5-2 Seger! <3 :D / Är Heees :)






Vilka misstag man gör här i livet! Nu inser jag verkligen vilket stort misstag jag gjorde som litade på dej. Över nu! Nu lever jag livet som singel =) Nu är jag hos brorshan och Emelie! Vi har vart ute o gått en långis idag på 50 min :) Känns härligt. Idag ska jag och brorshan på Frölunda♥ VI VINNER! Fan va gött! Älskar dej bror! Nya tag, nya tider, Det fukar fett bra!:D ♥  Jag kommer att stå i klacken!


Seger idag ! 5-2 UNDERBART! ♥ Tack vare mig. Är hees efter 3 perioder men det gör absolut inget. Att få vara hemma hos bror med hans vänner + flickvän slår ALLT ! ♥ En underbart stor kärlek! :D Lovely! Nu blir det åter igen dricka mitt Chapel Hill vin =)








Är verkligen nöjd med mitt beslut. Visserligen inte alltid. Men det finns andra ! Tackar gud för de vännerna jag har idag! =) Men att sjunka till din nivå som du gjorde i Torsdags, det var det lägsta du någonsin har gjort! Nämner inga namn, du som har gjort detta vet med dej, vem du är, och du kan skämmas över detta också! Idiot!


LEVER LIVET SOM SINGEL! :D





Ha en fortsatt bra dag ! :) För det ska jag ha!



Peace over n out
Josefine Johansson!

Wihooo :D Tjejmys! - Nu måste vi dra - Ken Ring <3

Idag : Rensat ut hela min garderob idag, kände at de änna behövdes! :D Nu mår man mycket bättre, när all skit är borta :) Innan ja började va ju ute med vovven en sväng, mamma stack o köpte tapeter som stefan håller på att tapetserai köket nu :) haha! Det blir gööööör fint stefan :)
Efter ja va ute med Moa, så kom mamma till slut, så åkte vi ut så jag fick övningsköra lite :) haha! Den dagen jag får körkort den sorgen alltså :D HAHA! Mamma, va livrädd ett tag, men det va faktskt hon som sa att jag skulle ut o köra på vägen  :) haha, men det gick ju bra trots allt! ;) haha!
Vi körde la en 45 min, för att mamma började att jobba kl halv 3. Snäll, mamma jag har :D

PÖRR :D

Emelie ringde o frågade ifall jag kunde färga håret på henne idag. PUST, hennes långa hår :Pmen det är klart att jag kunde :) Jag skulle bara bli klar med mitt rum osv, och slänga in en tvätt i maskinen, och hoppa in i duschen, sen möttes vi på banken.



Jeje, när vi äl kom hem till emelie, så upptäckte vi att färgen inte räckte:P Så vi gick bort till Ica för att handla extra färg, för jag ville ha lite färg till mitt underhår. fast det ändå inte räckte till  emelie , hon behöver typ 2 ½ flaskor till sitt hår, Hon har SKIT LÅNGT HÅR! haha! Jätte fiint :)
Nu färgar hon håret på mig :)



Så blev det efteråt :)



Måste bara berätta, inne på Ica , fan vilken händelserik kväll. Tänk att vi skulle bara ha en hårfärg, men det blev lite cola och cigg också :) , men han framför oss i kassan va helt knas. Fan va vi skratta :D haha!
Nu kom emelies syster o fråga ifall inte hon kunde få låna mitt f-kort :D haha! Ska jag vara snäll eller elak? :) Ne, klart att hon kan få låna det :) haha!

Nu blir det att vänta på att hårfärgen ska bli klar att tvättas ur!
Sen blir de myyyys med bästa tjejen! <3




Sen så tror jag att jag går vidare. Glömmer det förflutna. Jag orkar inte se på när vissa skriver med varandra. Det får mig att må ännu mer dåligt. Här går man att hoppas och gör allt. Och så får man "skit" tillbaks! Nä, jag förtjänar bättre!



Peace over n out!

Josefine Johansson!


Disapointed !

Eller ja, besviken vet jag inte ifall jag är. Jo, det är jag väl! Krossad själv, bruset hjärta! Vad mer behöver jag säga? Jag är tydligen utvecklingsstörd, handikappad, & en stor falsk idiot! De, ni!!
Tänk vad kärlek kan göra så ont? Har ni någon gång känt det?! Det är fruktansvärt. Usch, jag önskar att man kunde bli med barn utan kärlek. Klart att man kan, fast vill inte ha på det sättet.  Fast skulle kunna göra allt för åh bevisa att jag har ändrat mig. Men du vägrar att ge mig en chans! Livet är hårt ! :(

Jaja, nu ska man inte lipa över det. Det finns tusen miljoner killar. Det finns 1 för alla, har alltid min mamma sagt! <3 Och jag litar på dej mammi! <3 Du är faktiskt den bästa mamman man kan ha. Utan dej hade jag inte klarat av detta! :') Du är så guldvärd. Tänk ifall alla skulle ha jaft en sådan mamma som mig. Då hade alla varit nöjda, och glada här i livet! Jag älskar dej!



Mamma & Melvin!

Remember what i said! We took love, share on it, you took play, i took love! Thats fucking true!
But i still love you!


Jeje, Nya tag nu Jossan!!! Jag klarar det här . Köpt gym kort. Ska gymma med ... :) haha!
Nä, de e la inte hemligt. Men jävlar va snygg jag ska bli nu :D haha! Nu jävlar!!

Så "smal" :D




Ville bara få ut mina känslor lite.

Sandra F & Felicia S , Tackar gud för att jag har er!
Utan er i mitt liv, hade jag aldrig klarat mig igenom detta!


Jag Älskar Er<3





Peace over n out!


Josefiiiine Johansson!




2 Kg / denna vecka! ;D

Hej!

Wihoo! Mitt nya liv har börjat gööör bra ;) Har redan gått ner 2 kilo på bara denna veckan :D Det är starkt!
Men det känns verkligen att man har ansträngt sig. & det märks ju med, trots allt, vilket som är poängen med det hela! :D
Är hos min syster yster <3 Till helgen kommer pappa<3 Det ska bli härligt att få träffa han! Älskar dej pappa! Synd att man har glidigt ifrån varandra så! Kom ihåg när jag va liten, jag var alltid pappas flicka<3
Saknar minnerna så OERHÖRT mycket, så att det gör ont i hjärtat, när jag tänker på det. Vill inte förlora dej pappsi!
Din dotter älskar dej!

Ungefär så här "smal", fast mer, ska jag bli igen!!! <3



Har väl inte så mycket att skriva egentligen. Fredag idag :D <3 Underbart, soft.
Jag saknar så klart min käraste pojkvän! Det är så tomt utan han. Han är pusselbiten som fattas, när jag inte är med han.
Min sanna kärlek! Det är du, Roger Eriksson<3





Mamma , jag saknar dej!
Och så ville jag bara säga att du är verkligen är världens bästa mamma<3
Jag Älskar dej !



peace over n out!

Josefine Johansson!


RSS 2.0