han! Han kommer vid oo:oo skulle jag tro! :)

Nu är det bara att vänta :)

Lägger upp mera bilder imorn, skulle jag tro!

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
Josefinejohansson,'


Mys med syster & systerson I Falköping :) <3

23 April;

GRATTIS MIN ÄLSKADE MAMMA PÅ DIN FÖDELSEDAG! <3 Jag Älskar Dej!
OCH GRATTIS BRORSHAN SOM FYLLDE 27 IGÅR <3 Jag Älskar Dej!


Har inte vart på utbildningen idag. Har inte orkat. Pallade inte trycket. Åh, ja. Jag är som sagt "singel". Men man ska inte lägga sig i graven för det. Vi är otoligt bra vänner. Vi är inte bara vänner, mer än så. Men har inget "förhållande" i den principen längre. Vi funkade antagligen bättre som vänner. Fast jag känner mer för honom. Men som sagt. Livet slutar inte. JAg har inte förlorat något. Jag har vunnit en otroligt fin människa <3 Jag Älskar Dej, Pierre! :) ( Med ett leende på läpparna märker jag att jag fick när jag skrev det)

Hur som helst. Vaknade av att Stefan sjöng för mamma idag på soffan(?) Jag fattade ingenting. Jag hade tvär somnat där igår kväl. OCh mamma hade väl lagt sig där senare på natten med. ( Stefan snarkade väl i vanlig ordning ;) haha ) Vi grattade henne o grejjer. Sen somnade jag om en stund till och gick upp vid 9 tiden. Har pratat med John på tlfn, och sötsak, och Emelie Sjövall , (brorshans flickvänn) tack för att du finns, underbara människa!!! Körde även ett pass på Crosstrainen idag med. Har börjat nu! Nu jävlar. MAmma e för g0o! " Nu ska vi ta dom jävlarna!" Sa hon. Och hon pushade mig som fan när man ska kämpa in i det sista. Hon får nog bli min personliga tränare! Hon e en grym coatch :) Eller hur det stavas ...

12 över 12 tog jag tåget till syster. Ska vara här i helgen. Få rensa tankar och bara va. Speciellt spendera min tid med min underbara , dyrbaraste systerson! Syster & Melvin hämtade upp mig i Vedum 12:3o och vi åkte direkt till Falköping. Vi skulle kolla på lite kläder till mig osv. Fick faktiskt shoppat en del.

1 Tunika på Lindex 299:-
 1 Linne (lite längre) 79:- 
 
1 Vårjacka 699:-    

Fast vårjacka skulle jag få i födelsedagspresent utav mamma :) Tur det, för det svider i min plånbok annars ;) 
Ursäkta kvalitén på bilderna!

Sedan fikade vi även på Lilla Blå. MYSPYS!  

   
E han inte för g0o min systerson? :D <3
Jag diggar "Stig- Helmer" Frissan ;)



Fick även köpt lite presenter till mina bebisar :)
1 paket till Sandras bebis.
& 1 paktet till fasters älsklings dop.



Ah, vi har verkligen haft det jätte mysigt idag. Efter shoppandet åker vi till Willys, och där får en annan springa runt som en idiot efter Melvin som springer runt i hela affären :D SÖTUNGE! Vi va la på Willys 1 timma eller ngt. Min syster e inte den snabbaste precis :D

När vi kommer hem så börjar vi packa upp alla varor osv.
Vid kvart i 8 tiden går jag upp och fixar Melvin inför natten, går ner o gör välling, och går upp och lägger mig med han i sängen och nattar honom. Precis när han har ätit upp vällingen, tar han nappen i munnen, gosar med mig. (hans trygghet att stoppa ner händerna innanför min tröja) och kollar mig djupt in i mina ögon. OCh vi är helt tysta o kollar bara på varandra. Och verkligen känner kärleken mellan oss. Jag säger till han hur mycket jag älskar honom, och hur mycket han betyder för mig. Det var inte långt ifrån en tår då alltså. Gud, vad en sådan liten krabat kan betyda så mycket för en. <3
Han somnade tillslut, och jag gick in o la han i hans säng. Sen har syster gjort tacos idag, så vi åt de o kollade på Talang 2o1o :) Mys! HAr inte gjort så mycket mer idag. Nu blev det ytterliggare en novell. Ibland kommer det , och ibland inte.

Ska vara barnvakt imorn, så ska försöka komma i skaplig tid i säng ikväll :) Ska somna framför en film, o förhoppningsvis prata med sötsak igen. HAn skulle ju ringa efter filmen, ( om han nu inte har deckat, SOOOOM VANLIGT ;) . )

Hoppas att alla får en trevlig helg!

Sköt om er!

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'


Jossan Talar Ut


Ledsen


the f-word!

21 April;


Orkar inget! Skiter i allt, känns det som! Men jag är fan stark, o ska klara av det här!!!




VARFÖR händer allt mig? :(


Om Lördags :) Bäste släkt !

19 April;

Har hänt så otroligt mycket. Inget jag tar upp här på bloggen. Nära o kära som vet. Och det räcker.
Imorn är det utbildningen som gäller. Ska bli härligt att få tänka på annat. Komma in i rutinerna igen.
Vet inte vad jag ska skriva. Brukar ju alltid skriva noveller annars, men har väl inte så mycket nu i mitt "ordspråk".

Det var jätte trevligt i lördags, hos mormor. :) Pierre, trivdes som fisken i vattnet, med min släkt.. Pust! Tur det :) Han o brorshan kom jätte bra överens o snackade som bare den. :) Betyder mycket för mig.
Sen så träffade jag William för andre gången. SÖTSAK! <3 Pierre fick även hålla William.

Älskling & William :)



<3



<3 Fasters Älskling!



<3


Emelie , min kära svägerska, med William. Och syster med Melvin <3

Vi gick ut med alla 3 hundarna, jag brorshan och Pierre. Sen så tog jag och Pierre Melvin och gick ut med han, för att han skulle sova. Men icke sa nicke. Han skulle bara leka :D SÖTNOSEN! Jaa, vi har allt en del att se fram emot. :)

Igår åkte älskling ut till sin pappa, och hjälpte honom med en massa skrot som skulle slängas. Jag orkade verkligen inte följa med. Så jag låg i sängen i stort sett hela dagen. Kollade även på "Hundtricket" . Älskar den filmen. Har sett den hur många ggr som helst. :) Sen kom han hem vid 2o:oo tiden, då hade jag förberett maten, kycklingsallad. Kokade ris som vi skulle ha i. Sen kollade vi på Wipeout, och gosade i soffan. Mys! Sen på kvällen gick jag ut en sväng, och gick. Rensa tankarna o pratade med Sandra hjärtat<3 Glad att jag har dej, hjärtat!
Sen när jag kom hem igen, så var det i stort sett sängen som gällde.


( Får försöka att hålla humöret uppe ändå )

Love lift us up were we belong <3


Nu ska jag fortsätta med pluggandet.

Grattis bäste kusin på din 19 Årsdag! <3 Älskar dej! ( Jessica Magnusson )

pusspåer,'
peaceovernout,'
josefinejohansson,'

Borås :D

17 April;

Åh, är så lycklig.
Det gick så bra igår, när hans pappa och syster med respektive kom igår :) Guuud, nu kan jag pusta ut. Idag är det bara min släkt som gäller. Som är kvar.
Som sagt så ska vi ju till Borås. Vi åker om cirkus 1 h :) Typ 45 minuter.



Nu står älskling i duschen, och jag ska sminka mig alldeles strax :) Är lite nervös, men vafan det hör till! haha!

Har väl inte så mycket att skriva egentligen. Det kommer mer sen antar jag :)

Hörs kanske senare, ikväll!

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'


Take me for what I am :D



En videoupdate :)


Besök / Fullbokad helg :)

16 April;

Segt att gå upp idag. Det är väl så antar jag. Är jätte trött. Idag är det Fredag, härligt. Har haft "hemstudier" sedan i Onsdags, pga det. Så nu har jag landat hos älsk. Ikväll kommer hans pappa med respektive & hans syster med resp, och Simon deras barn :) Han är för söööt Simon! <3 Dom kommer hit på kaffe o lite gott ikväll. Nervös!



Imorn ska vi till Borås :D Till min mormor. Runo fyllde 75 i Onsdags!  ( mormors gubbe ) Så hela familjen ska dit. Så då får jag träffa brorshan <3 Och min William Och Melvin <3 ::D:D:D
Älskling får träffa brorshan och Emelie för första gången :) O mormor.

Jag har vart nikotinfri i strax 24 h :D GÖTT e de!



Nu har jag gjort mig lite kaffe! Så nu blir det kaffe o plugg ! :)

Hörs sen!

Pusspåer,'

Ingen Ork

15 April;

Har ingen ork till att blogga nu(förtiden).
( Mycket som händer nu, ni kommer få veta tids nog.. Men inte just nu )
Men inom kort kommer det ett videoinlägg.



Jag & Älskling va o kollade på solnedgången igår. Han tog med mig dit. Romantiskt <3

<3


Hoppas att alla har det bra!

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Mammi <3

12 April;

Är så oerhört lycklig över att jag har min mamma <3 Du är så förstående! Alldeles rörd :')

JAG
  ÄLSKAR
       DEJ! 
          <3



Förändring

10 April;


Har landat hos älskling nu. Han hämtade mig som sagt i Jönköping :) <3 Sötsak!
Igår när vi kom hem hit, så säger han att han ska klippa sig ( raka, rättare sagt ) Jag blev jätte ledsen :P haha! Men jag gillar inte det. Så han bad mig att hjälpa honom, att klippa han i nacken. Först ville jag inte. Men va skulla jag göra? :P Så han är "rakad" nu. Men det blev bra. Jag ogillar förändringar. Men han blev jätte fin :)
Efter det satte vi oss framför teven, o kollade på Solsidan :D Och goooosade! Han ba: " Vi måste åka o tanka bilen. "
Jag: "okej?:P " Efter tankningen åkte vi till garaget. Där va Mike, Sandberg och en annan shomme ;) Fan va kul det va. haha. Piere böjde sig ner för att kolla på Mikes lilla verk som han hade gjort. Då börjar dom as garva o frågade hur i helvette han hade klippt sig?! Han hade missat jätte mycket precis mitt på huvudet. Det hade inte jag sett, mem det såg jätte roligt ut, när man väl kollade :) Aa, det va roligt. Efter garaget åkte vi hem, och gooosade framför en film, sen gick vi in o la oss i sängen <3



Ska försöka att ta ett kort på han, så ni får se hur han ser ut nu i sin nya frill :)

Nu jobbar han, men slutar klockan 12. Och när han kommer hem så ska vi ner till Varberg idag. Biljobb :) Sist gång var vi i Akerssund. Jätte kul att få komma ut o se delar av Sverige, som man inte sett innan. I Varberg har jag ju vart, men inte i Askerssund. Det är roligt. Ikväll blir det väl bara lugnt antar jag.

Har hunnit med att ringa Sjukvårdsupplysningen idag. Älskling ringde efteråt, när jag hade ringt dit. Är så glad att du är så förstående, älskling. Va hade jag gjort utan dej?
Har tom, hunnit med att duschat, klä på mig och sminkat mig. Nu väntar jag bara på han.

Hörs senare, eller imorn!

Ha en jätte bra helg!

pusspåer,'
peaceovernout,'
josefinejohansson,'

Jaa, det blev Lipz ändå ... ;)

9 April;

Jaa. Det blev allt Lipz igår :D Och jag ångrar inte att jag åkte med. Jag tvekade ju lite granna, men bestämde mig för att inte bara sitta hemma o uggla. Så Emelie hämtade mig vid 21:oo tiden, och vi drack lite hemma hos Emelie & Jonathan innan skjutsen kom, ( 22:1o ) As ball kväll! Tack, Janne , Emmeli & Jonathan! :) Verkligen skit kul.

( Jessica , Anna-Karin & jossan, va lite uttråkade igår på utb :D )


Men jag hade ju fan as svårt att komma upp idag.. Jävlar! haha! Hade huvudverk också :( Min kära pojkvän ringer och väcker mig o8:15. Jäklar vad trött jag var. Mim buss går ju o8:3o från mig. Och jaa, jag missade den precis... :(
Men istället, blev det att jag ställde mig och lagade min lunch mitt på morran :) Stuvade makaroner med köttbullar blev det idag! Jättegott! Stefan körde mig bort till bussen sedan, vid 1o:oo tiden. Snällt <3

Har vart en knas dag på utb idag. Fast på ett bra sätt. En annan va ju lite bakfull ;) Och Anna-Karin ska vi inte snacka om hur full hon va igår på Lipz. Träffade henne där. Och idag iskolan så va hon jätte sleten och bakis ;) Sötnosen. Hon ringde mig imorses o kollade läget med mig :P haha! Aa, jesus...


Nu sitter jag faktiskt på bussen, som ska landa i falköping. Sedan från falköping så ska jag ta tåget till Jönköping :D <3 Jaaaaa, jag ska till min ääääääääälllllsssskkkkllliiiiiinnnnnnggggg :D <3 Ursäkta min fjortisaktiga stil nu, men jag har saknat honom nåpgot så enormt! Helt sjukt vad man kan sakna en kropp, personlighet, och människa så mycket. Heelt crazy! Han hämtar mig i Jönköping sen! Om han kunde ta o ringa nu bara... !
( Tog bilden nu, det är så otroligt fula säten på bussen :/ USCH! )


Hoppas att alla får en fin & bra helg. Det ska jag ha iallafall. Vi ska bara va´ i helgen. Ägna så mycket tid med varandra som möjligt <3 Dock så skulle han jobba från o6:oo - 12:oo imorn, men då sover jag förhoppningsvis ändå.. Såvidare inte den klockradion gör mig AS PIGG , vill säga ;D

Idag om 1 månad , fyller jag 20 år :D <3

Och ingenting än.. :D Still waiting :) - Ni får snart reda på det.

Jag
   Älskar
       Dej,
         Pierre<3


Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Lipz?

Emelie messade mig nu och skrev såhär:
"Hej. Vad gör du? Vill du med till Trollhättan och dricka lite ikväll?
Jag, Jonathan och Janne ska dit. Vill att du med följer med. Puss älskar dej"


Hur gör man i ett sådant beslut när man går i skola imorn och grejjer? Alltså, jag kan nog följa med för att vara trevlig och vara sällskap o så. Men vet inte om jag ska dricka bara. Jaja, hon skulle ringa erfter att hon har sminkat sig, och jag skulle tänka lite på det. Vi får se hur jag gör :)

Har ju tagit ett glas vin med mamma nu iof :)

Jag tänkte hoppa in i duschen nu ändå.

Tjingiliiiing, så länge! :)

pusspåer,'

HAHA

Kolla in http://midnightmistress.blogg.se/ :D


Vi hade lite kul :)


Pusss :D

Modell nästa? ;)

MODELL :D


Jesus, ni vill inte vara här inne i detta rummet. Det stinker hårspray, och en massa hår produkter o smink här inne :) Vi ska nämligen ta en massa kort. Med studio o grejjer :) Ah, det är härligt :)

Så blev det :)



Fick sötaste bilden utav älskling med som han skickade :) Kan lägga upp den när jag kommer hem, för har inte med min USB kabeln nu. Men åh, tack älsk <3 Jag Älskar Dej!


En jätte snabb update :) Är en bra dag på utbildningen. Mamma kommer o hämtar mig sen :) Lyx!
Tror det blir att jag kör hem också!


Pusspuss!

Fel man kan ha :)

8 April;

Godmorgon!  Jag trodde att denna dagen skulle bli ett helvette. Men oj vad fel jag hade. Försov mig först imorses, så missade jag stefan. Mitt busskort gick ut igår. Inga pengar på kontot. Eller jo, Mamma har fört över 600:- men dom pengarna ska jag köpa ett nytt busskort för. Ah, men det löste sig ändå. Tack vare av att Lars, min kursledare, är så positiv till allt. Allt går att lösa om man bara vill! Fan va härligt.

Så nu sitter jag på bussen på väg till utbildningen :)

Dagens Outfit :D


Imorn ska jag till älsklingen <3 Gud vad jag har saknat han & saknar, naturligtvis! Kommer dock att vara där sent. Eller det beror på om stefan ska åka till Mullsjö imorn, för isf åker jag med han :)

Det  var tydligen jätteviktigt att vi skulle komma idag. Vi ska gå igenom grunderna på hur upplägget av fördjupningen skall se ut. Så idag är det nog fullspäckat på "schemat".

Bara en snabb update. Kommer meeera sen :)

*Hoppas, hoppas, hoppas, säger jag bara :D*


pusspåer,'
peaceovernout,'
josefinejohansson,'

miracle ♥

Kom just på en sak ..... :) 

*hemligt*


Hoppas att det är så .. blir överlycklig då!


JagÄlskarDej,Pierre♥


Arg :@



Blir så jävla förbannad över mig själv. Fan i helvette vad arg jag är på mig. JAG MÅÅÅÅSTE börja prioritera. Nä, jag tänker inte ens yttra mig. Känner ingen livsgnista nu. Det ända är Pierre isf! <3 Det ända ljusa jag ser. Längtar så mycket efter dej, älskling :( Vi ses på freeedag! Åh vad jag ska krama o pussa på dej :)

Ily ♥


Jag träffade Jonas förrut, vi träffades över en "lunch" och tjötade lite. Sen så spelade vi "Air hockey". Jävlar vad kul det va :) Skrattade så jag kissade på mig, nästan :D



Stefan köpte glass av glassbilen som stannar i gränden här där vi bor. Så vi har ätit glass o druckit kaffe. Gottit.


No kollar jag på efterlst med mamma & Stefan. Ska duscha efter det.. Kanske uppdaterar mig senare.

pusssålänge,'

Dagens sanning ...

Om jag säger att jag älskar dej, så är det en lögn.
För brudarna jag vill ha, existerar bara i en dröm .
Anton & Affe






( Enligt de flesta killar )


Nothing yet :)

7 April;


Inget ännu :) Väntar o ser :D You dont get it ! :D

Är på toppen humör idag. Fan va härligt ! Vaknade av att älskling ringde o väckte mig klockan o8:oo. Tur det, annars hade jag försovit mig. Men jobbig han va. Han bah: Gå upp nu. Jag: Jaaa!! Han: "Jag ska höra vattenkranen igång, så jag vet att du är uppe." Det va däremot jobbigt. Haha, då va jag ju tvungen att gå upp :P Men ett bra sätt.

Ska strax göra min redovisning, fan wish me good luck! :D

här glad är jag idag :D




Vi hörs sen, gött folk :)

Och dom häringa videoinläggen, ta det med måtta förfaaan :D Det är bara jååål, som stefan säger.

pusspåer,'
peaceovernout,'
josefinejohansson,'

Ny design :) - huvudverk :(

6 April;

Har en otrolig huvudverk. Kan bero på en massa.. Antingen för att det är mycket som snurrar i mitt huvud... Och visst, det är det.. Men det kan också vara pga annat. Vi får se , sa den blinde till den döve ;) Inte ens kul.-- Fråga mig inte vrf jag skrev det ens, och varför jag ens håller på att forstätta skriva om det. I am sick !

Du får mig att bli på bra humör, Älskling!
Du får mig att le , skratta och att älska! <3
Tack för att du finns i mitt liv <3




Det har inte vart min dag idag riktigt. Börja med att jag försov mig imorses. AJDÅ! Hade ett missat samtal från Älsklingen imorses & 1 sms. Han hade försökt att få liv i mig. Icke sa nicke. Jag har verkligen inte ens hört alarmet idag. Det måste vara för att jag har vant mig vid hans klockradio som är på högsta volym när den väl ringer. Tro det eller ej, men det har gått någon dag som jag inte har vaknat utav den.. Knepit.. Jaja, tillbaka till det som jag SKULLE prata om. HA HA!
Som sagt, försov mig. Ringde Lars o sa att jag skulle komma lite sent. Inga Problemas. Men sen... Sen vettni.. Jo, jag satte på kaffe o grejjer. Hann tom äta lite frukost, fast det va inte mycket jag hann äta. Jag är ju sånn va, att börjar jag med en sak, (när jag är stressad), så måste jag påbörja en annan, osv , osv. . . så håller det på så , och då blir jag aldrig klar med det som jag påbörjade först. Så därför försvann den frukosten rätt snabbt :P Till baka till kaffet. Ska gå ut och ta mig kaffet o morronciggen. Och sista klunken jag skall ta , så spiller jag naturligtvis på mig. GAAAH! Sen så har det liksom bara inte vart min dag, fram tills lunchen på utbildningen. Fick i mig lite käk. o så ringde sötsak på lunchen, sen blev det bättre liksom. Tom mina kära kurskamrater märkte det på mig, att ngt inte stämde. Trodde typ att jag o P, hade bråkat. Men det har vi INTE. :) Bara mycket som snurrar i huvudet.. Som är "jobbigt". Man ska inte skriva så!!!!!! You dont get what i mean!

Som sagt inte min dag idag helt 100. Antar att det är så vissa dagar i ens liv.


Har en massa bilder som ska läggas upp , men jag ORKAR verkligen inte. Inte idag iallafall!

Har ny design nu på bloggen med. men den är inte riktigt klar än. Tack A-K, för att du hjälpte mig <3

Nu ska jag prata klart med älsk, sedan film o nana!

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'


Hurt by C.A ... Peter hurtig <3 Rest in Peace . Saknar dej!




Peter Min Ängel!
Tänker på dej i stort sett varje dag, och undrar hur det hade sett ut ifall du va kvar hos mig idag.
Jag saknar dej så enormt mycket.
Jag kommer alltid att älska dej, och di kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta!
Vi ses där uppe sen. Och jag VET att du väntar på mig där.


Kolla på klippet under, efter detta klippet :D


Ooooooops! Varning!





TYCK VAD NI VILL!


INGENTING BITER PÅ MIG LÄNGRE!


NO Pepp

4 April;


Är helt opepp på att blogga... Får göra det när jag är hemma!

1 April :D

1 April;

Uppe med tuppen idag :) - o6_3o ringer den dära jävla klockradion !! Bliiiir galen :P
Det tog han 2 h att komma upp idag. Fattar ni hur jag har det på morran eller? ( Men vad gör man inte för den man älskar? ) Åh en annan kan ju fan ine somna om.. Men det är bra kanke bra det, idag iaf. Älskling slutar runt 12 tiden, och sen så kommer mamma o Stefan o hälsar på oss, så dom får se hur vi bor här :) Dom är ju ändå i Mullsjö, och campar denna veckan, så hon ringde igår o fråga ifall dom fick komma o hälsa på :)
Det passar ju bra att dom kommer idag, jag städade hela lägenheten igår :)



Det är ju 1:a April idag .. Shit, jag är en sån som alltid blir lurad, och jag tror oftast på det. Man tänker ju inte på at det är första april. Ska se om jag kan komma på något at lura min kära pojkvän :P Har ni några bra skämt? Kommentera gärna då :D Jag kommer säkert bli lurad utav han... Peppar , peppar ta i trä! haha!

Senare idag ska vi åka o tvätta hans bil, på Preem :) Den blev feeting snygg igår hans bil. Idag kommer den glänsa. Jag kommer fan skina upp när jag åker i den :D Och idag blir det korvstroganoff istället. Blev inte att jag hann göra något mat igår. Iochmed att han va hemma vid 16:oo tiden, och vi skulle till typ bil-tema, fast ändå inte bil-tema, en annan affär, men kommer inte ihåg vad den heter :) Den stängde klockan 17:oo, den affären. Och direkt efter så skulle vi åka till hans pappa. Så det blev inte så. Det blev donken igår :/ :$ Måste sluta med sån mat. Men har ju gått ner, så någon gång får man unna sig ;)

Haha... När vi kom ut till hans pappa så va inte dom hemma, men vi satt i bilen åh tjöta lite.. Vi gick ut till motorhuven.. Och jag säger: "Fan, jag ska bli en Mekk-brud!!" Älsk: "Haha!! Då har du mycket att lära! :D " Jag: "vadå????!!" Han: Va e det här då? ( Så pekade han på den stickan som man kollar oljan med ) Och jag skojjade till det lite(?) o sa: " Det där är tenstiften, kom så fyller vi på dom :D " Tror ni han skratta eller? Han dog nästan av skratt :P Men jag har hört att dom säger det i filmen "Macken" . Den har ni säkert sett? Det vet väl jag att man BYTER tenstiften :D ;D :D Ah, det var riktigt roligt :P

Min älskling :)


Jag pratade med John förrut ♥ Jag har inte berättat för han att vi är tillsammans jag och Pierre. Så jag berättade det idag. Och han blev jätte glad för min skull. Han vet ju inprincip allt om mig, och hur det har legat till mellan mig o P, innan. Så han bara: " Åh, vad glad jag blir för din skull. Grattis! Vad var det jag sa! "  Och det märktes verklige på han att han menade det. Och jag blir så glad att jag har dej som vän, hjärtat! Älskar dej vännen!

Nä nu blir det snabba ryck. Ska sminka mig och klä på mig nu, innan älskling & mamma o stefan kommer. Moa kommer med :D:D:D Jag har saknat min vovvis!


pusspåer,'
peaceovernout,'
josefinejohansson,'



RSS 2.0