Glädjetårar? Eller ledsen?

21 Februari,'


Ja, vart ska man börja?

Det har vart en oerhört trevlig o mysig helg med Pierre ! Jag skulle kunna stanna tiden. Och bara va, liksom.
Det är rätt konstigt att man kan känna så som man gör för en person, som man inte känner? det är rätt, sjukt, Men det är dagens sanning. Accepterar valen som sas. Jag ska själv ta tag i mitt liv. Men du får mig att verkligen må bra. Och jag ska försöka lyssna på dej, om allt du sa om mig. Men jag har väldigt svårt att ta åt mig. Men någon gång i framtiden ska jag försöka tro dej, hjärtat! Lovar! Måste nog lära känna mig själv först, innan jag kan ta åt mig vad andra säger om mig. Men jag har nog aldrig skrattat så mycket, så kul vi har haft =)
Fick dock skotta bort all jävla snö som va! Jag ska lägga upp bilder. Ni ANAR inte hur mycket det har kommit. MINST 5 dm alltså. Så vi fick allt arbeta.

Ser ni eller? Hans bil är övertäckt. Vi hade o göra en stund. ;)


Vi myser i soffan :]


Så underbar ♥


Pierre

Tänk om alla killar va som dej? En sådan ärlig , omtänksam och har världens underbaraste personlighet. Då hade alla brudar på hela denna jord vart överlyckliga tror jag. Finns inga ord för det egentligen. För bra för att vara sant helt enkelt. Jag har funnit en ny bästa vän, och jag är så OERHÖRT tacksam över det. Tror att det är bland det bästa som har hänt mig, i mitt liv. Att jag har fått börja å lära känna dej! Sjukt, hur tacksam jag är för det. Du får mig verkligen att må bra. Nu är det bara dags att ta tag i allt det gamla!


Ja, vet inte vad mer jag ska säga. Tar saker o ting förgivet helt enkelt. Vilket jag måste skärpa mig med. Blir ju bara fel i slutändan? Tack alla mina vänner, som finns, som ställer upp och pratar med mig.

Sandra, finns inga ord för vilken fin människa du är. Tack för att jag har dej! Vet inte vad jag hade gjort utan dej.
Imorn är eran bebbe beräknad att komma. Lycka till hjärtat! Tror du får en  liten pojk =)
Jag Älskar Dej!


Tack, John min kära vän. Dej kan man verkligen prata med om allt! Tacksam för det! Du är guldvärd.





Nu blir det bara att ta det lugnt. Ska bara va liksom. Inte tänka på något. Har dessutom gått ner 5 kg. Nu ska jag fortsätta med att ta tag i det med. Mycket på en gång. Men det är bara att ta ett bett i det sura äpplet o fortsätta.


" Kärleken kommer när man minst anar det. Leta inte efter den, de blir bara fel då! "

Tyvärr så tänker många (de flesta) killar som i denna låten. Ledsen, men så e sanningen.

"Ja.. femenist
långt in i själen
de är därför ja inte älskar dig

Ja lutar mig tillbaka och låter drömmarna strömma in
jag drömmer om den perfekta tjejen som egentligen inte finns
och finns hon där
då vet ja att ja fantiserar
för bruden jag vill ha vet jag att dom inte existerar
hon ska vilja det jag vill
för vill ja vill hon
hon ska bara va bra till hands
och kan aldrig ta ton
hon ska kunna dö för mig
fast ja inte gör de för henne
hon ska leva kvar med mig och inte ha nå andra vänner
 





om jag säger att ja älskar dig så är de en lögn för brudarna ja vill ha existerar bara i en dröm hon ska säga att ja har rätt fast hon vet att de e fel och när ja vill ska hon bjuda på bakdel och hon ska bara vara tyst och bara göra de jag vill och aldrig bli sur för hon inte får som hon vill och hon ska lee då hon tar satsen i ansiktet och inge jävla skit snack om nå feminister har ja varit otrogen så ska hon a överseende men hon ska aldrig våga på nå sånt beteende hon ska kalla mig älskling fast ja kallar henne för slyna och om hon får en örfil ska hon fan inte grina men ja skiter i hon får leva i min dröm för hela min kärleks liv är en lögn om jag säger att ja älskar dig så är de en lögn för brudarna ja vill ha existerar bara i en dröm sorry bitches så här äre för brudarna ja vill ha existerar inte bara i en dröm eller en porrfilm eller nått... "





Pusspåer,'
peaceovernout,'
JosefineJohansson,'






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0