Gitarren satt fint igår ;) Undebaraste människan på jorden är, du... Gölli!

9 Januari 2010;

Shit! Vilken kväll igår :] Jaa, Vi gjorde inte så jätte mycket under dagens gång igår.. Jag minns inte. haha! Men iallafall, vi bestämde oss för att ta oss en flaska vin var, jag och Emelie Sohlberg :] Så hon gick till systemet kl 5 typ. Jesus, vad kul vi har haft. Det vi gjorde igår med. Sms . Ah, orkar inte ens förklara det! Men gud vad sms kan missuppfattas iaf! OJ!  Man fick förklara sig rätt rejält :] Ah, det var en minnesvärd kväll. Klockan 21:00 öppnade jag min vinflaska. Emelie öppnade sin kanske 15 minuter senare, och kom ikapp mig ändå. Haha! Ja, de var kul. Vi dricker o dricker, med tjöt o skratt & glädjetårar... med var sin cigg i handen under fläkten :] Vid 12 ungefär kommer sanna på kaffe o cigg, som sedan kör oss 1 ½ timme senare till Mats & Marla! ( Som bor i Krokslätt ) 



OM DET VAR MYS där ! Vi drack fortfarande där och sen tog Mats fram gitarren och gav den till Marla, så att han kunde spela. Omg, ni vet hur jag blir när jag ser en kille som spelar gitarr o sjunger? Jag blir ju dödskär... Haha! Det är så jävla charmigt. Både jag & Emelie börjar sjunga med på alla möjliga låtar som han spelar. Åh! Minnen . Trots att man är förkyld så gick det bra ändå :) Ah, det var verkligen värt det. Men sen, va det inte lika kul.. Klockan 4 börjar vi att tänka på refrängen.. haha. Och vi går från området där MArla bor, och ska ta vagnen till Centrum. Vi va vid busshållplatsen vid 5-10 över 04 på natten, och vagnen hade PRECIIIIIS gått, och det var typ -43 grader ute.. Jag sa till Emelie : " Jag går inte ändå hem! " Det kanske är 3-4 km från krokslätt till mölndal, NO WAY i den kylan ! Nästa vagn skulle gå kl 05:06 typ, och jag sa. : "Ah , här står jag inte still!" Emelie skrattar ihjäl sig. Men vafan, jag hade på mig as tunna leggins. Inte undra på fan att jag inte hade någon känsel kvar i benen! BRR!! plus förkyld på detta. ah, fyfan! Vi börjar gå emot Mölndal.. Bil efter bil kom , och jag med tummen upp i luften.. Jag va tvungen! Första gången jag raggar lift :P


Till slut kom en taxi efter att vi gått typ 1 km . TUR DET ! Utan han så hade jag inte levt idag!! TACK TACK! Vi var överlyckliga jag och emelie! När vi kommer fram får vi pejja 76:- För den lilla biten. Helt sjukt! Och när vi kommer till porten till lgh inser vi att HISSEN inte funkar! MIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! Och hon bor såklart på våning 4! Jajjemensan! Kalla som vi var , så var det bara att pallra sig upp för trapporna! :] Det va en pärs !
När vi kommer innanför dörren tar vi käk ur kylen. O gud så gott det var ! Kyckling gryta m. ris & Curry! GOTT!
Sen sa jag gonatt till Emelie och gick in o la mig i sängen! Var lycklig & glad när jag la mig! Pga gölli, och att jag väl kom hem! haha! <3 Gick o la mig klockan 05:13 typ.


KLOCKAN 10 KOMMER EMELIE SOHLBERG IN O VÄCKER MIG!!! :@ haha, hon ba: " Wiii, miii, huuuh, vakna Jossan! Alla ringer o väcker mig, då måste du också upp! :D " Whaa, om jag var trött, o bakis när jag blev väkt! hehe
Det första jag säger till Emelie är : " JAG MÅSTE HA COCA COLA!!!!!!" Ett måste på bakfyllan..
Ah, gick upp o satte på kaffe! Va så jävla trött så va tvungen att ha kaffe. Men va inte så röksugen. Usch! MEn det blev att jag tog en ändå sen. Sen gick jag o handlade cigg till mig och emelie och svarta oliver och ett pkt röd mjölk, & en burk cola till mig,  nere på turken. Åh , vad gott det var!
Började att piggna till allt eftersom. Sminkade mig och lockade håret lite grand. Åh så fint.

Har även träffat världens sötaste, underbaraste & charmigaste människan i hela världen idag med! Gullibulli <3 Mår så bra utav att få vara i din närhet! Och jag gillar det starkt! Tack för allt! <3 Känns så bra att veta vart jag har dej!


Ja, detta var väl det som har hänt. Ytterliggare en hel novell... vet... Men vafan!? MAn lever bara en gång? Då är det ett ypperligt bra tillfälle att skriva ner allt på en dataskärm, så man har o kolla på så man vet vad man gjorde förr? ;) Det är la skit bra?!



TOMMY OVERGAARD! Grattis vännen på din 20 årsdag! Lavyaa! <3


Nu är jag hemma hos Syster :) Men har dock inte träffat Melvin än. Han låg o sov förrut när jag kom. MEn jag har allt vart uppe och klappat han på huvudet och sa att jag älskade honom! Han sov så gott! Söt ungen! :] Imorn ska jag pussa ihjäl han! :] Imorn blir det att gå upp tidigt . Ska hem till brorshans nya place i kära GÖTEBOOOORG :D <3 - Härligt. synd att jag inte kan träffa gulli!


Nu blir det en roffe film o sedan nana! :D

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0