Ny dag, nya händelser :] <3

23 Januari;


Vaknar av att syster kommer in o väcker mig med ett vrålade skrik typ! ÅH VAD JAG HATAR MORGONAR NÄR MAN ÄR TRÖTT! Mitt morgonhumör är inte det bästa. Peter blev arg på riktigt imorses tror jag :)
Jaja..

Upp kom jag iaf. Käkade frukost. Sedan kaffet & morgonciggen ;) det bästa ! Vi skulle nämligen till Lidköping idag jag syster & Melvin. Åh fyfan va kul den resan var :) Fick mig många skratt med syster yster idag.
Innan vi åkte hemifrån så tog jag på Melvin hans UTESKOR , för att testa o gå lite här inne. . . Han är inte van att gå i skor. Men det gick bra. Men det kändes nog ovant för honom att gå. Han tyckte inte att det var så kul, men moster fick han på andra tankar o berömde han, o då var det minsann kul igen :D SÅ JÄVLA SÖT DEN UNGEN ALLTSÅ!

 ( NY BILD , tagen idag ) ;)

När vi kom till Lidköping så gick syster in på leksaksaffären , melvin sov , så jag satt kvar i bilen med han. Men systser yster som är så OERHÖRT smart smäller igen bildörren utan att tänka på det, Och melvin vaknar. Jag tar på han jackan , och tog ut vagnen ur bagageluckan och stoppade om han i vagnen! Hade dock inte på hans skor då, vilket som var väldigt dumt. Efter leksaks affären, gick vi in på Willys. Och vem ska upp ur vagnen o gå på golvet? Jo, Melvin :D Så typiskt. haha! Han fick springa runt lite i affären i strumporna, men bara en liten stund... Och det räckte. Han är SNABB! Shit!

Min älskling <3


Efter Willys, så åkte vi till Therese älsklings affär, BLOMSTERHUSET :D , haha ! Hon handlade blommor för 500:- nästan :/ Jesus. Efter det, åker vi hemmåt, fast först Donken! Åh jag skrattar ihjäl mig! Bästa på lääänge ! :D
Syster yster, du är för go. Och vi ska inte prata om i bilen på vägen hem :D Shit!

Jaja, nu har jag redan lyckats skriva en heeel novell igen, utan att det har ngn handling? Fattar inte hur jag lyckas med detta.

När vi kom hem, va jag barnvakt åt min kära Melvin. Therese (syster) & Peter (hennes sambo/Fästman) , gick upp o grejjade klart i Melvins rum och röjde ut en vindsgarderob. Det va en pärs. Han är verkligen överallt nu, den lille skrutten! Och på Torsdag fyller älsklingen hela 1 år <3 Vad fort det går!

Efter det så , gick jag upp med en flaska välling, vid 19 tiden, och natta Melvin. Han somnade så gott i min famn. Sedan blev det data och en massa tlfn samtal med Daniel. En gammal "kompis" ;) Så har pratat en del med han o så, ikväll. Har även druckit lite vin under kvällens gång. Gott!

Saknar dej, underbaringen! Nu börjar det kännas oerhört jobbigt. Hoppas att vi ses den 6:e!

Nu messade älskling, Sandra! Hon ville prata lite på tlfn. Så nu blir dett tjöta med henne 1 timme eller 3 :D
Älskar dej hjärtat!

Pusspåer,'
Peaceovernout,'
JosefineJohansson,'

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0